Tisztelt fórumtársak és szerkesztő Urak! Tudom ,hogy a kommentem nem kapcsolódik szervesen a fórum témájához de ennél közelebbi fórumot nem találtam ahová írhatnék. Ezt nézzétek el nekem. A jelenleg futó havi amatőr szavazással kapcsolatban lenne egy apró észrevételem. Szeretném hangsúlyozni, hogy az eddigi egyetlen résztvevő képeivel alapvetően semmi bajom. A KÉPEKKEL. Viszont kicsit neheztelek mert ugyanezt a sorozatot apró módosításokkal már láthattuk korábbi versenyen. Tudom én nagyon jól, hogy az akkori és a mostani kiírásnak is megfelelnek a képek, ez kétségtelen. Emiatt persze van létjogosultságuk. De! A szerkesztő részéről és persze a végfelhasználók részéről is érthető lenne egyfajta csalódottság hogy ugyanabból az anyagból többször is építkezni nem kifejezetten jó. Ráhajtani egy kb 50000ft-os fődíjra azt hiszem elég indok, hogy az ember rászánjon egy kis időt egy új sorozat elkészítésére. Új helyszín új izgalom új lehetőség... és persze ezzel mindenki jól jár. Szerintem a jövőben akár lehetne kizáró ok ha a résztvevő már létező képeivel nevezne. Bocsánat, ha valakit megbántottam nem állt szándékomban. Szép napot.
Szerintem HELOOWEN!!! Töklámpa,lopótök, ilyen-olyan tök, itt-ott!
BMW, vagyis busz, metró, villamos...
Egy szóval tömegközlekedés.
Egy szóval tömegközlekedés.
Mindig valami extémen, vagy különlegesen gondolkodunk. Lehetne most "csak" a Pizsamaparty a verseny címe.
A leggyakoribb hely, ha szexről van szó, mégis az ágy, nem? Mégis alig van ilyen képsorozat.
A leggyakoribb hely, ha szexről van szó, mégis az ágy, nem? Mégis alig van ilyen képsorozat.
Sexi fehérneműs az jó lenne
A pisilős képek nekünk is tetszenek.
nyár van , nyári képek tengerpart, tópart strandos képek eldugott öblöcskék ...... augusztus-szeptemberben is aktuális lehet .... punci díszítés ki mivel az a feladat ...fehér fehérneműs képek
Velem szeretkező Nők képei????
Jó sorozat lehetne!!!
Jó sorozat lehetne!!!
Sziasztok,
ahogy nézem, vszonylag sok pár tölt fel a sorozataiban néhány pisilős fotót is, és ezeket mindig nagyon imádja a közönség is, rengetegen vannak, akiket izgat ez a téma. Jó lenne, ha valamelyik hónapban az olyan sorozatok versenyeznének, amelyekben szerepelnek ilyen képek is!
ahogy nézem, vszonylag sok pár tölt fel a sorozataiban néhány pisilős fotót is, és ezeket mindig nagyon imádja a közönség is, rengetegen vannak, akiket izgat ez a téma. Jó lenne, ha valamelyik hónapban az olyan sorozatok versenyeznének, amelyekben szerepelnek ilyen képek is!
nyár... hőség... vízpart... naplemente... GG sorozat.... nos?
lehetne pl a feher szin aztan mindenkinek a fantaziajara lenne bizva, hogy milyen sorozatot keszit es hogyan
ispi és 5 farok
pl. lehetne : "A nyár legszebb boros pillanatai"
Személy szerint nagyon szexinek találom a lányokat a nyár slágerében, gladiátor saruban látni. Örömmel nézegetnék olyan sorozatokat , melyekben abban játszadoznak a párok vagy akár csak szólóban és úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Legyen a téma: Tesco, vagy bevásárlóközpont.
az e havi téma nagyon ott van ...már meg is találtam az ideális témát :elmegyünk a BANKBA és csinálunk egy pár közös képet a kedvenc ügyintézőkel
Legyen: "Erotikus ruha"
Sok mindenkinek van otthon ilyesmi. Ez lehet átlátszó, vagy nyitott tanga, szexi body, baby-doll, vagy vad jelmez. Ebben a témában lehet szóló vagy páros képeket is csinálni. Pl.: "A télapó felszúrja a krampuszlányt" Csak a versenyzők fantáziája szab határt.
Ha teszik valakinek írjon!
Sok mindenkinek van otthon ilyesmi. Ez lehet átlátszó, vagy nyitott tanga, szexi body, baby-doll, vagy vad jelmez. Ebben a témában lehet szóló vagy páros képeket is csinálni. Pl.: "A télapó felszúrja a krampuszlányt" Csak a versenyzők fantáziája szab határt.
Ha teszik valakinek írjon!
A következő téma legyen: Szex a fürdőszobában!
Szex a szaunában????
Szex a szaunában????
Lesz idén, idő pont egyeztetve, vagy egyeztetés alatt.
Utána meg még függ a képes kolléga leterheltségétől. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána meg még függ a képes kolléga leterheltségétől. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 19:12
Útána kérdezek
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek.
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek.
Útána kérdezek
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 19. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 19. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (731879)
2010. 10. 19. kedd 19:11
Üdv!
Azóta eltelt egy "kis" idő, de még mindig nincsenek díjátadós képek! Pedig megnéztem, van olyan aki kétszer háromszor nyert azóta (1 év)! Az majdnem 150.000 Ft. Nem létezik, hogy nem akarja felvenni! Vagy nem is készülnek már ilyen képek? Pedig videóról is volt szó. Arra is kíváncsi lennék. És nem csak én, szerintem.
Azóta eltelt egy "kis" idő, de még mindig nincsenek díjátadós képek! Pedig megnéztem, van olyan aki kétszer háromszor nyert azóta (1 év)! Az majdnem 150.000 Ft. Nem létezik, hogy nem akarja felvenni! Vagy nem is készülnek már ilyen képek? Pedig videóról is volt szó. Arra is kíváncsi lennék. És nem csak én, szerintem.