Szerintem aktuális időjárási viszonyok mellett (talán December/Január) Tél/Hó!!! Vagányak ki a szabadba!!! Nem csak nyáron lehet jó képeket készíteni "minimálruhában". Üdv!
Tisztelt fórumtársak és szerkesztő Urak! Tudom ,hogy a kommentem nem kapcsolódik szervesen a fórum témájához de ennél közelebbi fórumot nem találtam ahová írhatnék. Ezt nézzétek el nekem. A jelenleg futó havi amatőr szavazással kapcsolatban lenne egy apró észrevételem. Szeretném hangsúlyozni, hogy az eddigi egyetlen résztvevő képeivel alapvetően semmi bajom. A KÉPEKKEL. Viszont kicsit neheztelek mert ugyanezt a sorozatot apró módosításokkal már láthattuk korábbi versenyen. Tudom én nagyon jól, hogy az akkori és a mostani kiírásnak is megfelelnek a képek, ez kétségtelen. Emiatt persze van létjogosultságuk. De! A szerkesztő részéről és persze a végfelhasználók részéről is érthető lenne egyfajta csalódottság hogy ugyanabból az anyagból többször is építkezni nem kifejezetten jó. Ráhajtani egy kb 50000ft-os fődíjra azt hiszem elég indok, hogy az ember rászánjon egy kis időt egy új sorozat elkészítésére. Új helyszín új izgalom új lehetőség... és persze ezzel mindenki jól jár. Szerintem a jövőben akár lehetne kizáró ok ha a résztvevő már létező képeivel nevezne. Bocsánat, ha valakit megbántottam nem állt szándékomban. Szép napot.
Szerintem HELOOWEN!!! Töklámpa,lopótök, ilyen-olyan tök, itt-ott!
BMW, vagyis busz, metró, villamos...
Egy szóval tömegközlekedés.
Egy szóval tömegközlekedés.
Mindig valami extémen, vagy különlegesen gondolkodunk. Lehetne most "csak" a Pizsamaparty a verseny címe.
A leggyakoribb hely, ha szexről van szó, mégis az ágy, nem? Mégis alig van ilyen képsorozat.
A leggyakoribb hely, ha szexről van szó, mégis az ágy, nem? Mégis alig van ilyen képsorozat.
Sexi fehérneműs az jó lenne
A pisilős képek nekünk is tetszenek.
nyár van , nyári képek tengerpart, tópart strandos képek eldugott öblöcskék ...... augusztus-szeptemberben is aktuális lehet .... punci díszítés ki mivel az a feladat ...fehér fehérneműs képek
Velem szeretkező Nők képei????
Jó sorozat lehetne!!!
Jó sorozat lehetne!!!
Sziasztok,
ahogy nézem, vszonylag sok pár tölt fel a sorozataiban néhány pisilős fotót is, és ezeket mindig nagyon imádja a közönség is, rengetegen vannak, akiket izgat ez a téma. Jó lenne, ha valamelyik hónapban az olyan sorozatok versenyeznének, amelyekben szerepelnek ilyen képek is!
ahogy nézem, vszonylag sok pár tölt fel a sorozataiban néhány pisilős fotót is, és ezeket mindig nagyon imádja a közönség is, rengetegen vannak, akiket izgat ez a téma. Jó lenne, ha valamelyik hónapban az olyan sorozatok versenyeznének, amelyekben szerepelnek ilyen képek is!
nyár... hőség... vízpart... naplemente... GG sorozat.... nos?
lehetne pl a feher szin aztan mindenkinek a fantaziajara lenne bizva, hogy milyen sorozatot keszit es hogyan
ispi és 5 farok
pl. lehetne : "A nyár legszebb boros pillanatai"
Személy szerint nagyon szexinek találom a lányokat a nyár slágerében, gladiátor saruban látni. Örömmel nézegetnék olyan sorozatokat , melyekben abban játszadoznak a párok vagy akár csak szólóban és úgy gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Legyen a téma: Tesco, vagy bevásárlóközpont.
az e havi téma nagyon ott van ...már meg is találtam az ideális témát :elmegyünk a BANKBA és csinálunk egy pár közös képet a kedvenc ügyintézőkel
Legyen: "Erotikus ruha"
Sok mindenkinek van otthon ilyesmi. Ez lehet átlátszó, vagy nyitott tanga, szexi body, baby-doll, vagy vad jelmez. Ebben a témában lehet szóló vagy páros képeket is csinálni. Pl.: "A télapó felszúrja a krampuszlányt" Csak a versenyzők fantáziája szab határt.
Ha teszik valakinek írjon!
Sok mindenkinek van otthon ilyesmi. Ez lehet átlátszó, vagy nyitott tanga, szexi body, baby-doll, vagy vad jelmez. Ebben a témában lehet szóló vagy páros képeket is csinálni. Pl.: "A télapó felszúrja a krampuszlányt" Csak a versenyzők fantáziája szab határt.
Ha teszik valakinek írjon!
A következő téma legyen: Szex a fürdőszobában!
Szex a szaunában????
Szex a szaunában????
Lesz idén, idő pont egyeztetve, vagy egyeztetés alatt.
Utána meg még függ a képes kolléga leterheltségétől. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána meg még függ a képes kolléga leterheltségétől. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 19:12
Útána kérdezek
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek.
De van nem egy-kettő vidéki, külföldön tartózkodó és ilyenkor akkor van a díj át adó mikor haza kerülnek, vagy nagy székes fővárasunkba tévednek.