Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Várjuk a jobbnál-jobb ötleteket! Írjatok minél többen!
Olyat ne írjatok, amilyen verseny már volt.

Az eddigi hozzászólások

2018. 06. 04. hétfő 09:38  #164
vazelinator vazelinator VIP Admin
Fura mód sok nyereményért meg sem jelenek... vagy csak akkor jönnek érte amikor véletlen fennjárnak a nagy városban, sőt van ki csak azért jön el, hogy egy profi fotós csináljon sort róla, volt olyan ki elérette és ö akart fizetni a fotózásért annyit ... úgy hogy hagyjuk szerintem... elve többe kerül a hölgyeknek megfelelő verseny állapotba hozás szoli, gyanta, smink... stb... stb...
de mai világban 50.000 forint semmi... ők exhibicionizmus csinálják eszükbe se jut a pénz. s te hogy vagy ezzel miért csinálod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1470312)
2018. 06. 03. vasárnap 00:13
első helyezett 50ezer második 25 harmadik 15ezer...
szerinted miért neveznek?
2018. 06. 03. vasárnap 07:19  #163
Törölt felhasználó (69371)
Őszinte legyek? Ezt nem tudtam, de akit boldoggá tesz 50.000 Ft és a pénzért csinálja, az sem különb sokkal, mint az útszéli. Ezzel nem azt mondom, hogy lenézem őket. Ha van ilyen lehetőség, hát csinálják.
De akkor téged is emiatt zavar, hogy te így nem kapsz nyereményt? Ez fáj? Az az 15-25-50.000 Ft hiányzik?
Túl nagy munka nincs vele, így pár amatőr képért cserébe akár meg is érheti.
De szerintem csináld magatok miatt, mert élvezed a fotózást, élvezed, hogy mások látják a képeiteket. Olyan koncepció kell, ami nyerő lehet, erre kell rájönnötök.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 03. vasárnap 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 03. vasárnap 00:13
2018. 06. 03. vasárnap 00:13  #162
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 01. péntek 10:49
Ezen lovagolsz napok óta ahelyett, hogy valaki máson lovagolnál és megörökítenéd azt.
Tényleg nem értem és feleslegesnek érzem a témán való vergődésed.
Mondd már el min változtat az, hogy éppen ki nyer? Nektek megváltoztatja az életeteket? Olcsóbb lesz a kenyér, vagy jobb lesz az életszínvonalatok? Vagy a VIP tagság a lényeg? Bár adhatnék pontot nektek, ha tudjátok valamire használni.
Tudod, nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. Amíg valaki is szavaz a sorozatotokra, van egy pár kedves, elismerő szava, addig mit számít egy verseny? Szereplési vágy, hogy külön díjátadós sorozatotok legyen? Nem szégyen tanulni a jobbaktól, vagy fejleszteni a kreativitásotokat.
Én sosem hittem igazán a szavazás intézményben. Mindegy miért. Nem emlékszem, hogy valaha is szavaztam volna sorozatra, de elképzelhető. Nem is nagyon követtem nyomon, az oldal fórum része jobban érdekelt.
Párom egyébként pont ilyen. Néha-néha vásárol sorsjegyet, mert sosem lehet tudni. Aztán csak a sírás, hogy ő sosem nyer vele semmit. Valaki lehet évek óta játszik és nem nyert semmit, valaki pedig lehet életében először vásárol és befigyel a sok millió.
Ne a nyeremény, vagy akármi miatt csináljatok sorozatot, hanem magatok miatt. Lehet pont ez a probléma, hogy a képeiteken érződik a görcsösség, a nyerni akarás erőltetése, és ezt látják a szavazok. Emiatt veszít a sorozat az értékéből.
Én nem ismerem ezt a rendszert, hogy működik, csak amit most itt elolvastam az elmúlt pár napban, sőt megnéztem a verseny sorozatokat is. Mindegyik jó volt a maga nemében. Olyat kell csinálni, amivel a legtöbb embert tudod megfogni. lehet ez egy helyszínen, egy bugyin, vagy bármi apró dolgon fog múlni.
Ne a verseny miatt fotózzatok, hanem azért mert élvezitek. ha úgy értékelitek, akkor pedig van időtök benevezni a sorozatot.
eljen wave
2018. 06. 01. péntek 23:22  #161
GG Szerkesztőség GG Szerkesztőség VIP Admin
Ha szerinted gáz, akkor nem kell nevezni, ennyire egyszerű.
A bukkake ötlet nem az? Az oldalon van kb. 3 olyan feltöltő aki bukkake vagy bukkake jellegű sorozatot töltött fel a 15 év alatt. Szerinted érdemes egy ilyen témára versenyt kiírni, ami szinte biztos hogy eredménytelen lesz, mert nem fognak annyian nevezni? És akkor most arra ne térjünk ki, hogy mennyien nehezményezik azt, hogy van aki több sráccal is nevez. Erre javasolsz egy pont ilyen több srácos témát. Másfelől úgy gondoltad, hogy akkor arc vállalással neveznél ugye? Mert a téma arról szól, hogy minél többen ráverik a csaj arcára. Na most ha ezt kitakarod, akkor mi értelme az egésznek?
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2018. 06. 01. péntek 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 01. péntek 00:43
Naptej? Mekkora gáz! A bukkake, az lenne az igazi. De mondhat itt bárki bármit... Csak a jó csajoknak, s nem a fantáziadúsaknak irják ki a havi témákat.
2018. 06. 01. péntek 10:49  #160
Ezen lovagolsz napok óta ahelyett, hogy valaki máson lovagolnál és megörökítenéd azt.
Tényleg nem értem és feleslegesnek érzem a témán való vergődésed.
Mondd már el min változtat az, hogy éppen ki nyer? Nektek megváltoztatja az életeteket? Olcsóbb lesz a kenyér, vagy jobb lesz az életszínvonalatok? Vagy a VIP tagság a lényeg? Bár adhatnék pontot nektek, ha tudjátok valamire használni.
Tudod, nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. Amíg valaki is szavaz a sorozatotokra, van egy pár kedves, elismerő szava, addig mit számít egy verseny? Szereplési vágy, hogy külön díjátadós sorozatotok legyen? Nem szégyen tanulni a jobbaktól, vagy fejleszteni a kreativitásotokat.
Én sosem hittem igazán a szavazás intézményben. Mindegy miért. Nem emlékszem, hogy valaha is szavaztam volna sorozatra, de elképzelhető. Nem is nagyon követtem nyomon, az oldal fórum része jobban érdekelt.
Párom egyébként pont ilyen. Néha-néha vásárol sorsjegyet, mert sosem lehet tudni. Aztán csak a sírás, hogy ő sosem nyer vele semmit. Valaki lehet évek óta játszik és nem nyert semmit, valaki pedig lehet életében először vásárol és befigyel a sok millió.
Ne a nyeremény, vagy akármi miatt csináljatok sorozatot, hanem magatok miatt. Lehet pont ez a probléma, hogy a képeiteken érződik a görcsösség, a nyerni akarás erőltetése, és ezt látják a szavazok. Emiatt veszít a sorozat az értékéből.
Én nem ismerem ezt a rendszert, hogy működik, csak amit most itt elolvastam az elmúlt pár napban, sőt megnéztem a verseny sorozatokat is. Mindegyik jó volt a maga nemében. Olyat kell csinálni, amivel a legtöbb embert tudod megfogni. lehet ez egy helyszínen, egy bugyin, vagy bármi apró dolgon fog múlni.
Ne a verseny miatt fotózzatok, hanem azért mert élvezitek. ha úgy értékelitek, akkor pedig van időtök benevezni a sorozatot.
eljen wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 31. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 31. csütörtök 18:54
köszönjük hogy júniusban csak szóló lány nevezhet...
barátnőmmel akartam de akkor nem fogok, reméljük ugyanaz a 4-5csaj lesz a dobogón, nekik kell kedvezni nehogy egy lány páros sikeres legyen. sok sikert nekik
2018. 06. 01. péntek 00:43  #159
Zotyi5 Zotyi5
Naptej? Mekkora gáz! A bukkake, az lenne az igazi. De mondhat itt bárki bármit... Csak a jó csajoknak, s nem a fantáziadúsaknak irják ki a havi témákat.
2018. 05. 31. csütörtök 20:28  #158
mármint hogy kedvezni?
A szavazók döntik el, ezen nincs mit kedvezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 31. csütörtök 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
barátnőmmel akartam de akkor nem fogok, reméljük ugyanaz a 4-5csaj lesz a dobogón, nekik kell kedvezni nehogy egy lány páros sikeres legyen. sok sikert nekik
2018. 05. 31. csütörtök 19:52  #157
suisil suisil VIP
Rakjátok fel versenyen kívül vigyor2
2018. 05. 31. csütörtök 18:54  #156
2018. 05. 29. kedd 16:15  #155
Komolyan azt hiszitek, hogy azért lesz egy sorozat nyertes, mert utolsóként kerül ki a hónapban? Nem lehet, hogy azért mert jó? Sok elmélet született már arra, hogy biztos ekkor, vagy akkor kell feltölteni a sorozatot hogy első legyen. De ha egy sorozat nem elég jó, és ez alatt ne csak arra gondoljatok, hogy fiatal csaj, szőke, hosszú haj, stb. akkor hiába sakkoztok a napokkal, akkor az nem fog első helyezést elérni, mivel egyszerűen látogatottság szempontjából nincs a napok között ekkora különbség. A legjobb csajról is lehet baromira rossz képeket csinálni. Az oldalon volt már olyan nyertes aki szoft sorozattal nyert a hard sorozattal nevező előtt. Mert jó volt a sorozat! Ötletes volt, változatos, stb. Illetve 40 feletti csaj is győzött már huszonévesekkel szemben. Ne gondoljátok már, hogy ez ennyire egyszerű!

De tudjátok mit? Van még hátra 2 nap! Szerintünk csináljatok délután egy sorozatot, töltsétek fel, és lássuk... Az elméletetek szerint tutira nyernetek kell! De inkább nézzük meg az utolsó versenyt ahol indultatok. Utolsóként került ki a sorozatotok abban a hónapban, 27.-én. Tehát nyernetek kellett volna! Ehhez képest nem lett dobogós sem a sorozat! Hiba történt a mátrixban? Vagy mi történhetett???
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 29. kedd 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 29. kedd 00:54
meg is van az ehavi győztes smile most került ki a sorozata utolsóként a hónapban...
2018. 05. 29. kedd 00:54  #154
meg is van az ehavi győztes smile most került ki a sorozata utolsóként a hónapban...
2018. 05. 25. péntek 19:39  #153
Nem igazán értem, mitől is lenne a hónap végén több szavazat, látogatottság statikus hétköznap-hétvége egész hónap folyamán egyforma. napszaki eltérések vannak ugyan, de ez adódik az életvitelekből PL: ebédszünet hétköznap
de az tény végül is, hogy ha hónap végén többen töltenek fel, akkor a számtan törvénye szerint esélyesebb, hogy a több között van a nyertes mint a kevés között.
Pedig lényegesen egyszerűbb a magyarázat, miért a hónap végén kerül fel egy halom kép. jó magyar szokás, a halogatás utolsó pillanatra, nem véletlenül kígyóznak sorok az adóbevallás utolsó napján.
És jó munkához is idő kell, van aki sokkal több időt tölt a képekkel (volt olyan, aki egy igen jellegzetes anyajegyet nem kifestet, hanem úgy retusálta ki képeken át, mintha nem is lenne ott semmi.
Mind az emberi tényező, mind a jó munkához idő kell, a hónap vége felére dotálja a beadást és a nagyobb csoport esetén esélyesebb, hogy köztünk van a nyertes, főleg, hogy többet is foglalkozik a képpel.
Teljesen mindegy, mikor rakja ki valaki a sorozatát, mivel a rendszer nem össze hasonlításos, hanem mindenre egyedi szavazás van, azaz, ha teszik neki a sorozat, akkor szavaz rá és nem eldönti, hogy melyikre adja azt az „egy”szavazatot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 24. csütörtök 00:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 24. csütörtök 00:30
május 24.-e van és eddig 2 sorozat jött a havi versenyre...
szerintem sokmindent elárul ez, majd aki utolsóként tölti fel az nyeri, mindenki arra vár ki lesz az utolsó mert akkor csak 2 nap kell szavazni rá és mindenki abban a 2 napban fog úgy tuti a siker.
én majd akkor nevezek szólóban ha úgy látom van értelme de egyelőre inkább lányt keresek akivel párban lehet nevezni mert akkor van is esély a csókosok mellett akik dugnak meg szopnak szavazatokért

az meg nem volt hülyeség hogy minden hónapban 20.-a legyen a nevezési határidő és a maradék 10napban lehessen szavazni az addig beérkezett sorozatokra mert akkor egységesen mindenki ugyanannyi napon versenyezhetne és nem lenne az hogy hó elején kevesebb a néző mint hó végén
2018. 05. 24. csütörtök 00:30  #152
május 24.-e van és eddig 2 sorozat jött a havi versenyre...
szerintem sokmindent elárul ez, majd aki utolsóként tölti fel az nyeri, mindenki arra vár ki lesz az utolsó mert akkor csak 2 nap kell szavazni rá és mindenki abban a 2 napban fog úgy tuti a siker.
én majd akkor nevezek szólóban ha úgy látom van értelme de egyelőre inkább lányt keresek akivel párban lehet nevezni mert akkor van is esély a csókosok mellett akik dugnak meg szopnak szavazatokért

az meg nem volt hülyeség hogy minden hónapban 20.-a legyen a nevezési határidő és a maradék 10napban lehessen szavazni az addig beérkezett sorozatokra mert akkor egységesen mindenki ugyanannyi napon versenyezhetne és nem lenne az hogy hó elején kevesebb a néző mint hó végén
2018. 05. 23. szerda 13:12  #151
A chat és fórum moderátorokkal konzultálva azt az információt kaptuk, hogy nagyon ritkán előfordul ilyen eset, de egyáltalán nem jellemző, hogy valakik a chaten próbálnának szavazásra buzdítani. A chaten való kéretlen szavazásra buzdítás egyébként amúgy is kétélű dolog. Olyan mint egy kéretlen reklám. Valószínűleg legalább annyi embert elveszít ezzel mint amennyit nyer. Másfelől szinte minden versenyző a bemutatkozó szövegében szavazásra buzdít, sőt ígér is videót, merészebb képeket stb, ha sokan szavaznak rá. Ez sem különbözik attól, ha valaki chaten kérné a szimpatizánsait h szavazzanak rá. Valószínűleg egy chates szavazásgyűjtő felhívás miatt senki sem fog olyan sorozatra szavazni ami nem tetszik neki. Ellenben ha már odatéved így a verseny oldalára, szavazhat egy olyan versenyzőre akinek a sorozata tetszik neki.

Goldengate szerkesztőség
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2018. 05. 22. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 22. kedd 19:03
Én meg láttam , hogy a chat-en könyörögnek(egyesek) szavazatokért.... az nem szabálytalan???
2018. 05. 22. kedd 19:03  #150
PIROSTANGA PIROSTANGA
Én meg láttam , hogy a chat-en könyörögnek(egyesek) szavazatokért.... az nem szabálytalan???
(Ez egy válasz GG Szerkesztőség üzenetére (2018. 05. 22. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 22. kedd 12:10
Kedves Lizzybitch!

Már ne is haragudj de butaságokat kommentelsz! Inkább tartsd magadban, és ne hőzöngj, hisztizz! Mert ez az!

Azt mondod az újak alig kapnak pontot. Meg csókosozol! Háromszor neveztél a versenyre! Az első alkalommal rögtön nyertél, a második versenyen másodikak lettetek. Akkor a saját értelmezésed szerint te is csókos vagy? Vagy mi történt? De úgy látjuk te sem bíztad a véletlenre a versenyzést, mert az első két alkalommal nem egyedül indultál. Most meg azzal kampányolsz hogy egyedül nem lehet nyerni.
A harmadik versenyen nem lettél dobogós, és egyből elindítottál egy panasz áradatot, hogy itt minden rossz, minden szar, aki egyedül indul annak esélye sincs nyerni. Nos ez nem igaz! Egyrészt sikerült ezt a hozzászólást pont akkorra időzítened amikor csak szóló versenyzők indulhattak. Ha egy kicsit is figyelmesen megnéznéd a versenyeket láthatnád, hogy a témákat úgy választjuk meg, hogy a versenyek felében csak szóló nevezést fogadunk el, mint ahogyan a múlt hónapban is. Azóta nem is neveztél! Ha soha nem értél volna el dobogós helyezést, még érthető lenne a csalódottság. De így?

Azt mondod az utolsó nyer! Miért? Milyen kutatást végeztél a témában? Volt már hogy az utolsó nyert, de ilyen is ritkán fordult elő. A VIP szavazatokról pedig annyit, hogy elenyésző a számuk, főleg az utóbbi években. Csak pusztán kíváncsiságból megnéztük, hogy másként alakultak volna e a versenyek ha nem lennének VIP szavazók. Eláruljuk, hogy nem! 1-2 alkalommal volt csak különbség az évek alatt.

Elméleteket gyártasz hogy lehetne jobb a szavazás! Elhiszed, hogy az évek alatt nem keveset gondolkoztunk azon, hogy miképp lenne a legigazságosabb? A mostani rendszer az.. De te egy kommentben bemondod itt a tutit. "Kerüljön ki egyszerre az összes sorozat!" Ezen sokat lehetne vitázni, de felesleges belemennünk, főleg nem itt egy fórumon, de azt már elárulhatjuk, hogy nagyon igazságtalan lenne.

Végül arra reagálnánk, hogy mindig 3-4 csaj nyer. Az elmúlt 5 évben közel 60 különböző nyertes volt a versenyeken. Ezt nem neveznénk mindig ugyanannak a 3-4 nyertesnek. Vannak akik többet nyernek. Ez így igaz. Mint ahogyan az élet, a sport, a versenyek terén vannak olyanok akik többször nyernek és lesznek dobogósok. De ezt vagy elfogadod, vagy nem. De ha nem akkor nem kell itt folyton lázongani!

Reméljük, hogy kicsit elgondolkozol a fent leírtakon, és belátod, hogy mi azon vagyunk, hogy minél jobbak és igazságosabbak legyenek a versenyeink.

Goldengate szerkesztőség
2018. 05. 22. kedd 12:10  #149
Kedves Lizzybitch!

Már ne is haragudj de butaságokat kommentelsz! Inkább tartsd magadban, és ne hőzöngj, hisztizz! Mert ez az!

Azt mondod az újak alig kapnak pontot. Meg csókosozol! Háromszor neveztél a versenyre! Az első alkalommal rögtön nyertél, a második versenyen másodikak lettetek. Akkor a saját értelmezésed szerint te is csókos vagy? Vagy mi történt? De úgy látjuk te sem bíztad a véletlenre a versenyzést, mert az első két alkalommal nem egyedül indultál. Most meg azzal kampányolsz hogy egyedül nem lehet nyerni.
A harmadik versenyen nem lettél dobogós, és egyből elindítottál egy panasz áradatot, hogy itt minden rossz, minden szar, aki egyedül indul annak esélye sincs nyerni. Nos ez nem igaz! Egyrészt sikerült ezt a hozzászólást pont akkorra időzítened amikor csak szóló versenyzők indulhattak. Ha egy kicsit is figyelmesen megnéznéd a versenyeket láthatnád, hogy a témákat úgy választjuk meg, hogy a versenyek felében csak szóló nevezést fogadunk el, mint ahogyan a múlt hónapban is. Azóta nem is neveztél! Ha soha nem értél volna el dobogós helyezést, még érthető lenne a csalódottság. De így?

Azt mondod az utolsó nyer! Miért? Milyen kutatást végeztél a témában? Volt már hogy az utolsó nyert, de ilyen is ritkán fordult elő. A VIP szavazatokról pedig annyit, hogy elenyésző a számuk, főleg az utóbbi években. Csak pusztán kíváncsiságból megnéztük, hogy másként alakultak volna e a versenyek ha nem lennének VIP szavazók. Eláruljuk, hogy nem! 1-2 alkalommal volt csak különbség az évek alatt.

Elméleteket gyártasz hogy lehetne jobb a szavazás! Elhiszed, hogy az évek alatt nem keveset gondolkoztunk azon, hogy miképp lenne a legigazságosabb? A mostani rendszer az.. De te egy kommentben bemondod itt a tutit. "Kerüljön ki egyszerre az összes sorozat!" Ezen sokat lehetne vitázni, de felesleges belemennünk, főleg nem itt egy fórumon, de azt már elárulhatjuk, hogy nagyon igazságtalan lenne.

Végül arra reagálnánk, hogy mindig 3-4 csaj nyer. Az elmúlt 5 évben közel 60 különböző nyertes volt a versenyeken. Ezt nem neveznénk mindig ugyanannak a 3-4 nyertesnek. Vannak akik többet nyernek. Ez így igaz. Mint ahogyan az élet, a sport, a versenyek terén vannak olyanok akik többször nyernek és lesznek dobogósok. De ezt vagy elfogadod, vagy nem. De ha nem akkor nem kell itt folyton lázongani!

Reméljük, hogy kicsit elgondolkozol a fent leírtakon, és belátod, hogy mi azon vagyunk, hogy minél jobbak és igazságosabbak legyenek a versenyeink.

Goldengate szerkesztőség
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 20. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 20. vasárnap 17:30
azért nyer aki utolsó mert már nincs más utána és 2 napja marad szavazni azt a két napot nyomják meg legjobban.
mindenkit be lehet csődíteni hogy utolsó előtti meg utolsó napon szórja rá az 5VIP pontját. másoknak lehet 2hétre oszlik el a pontszám és gyengébb a két legjobb nap.
ezért írtam több értelme lenne ha minden hó 20.-áig lehetne nevezni és utána a maradék 10napban indulna a szavazás és 1tag szavazata 1pontot érjen. most ha jó napot fogsz ki sok pontot kapsz ha nyaral mindenki akkor meg semmit. lényegtelen már ki milyen képet küld be, a csókost megszórják az újakat meg alig
2018. 05. 20. vasárnap 17:30  #148
azért nyer aki utolsó mert már nincs más utána és 2 napja marad szavazni azt a két napot nyomják meg legjobban.
mindenkit be lehet csődíteni hogy utolsó előtti meg utolsó napon szórja rá az 5VIP pontját. másoknak lehet 2hétre oszlik el a pontszám és gyengébb a két legjobb nap.
ezért írtam több értelme lenne ha minden hó 20.-áig lehetne nevezni és utána a maradék 10napban indulna a szavazás és 1tag szavazata 1pontot érjen. most ha jó napot fogsz ki sok pontot kapsz ha nyaral mindenki akkor meg semmit. lényegtelen már ki milyen képet küld be, a csókost megszórják az újakat meg alig
2018. 05. 20. vasárnap 12:06  #147
Törölt felhasználó (354658)
Reméljük nem maradunk egyedül végig a versenyben, mert most túlléptük azt az általad említett 200-300 pontot. Szomorúak lennénk, ha most lenne érvénytelen a verseny. Azzal egyetértünk, hogy a sok rajongó, VIP ismerős sok pontot hoz. De azt nem értjük, hogy ez az utolsó napon feltöltés mitől hoz több pontszámot? Így is, úgy is a két legjobb nap számít.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 19. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 19. szombat 17:48
hát igen egy kis dugásért cserébe sok VIP-es szavaz adott csajra 2 napon keresztül is
aki meg párban van és csak fotókat küldene be hogy kipróbálja milyen a verseny kap 200-300pontot legjobb napjára...
sebaj ebben a hónapban is látszik hogy 3hét alatt jött 1 sorozat
majd mindenki utolsó nap fogja beküldeni mert az utolsó nyeri mindig
2018. 05. 19. szombat 17:48  #146
hát igen egy kis dugásért cserébe sok VIP-es szavaz adott csajra 2 napon keresztül is
aki meg párban van és csak fotókat küldene be hogy kipróbálja milyen a verseny kap 200-300pontot legjobb napjára...
sebaj ebben a hónapban is látszik hogy 3hét alatt jött 1 sorozat
majd mindenki utolsó nap fogja beküldeni mert az utolsó nyeri mindig
(Ez egy válasz picture1 üzenetére (2018. 05. 10. csütörtök 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 10. csütörtök 11:13
Érdemes lenne megfontolni a változtatást! Igazad van!
2018. 05. 10. csütörtök 11:13  #145
picture1 picture1
Érdemes lenne megfontolni a változtatást! Igazad van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 04. 28. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 04. 28. szombat 17:59
lényegtelen mi a téma úgyis csókos nyeri akinek van vagon VIP-es ismerőse...
ha minden hónap 20.-áig lehetne beküldeni képeket és utána lenne 10nap szavazás és minden szavazó 1x szavazhatna és csak 1-et érne a szavazata akkor lenne csak értelme az egésznek. addig meg majd megunjátok hogy mindig ugyanaz a 3-4csaj nyer
/ 16