Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2026. 04. 23. csütörtök 18:11  #423
varró varró
Tetszik
Szerencsés vagy
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2026. 04. 23. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 23. csütörtök 16:06
Sziasztok, azt mi is nagyon szeretjük és élvezzük, hogy egy idegen punci, vagy egy (2)idegen farok jelenjen meg a kapcsolatunkban. Így volt ez most 5 napja is. Hévízen pihentünk 4 napot. A szaunába jól éreztük magunkat a párommal. Utolsó napon a délelőtt folyamán egy (mint később kiderült) 26 éves hölgy jött be a szaunába. Mi a párommal a legfelső részén voltunk úgy, hogy a párom törökülésben élvezte a simizésemet, masszírozásomat. A csajszi lopva figyelt minket, és egyszer csak (a második szinten) szembe fordult velünk, és szétnyitotta a lábát. A párom rá kérdezett hangosan, hogy "na, nem simized meg őt is"? Mondtam, hogy ha szeretné, akkor igen. És igen, szerette volna, mert oda jött hozzánk, és rá tette a combomra a kezét. Hát nagyon finom volt a két puncit kényeztetni. Ahogyan haza értünk (BP Rákoskeresztúr), tegnap ki kellett mennünk a vasútállomásra találkozni egy ismerősünkkel. A páromnak régóta be jön a srác, de eddig még nem volt semmi a csipkelődéseken felül. Mielőtt megyünk ki az állomásra, látom, hogy a párom a szexi szoknyáját veszi fel. Oda jött hozzám nevetve és megkérdezte, hogy - nem baj? - mire én megemeltem a szoknyáját, és látom, hogy a zsinór tanga bugyi van rajta. Félig kint a bugyiból a pinája. Mire mondja, hogy remélem hogy teljesen kint is lesz. Leguggolt, és kicsit szopott. Kiérkeztünk, a srác már ott volt. Mellé áltam, és amit hozott bútort, azt átraktuk a mi autónkba. Közben megjegyezte, hogy milyen szexi a párom. Az én drága kis ribim mondta, hogy - akkor beszállok a Robihoz, ki fizetem a bútort. Hát bizony be szállt, és kifizette a srácnak a pénzt. Közben valahogy a szoknya felcsúszott. Beszélgettek, majd simogatás, tapizás és ahogy láthattam a mi Jeepünkből magasabbról, a kis bugyi félre csúszott. Nagyon izgi volt látni, ahogy a drágám puncijába egy idegen keze mozog. És az én kis ribancom hogy szétdobta a lábait neki. Ahogy hallottam és láttam, a kis drágám elélvezett. Utána kihámozta Zsuzsim a Robit a nadrágjából és kb. 5 percig szopta az idegen faszt. Aztán jutott a spermából a drágám szájába, meg a hajára, arcára is. Miután végeztek, a szívecském át szállt a mi kocsinkba, intettünk egymásnak. Tudja a kis tündérem, hogy szeretem, ha spermás az arca, puszit adott nekem, és kérdezte, hogy hová megyünk. Tudja, hogy szeretem ha spermás arccal megyünk vásárolni. Így hát mentünk a Tescoba, és a lottózós srác igen csak nézegette a feleségem haját. No meg a lambada szoknyáját és ami abból ki látszott. Volt mi kilátszódjon.
2026. 04. 23. csütörtök 16:06  #422
VEREBETELE VEREBETELE
Sziasztok, azt mi is nagyon szeretjük és élvezzük, hogy egy idegen punci, vagy egy (2)idegen farok jelenjen meg a kapcsolatunkban. Így volt ez most 5 napja is. Hévízen pihentünk 4 napot. A szaunába jól éreztük magunkat a párommal. Utolsó napon a délelőtt folyamán egy (mint később kiderült) 26 éves hölgy jött be a szaunába. Mi a párommal a legfelső részén voltunk úgy, hogy a párom törökülésben élvezte a simizésemet, masszírozásomat. A csajszi lopva figyelt minket, és egyszer csak (a második szinten) szembe fordult velünk, és szétnyitotta a lábát. A párom rá kérdezett hangosan, hogy "na, nem simized meg őt is"? Mondtam, hogy ha szeretné, akkor igen. És igen, szerette volna, mert oda jött hozzánk, és rá tette a combomra a kezét. Hát nagyon finom volt a két puncit kényeztetni. Ahogyan haza értünk (BP Rákoskeresztúr), tegnap ki kellett mennünk a vasútállomásra találkozni egy ismerősünkkel. A páromnak régóta be jön a srác, de eddig még nem volt semmi a csipkelődéseken felül. Mielőtt megyünk ki az állomásra, látom, hogy a párom a szexi szoknyáját veszi fel. Oda jött hozzám nevetve és megkérdezte, hogy - nem baj? - mire én megemeltem a szoknyáját, és látom, hogy a zsinór tanga bugyi van rajta. Félig kint a bugyiból a pinája. Mire mondja, hogy remélem hogy teljesen kint is lesz. Leguggolt, és kicsit szopott. Kiérkeztünk, a srác már ott volt. Mellé áltam, és amit hozott bútort, azt átraktuk a mi autónkba. Közben megjegyezte, hogy milyen szexi a párom. Az én drága kis ribim mondta, hogy - akkor beszállok a Robihoz, ki fizetem a bútort. Hát bizony be szállt, és kifizette a srácnak a pénzt. Közben valahogy a szoknya felcsúszott. Beszélgettek, majd simogatás, tapizás és ahogy láthattam a mi Jeepünkből magasabbról, a kis bugyi félre csúszott. Nagyon izgi volt látni, ahogy a drágám puncijába egy idegen keze mozog. És az én kis ribancom hogy szétdobta a lábait neki. Ahogy hallottam és láttam, a kis drágám elélvezett. Utána kihámozta Zsuzsim a Robit a nadrágjából és kb. 5 percig szopta az idegen faszt. Aztán jutott a spermából a drágám szájába, meg a hajára, arcára is. Miután végeztek, a szívecském át szállt a mi kocsinkba, intettünk egymásnak. Tudja a kis tündérem, hogy szeretem, ha spermás az arca, puszit adott nekem, és kérdezte, hogy hová megyünk. Tudja, hogy szeretem ha spermás arccal megyünk vásárolni. Így hát mentünk a Tescoba, és a lottózós srác igen csak nézegette a feleségem haját. No meg a lambada szoknyáját és ami abból ki látszott. Volt mi kilátszódjon.
2026. 04. 20. hétfő 13:55  #421
Pancho876 Pancho876
Engem is izgat főleg ha nyalom közben de a szájba élvezés csókkal a másik talán nagyobb kedvencem
2026. 04. 20. hétfő 06:41  #420
becsa1 becsa1
Ilyen popsit szívesen teele vernêk!
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 06:08
Szerintem a legizgibb dolog a világon pedig hetero vagyok! 5 éve élveznek bele q nejembe idegen pasik
2026. 04. 20. hétfő 06:31  #419
Albert8310 Albert8310
Szép és élvezetes jó reggelt mindenkinek.
Adatlapom egy történet szerü le írás.
Valós eseményen alapul.
Ha szeretnél hasonló kapcsolatot, akkor sejted mit tehyél szerintem. smile
Írj nekem, és valósitsuk meg a vágyaitokat.
Ne csak vágy / álom legyen.
2026. 04. 20. hétfő 06:16  #418
thynidick6 thynidick6
televerjem neked én is?
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (2026. 04. 20. hétfő 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 20. hétfő 06:08
Szerintem a legizgibb dolog a világon pedig hetero vagyok! 5 éve élveznek bele q nejembe idegen pasik
2026. 04. 20. hétfő 06:08  #417
istvan199308 istvan199308
2026. 04. 18. szombat 19:55  #416
JOHNI JOHNI
Sziasztok
Ma este megint meglátogat minket egy ismerősünk,amit tudni kell hogy 2x 3x mar iszogattunk együtt.
A párom is látni és el is ismeri hogy bejön neki a pali és vissza is megvan a vonzalom !
Sajnos vagy mindig elszaladt vagy nem mer belemenni a hármasban pedig a jelek és a beszólások oda vissza történnek!
Szerintetek hogy lehet megtudni vagy rávenni a harmasra úgy hogy ha vissza utasítás érkezik ne legyen kellemetlen senkinek?
Tisztán mondjuk el neki közösen vagy csak én emlitsem meg neki négyszemközt?
Várom az építő jellegű válaszokat és a tapasztalatokat
2026. 02. 24. kedd 14:37  #415
nn1995 nn1995
Evek ota vagyam es evek ota nem akarja a parom. Pedig utana en is megtoltenem a puncijat.
2026. 02. 24. kedd 13:38  #414
Creampiefan Creampiefan
A teherbe esést kivéve detto!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 24. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4739397)
2026. 02. 24. kedd 08:26
Régi álmom hogy a párom puncijába 4-5 férfi is élvezzen... Had keveredjen a sperma. Ha tehetnénk teherbe is ejterném így. Izgat nagyon.
2026. 02. 24. kedd 08:26  #413
Törölt felhasználó (4739397)
Régi álmom hogy a párom puncijába 4-5 férfi is élvezzen... Had keveredjen a sperma. Ha tehetnénk teherbe is ejterném így. Izgat nagyon.
2026. 02. 23. hétfő 12:41  #412
biboots biboots VIP
Szerintem sem betegség. Nekem is nagy vágyam lenne.
2026. 02. 23. hétfő 12:01  #411
kocka69 kocka69
S még együtt vagytok? Te szerencsés vagy de nagyon! Én egyszer elmentem otthonról, hogy nyugodtabban tudjanak együtt lenni. Óriásit szeretkezhettek, mert az ágyunk rendesen össze volt gyűrve meg nedves foltok mindenütt. Hatalmasat szeretkeztünk együtt is még melegébe....
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 09:23
Az én párom puncijába párhónappal ezelőtt élvezett bele egy pasi egymásután háromszor is és úgy jött haza és töllem is kapott még egy adagot bele! Még a pasinál volt a párom mikor kaptam a videót arról ahogy csöpög a puncijából kifele a sperma!
2026. 02. 23. hétfő 11:28  #410
parbaniek parbaniek
S még egyyütt vagytok? Te (beteg vagy) de nagyon!
(Ez egy válasz Roboka1 üzenetére (2026. 02. 23. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 23. hétfő 09:23
Az én párom puncijába párhónappal ezelőtt élvezett bele egy pasi egymásután háromszor is és úgy jött haza és töllem is kapott még egy adagot bele! Még a pasinál volt a párom mikor kaptam a videót arról ahogy csöpög a puncijából kifele a sperma!
2026. 02. 23. hétfő 09:23  #409
Roboka1 Roboka1
2026. 02. 22. vasárnap 15:03  #408
Jelkyandras Jelkyandras
Volt egy kapcsolatom, egy különben rendes asszonyka, aki élvezte, ahogyan a végén telefröcskölöm. Le is nyelte szépen a gecimet. Utána mindig hazament a férjéhez. smile Nagyon izgatott, hogy otthon megbízható, kedves feleség, velem pedig kurválkodik. Sajnos, egy év után kiszállt a kapcsolatból, de ma is élvezettel gondolok rá.
2026. 01. 14. szerda 19:23  #407
Csini1058 Csini1058
Jól hangzik
(Ez egy válasz Negyes31 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 07:57
Mi is ilyen pasit párt keresünk aki képes lenne tele tölteni forró gecivel a nejem pinajat smile
2025. 11. 27. csütörtök 22:13  #406
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Pontosan... nem ezen múlik
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2025. 11. 27. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 27. csütörtök 16:15
Nekem akikkel vettünk be pasit harmadiknak , mindig úgy éreztem kapcsolatunk fénypontja , hiába volt a másik pasi brutálisan jó az ágyban és 24/6 kőkemény farka volt amivel tudott is bánni , nem ezen múlik egy kapcsolat
2025. 11. 27. csütörtök 16:15  #405
Pancho876 Pancho876
Nekem akikkel vettünk be pasit harmadiknak , mindig úgy éreztem kapcsolatunk fénypontja , hiába volt a másik pasi brutálisan jó az ágyban és 24/6 kőkemény farka volt amivel tudott is bánni , nem ezen múlik egy kapcsolat
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2025. 11. 26. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 19:44
Tehát ezért megy tönkre..mert beleélvez egy másik... értjük, igaz mindig jobb valamit vagy valakit hibáztatni magunk helyett és nem szembesülni a hibákkal, az ellaposodott kapcsolattal stb stb stb és azokkal mi van akiknek 40 év swinger után sem megy tönkre a kapcsolata ? Csak halkan merem megkérdezni.. nekik miért működik sok embernek van hosszú, boldog házassága swinger mellett ... ez vajon hogyan lehet ? Ha egy fax vagy punci miatt dobják az embert akkor tényleg úgy gondoljátok, hogy nem azért volt mert alapból voltak problémák???
2025. 11. 26. szerda 22:24  #404
Attika5000 Attika5000
Sajnálom!
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2025. 11. 26. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 26. szerda 13:04
Szia, nem akarlak túl licitálni, de nekem 40 és fél évem ment rá!!
/ 22