A barátom rendszeresen dugta a párom mikor hozzánk járt évekig. Először én biztattam fel őket, mert engem is nagyon izgatott. Volt hogy közben a párom szopott engem én meg néztem közben ahogy töcskölik. Aztán persze én is megdugtam rendesen, az se zavart hogy spermás a puncija mert teleélvezték. Ez csak akkor maradt abba mikor gyereket terveztünk. Az akkori párom egy igazi szexmániás volt, nem nagyon kellett kapacitálni. Este szalonnasütés, sörözés a kertben, Mi lefeküdtünk, mellettünk egy másik ágyba a haver. Először csak a párom izgattam, simogattam a puncijátna takaró alatt, cuppogtattambaz ujjammal. A haver közben verni kezdte magának a másik ágyban, majd megkérdezte átjöhet-e... Persze, mondtuk, először jól kinyalta majd alaposan megbaszta az előkészített puncikát. Én szopattam, majd mikor végzett én is televertem alaposan. Ugyan nem vagyok meleg de egyáltalán nem zavart hogy szivárgott még belőle a geci mikor bedugtam neki. Csak egy kis lámpa világított. Reggel már hamar elsietett, de talán nem is engedte volna neki, jól megbasztam megint mikor hazament. Szép idők voltak.
Mi a párommal most voltunk Hévízen. És bizony engedtem neki, hogy az általa kiszemelt srác megdugja őt. Én egy darabig néztem, ahogyan a só barlangban dugnak, (kicsit szopott is a drágám) azután ott hagytam őket. Mentem úszni a tóban. Mire vissza mentem, ők végeztek. És tartotta nekem a spermás punciját, mert tudja, hogy nagyon imádom úgy megdugni. Azt meg a srác nézte végig. Közben kapott egy kis szopást. Majd mindkettőnk farkát le tisztította a spermától szájjal a drágám.
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 19:22
Nemrossz ez a "sport" de nálunk komoly bizalom ismerettség kellett hozzá!
Amikor missziben látod hogy a kis Feleséged punciját telepumpálja egy fasz,és ráadásúl Ő is akkor élvez!
Nahh az komoly!
Nyalni soha nem nyaltam más után,de habosra dugtam utánna!
Amikor missziben látod hogy a kis Feleséged punciját telepumpálja egy fasz,és ráadásúl Ő is akkor élvez!
Nahh az komoly!
Nyalni soha nem nyaltam más után,de habosra dugtam utánna!

Nálunk ez a top1.
Állandó baráttal csak így
Állandó baráttal csak így

Hogy a feleségem nem akarja
(Ez egy válasz Szlacika82 üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)

És mi az akadálya?
(Ez egy válasz PistaX üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 21:19
Engem nagyon izgatna ha valaki a feleségem puncijába élvezne előttem.
Engem nagyon izgatna ha valaki a feleségem puncijába élvezne előttem.
Nem mondanám hogy bármelyikünk hülyének nézte a másikat, mert nem kötöttek egy más órrára hogy mással is kefélünk.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 03. 05. szerda 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 08:58
Elsőnek azt hittem nyitott kapcsolatban vagytok, voltatok, de most látom simán csak ennyire hülyére vett és csalt ezerrel.
Elsőnek azt hittem nyitott kapcsolatban vagytok, voltatok, de most látom simán csak ennyire hülyére vett és csalt ezerrel.
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 05. szerda 05:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 05:51
Az is meg volt, egy céges kiránduláson buli alatt , eltünt az asszony Mire keresni kezdtem a szomszédos parkból jött ki a főnökével.Látszott rajtuk mitörtént. Eléggé zavarban voltak. Vissza mentünk a buliba, Itunk még valamit aztán szoltam a nönek hogy megyünk.
A szobában elkaptam, persze jött a fáradság , nem jól érzi magát....
Akkor a szoknya alá nyúltam, át volt ázva a bugyija , nem csak pina nedves volt.
Akkor a szoknya alá nyúltam, át volt ázva a bugyija , nem csak pina nedves volt.
Az is meg volt, egy céges kiránduláson buli alatt , eltünt az asszony Mire keresni kezdtem a szomszédos parkból jött ki a főnökével.Látszott rajtuk mitörtént. Eléggé zavarban voltak. Vissza mentünk a buliba, Itunk még valamit aztán szoltam a nönek hogy megyünk.
Akkor a szoknya alá nyúltam, át volt ázva a bugyija , nem csak pina nedves volt. (Ez egy válasz biféle üzenetére (2025. 03. 05. szerda 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor a szoknya alá nyúltam, át volt ázva a bugyija , nem csak pina nedves volt. (Ez egy válasz biféle üzenetére (2025. 03. 05. szerda 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnám utánna dugni a gecis puncit,(másét is)

Teljesen véletlen volt. Egy vadászházban szoktunk bulizni hétvégente. Oda vittem dugni egy csajt ebédidőben. Az asszonyomék céges kocsija előttünk folrdúlt be az odavezető útra.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Az igen. Hogy sikerült összehozni neked?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 03. 04. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Én láttam élőben is , úgy hogy nem tudtak róla.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 04. kedd 11:56
Volt csajomnak voltak videók ahogy szexel de nem akarta megmutatnia soha pedig szívesen megnéztem volna őket. Még meg se találtam pedig kerestem
Párom párève dolgozott kurvakènt mert eltörtem a lábam ès nem volt pènz fèl èvig.Volt egyszer hogy romák hivták el magukhoz egy egèsz èjszakát füzetek,de nem voltak hajlandók gumithuzni,vègigmentrajt jopár guminèlkül!
Nekünk is volt egy két ilyen kalandunk, imádtuk mind a ketten. Most újra keresünk egy jó kis partira partnereket.
Volt csajomnak voltak videók ahogy szexel de nem akarta megmutatnia soha pedig szívesen megnéztem volna őket. Még meg se találtam pedig kerestem
Punciba élvezés nálunk is alap.
Persze csak egy állandó házibaráttal.
Évekig volt egy barátunk, aki járt hozzánk rendszeresen.
Voltunk hármasban, de volt hogy csak kettesben párommal szexeltek.
Szóval egy állandó bármikor megteheti.
Persze csak egy állandó házibaráttal.
Évekig volt egy barátunk, aki járt hozzánk rendszeresen.
Voltunk hármasban, de volt hogy csak kettesben párommal szexeltek.
Szóval egy állandó bármikor megteheti.
Mondjuk azt a puncit szerintem bárki szívesen “telepumpálná”
(Ez egy válasz Guardian85 üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 19:50
Én imádnám a látványt ha valaki telepumpálná párom szűk forró punciját miután keményen megrakta
és közben csókolóznának.
és közben csókolóznának.
Én imádnám a látványt ha valaki telepumpálná párom szűk forró punciját miután keményen megrakta
és közben csókolóznának.
és közben csókolóznának.
Legutolsó hármasomnál, ami lassan egy éve lesz. Akkor egy nagy kedves korombeli párhoz volt szerencsém. Mindketten nagyon kedvesek voltak. A csaj nagyon cuki visszafogott anyukás testtel(amit imádok). Szép anyukás cicik, széles csípő, formás popsi. Engem oldalt fekve kezdett el szopni, a férje közben nyalta. De figyelte, hogy a párja mit ügyeskedik. Hozzáteszem életem egyik legjobb szopása volt. Szólt a férj, hogy szeretne ő is egy kis szopást. Mondom oké. Vittem gumit magammal, amit az ágyra készítettem. A csaj meglátta és szólt, hogy nem kell ha nem akarom. Hmm. Kaptam is az alkalmon gondoltam ki kell majd húzni csak. Nos dugtuk felváltva elég sokáig. Amikor én hátulról dugtam a férjt szopta. Szóltam, hogy elég közel vagyok az élvezéshez. A férj szólt, hogy nem baj, élvezzem csak ki. Na ekkor teljesen beindultam, megmarkoltam kétoldalt a csípőjét, és gyorsítottam, éreztem a a szűk meleg punci szorítását. És ekkor istenit élveztem. A férj végig engem figyelt és egyből ő is elélvezett a párja szájába. Én imádok más párjába élvezni. Ez életem egyik legjobb pillanata volt.