Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2008. 10. 03. péntek 13:26  #86
Törölt felhasználó (347117)
Lehet, hogy először azt kéne elérned, hogy minden gátlás nélkül meztelen mutatkozzatok egymás előtt. Akár egész nap így lehetnétek egymás előtt.
Azzal az indokkal, hogy te minél jobb kézimunkával szeretnéd őt a csúcsra juttatni, mutassa meg (tanítson meg téged) hogy ő hogyan csinálja magának, hogyan szeret masztizni.
(Ez egy válasz lujzi1105 üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 09:31
Volt egy csajom aki gyakran csinálta elöttem,nagyon izgatott...aztán kérte ,hogy csináljam én is elötte,(közösen )elöször baromi ciki volt,aztán meg kihagyhatatlan........a mostani csajom hallani sem akar ilyenről,egyszerűen nem tudom elképzelni hogyan vegyem rá.
2008. 10. 02. csütörtök 15:48  #85
yanee84 yanee84
fogalomzavarban vagy! a masztit nem más csinálja neked,hanem te magadnak,meg ő magának. amit te mondasz az az ujjazás... "kézimunka". nem ebbe a topicba való a kérdés. ha előtte maszturbálsz,és úgy jó,akkor tedd azt,aztán ha eléggé ráhangolódtál,akkor fokozás képpen ő is beszáll...
(Ez egy válasz Anonimusz20 üzenetére (2008. 09. 30. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 21:38
Sziasztok!
Szeretném a segitségeteket kérni.A helyzet a következő:fél éve vagyok együtt a barátommal, nekem ő az első kapcsolatom,és nincs igazán rendben a szexuális életünk.Szeretem őt, ezért szeretnék változtatni ezen,hogy minden téren meg tudjam neki adni a maximumot..Próbálkoztunk már a szeretkezéssel és nem jött össze a dolog,ő nagyon óvatosan csinálta de nekem egy rövid idő után nem volt jó.Ugyanez a helyzet a masztinál is, amikor csinálja nekem, pedig igyekszem ellazulni, mégsem jön össze, ahogy szeretném,ez már jópár alkalommal volt igy, de előtte sokszor volt hogy nagyon élveztem a dolgot.Mindenképpen úgy érzem, h velem van a baj,mit tegyek, hogy jobb legyen?
2008. 10. 02. csütörtök 09:31  #84
lujzi1105 lujzi1105
Volt egy csajom aki gyakran csinálta elöttem,nagyon izgatott...aztán kérte ,hogy csináljam én is elötte,(közösen )elöször baromi ciki volt,aztán meg kihagyhatatlan........a mostani csajom hallani sem akar ilyenről,egyszerűen nem tudom elképzelni hogyan vegyem rá.
2008. 10. 01. szerda 19:40  #83
Törölt felhasználó (305395)
Lehet, hogy jobban ellezulnál, ha orálisan izgatna? smile
2008. 10. 01. szerda 18:46  #82
parcy parcy
Szerintem semmi baj nincs veled,csak még tapasztalatlan vagy ezen a téren,meg lehet,hogy izgulsz is. Ez olyan megfelelési kényszer. Ha egyedül megy,és élvezed is a masztit,akkor vele is menni fog,csak türelem,és gyakorlás!
(Ez egy válasz Anonimusz20 üzenetére (2008. 09. 30. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 21:38
Sziasztok!
Szeretném a segitségeteket kérni.A helyzet a következő:fél éve vagyok együtt a barátommal, nekem ő az első kapcsolatom,és nincs igazán rendben a szexuális életünk.Szeretem őt, ezért szeretnék változtatni ezen,hogy minden téren meg tudjam neki adni a maximumot..Próbálkoztunk már a szeretkezéssel és nem jött össze a dolog,ő nagyon óvatosan csinálta de nekem egy rövid idő után nem volt jó.Ugyanez a helyzet a masztinál is, amikor csinálja nekem, pedig igyekszem ellazulni, mégsem jön össze, ahogy szeretném,ez már jópár alkalommal volt igy, de előtte sokszor volt hogy nagyon élveztem a dolgot.Mindenképpen úgy érzem, h velem van a baj,mit tegyek, hogy jobb legyen?
2008. 09. 30. kedd 21:38  #81
Anonimusz20 Anonimusz20
Sziasztok!
2008. 09. 30. kedd 19:00  #80
parcy parcy
Jaa,most már értem oké! Nekünk benne az elem,hátha hirtelen elő kell rántani
De-de biztosan smile wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 18:43
Bocs, elfelejtettem hozzátenni, hogy előtte ki kell venni belőle az elemet. (mi úgy tartjuk)
És gondolod, hogy egyszer sem nyúlna a szabályozóhoz?
2008. 09. 30. kedd 18:43  #79
Bocs, elfelejtettem hozzátenni, hogy előtte ki kell venni belőle az elemet. (mi úgy tartjuk)
És gondolod, hogy egyszer sem nyúlna a szabályozóhoz?
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2008. 09. 30. kedd 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 18:39
Na azért ennyire nem súlyos a helyzet!(erényöv) smile Nekem elég ha előttem is csinálja néha.
De a vibris dolgot nem is értem,ha félállásban van akkoris megy.
2008. 09. 30. kedd 18:39  #78
parcy parcy
Na azért ennyire nem súlyos a helyzet!(erényöv) smile Nekem elég ha előttem is csinálja néha.
De a vibris dolgot nem is értem,ha félállásban van akkoris megy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 17:50
parcy-nak üzenem, hogy úgy lehet leellenőrizni, ha használ vibrit is a mókázáshoz.
Titokban állítsd a vibri szabályzógombját valami köztes állásba, ha használja igen valószínű, hogy el fogja tekerni.
Hirtelen ez jutott az eszembe.
vagy adj rá erényövet smile
2008. 09. 30. kedd 17:50  #77
parcy-nak üzenem, hogy úgy lehet leellenőrizni, ha használ vibrit is a mókázáshoz.
Titokban állítsd a vibri szabályzógombját valami köztes állásba, ha használja igen valószínű, hogy el fogja tekerni.
Hirtelen ez jutott az eszembe.
vagy adj rá erényövet smile
(Ez egy válasz parcy üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 18:30
Elő-előfordul,együtt is meg külön-külön is,bár,hogy ő csinálja-e a tudtomon kívül azt nem tudom. wink
2008. 09. 30. kedd 07:20  #76
brutus04 brutus04 VIP
Jó lenne tisztázni: a maszti (maszturbáció) a nők önkielégítése. Ha férfi csinálja, akkor onanizálásnak hívják. Egyébként ha a feleségem mellettem masztizik én csókolgatoom a melleit, vagy ujjazom, az egészet nagyon imádom. Ha nem akar sikerülni az elélvezés, én is kiverem előtte. Imádja a forró gecit akár az arcára, vagy bárhova. A szex egyik nagyon szép formája.
2008. 09. 29. hétfő 23:52  #75
Törölt felhasználó (355657)
Sokszor visszamegyek, sokszor nem. a magányos maszti egészen más élvezet, mint partnerrel szeretkezni. Ha egyedül csinálom, abban benne van, hogy elképzelek dolgokat, vágyakat, vagy csak gyorsan ki kell verni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (729)
2008. 09. 29. hétfő 18:10
Igen, ilyen nekem is van!
De én inkább visszamegyek a nôhöz!
Te miért nem?
Nem örülne ô is neki??
2008. 09. 29. hétfő 21:48  #74
Zoracica Zoracica
Sziasztok! Szeritnem is természetes dolog akár házasságban, akár kapcsoaltban a maszti. Én is szeretném ha az uram csinálná magának előttem, de eddig nem sikerült rávennem. :( pwdig nagyon izgatónak tartom. De lehet hogy majd én is a tétnek rakom egy fogadásnál. Hogy az előttem szólót idézzem: "agy egy orgazmusom lesz, vagy egy kellemes látványban lesz részem"
2008. 09. 29. hétfő 19:15  #73
Törölt felhasználó (58613)
Sziasztok.Én és a menyasszonyom közösen is szoktunk maszturbálni.Egymással szembe fekve én verem ő ujjazza magát,hatalmasakat szokott élvezni van amikor hamarabb megy el kicsit és a végén kap a farkamhoz és keni magára!!
2008. 09. 29. hétfő 18:30  #72
parcy parcy
Elő-előfordul,együtt is meg külön-külön is,bár,hogy ő csinálja-e a tudtomon kívül azt nem tudom. wink
2008. 09. 29. hétfő 18:10  #71
Törölt felhasználó (729)
Igen, ilyen nekem is van!
De én inkább visszamegyek a nôhöz!
Te miért nem?
Nem örülne ô is neki??
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 28. vasárnap 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 28. vasárnap 15:58
Csatlakozom az előttem szólókhoz: pszichológus barátom is azt mondta, minden férfi és nő maszturbál kapcsolatban/házasságban is, csak nem illik beismerni. Nem tudom miért cirkuszol a barátnőm, ha rajtakap, vagy észreveszi, hogy egyedül rántottam rá. Pedig nekem pl. egy jó szex után sokszor ha visszagondolok rá a fürdőszobában, hogy milyen jó volt, újra merevedésem lesz, és rá kell rántanom. Az egyedüli maszturbáció szerintem nem megcsalás, és mindenki csinálja is.
2008. 09. 29. hétfő 11:08  #70
Volt olyan, hogy este nem voltam otthon, másnap meg a szülőknél vacsoráztunk, elővettem a fényképezőt, és nem működött, mert a 4 elemből csak 2 volt benne. Erre a barátnőm csak úgy félvállról megjegyezte, hogy "Este kivettem belőle, és elfelejtettem visszarakni". Aztán mintha mi sem történt volna folytatta a vacsorát.
Én meg mivel elképzeltem, hogyan játszadozott magával, egész este a merevedésemet takargattam.
2008. 09. 29. hétfő 11:07  #69
A kapcsolatunk elején sem én sem a barátnőm nem titkoltuk, hogy régebben rendszeresen masztiztunk. Azt már nem akartam neki bevallani, hogy én azután is hogy őt megismertem. Később egyszer valamin fogadtunk és én azt a tétet kötöttem ki, hogy a vesztes eljátszadozik magával a másik előtt. Úgy voltam vele, hogy vagy egy orgazmusom lesz, vagy egy kellemes látványban lesz részem. Hogy hogyan alakult arra már nem emlékszem, de azóta sosem csinálunk ebből nagy ügyet. Ha valamelyikünknek van hozzá kedve megkérdezzük, hogy a másik csatlakozik-e, vagy sem. Van hogy egymás előtt, van hogy félrevonulva. Bár általában mindig sex lesz a vége.
Mi teljesen külön kezeljük a masztit és a sexet. Van hogy egyikhez van hogy másikhoz van kedvünk.
2008. 09. 29. hétfő 10:06  #68
Törölt felhasználó (305395)
Én attól indulok be a legjobban, ha egymásnak csináljuk, vagy ha kefélés közben a párom odanyúl és játszik a csiklójával!
2008. 09. 28. vasárnap 15:58  #67
Csatlakozom az előttem szólókhoz: pszichológus barátom is azt mondta, minden férfi és nő maszturbál kapcsolatban/házasságban is, csak nem illik beismerni. Nem tudom miért cirkuszol a barátnőm, ha rajtakap, vagy észreveszi, hogy egyedül rántottam rá. Pedig nekem pl. egy jó szex után sokszor ha visszagondolok rá a fürdőszobában, hogy milyen jó volt, újra merevedésem lesz, és rá kell rántanom. Az egyedüli maszturbáció szerintem nem megcsalás, és mindenki csinálja is.
/ 10