Szoktad csinálni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgalmasan hangzik… Egészségedre!
Melyik kecskeméti járaton? (Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik kecskeméti járaton? (Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy arra is gondoltál
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra gondoltam , meg a csikló izgatásra a nyereggel.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 12:20
Feltételezem, hogy a lovaglásra gondolsz Ez esetben igen, ha tehetem, lovagolok
Feltételezem, hogy a lovaglásra gondolsz Ez esetben igen, ha tehetem, lovagolok
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs , el írtam. Köszönöm. Talán gyakoroltad?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mármint az első kápára ... de, igen ez igaz
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 08:59
Egyértelmű volt mikor rácsuszott a kárára hogy a csklóját izgatja. Látszott a tartásábolesa mozgásábol hogy izgatja magát.
Egyértelmű volt mikor rácsuszott a kárára hogy a csklóját izgatja. Látszott a tartásábolesa mozgásábol hogy izgatja magát.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért látszik a csaokon is mikor vannak beindúlva. Sokat jártam lovardába ott mutatta egy csaj mi történik ügetés közben ha olyan kedve van a lánynak.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Max a végén az arcomon láttad volna. :-)
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ezt végig nézném szívesen.
(Ez egy válasz Puncicuska üzenetére (2024. 12. 05. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 05. csütörtök 06:28
Nem tudom ez masztinak számít e,de volt, hogy buszon hüvely tornát végeztem és elmentem. Nagyon nehéz volt csendben maradni.
Nem tudom ez masztinak számít e,de volt, hogy buszon hüvely tornát végeztem és elmentem. Nagyon nehéz volt csendben maradni.
Mi nappal szoktuk nyaralások alatt (is) ezeket csinálni. :P
(Ez egy válasz Pár2022 üzenetére (2024. 08. 07. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 19:34
Sziasztok! Mi a párommal a tengerparton masztiztunk ejjel a sötétben nyalt ki en meg leszoptam egy elhagyatott öbölben. Mondanom se kell hogy hatalmas élvezés volt.
gratulálok
(Ez egy válasz Házibarátokkal üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 21. csütörtök 08:47
De nem rossz a termálmedence vizében sem, közben gyönyörködve a csinos nőkben
A szokásos útvonalamon van egy jó sűrű erdő! Megállok, amikor csak tehetem és meztelenre vetkőzve egy tuskón szoktam kielégíteni magamat. Csukott szemmel, csak a magom csöppenése hoz vissza. Jó szokott lenni...
(Ez egy válasz Ryan8887 üzenetére (2024. 08. 03. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 12:39
Néhány napja autóval utaztam és nagyon kívántam a szexet. Elkezdtem nézegetni hogy lenne lehetőség félre húzodni. Találtam egy erdős, szántóföldes helyet. Félre álltam
Besétáltam néhány száz métert. Volt egy árnyékos rész, letoltam a nadrágomat. Kellemes volt ahogy fújt egy kicsit a szél. Jól eset meztelenül lenni. Figyeltem hátha a távolból arra jár valaki, nehogy perverznek gondojon. Elkezdtem húzogatni a bőrt a farkamon. Nagyon jó érzés volt ez így mind együtt. Nagyon jót élveztem.
Besétáltam néhány száz métert. Volt egy árnyékos rész, letoltam a nadrágomat. Kellemes volt ahogy fújt egy kicsit a szél. Jól eset meztelenül lenni. Figyeltem hátha a távolból arra jár valaki, nehogy perverznek gondojon. Elkezdtem húzogatni a bőrt a farkamon. Nagyon jó érzés volt ez így mind együtt. Nagyon jót élveztem.
De nem rossz a termálmedence vizében sem, közben gyönyörködve a csinos nőkben
Wellnessek szaunájában szoktam amikor nincs benn más. Uszodai öltöző kabinban. Régen munka után a főnököm irodájában
Viszont s legizgalmasabb az volt; boltban dolgoztam és a pulthoz dörzsöltem álló farkam el is élveztem és közben odalépett a hölgy aki elötte hajbokolt elöttem a szép nagy fenekével kis shortjában
Kérdezte is mi van velem még jó hogy jó kánikula volt és mondtam végig szalad egy hőhullám rajtam ő ránézett a dekoltázsára és elmosolyodott. Sejtette mi van mint utóbb kiderült utána mindig kellette magát előttem. Lett folytatása de az már egy másik sztori.
Kérdezte is mi van velem még jó hogy jó kánikula volt és mondtam végig szalad egy hőhullám rajtam ő ránézett a dekoltázsára és elmosolyodott. Sejtette mi van mint utóbb kiderült utána mindig kellette magát előttem. Lett folytatása de az már egy másik sztori.
Most is verem
Munkahelyem az irodában rendszeresen könnyítek magamon
Nézem az itteni videókat, és az asztalra élvezek.
Nézem az itteni videókat, és az asztalra élvezek.