Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2004. 10. 13. szerda 15:08  #2
THE SEX GURU THE SEX GURU
Hihetetlen


Bevezetőben magamról, hogy 38 éves nő vagyok. 26 éve élek házasságban. Fiaim már nagyok, férjemmel, úgy ahogy ennyi év után megvagyunk. Azért írtam magamról, mert ami három éve megtörtént velem, még ma is hihetetlen.
Egy kereskedelmi cégnél dolgozom, mint felső vezető coordinátor. Munkám során sokat kell utaznom. Néha egy, néha több napra.
Nem mondom nem fordult elő velem, hogy flörtöltem, és az is előfordult, hogy szexuális kalandba is keveredtem, de azok többnyire normál sexről szóltak.
Előfordult, amikor nehezen tudtam eldönteni melyik hódolómnak engedjek, és még az is megfordult a felembe, hogy vajon kettővel egyszerre milyen lehet, de eddig ilyesmi nem esett meg velem. Eddig!

Történt úgy három éve, hogy egyik délalföldi vállalatnál kellett egy tárgyaláson részt vennem. Vonattal utaztam le, mert tudtam, hogy nem kerülhetem ki a kínálhatásokat, és biztos elfogyasztok néhány pohárral, és úgy terveztem, hogy az esti gyorssal jövök vissza, és akkor 11 órára haza érek.
Ember tervez, aztán másképpen történtek a dolgok. Lekéstem az esti gyorsot. Marasztaltak volna, hogy aludjak ott, de nekem másnap délben Budapesten kellett lennem, ezért aztán az éjjeli személyvonatot kellett válasszam.
Hazatelefonáltam, hogy csak éjjel kettő felé érek haza.

A lényeg felültem a vonatra, első osztályra váltottam jegyet, és felkészültem egy lassú döcögésre. Szerencsére egy fülkés kocsi volt. Ahogy végigmentem, az egyik fülkében egy fiatal pár csókolózott, a másikban egy apáca ült, végül a középtájon egy üres fülkébe foglaltam helyet. Behúztam a függönyöket, és gondoltam alszom egyet, és akkor gyorsabban telik az idő. Amúgy is fejbevágott az unicum, amit ittam. Csendes este volt, a vonat jól be volt fűtve, föltettem a kabátomat és a táskámat, elhelyezkedtem az ablak mellett, és átgondoltam az eltelt nap eseményeit. Gábor a másik területi képviselő nagyon marasztalt, és udvarolt. Nem is lett volna ellenemre, ha másnap nem kellett volna tárgyalásra mennem.

Ahogy így ábrándoztam nagy hangzavarra riadtam. Egy társaság szállt föl. Benéztek az én fülkémbe is, de aztán továbbmentek, és egy távolabbi fülkébe ültek le. Örültem, hogy egyedül maradtam. Lassan elindult a vonat, én pedig távolról hallottam a társaság hangoskodását, elbóbiskoltam.
Arra riadtam, hogy nyílik a fülke ajtó, és betódul rajta a hangoskodó társaság. Négy fiú, úgy 20-28 évesek. "Van itt szabad hely?" és már le is huppantak. Velem szembe egy olyan 30-asnak saccoltam férfi. Mellé egy fiatalabb. Mellém, pedig két inkább 20 éves fiú. Nagyhangon mesélték egymásnak kalandjaikat, közbe rám pislogtak. Megvallom féltem. Amikor már vagy fél órát hallgattam a vadabbnál vadabb történeteket, meg a közbe rám tett megjegyzéseket, gondoltam átköltözöm egy másik fülkébe. Fölálltam, hogy levegyem a csomagomat.

Ahogy fölnyújtózkodtam, egyszer csak érzem, hogy hátulról a szoknyámat felhúzva átölel egy erős kéz, és hátrahúzott az ölébe. "Csak nem akarsz itt hagyni minket?"
2004. 10. 13. szerda 15:06  #1
THE SEX GURU THE SEX GURU
Mindenki irhat ide izgató történeteket.Mindegy hogy igaz vagy kitalált a lényeg hogy izgalas legyen!!!!
/ 47