A téma szuper! Első sorban fejben, fejekben kell rendet rakni! Másod sorban el kell dönteni, hogy mennyire fontos, hogy megéljük a vágyainkat. El lehet nyomni, lehet azt mondani, hogy "én nem vagyok olyan". Meg lehet feleni a közösségnek, de minek?
Ismerek pár embert, aki azt monda, hogy elvesztegette az időt, előbb kellett volna kipróbálnia. Meg is kérdeztem, hogy miért nem tetted?
Büszkeségből és a közösség esetleges kirekesztése miatt!
De, hát nincs ráírva az emberre!?
Azt válaszolta, hogy "úgy érzi, mintha mindenki tudná róla és kiöregedett. Az a korosztály már nem áll velem szóba, aki bejön neki. Megtudják a korom és már nem is válaszolnak" (egyébkén a korához képest nagyon jól néz ki)
Na itt jön az, hogy fejben kell rendet rakni.
Már több helyen leírtam!
Meg kell élni a vágyainkat, mert lemaradunk mindenről!
Ismerek pár embert, aki azt monda, hogy elvesztegette az időt, előbb kellett volna kipróbálnia. Meg is kérdeztem, hogy miért nem tetted?
Büszkeségből és a közösség esetleges kirekesztése miatt!
De, hát nincs ráírva az emberre!?
Azt válaszolta, hogy "úgy érzi, mintha mindenki tudná róla és kiöregedett. Az a korosztály már nem áll velem szóba, aki bejön neki. Megtudják a korom és már nem is válaszolnak" (egyébkén a korához képest nagyon jól néz ki)
Na itt jön az, hogy fejben kell rendet rakni.
Már több helyen leírtam!
Meg kell élni a vágyainkat, mert lemaradunk mindenről!
Szép napot mindenkinek
Én is ugyanilyen cipőben járok mint a többség.
A család miatt vissza kell venni, így csak egyenlőre az orál volt meg, de szívesen tovább lépnénk...
Én is ugyanilyen cipőben járok mint a többség.
A család miatt vissza kell venni, így csak egyenlőre az orál volt meg, de szívesen tovább lépnénk...
Akkor ezzel nem csak én vagyok igy. Konkrétan csak kiváncsi vagyok más farkára közelebbről. Tipikusan csak szex és más semmi.De azért a szimpáti fontos.
Én is hasonló cipőben járok. Mivel nem találtam olyant, akivel kipróbálhattam volna, maradt a vágyakozás.
Ez nagyon sok heteró kapcsolatban élő férfinál komoly problémát okoz. első körben azért mert a nőknél a biszexualitás szinte társadalmilag elfogadott és és valljuk be férfiaknál pedig maximálisan izgató DE amikor a férfi biszexualitás téma akkor simán ( már elnézést a fogalmazásért azonnal lebuzizzák ) így nehéz ezt elfogadtatni a pároddal. Pedig szerintem a szexuális szabadosság mindenkinek a természetes joga
Ez egy fontos téma, de azt gondolom, hogy ezt egyenlőre sokan óvatosan kezelik a családi biztonság megóvása végett.
Sziasztok!
Szeretnek egy vitaindito temat hozni a ferfi biszexualitassal kapcsolatban.
Hetero kapcsolatban elek, es a nokhoz vonzodom erzelmileg. Ez mindig igy volt. Ugyan akkor idonkent elojon a vagy, a vonzalom, hogy fiukkal szeretkezzek. Ez a vagy sose lenne tobb mint szexualis vonzalom. Ugyan akkor eroteljes.
Muszaj hogy ezzel is foglalkozzak, mert nem lehet elnyomni a vegletekig. De mit lehet tenni a kapcsolattal? Tudom mi lenne a helyes... de kivancsi vagyok mi a velemenyetek. Ti hogyan latjatok ezt?
Mit tennetek? Szamomra egyszerre vegtelenul izgalmas es vegtelenul ijeszto a helyzet.
Udv
Tomi
Szeretnek egy vitaindito temat hozni a ferfi biszexualitassal kapcsolatban.
Hetero kapcsolatban elek, es a nokhoz vonzodom erzelmileg. Ez mindig igy volt. Ugyan akkor idonkent elojon a vagy, a vonzalom, hogy fiukkal szeretkezzek. Ez a vagy sose lenne tobb mint szexualis vonzalom. Ugyan akkor eroteljes.
Muszaj hogy ezzel is foglalkozzak, mert nem lehet elnyomni a vegletekig. De mit lehet tenni a kapcsolattal? Tudom mi lenne a helyes... de kivancsi vagyok mi a velemenyetek. Ti hogyan latjatok ezt?
Mit tennetek? Szamomra egyszerre vegtelenul izgalmas es vegtelenul ijeszto a helyzet.
Udv
Tomi