Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2020. 12. 30. szerda 18:02  #7
steps955 steps955
A téma szuper! Első sorban fejben, fejekben kell rendet rakni! Másod sorban el kell dönteni, hogy mennyire fontos, hogy megéljük a vágyainkat. El lehet nyomni, lehet azt mondani, hogy "én nem vagyok olyan". Meg lehet feleni a közösségnek, de minek?
Ismerek pár embert, aki azt monda, hogy elvesztegette az időt, előbb kellett volna kipróbálnia. Meg is kérdeztem, hogy miért nem tetted?
Büszkeségből és a közösség esetleges kirekesztése miatt!
De, hát nincs ráírva az emberre!?
Azt válaszolta, hogy "úgy érzi, mintha mindenki tudná róla és kiöregedett. Az a korosztály már nem áll velem szóba, aki bejön neki. Megtudják a korom és már nem is válaszolnak" (egyébkén a korához képest nagyon jól néz ki)
Na itt jön az, hogy fejben kell rendet rakni.
Már több helyen leírtam!
Meg kell élni a vágyainkat, mert lemaradunk mindenről!
2020. 12. 30. szerda 17:33  #6
focke32 focke32
Szép napot mindenkinek
Én is ugyanilyen cipőben járok mint a többség.
A család miatt vissza kell venni, így csak egyenlőre az orál volt meg, de szívesen tovább lépnénk...
2020. 12. 30. szerda 16:34  #5
Gabika1980 Gabika1980
Akkor ezzel nem csak én vagyok igy. Konkrétan csak kiváncsi vagyok más farkára közelebbről. Tipikusan csak szex és más semmi.De azért a szimpáti fontos.
2020. 12. 30. szerda 15:35  #4
Törölt felhasználó (786537)
Én is hasonló cipőben járok. Mivel nem találtam olyant, akivel kipróbálhattam volna, maradt a vágyakozás.
2020. 12. 30. szerda 00:07  #3
qka888 qka888
Ez nagyon sok heteró kapcsolatban élő férfinál komoly problémát okoz. első körben azért mert a nőknél a biszexualitás szinte társadalmilag elfogadott és és valljuk be férfiaknál pedig maximálisan izgató DE amikor a férfi biszexualitás téma akkor simán ( már elnézést a fogalmazásért azonnal lebuzizzák ) így nehéz ezt elfogadtatni a pároddal. Pedig szerintem a szexuális szabadosság mindenkinek a természetes joga
2020. 12. 29. kedd 21:31  #2
Törölt felhasználó (4472822) VIP
Ez egy fontos téma, de azt gondolom, hogy ezt egyenlőre sokan óvatosan kezelik a családi biztonság megóvása végett.
2020. 12. 29. kedd 12:00  #1
Törölt felhasználó (4466112)
Sziasztok!

Szeretnek egy vitaindito temat hozni a ferfi biszexualitassal kapcsolatban.
Hetero kapcsolatban elek, es a nokhoz vonzodom erzelmileg. Ez mindig igy volt. Ugyan akkor idonkent elojon a vagy, a vonzalom, hogy fiukkal szeretkezzek. Ez a vagy sose lenne tobb mint szexualis vonzalom. Ugyan akkor eroteljes.

Muszaj hogy ezzel is foglalkozzak, mert nem lehet elnyomni a vegletekig. De mit lehet tenni a kapcsolattal? Tudom mi lenne a helyes... de kivancsi vagyok mi a velemenyetek. Ti hogyan latjatok ezt?
Mit tennetek? Szamomra egyszerre vegtelenul izgalmas es vegtelenul ijeszto a helyzet.

Udv
Tomi
/ 10