A szex része izgató, vonzó számomra is...
Köszi szépen! Megkeresem őket.
(Ez egy válasz erotikusmasszor21 üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 22:16
Kifejezetten pasis biszexet is alapvetőnek tekintő swinger buli Budapesten.
A SWLT Egyesületet keressétek facebookon. Viszont mindenkinek arcos, videós regisztráció után engedélyezik a tagságot, legalábbis régebben így volt. Náluk lehet majd megtalálni vagy rákérdezni mikor lesz újra.
Úgyhogy nincs kamuzás, fake profilok, stb. Legalábbis jóval kevesebb.
A SWLT Egyesületet keressétek facebookon. Viszont mindenkinek arcos, videós regisztráció után engedélyezik a tagságot, legalábbis régebben így volt. Náluk lehet majd megtalálni vagy rákérdezni mikor lesz újra.
Úgyhogy nincs kamuzás, fake profilok, stb. Legalábbis jóval kevesebb.
Kifejezetten pasis biszexet is alapvetőnek tekintő swinger buli Budapesten.
Úgyhogy nincs kamuzás, fake profilok, stb. Legalábbis jóval kevesebb. (Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgyhogy nincs kamuzás, fake profilok, stb. Legalábbis jóval kevesebb. (Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 20:52
Hol van ilyen? Illetve elfogadó, vagy megtűrő? Minket is érdekelne feleségemmel.
Hol van ilyen? Illetve elfogadó, vagy megtűrő? Minket is érdekelne feleségemmel.
(Ez egy válasz erotikusmasszor21 üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 06. hétfő 20:28
Létezik, lassan rendszeresen lesz biszex elfogadó swingwr este. Most hétvégén is volt, állítólag nagyon komoly gabalyodás volt a küzdőtéren. Sajnos még nem jutottam el, de biztosan megnézem legközelebb.
Létezik, lassan rendszeresen lesz biszex elfogadó swingwr este. Most hétvégén is volt, állítólag nagyon komoly gabalyodás volt a küzdőtéren. Sajnos még nem jutottam el, de biztosan megnézem legközelebb.
(Ez egy válasz Andante74 üzenetére (2024. 04. 12. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 12. péntek 14:49
Azt hiszem, egy biszex alapon szervezett swinger összejövetelnek lenne létjogosultsága.
Vagy létezik ilyen, csak hozzánk nem jutott el a hír?
Szerintem és kövezzetek meg, de ez csak a first step. Nálam is így volt. Fiatalon csak heteroként fúj fúj fúj, aztán jött az internet és egyre bátrabb voltam, de igen. A csók a simi, fúj fúj. Most 43 vagyok, túl sok élményem. És rájöttem, a szex mindegy hogy férfival vagy nővel zajlik, nekem ugyanolyan. Szenvedély érzékiség, és igen, csók bujas simi. Csak egy érdekesség: volt egy pasi, aki ezt a vonalat képviselte, aztán azon kaptuk magunkat, hogy percek óta csokolozunk miközben rajtam fekszik bújik, és a farka a farkamon. Felnézett és megkérdezte: Azt vagod, hogy csokolozunk?
Ez csak egy kis szosszenet.
De a lényeg, mindenki akiben ott a vágy, élje meg és élvezze, mert így is, úgyis nagyon jó

De a lényeg, mindenki akiben ott a vágy, élje meg és élvezze, mert így is, úgyis nagyon jó

Páromat izgatja ha én kézzel jatszok egy férfi farkával - kimondottan a farka izgat engem is , meg a szituáció , hogy a párom otthon várja , hogy elmeséljem neki a kalandot. Ellenben maga a férfi vagy csók/ vagy bármi ilyen egyáltalán nem izgat. Kimondottan a farka csak . Érdekes ez
Mi is kipróbálnánk szívesen egy Bi fiúval de nem könnyű találni
A csóktól egy pasival kiráz a hideg. De egy szép farkat szívesen kényeztetek. De alkalomadtán. Péládul párnál
Érzelmileg kizárólagosan hetero vagyok
Szóval hasonlóan...

Érzelmileg kizárólagosan hetero vagyok

Szóval hasonlóan...
A Magnum Szaunában szokott lenni X-Plore Night, amikor nők is bemehetnek. A Sauna69-ben is van hasonló, azt "Gender Free Friday"-nak hívják. Személyes tapasztalatom nincs, egy heteró pár azt mesélte, hogy jól érezték magukat.
(Ez egy válasz Andante74 üzenetére (2024. 04. 12. péntek 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 12. péntek 14:49
Azt hiszem, egy biszex alapon szervezett swinger összejövetelnek lenne létjogosultsága.
szerintem sok válasz fog jönni hogy gyere, mi jól ellennénk ezzel
amúgy én aktív szerepben voltam még csak, oral is volt részemről is, viszont sosem végig, engem nem vonzott, hogy számba engedjem
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 11. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4737411)
2024. 04. 11. csütörtök 19:26
bennem kb 2 eve merult fel es nagyon szeretnem kiprobalni csak a szopast….nyelnem is ti hogy vagytok ezzel????
bennem kb 2 eve merult fel es nagyon szeretnem kiprobalni csak a szopast….nyelnem is ti hogy vagytok ezzel????
Szívesen eljátszNék vele. Szép
(Ez egy válasz Fütyike67 üzenetére (2024. 04. 10. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ezzel én is pont így voltam. Én annak tudom be hogy túl izgultam nagyon vágytam rá és nem jött össze
(Ez egy válasz Contact üzenetére (2024. 02. 21. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 21:05
Sziasztok. Nemrég voltam fiúval ő mindent megtett de én csődöt vallottam nála. Teljes mértékben szerettem volna vele lenni de nem ment. Egyébként uninak vallom magam csak néha teljesen athok jelleggel megkivánom a fiúkat és összehozok egy randit. Ez volt a 4. alkalmam. A párommal egy pillanat alatt összejön minden, nagyon jól megy semmi baj. Erre az alkalomra is álló cerkával mentem de ott valahogy nem ment. Érdekelne a véleményetek?
Tizenpár éve volt. Ma szerintem én sem sokat gondolkodnék rajta, annak ellenére hogy még nem volt részem biszex kalandban.
(Ez egy válasz Fiery üzenetére (2024. 04. 09. kedd 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 09:01
Jó volna egy ilyen csajszival összejönni. Gondolkodás nélkül szopnám a párját.
Jó farkad van
(Ez egy válasz Zegpár7679 üzenetére (2021. 07. 11. vasárnap 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 11. vasárnap 12:33
Sziasztok! Heteroként izgat egy szép farok látványa, lehet, ha lenne rá alkalom, tovább is lépnék... Szerintetek az enyém milyen?

2024. 04. 09. kedd 09:01
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4506002)
2024. 03. 04. hétfő 22:56
Voltam egy párral, ahol a hölgy felajánlotta, hogy szopjam a férjét vele együtt, Akkor elutasítottam, ma viszont biztos kipróbálnám. De csak a szép farok látványa izgat.
Mi is heteró kapcsolatban èlünk pàrommal màr 21 ève,kb 10 ève bújtam elő elötte,teljesen jól fogadta,azóta ezzel bővült szexuàlis palettànk,voltunk biszex fiúkkal,hasonló pàrokkal,nagyon szeretjük megèlni ezeket a pillanatokat,pàrom szeret nèzni közben,ahogy èn is őt.Nagyon szeretem, hogy mellette tènyleg az lehetek,aki valójàban vagyok.Sok sikert mindenkinek.