Elég régen történt, 20 éves voltam mikor barátomhoz mentem szombat délutáni találkozásra. Ő is egyetemista volt. Mikor megérkeztem hozzájuk az anyukája nyitott ajtót. Egyből mondja gyere be, de nincs itthon Gergő fiam. Nappaliban ültünk le és mondja majd csak öt óra felé érhaza. Három óra volt, mert addigra beszéltük meg a találkozót. Beszélgettünk az anyukájával. Szóba hozta, hogy nem tudja a fűtést elindítani és már fázni szokott. Elkezdtem a termosztátnál,majd mentem a kazánhoz. Akkor vettem észre , hogy a elektromos csatlakozó nincs a konnektorba csatlakoztatva. Csatlakozás után elindult a fűtés. Tovább beszélgettünk a nappaliba. Oda ült mellém és néha éreztem,hogy kezével simogatja a combomat. Félve néztem rá , de akkor is jeleket adott felem hogy, legyen valami. Mondtam, hogy ez nem lehetséges, hogy a barátom anyjával legyek. Egyből mondta ez két emberre tartozik. Van idő is és részéről van vonzalom is felém. Mesélte hogy sose vettem észre mikor ott voltam barátomnál mindig szexi ruhákba öltözött át. Állítólag nagyon tetszettem már régóta neki. Elkezdett simogatni és meg is lett a jele, felállt a farkam,majd megfogta. Mondta na látod neked is van vonzalmad irántam.
Egymásé lettünk, de kicsit a félsz bennem volt nehogy jöjjön a barátom. Hétfőn megcsörrent a telefonom, hogy szeretné ha elmennék hozzá. Kérdeztem miért is? Válasz az volt, szeretném ha jól érezzük magunkat. Az este tudtam meg, hogy volt férje már 3 éve otthagyta a családot. Erről nem is beszéltünk Gergővel. És akkor nekem se volt barátnőm és elcsábultam a kezdeményezésnek. Ez a dolog kettőnk titka maradt majd 2 évig.
Egymásé lettünk, de kicsit a félsz bennem volt nehogy jöjjön a barátom. Hétfőn megcsörrent a telefonom, hogy szeretné ha elmennék hozzá. Kérdeztem miért is? Válasz az volt, szeretném ha jól érezzük magunkat. Az este tudtam meg, hogy volt férje már 3 éve otthagyta a családot. Erről nem is beszéltünk Gergővel. És akkor nekem se volt barátnőm és elcsábultam a kezdeményezésnek. Ez a dolog kettőnk titka maradt majd 2 évig.