Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 09. 07. szerda 11:57  #4
szivecske34 szivecske34
Ha igazábol akarja mind a kettö akor nincs szijáték.
2005. 09. 07. szerda 07:44  #3
 xxxjani xxxjani
Te aztán komoly bika lehetsz!
Igaz nem vagyok nő, de "beszélhetnél" róluk nagyobb tisztelettel, mert téged is (remélhetőleg) egy nő szült erre a világra.
Méghogy "nem kell halomra kényeztetni"...!
Erről szól az egész szeretkezés!!!
Előtte előjáték, utána utójáték...
A szeretkezés nem = faxkiverés!
Esetleg még tanulgass egy kicsit, kérdezd a nagyokat. vigyor3
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 06. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 06. kedd 23:28
Ez tetszik , bar gondolom ide nem 1 faszinak kellene irnia:] A nok arra szulettek ,h szuljenek.
Ehhez termeszetesen kell a hozza vezeto ut is.
Ha kozben vmi tetszik neki .. meg belefer:D:D
Nem kell halomra kenyeztetni. Ennyi! Eszkoz MIND! mf2 mf1 mf2 mf1 mf2 mf1
Kamu nyoges meg annyi , h FUCK OFF!
Mindent meg lehet beszelni , ha ugy allnak egymashoz. KESZ ennyi! 0 szint ! :D:D:D
2005. 09. 06. kedd 23:28  #2
g3nipapa g3nipapa
Ez tetszik , bar gondolom ide nem 1 faszinak kellene irnia:] A nok arra szulettek ,h szuljenek.
Ehhez termeszetesen kell a hozza vezeto ut is.
Ha kozben vmi tetszik neki .. meg belefer:D:D
Nem kell halomra kenyeztetni. Ennyi! Eszkoz MIND! mf2 mf1 mf2 mf1 mf2 mf1
Kamu nyoges meg annyi , h FUCK OFF!
Mindent meg lehet beszelni , ha ugy allnak egymashoz. KESZ ennyi! 0 szint ! :D:D:D
2005. 09. 06. kedd 23:22  #1
Petykemano Petykemano
Sziasztok!

Most olvastam egy cikket nagyjából ebben a témában. Talán nem volt épp a legújabb, legfrissebb, de semmiképp sem az átkosban készült riport volt.

Nők nyilatkoztak benne a szexről, az orgazmusról, imitálásról. De olyan... szomorúan, lehangolóan. E szerint az írás szerint nagyon kevés nőnek van orgazmusa, noha egyre többen ébrednek rá, hogy mi is az. De ha tudja is, hogy mi az, ha rá is jön, hogy "mi jó neki", akkor azt jószerivel csak magának köszönheti. Vagyis maszturbálás közben jön rá és csak maszturbálással, vagy orális szexszel tudnak eljutni a csúcsra. Hüvelyi orgazmus - olyan nincs, az meg mi? Szinte ez hangzik el benne. És az, hogy a férfiak a legkevésbé sem figyelnek oda a nőre, óckodnak a nyalástól (személy szerint én imádom) , sőt leginkább csak rohamléptékkel átugrálva az előjáték fokozatain "bedugják a lompost valami sötét lyukba", "varrnak, mint a zinger varrógép", aztán a perceket igénybe vevő művelet végén vagy élvezettől zihálva kiáltják, hogy "Élvezz nekem, Édes, élvezz nekem", vagy nem mondanak semmit, csak utána megkérdezik, hogy "jó volt?"

Hát mi mást is tehetne szerencsétlen nő, mint elkezd ő is nyögni és a feltett kérdésre azt feleli, hogy jó volt - mert nem akarja megsérteni a férfit: még fel sem izgultam.

De tényleg ez a valóság?? Igaz, a cikkben jószerivel 30-40 éves nők nyilatkoztak.
Az újságok tömeges orgazmusképtelenségről cikkeznek. A cikkek szerint a nők (hasamraütök) fele azt se tudja, mi az az orgazmus!!

Viszont média, és az egész társadalom azt sugallja, hogy kérem itt minden rendben van.
Ami a barátokat illeti, nyilván az 50 orgazmus/szeretkezés kamu, amit a lány ad be a fiúnak, noha valószínűleg fogalma sincs szegénynek, hogy miről is beszél. De a 4-6 icipici orgazmus nyalás közben, és a 2-3 orgazmus egy éjszaka alatt elég hihető. Persze ezek csak a maximumok, nem az átlagok. :)
Saját tapasztalat is ez utóbbi.

És hát itt van a rengeteg amatőr film- és képbeküldő. Ezek a felvételek valóban olyan párokról készülnének, akiknél az asszony csak aláveti magát az ura kívánságainak?
Valahogy nem hiszem...

Tehát számomra az a kérdés, hogy vajon a nők többségénél tényleg és valóban problémát jelent az orgazmus és tényleg gyakran színlelnek a férfiak kedvéért; és a cikkek valóságos problémáról írnak és az az a kép, hogy halomra élvezik magukat a nők - ez csak a látszat?
Vagy tényleg minden rendben, a szeretkezések alkalmával általában a nő kívánja a kieléülést és ki is elégül TÉNYLEGESEN. De akkor miért ez a sok cikk, sok írás a nők orgazmusáról és hogy mennyire nem sikerül???

/ 11