Csákány belétek fiúk!
A lányoknak és az identitási kérdőjelnek, Katicikának csak a nyele maradt...
Szeretettel üdvözöl mindenkit: gKm.
A lányoknak és az identitási kérdőjelnek, Katicikának csak a nyele maradt...
Szeretettel üdvözöl mindenkit: gKm.
Üdv minden régi tagnak.
tényleg jó ide belátogatni a régieket újra látni!
(persze a nem ide való kamú képek már kevésbé hiányoznak!)
(persze a nem ide való kamú képek már kevésbé hiányoznak!)
óóóóó sziasztok
igen, változott az oldal, az aktivitás is
Te azért még aktív vagy
Az első farsangi bulit akkor sem felejtem el D
uff, vagy inkább puff
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 06. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Te azért még aktív vagy
Az első farsangi bulit akkor sem felejtem el D
uff, vagy inkább puff
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 04. 06. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 21:11
Akkor ide egy kicsit.
Megmondani nem tudom, hogy a "régiek" közül ki aktív, talán csak Moncy-t említeném. Tomnak ugye "kötelessége" itt lenni, de pl. az első fórum-chat farsang társaságából SENKI!!!!! nem ír ide. Minket pl. az újak összevissza, saját magukat megcáfoló hozzászólásai kedvetlenítettek el. Pár topicot olvasunk, nagyritkán bele is szólunk, de már nem nevezhető a GG a mindennapi rutinnak. A G-pont bevezetése csak hab volt a tortán, előjött a totális csömör.
Már nekem is szar, hogy csak az Off-ot, és a GG-vel kapcsolatos topicokat nézem.
Uff, beszéltem, talán nem dadogtam.
Megmondani nem tudom, hogy a "régiek" közül ki aktív, talán csak Moncy-t említeném. Tomnak ugye "kötelessége" itt lenni, de pl. az első fórum-chat farsang társaságából SENKI!!!!! nem ír ide. Minket pl. az újak összevissza, saját magukat megcáfoló hozzászólásai kedvetlenítettek el. Pár topicot olvasunk, nagyritkán bele is szólunk, de már nem nevezhető a GG a mindennapi rutinnak. A G-pont bevezetése csak hab volt a tortán, előjött a totális csömör.
Már nekem is szar, hogy csak az Off-ot, és a GG-vel kapcsolatos topicokat nézem.
Akkor ide egy kicsit.
Előre hoztam.. mielőtt Tsaki topicját törlik...
Cukorfalatka, Puncinyuszika... Talán férjhezmentek... És többé nincs idejük...
Én minden nap benézek, valami új, érdekes van-e.
Én minden nap benézek, valami új, érdekes van-e.
Én is a természetesség híve vagyok! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 10. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 10. szombat 06:45
Mi az hogy nyugállomány.. kikérem magamnak No meg vibri is minek? A természetesség híve vagyok
Vip leszek.. majd ha összegyűjtök annyi pontot
Mi az hogy nyugállomány.. kikérem magamnak No meg vibri is minek? A természetesség híve vagyok
Lehettséges,hogy a régi vad"kanok"és lány"röfikék"nyugállományba vonultak.Szegre akasztották a vibrátort és a péniszpunpájukat?Előástam néhány régi nevet,kiböl még VIP se lett.Tudom páran sajnos nem lehetnek köztűnk,de hiányoznak.!(hiányzik a régi stilus+virtus) [#nyes
Hi all,
újra itt :)
nem sok ember maradt a nagy csapatból.
újra itt :)
nem sok ember maradt a nagy csapatból.
Hát...öreg nem tudom, mennyire vagyok, azt mondják, ahogy idősödöm, egyre fiatalodom is:-)
talán a szex hiánya teszi ezt?:-) Na, ezt nem tudom, de lényeg a lényeg, jól esik a munkahelyen ilyeneket hallani...Csak az a baj, hogy nem jóképű, sportos és elbűvölő férfiak ajkait hagyják el ezen csodálatos szavak....:-)
talán a szex hiánya teszi ezt?:-) Na, ezt nem tudom, de lényeg a lényeg, jól esik a munkahelyen ilyeneket hallani...Csak az a baj, hogy nem jóképű, sportos és elbűvölő férfiak ajkait hagyják el ezen csodálatos szavak....:-)
Na, hogy vedd be a kolbászom.
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
[IMG]http://hu.goldengate.gg/kep/faces/wave%20.gif[/IMG ] =
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
[#wave ] (Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a jeleket! :)
Még több jelet! Még több jelet! :)
Még több jelet! Még több jelet! :)
évjárattal
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
91- es évárattal max akkor lennél régi, ha autó lennél...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 08. 14. hétfő 07:52
Én már "régi" vagyok ???