Sziasztok én is régen voltam , nincs nagyon idöm rád. Üdv
Szio!
Nekünk is hiányzol (Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 03. 24. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk is hiányzol (Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 03. 24. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 24. péntek 07:15
Megvagyunk és egyre jobban hogy csak kívülrQl nevetünk azon ami itt folyik.
Néhány arc azért hiányzik de azért többet nyertem a távozásommal mint amit nyerhettem volna ha maradok....
By Wadmalac
Néhány arc azért hiányzik de azért többet nyertem a távozásommal mint amit nyerhettem volna ha maradok....
By Wadmalac
Szia csajszi Remélem jól vagy , és minden rendben körülötted... Pusszantás
free (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
free (Ez egy válasz Crazy-Baby üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 15:45
Szia ., örülök hogy "látlak"....itt az oldalon...
puszika drága.......
Amúgy szia mindenkinek!
puszika drága.......
Amúgy szia mindenkinek!
Csak nem számtech órája volt a kisasszonynak?
Megvagyunk és egyre jobban hogy csak kívülrQl nevetünk azon ami itt folyik.
By Wadmalac
By Wadmalac
Megvagyunk!
Tudod nincsenek "rčgiek", csak oreg emberek,
egy ůjszulottnek minden vicc ůj:)
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod nincsenek "rčgiek", csak oreg emberek,
egy ůjszulottnek minden vicc ůj:)
udv. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 23. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 03. 23. csütörtök 22:06
Hol va'ttok, no?
Hol va'ttok, no?
Akkor én voltam régi akki márt nem jár chatre
B.U.E.K.!!!
Minden "rčginek! čs §jnak!
Minden "rčginek! čs §jnak!
Mindenkinek: akár ismer akár nem nagyon-nagyon boldog új esztendőt kívánok 2006-ra!!!
B. Ú. É. K. ! ! !
Sziasztok "régiek" BUÉK .Még megvagyok és sokat gondolok rátok.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 12. 28. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
most inkább a hóóóóóóra gondolj
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 28. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 28. szerda 19:50
Azujs, hogy egyre gyakrabban gondolok a nyárra:)...
Azujs, hogy egyre gyakrabban gondolok a nyárra:)...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 03. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
sajna nem igazán vagyunk sokan
Ha meg itt vagyok alig jon vŕlasz.8vagyunk)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 11. 29. kedd 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 29. kedd 22:09
Hahó, régiek, talán már szellemidézésre sem jön össze egy kis "traccs"???? A fórum hamisítatlan csikózúgás állagát érte meg, a "nagy öregek" szinte már jelen sincsenek szeretett fórumomon. A nagy képbeszúrók elszálltak messzire, a CB történeteket senki sem ismeri már, a nyamalmianik mehetnek a fenébe Erektor nélkül, Brigitta vérpezsdítő pengervillanásai is hiányoznak(bár ezt tótumfaktumok és famulusaik rettenetesen tudják cáfolni),a wadmalac valahol makkba harapott, Audrey eláztatta a bugyogóját, macipecs, pétya sincs sehol;és sokan hiányoznak még, akiket mind-mind fel kellene sorolnom, de biztosan megbocsájtanak a lustaságomért, hogy ezt nem teszem, hát nick-jüket is lassan hó fedi, mindent, de mindent az elmúlás szele borzol...Hát hol vagytok, régiek???
Érdekes amit irtál , de nem igazán paszól a topichoz nem igy van.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 30. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 14:51
király:)
isteni eltaláltad a fizimiskám:)
Imádlak...
Imádlak...
király:)
Imádlak...
Imádlak...
a bölények nem kihalófélben vannak? :)))
akárcsak a Romeok.
Üdv mindenkinek!
akárcsak a Romeok.
Üdv mindenkinek!