Szexi női fehérneműk, tűsarkú stb. Hölgyek, párok pasik előtt beöltözni, masztizni, így kényeztetni egymást.
Titokban kukkolni hogy kefélik a párom.
Egy allando hazibarat aki rendszeresen megdugna a
feledegem teleelvezne. Latni a gecitol csopgo pinajat es igy medugni.
feledegem teleelvezne. Latni a gecitol csopgo pinajat es igy medugni.
Fehérneműk és a szexuális segédeszközök...
Igen, a punci öklözés engem is megvadít, de nagyon durván. És hihetetlen mennyire könnyen tágul a párom, pedig a farkammal szűknek érzem. 1-2 perc alatt csuklóig benne vagyok, mindenféle sikosito nélkül. Ő is imádja, szó szerint rajong érte
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2024. 12. 14. szombat 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi tetszik benne miért indit be vagy szereted le is nyalni utána ?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 14. szombat 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 06:25
Nekem az,hogy nézem egy idegen pasi ràélvez a feleségem puncijàra
mindig is vágytam rá hogy egyszer átmennyek a szomszédba és egy 40 év kőrüli nő várna rám ott hogy segitsek valamit majd jót kefélnénk
Teleélvezett puncit kinyalni , terhes nők csöpögő cicijét szopni , dugás közben puncit nyalni pároknál ,lábszex , lábra élvezett sperma lenyalása …..
Izgat, ha megaláznak az alulfejlett kukim miatt.
Az aktív keresési időszakban találkoztam jó néhány keréssel. Volt aki csak szerette volna tudni hogy milyen látvány ha egy másik pasi ér a feleség csupasz testéhez, de voltak akik többet kértek.
Akadt aki azt szerette volna látni hogy engem mennyire izgat a párja látványa, így ruha nélkül masszíroztam. Izgatta a látvány hogy masszázs közben hozzáér a farkam a párjához és közben ágaskodik.
Volt ahol masszazs után orális élvezetet szerette volna a hölgy, de olyan is amikor a feleségre kellett élveznem, behatolás nélkül. Néha egy férj széthúzta a feleség punciját, popsiját hogy oda élvezzek és közben simogatta, de olyan is volt aki végignézte hogy a feleség csak kézzel vagy szájjal kielégít a masszázs után és ezt videózta.
Találkoztam olyan párral akik közösen köszönték meg a masszázst és a élvezetnyújtást.
Szóval egész széles a paletta, és minden csak megbeszélés kérdése volt.
Akadt aki azt szerette volna látni hogy engem mennyire izgat a párja látványa, így ruha nélkül masszíroztam. Izgatta a látvány hogy masszázs közben hozzáér a farkam a párjához és közben ágaskodik.
Volt ahol masszazs után orális élvezetet szerette volna a hölgy, de olyan is amikor a feleségre kellett élveznem, behatolás nélkül. Néha egy férj széthúzta a feleség punciját, popsiját hogy oda élvezzek és közben simogatta, de olyan is volt aki végignézte hogy a feleség csak kézzel vagy szájjal kielégít a masszázs után és ezt videózta.
Találkoztam olyan párral akik közösen köszönték meg a masszázst és a élvezetnyújtást.
Szóval egész széles a paletta, és minden csak megbeszélés kérdése volt.
Én élvezem, és jó nézni amikor a feleségem nővérének a férje a feleségem szájába élvez s ő szépen lenyeli.
Úgy nyalni, hogy közben a pasi néha a számba adja... aztán vagy a számba élvez, vagy engedi, hogy a párjából kinyaljam az utolsó cseppig...
Ennél már csak az a jobb ha inkább veleélvez és látod a pasi spermáját ahogy folyik ki a nejed puncijából!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2024. 12. 14. szombat 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 14. szombat 06:25
Nekem pont ez a szerepjáték a perverzitásom ,illetve fordított szerep .
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 10:19
2. Izgatnak a tőlem sokkal fiatalabb, vagy idősebb pasik. A fiatalok azért mert mohók, és van bennük bizonyos fajta megszeppent szűziesség. Például, egy szűz fiúval az eső együttlét szerintem nagyon különleges és meghatározó tud lenni. Az ízéről nem is beszélve! Az idősebbek pedig azért mert kedvesek, aranyosak és próbálnak gyengéden foglalkozni velem, közben ők is őrülten mohók, ami nagyon cuki. Az is, hogy szinte mindegyik próbál a perverz apukám lenni, ami nagyon szórakoztató és izgalmas tud lenni, és talán lehet bennem egy elfojtott apa komplexus is, ami ilyenkor megmutatkozik egy kicsit.
Sziasztok! Ökölözni, spriccelő puncit nyalni!
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok esetleg van köztetek anyja lanya páros?
A perverz az amit te már nem csinálsz meg !! Ez mindenkinek más
Igen, nagyon igazad van abban, hogy a társadalmi konvenciók más-más korban, más-mást itéltek perverziónak ... És a határ bizony egyre inkább kitolódik ...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 12. 13. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 13. péntek 22:35
Egy szexuális együttlét során, valóban nem, de amint látod, ez nem is volt feltétel hiszen tele vagyunk olyan perverziókkal amikhez nem is kell más, csak mi magunk Az ez utáni mondatod pedig félre érthető! Az a perverz? Vagy az nem? Ezzel sem értek egyet! Mi van akkor, ha pl. egy igazán perverz dolog, mind a két félnek izgató? Akkor az már nem is perverz? Szerintem csak az számít, hogy mi az amit a többség elfogad és mi az amit nem. A szájba élvezés, perverz volna? Szerintem sokaknak nem. A pumpákkal is ez a helyzet. Ha egy csaj öklözhető, az perverz? 50 évvel ezelőtt is más volt a perverzitás foka, és talán 20 év múlva a mostaniak már nem is lesznek azok