Barátomat egy közös haver megdugja bele élvez S utána joL megdugom S érzem a spermáját farkamon!
40-50 közötti hosszú vékony lábú nők harisnyában vagy combfixben . . . . Magassarkú papucsban
Mindig vàltozik èppen mi az amire rá vagyok kattanva. Gondolom ez másnàl is igy van. Mostanàban azon kaptam magam, hogy inkább idősebb nőket keresek. Imàdom szopatni őket, ès velük nyalatni a fenekem. Decemberben a gangbang volt terítéken. 3 egymàst követő hètvègèn az egyik álladó partneremnek szerveztem pasikat. Akkor ez tetszett. Bàr attol is függ kivel vagyok. Van egy pàr ahol folyton tele èlvezem a felesèget. Ott ez izgat.
Ha telepisilik a számat. Nő melléről spermát nyalni. Leszopás után csókolózni. Pórázon lenni és úgy nyalni.
lakk bőr gumi,szexi csizmák.
Nekünk az, hogy néha beleolvasunk ebbe a topicba…

Ki,-fel megkötözve ,bekötött szemmel várni, hogy mi fog történni ? Faszt kell szopni vagy puncit nyalni.
Egyszerűen imádom nézni,ahogy az aktuális csajomat más is használja és keményen megbassza.
Vastagon teleélvezett punci kinyalása!
Ezt alá tudom támasztani. A jelenlegi párom is így jött össze. És egy igazi kurva lett az ágyban. Nem tudok olyat kérni amit nem tesz meg rögtön.
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 12:55
2020-ban a covid alatt jártam egy vidéki tanár-tanárnő házaspárhoz és nem voltam hálátlan...Az első alkalommal teljesen félénk volt a feleség később egy ringyó lett és bármit megtehettem vele!1.találkozaskor a meztelenre vetközese is perverz volt számara később már semmi!!!_0
Minden nő elcsábítható még az is aki 20 évig hűséges volt csak arra rá kell száni az időt cirka 2hónapot!
Minden nő elcsábítható még az is aki 20 évig hűséges volt csak arra rá kell száni az időt cirka 2hónapot!
2020-ban a covid alatt jártam egy vidéki tanár-tanárnő házaspárhoz és nem voltam hálátlan...Az első alkalommal teljesen félénk volt a feleség később egy ringyó lett és bármit megtehettem vele!1.találkozaskor a meztelenre vetközese is perverz volt számara később már semmi!!!_0
Teleélvezett puncit dugni.
Idegen nő előtt maszturbálni.
Ajjaj, nagyon érdekes ez a téma!
Mindenkinél mást jelent a perverz fogalma.
Általában azt nevezi mindenki perverziónak, amit már nem tenne meg.
Sajnos, nálam már nagyon magas az ingerküszöb, annyi dolgot kipróbáltam már.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Mindenkinél mást jelent a perverz fogalma.
Általában azt nevezi mindenki perverziónak, amit már nem tenne meg.
Sajnos, nálam már nagyon magas az ingerküszöb, annyi dolgot kipróbáltam már.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Igen, az nagyon finom!
(Ez egy válasz szterak üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Amikor az asszony elmeséli,hogy anno lánykorában,2 pasi hogyan ujjazta,szopatta,dugta....Mindig felizgat vele.Őt is izgatja,mert jó lucskos lesz a pinája...
Semmi jónak nem vagyok az elrontója. Lehet szó vad, szenvedélyes szexről, az összes testnyílásod intenzív használatáról, többes felállásról vagy szub/mazo lányokat szívesen kínzom kéjesen, fenekelem és dominálom. Eszközök használatában és többes felállásban is van tapasztalatom.
Ha a szeksz nyilvános helyen annak számit akkor nekem az.
Spermás játékok. Punciból cicikről lenyalni
Nekem ez minden napos.
(Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 07:08
a puncipunpára én is kíváncsi lennék páromét felpumpálni nem kicsi de huu