Nem olyan. Viszont én is szeretem, G pontos
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 11. csütörtök 03:37
Azt mondják a lányok, hogy olyan, mintha kettő járna bennük. Lányok, igaz ez?
magam tapasztalata alapján nem osztom, de lehet hogy van akinek ezt az érzést produkálja
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2024. 01. 11. csütörtök 03:37), amit ide kattintva olvashatsz)
nem érzem jól magamban és ezért nem is kedvelem, de ennyi csupán csak
(Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 02. 09. péntek 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 05:10
Van valami oka,hogy nem kedveled a görbeket vagy csak egyszerűen nem tetszik?
Van valami oka,hogy nem kedveled a görbeket vagy csak egyszerűen nem tetszik?
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 02. 07. szerda 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 07. szerda 09:39
én konkrétan nem kedvelem az erre arra fel le görbült- péniszeket
én konkrétan nem kedvelem az erre arra fel le görbült- péniszeket
Nem ez nem igaz! Nem minden igaz amit mondunk fiúk!
Aa görbe farkak,nagyon élvezetesek tudnak lenni.
Nekem is ilyen van. Eddig mindenki aki kipróbálta szerette. Soha nem volt kifogása ellene senkinek.
Ja, és én is elégedett vagyok vele!
Ja, és én is elégedett vagyok vele!
Jó lenne pár képet látni rólatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4704843)
2024. 01. 08. hétfő 15:33
Nekem nagyon tetszik ! A férjemé is ilyen!
Kár hogy nemn láthatunk titeket ( téged és a párod)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4704843)
2024. 01. 08. hétfő 15:33
Az én tapasztalatom is az,hogy kevesen vállalják fel.Pedig biztos vannak élmények bőven!
(Ez egy válasz robi24cm üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 10:09
Tudod mi a furcsa ? egyre több új felhasználó srácnak akik mostanába regisztráltak (sőt pároknál is) azt látom hogy LEFELÉ görbül a péniszük !!! Régóta itt vagyok ezen az oldalon de annó nem nagyon vállalták fel ezt ( a lefelé görbülő péniszt) a srácok. Én is frusztrált voltam miatta hogy jajj mit szólnak hozzá stb stb... DE hála a jó égnek eddig minden csajnak Kutyapózba olyan orgazmust tudtam adni (elmondásuk alapján amit még soha nem éltek át )
És tényleg jó látni hogy most már felvállalják az olyan srácok magukat akiknek Lefelé görbűl !
Van itt az oldalon 1-2 olyan srác akinek ugyanolyan pénisze van mint nekem
DE tényleg kiváncsi vagyok én is : LÁNYOK szemszögéből hogy mit is gondolnak erről hogy valakinek lefelé görbűl.
És tényleg jó látni hogy most már felvállalják az olyan srácok magukat akiknek Lefelé görbűl !
DE tényleg kiváncsi vagyok én is : LÁNYOK szemszögéből hogy mit is gondolnak erről hogy valakinek lefelé görbűl.
Tudod mi a furcsa ? egyre több új felhasználó srácnak akik mostanába regisztráltak (sőt pároknál is) azt látom hogy LEFELÉ görbül a péniszük !!! Régóta itt vagyok ezen az oldalon de annó nem nagyon vállalták fel ezt ( a lefelé görbülő péniszt) a srácok. Én is frusztrált voltam miatta hogy jajj mit szólnak hozzá stb stb... DE hála a jó égnek eddig minden csajnak Kutyapózba olyan orgazmust tudtam adni (elmondásuk alapján amit még soha nem éltek át )
DE tényleg kiváncsi vagyok én is : LÁNYOK szemszögéből hogy mit is gondolnak erről hogy valakinek lefelé görbűl. (Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
DE tényleg kiváncsi vagyok én is : LÁNYOK szemszögéből hogy mit is gondolnak erről hogy valakinek lefelé görbűl. (Ez egy válasz Sopianae01 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyek nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok?
Igen,először fura számukra utánna megszeretik
(Ez egy válasz robi24cm üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 13. vasárnap 10:21
Szerintem szeretik a lányok... legelőszőr furcsálják... sőt rákérdeztek tőlem ,hogy neked nem áll fel??? De amikor megérintik és KŐ kemény ; majd amikor kutyapózba hátulról beteszem nekik na akkor .....lefelé görbülővel kutyapózba TUTI hogy megtalálod a G pontot
Szerintem szeretik a lányok... legelőszőr furcsálják... sőt rákérdeztek tőlem ,hogy neked nem áll fel??? De amikor megérintik és KŐ kemény ; majd amikor kutyapózba hátulról beteszem nekik na akkor .....lefelé görbülővel kutyapózba TUTI hogy megtalálod a G pontot
Lefelé görbülő pénisz élmények,tapasztalatok