Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2007. 08. 04. szombat 09:53  #124
tom1019 tom1019 VIP Admin
Moderálásnál: IGEN megmaradnak a pontok is, mert maga a hsz-e a fórumozónak megmarad, (csak a szöveg v. kép törlödik, ill. változik)!

Teljes hsz. TÖRLÉSNÉL: a pontok is elvesznek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 04. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104535)
2007. 08. 04. szombat 08:22
Azt szeretném csak megkérdezni, hogyha kimoderálják, vagy kitörlik valakinek a hozzászólását valamelyik topikból, akkor a hozzászólásért kapott pont (G .Pont) megmarad?
2007. 08. 04. szombat 08:22  #123
Törölt felhasználó (104535)
Azt szeretném csak megkérdezni, hogyha kimoderálják, vagy kitörlik valakinek a hozzászólását valamelyik topikból, akkor a hozzászólásért kapott pont (G .Pont) megmarad?
2007. 07. 17. kedd 16:11  #122
MmePrune MmePrune VIP Admin
küldd át a legdurvábbat a borítékomra...utána megmondom
2007. 07. 08. vasárnap 23:01  #121
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha átnézed a Figyelem-felhívások és a Fórum intézkedések topicokat, abból egyértelműen látható. Figyeld, h kit miért tiltanak, miért figyelmeztetnek. De 1-2 alapvető szabály:

1.: Képes topicba ne írj szöveget, ha csak a topic címe nem engedélyezi. Akkor is melőzd a "király" és "húúdemegbasznám" egysorosokat, érdemben próbálj hozzászólni.
2.: Lehetlőleg eleinte csak figyelj, próbáld megismerni az embereket, próbálj érdemben hozzászólni a dolgokhoz.
3.: Egysoros, semmitmondó, pontgyűjtésre utaló hsz-ek ban-t jelentenek.
4.: NO POLITIKA!!! Semmilyen téren!
5.: Admint nem fikázd, ne kötözködj vele, úgyis ő az erősebb, próbáld elfogadni a véleményét.
6.: Fórumozó társaiddal is próbálj hangot találni, szándékos provokáció, veszekedés szítása is ban-os.
7.: Eleinte inkább képfeltöltéssel próbálkozz (figyelj, használj képfeltöltőt!!!), nézelődj, próbálj bekapcsolódni beszélgetésekbe (a Nappali erre tökéletes), köszönj, mutatkozz be, viselkedj kultúráltan.
8.: Topic nyitása előtt nagyon nézz szét, h még hasonló se legyen, vagy ha nem vagy benne biztos, kérd ki az adminok előzetes véleményét, segíteni fognak. Duplikált topic nyitás általában mindig ban-t eredményez.
9.: Mellőzt a nagybetűk használatát, ha valamit ki akarsz hangsúlyozni, vastagítsd!
10.: Ne káromkodj, próbálj szépen, magyarul, helyesen fogalmazni, lehetőleg mellőzd a chat-es rövidítéseket, és hsz-ed se legyen chat-jellegű.
Ha ezeket megfogadod, sztem nem lehet gond.

Sok sikert, jó fórumozást!
2007. 07. 08. vasárnap 09:51  #120
Moncy Moncy
Egy csokorra valót gyűjtöttek a figyelemfelhívások c. alatt... wink
2006. 05. 10. szerda 18:32  #119
fatgirlsfriend fatgirlsfriend
Kedves Moderátorok! Az "Izgató ha a lányokon van háj?" című topicban sikertelenül feltöltött képek kereteit legyetek szívesek kitörölni. Köszönöm a segítséget!
2006. 05. 08. hétfő 21:42  #118
riska riska
Sziasztok Modok! Ezt a témát törölni kéne! Semmi értelme! Klikk

Köszi!
2005. 11. 30. szerda 19:25  #117
vazelinator vazelinator VIP Admin
Nem tudom annyira.
Nem a gg jelenik megmint emeltdija sms fogado, hanem valmilyen cég név de ezt a gg szerkesztök tudják jobban
(Ez egy válasz DarkOcean üzenetére (2005. 11. 30. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 19:12
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ?Ha én VIP tag szeretnék előfizetéses telefonrol SMS -t küdök de az előfizető nem én vagyok akkor akinek küdik a havi levelet hogy mennyit telefonáltam ott vissza jelzik hogy én ide a goldengaténak küdtem egy 400ft-os SMS-t.Vagy valamit jeleznek e hogy én küdtem egy lyen SMS-t ???
2005. 11. 30. szerda 19:12  #116
DarkOcean DarkOcean
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ?Ha én VIP tag szeretnék előfizetéses telefonrol SMS -t küdök de az előfizető nem én vagyok akkor akinek küdik a havi levelet hogy mennyit telefonáltam ott vissza jelzik hogy én ide a goldengaténak küdtem egy 400ft-os SMS-t.Vagy valamit jeleznek e hogy én küdtem egy lyen SMS-t ???
2005. 11. 30. szerda 17:17  #115
Honusz Honusz
Ez Márt tetszik válasz amit irtál. worship wave
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 30. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 30. szerda 16:53
forum téma modositása...
iljen a benne szereplö dolgokhoz...

Moderálás alapelvek --> Moderálás alapelvek és chat szabályok

2005. 11. 30. szerda 16:53  #114
forum téma modositása...
iljen a benne szereplö dolgokhoz...

Moderálás alapelvek --> Moderálás alapelvek és chat szabályok

2005. 11. 30. szerda 16:48  #113
téma elöre hozás
mostanában elharapozó
chat szabályok és forum szabályok megvitatására
2005. 11. 12. szombat 04:40  #112
ZENO1 ZENO1
eljen
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2005. 11. 11. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 11. péntek 22:51
Azért ehhez a "meddő" témához még egy valami eszembe jutott. Az opok munkáját sem ártana egy szép csokorba összeszedni. Azaz ha eljön az idő amikor közbe kell lépnünk, akkor elsőként szóban történjen a figyelmeztetést, ha a rendbontó viselkedése nem különösebben alpári akár a második is lehet szóban és elég a harmadiknak úgymond írásosnak lennie. Az írásosból is elkel a kettő a fagyasztás előtt és utánna alkalmazható a kirúgás. Előtte nem, kivéve ha valaki "anyázik".
Szerintem ez így korrekt, legalábbis nekem annó így mondták és igyekszem ehhez tartani magam. Persze ha másként tud csak működni a dolog az se nagy probléma, csak jó lenne ha egységes lenne. Ugyanis most úgy látom, hogy ahány op annyi féleképpen van alkalmazva ez a bizonyos jog. Persze én megértem, hogy mindannyian emberek vagyunk különböző vérmérséklettel és tűrőképeséggel, de talán ilyenkor célszerű lenne félretenni az érzelmeket, a barátságokat és racionálisan tenni a dolgunkat. Mert akkor mindenki tudná hogy mire számíthat.
Ja és ne értsetek félre, egyik oppal sincs semmi gondom, mindenki szuper, csak jó lenne ha mindannyian ugyanúgy járnánk el amikor kell és minden chatelőt ugyanúgy kezelnénk. Akár régi akár új az illető.
Puszka mindenkinek wink
2005. 11. 11. péntek 22:51  #111
.adrienn. .adrienn.
Azért ehhez a "meddő" témához még egy valami eszembe jutott. Az opok munkáját sem ártana egy szép csokorba összeszedni. Azaz ha eljön az idő amikor közbe kell lépnünk, akkor elsőként szóban történjen a figyelmeztetést, ha a rendbontó viselkedése nem különösebben alpári akár a második is lehet szóban és elég a harmadiknak úgymond írásosnak lennie. Az írásosból is elkel a kettő a fagyasztás előtt és utánna alkalmazható a kirúgás. Előtte nem, kivéve ha valaki "anyázik".
Szerintem ez így korrekt, legalábbis nekem annó így mondták és igyekszem ehhez tartani magam. Persze ha másként tud csak működni a dolog az se nagy probléma, csak jó lenne ha egységes lenne. Ugyanis most úgy látom, hogy ahány op annyi féleképpen van alkalmazva ez a bizonyos jog. Persze én megértem, hogy mindannyian emberek vagyunk különböző vérmérséklettel és tűrőképeséggel, de talán ilyenkor célszerű lenne félretenni az érzelmeket, a barátságokat és racionálisan tenni a dolgunkat. Mert akkor mindenki tudná hogy mire számíthat.
Ja és ne értsetek félre, egyik oppal sincs semmi gondom, mindenki szuper, csak jó lenne ha mindannyian ugyanúgy járnánk el amikor kell és minden chatelőt ugyanúgy kezelnénk. Akár régi akár új az illető.
Puszka mindenkinek wink
2005. 11. 01. kedd 15:23  #110
ZENO1 ZENO1
Barni!
Érdemes bekukkantani!
www.mystat.hu

Üdv !
2005. 10. 29. szombat 05:05  #109
ZENO1 ZENO1
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Mindenki, aki regisztrál, felvállalja, hogy honnan internetezik. Az adatvédelem ezen a téren már rég nem létezik, mindenki lekövethető egyszerű és legális szoftverekkel (a mystat.hu-s számláló megmondja, honnan érkezett az elmúlt 20 találat, ennyi). Ezért is önáltatás, ha valaki úgy fórumozik, hogy azt hiszi, nem tudják lekövetni.
Üdv!
2005. 10. 28. péntek 09:01  #108
Törölt felhasználó (29760)
nyes nyes nyes nyes nyes
2005. 10. 27. csütörtök 10:45  #107
Honusz Honusz
Én azért másoltam idebe ez csakegy javaslatt én irtam , több vélemény is meg adhatya anyag állagát végén meg fellelö lesz dolog, és nem vitatkozni akkarok , ha legyen renben a dolog.Én szeretném ha lenne olyan ami elfogad mindeki ami szép is jó. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 26. szerda 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
2005. 10. 26. szerda 19:23
Ezt így nem mondanám, hogy nem keltette fel az érdeklődésemet, csak egyszerre egy hsz-t tudok megválaszolni. Amit választottam az utolsó volt, de azt hiszem abban volt az amire reagáni akarok. Ez nem jelenti azt, hogy nem értek egyet az általad kiemelt hsz-sal.

Viszont lehet, hogy nem akarattal tetted, de pont azt írtad le a hsz-ban amit Honusz másolt be először, csak ő átírta a forrás nevét. Ha meg akarattal tetted, akkor csak Honuszt próbáltad "lejáratni" azzal, hogy lopta a "szabályokat". Ha nem így van és tévedek akkor elnézésedet kérem!
2005. 10. 26. szerda 19:25  #106
ne vitetkozatok már vigyor1

irjatok még zavaro dolgokat inkább, hogy legyen szabály rá alkotva
2005. 10. 26. szerda 19:23  #105
Törölt felhasználó (223)
Ezt így nem mondanám, hogy nem keltette fel az érdeklődésemet, csak egyszerre egy hsz-t tudok megválaszolni. Amit választottam az utolsó volt, de azt hiszem abban volt az amire reagáni akarok. Ez nem jelenti azt, hogy nem értek egyet az általad kiemelt hsz-sal.

Viszont lehet, hogy nem akarattal tetted, de pont azt írtad le a hsz-ban amit Honusz másolt be először, csak ő átírta a forrás nevét. Ha meg akarattal tetted, akkor csak Honuszt próbáltad "lejáratni" azzal, hogy lopta a "szabályokat". Ha nem így van és tévedek akkor elnézésedet kérem!
/ 8