Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 10. 16. vasárnap 18:52  #84
 xxxjani xxxjani
A Mi barátságunk több annál, hogy magyarázkodnunk kéne egymásnak. Remélem nem nekem írtad a "bocsánat" szót, mert semmi okod nincs rá. A barátságba a véleményed bőven belefér, amit én tiszteletben is tartok.
wave vigyor2 ...és nyugi mert küdetek valakivel egy "ejnye"-című ikont. vigyor5
2005. 10. 16. vasárnap 16:07  #83
 xxxjani xxxjani
Nem óhajtok magamnak nagyobb szerepet osztani az élet színpadán, mint amelyet a sors szánt szerény személyem részére, csupán szünetjel gyanánt kívánok, orgonabokor képében a tavasz hínökeként egy gondolat erjéig részt venni e szóváltásban;
Lehet, hogy Horusz nem magyar anyanyelvű, és csak békességet szeretne, de nem állnak rendelkezésére olyan nyelvi eszközök, melyekkel érthetőbben ki tudná magát fejezni és fegyvert tudna belőlük kovácsolni önmaga védelmére.
Fegyvertelen emberrel harcolni pedig...
Elnézést kérek, ha esetleg bele "okvetetlenkedtem" a diskurzusba, csupán figyelem fókuszálás volt a célom, mellyel a szavak nászéjszakáján szegényes virtussal megáldott embertársunk szubjektív tulajdonságaira probáltam rávilágítani, hogy ne kelljen neki, a lenge szélben nádszálként táncoló szavak zavaró jelentéseitől sebzetten, mozgó szomorúfűz képében távoznia,és távol tartania magát minden, számára érdemi megnyilvánulástól,melyekkel személyét és irányelveit megóvhatná.
Köszönöm a türelmet. wave
2005. 10. 16. vasárnap 13:55  #82
 xxxjani xxxjani
Jó gyerek vagy! vigyor5 eljen wave
(Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 16. vasárnap 13:53
Ez dolog létezik egyhelyen és müködik is dolog és be vált elég régen. wave wink
2005. 10. 16. vasárnap 13:53  #81
Honusz Honusz
Ez dolog létezik egyhelyen és müködik is dolog és be vált elég régen. wave wink
2005. 10. 16. vasárnap 13:31  #80
Honusz Honusz
Márt arról szoll dolog aminek nyitottam, észre kénne venni. wave
2005. 10. 16. vasárnap 13:30  #79
Honusz Honusz
ez nem kellene ide ez márt ide tartozik most már! ejnye1
2005. 10. 16. vasárnap 13:09  #78
ZENO1 ZENO1
Na ezek nem zabosak!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wave
2005. 10. 16. vasárnap 12:19  #77
Moncy Moncy
Én libatenyésztő? nyes nyes nyes Dehogy... csak mielőtt elsüllyedt a mezőgazdaság "zászlóshajója"... na mind1 nem részletezem...

Egy a lényeg: kacsa, liba nem vok válogatós, sem vegeteriánus, megyek és meg is eszem az ebédkét, mely tiszta véletlen: kacsasült.
wave wave
2005. 10. 16. vasárnap 09:33  #76
 xxxjani xxxjani
Így van, különben sem szeretem, ha dicsérgetnek.:) wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9148)
2005. 10. 16. vasárnap 09:12
Azt gondolom,hogy a hsz-itek is Benneteket jellemeznek....ugyhogy inkabb nem fuznek hozza semmit....
Audrey
2005. 10. 16. vasárnap 09:12  #75
Azt gondolom,hogy a hsz-itek is Benneteket jellemeznek....ugyhogy inkabb nem fuznek hozza semmit....
Audrey
2005. 10. 16. vasárnap 08:29  #74
 xxxjani xxxjani
Szia!
Nem, nem a moderálási alapelvek figyelembevételével, válaszoltam egy kérdésre.
Semmi több! Egy kedves fórumozó tájékozottsága késztetett a kérdés feltevésére, de mivel a személyes ismerőseim közt is van aki hasonló ismeretekkel rendelkezik ezért megtudakoltam a dolgot , és közkincsé tettem.
Ezzel nem hágtam át a moderálási alapelvek által szabott korlátozásokat, így nem érzem, hogy beleszaladtam volna egy esetleges vitába.
wave
2005. 10. 16. vasárnap 08:04  #73
 xxxjani xxxjani
Már eszembe jutott; azért adnak zabot a libának, hogy több és fehérebb legyen a húsa, és ne legyen kövér. (Valmelyik ország csak így veszi)
Ettől még lehet dühös is.
2005. 10. 15. szombat 19:39  #72
 xxxjani xxxjani
...És a zabos liba? Az melyik? Tudod amelyiket zabbal etetnek. A húsa, vagy toll "ügyben" , már nem tudom.
Persze a moderálási alapelvek szempontjából mind1. Lényeg hogy ne bántsuk egymást!!! smile
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 15. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 15. szombat 19:09
Én csak libaügyben szeretnék pár szót pötyögni... főleg a "bábolnai májlúd"... mivel ebben nagyon is kompetens vagyok...és feljajjdultam mikor így olvastam.
Szóval így h. bábolnai májlúd max. közszájon foroghat... meg ha már "lúd, legyen kövér", h.pontosak legyünk: becses neve: szürke landesi, mely kimondottan májtermelésre nemesített faj. A pecsenyeliba emdeni fehér névre hallgat...
(Bocsi de védem a "hazámat"!) wink wink wink wave
2005. 10. 15. szombat 19:10  #71
Moncy Moncy
vagyis hazám végtermékét... nyes eljen
2005. 10. 15. szombat 19:09  #70
Moncy Moncy
Én csak libaügyben szeretnék pár szót pötyögni... főleg a "bábolnai májlúd"... mivel ebben nagyon is kompetens vagyok...és feljajjdultam mikor így olvastam.
Szóval így h. bábolnai májlúd max. közszájon foroghat... meg ha már "lúd, legyen kövér", h.pontosak legyünk: becses neve: szürke landesi, mely kimondottan májtermelésre nemesített faj. A pecsenyeliba emdeni fehér névre hallgat...
(Bocsi de védem a "hazámat"!) wink wink wink wave
2005. 10. 15. szombat 12:57  #69
Honusz Honusz
Ez igy van worship wave
(Ez egy válasz joki üzenetére (2005. 10. 15. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 15. szombat 12:24
Szia mindenki! a cset régi és jó, ha van élet rajta nem csak a napi gondokat kell olvasni rajta. Én gonoszkodom rajta igaz néha de űtőssen,hogy miért. Hát mindenki tudja honnan jött és ne legyen nagyon laza és kemény. Elég ha én kemény vagyok! Ja és ha nincs poénkodás órák telnek el hogy valaki beirna valamit. Max sziasztok meg ilyesmi! És aki ismer tudja mennyire csinálom komolyan. Ja és én szeretem az opokat de csak azoknak fogadok szót akik minden nap itt vannak nem csak havonta egyszer és beőtöznek és parancsolnak na azok nekem ne dirigáljanak!! Ennyi és a hibákat lehet javitani. wink wink beka2 beka2
2005. 10. 15. szombat 12:24  #68
joki joki
Szia mindenki! a cset régi és jó, ha van élet rajta nem csak a napi gondokat kell olvasni rajta. Én gonoszkodom rajta igaz néha de űtőssen,hogy miért. Hát mindenki tudja honnan jött és ne legyen nagyon laza és kemény. Elég ha én kemény vagyok! Ja és ha nincs poénkodás órák telnek el hogy valaki beirna valamit. Max sziasztok meg ilyesmi! És aki ismer tudja mennyire csinálom komolyan. Ja és én szeretem az opokat de csak azoknak fogadok szót akik minden nap itt vannak nem csak havonta egyszer és beőtöznek és parancsolnak na azok nekem ne dirigáljanak!! Ennyi és a hibákat lehet javitani. wink wink beka2 beka2
2005. 10. 14. péntek 21:29  #67
Honusz Honusz
Jó lenne megint chat régi lenne de mikor lesz olyan wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 14. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 21:06
megtette....nem is egyszer.... wave
2005. 10. 14. péntek 21:06  #66
megtette....nem is egyszer.... wave
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 14. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 21:05
Hát, ez már tiszta őrület!!!
De nem folyok bele, mert....
Annyit esetleg, de ezzel le is zárom (azt hiszem ez itt egy fórum...)
Majd akkor kell lázítani és gyűlöletet szítani,ha itt a GG-n helytelenkedik valaki.
Nem kell áskálódni, szaglászni senki után.
Akkor ki is itt a kavarógép?!
Nyugi, nem vitázok senkivel, csupán egy észrevétel volt. wave
2005. 10. 14. péntek 21:05  #65
 xxxjani xxxjani
Hát, ez már tiszta őrület!!!
De nem folyok bele, mert....
Annyit esetleg, de ezzel le is zárom (azt hiszem ez itt egy fórum...)
Majd akkor kell lázítani és gyűlöletet szítani,ha itt a GG-n helytelenkedik valaki.
Nem kell áskálódni, szaglászni senki után.
Akkor ki is itt a kavarógép?!
Nyugi, nem vitázok senkivel, csupán egy észrevétel volt. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 14. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 20:53
Igazad van Wadmacs, rendett kellene tenni....ime idezet baratnotok oldalarol:

Kedves Barni79!

Nekem nagyon tetszett és most még jobban tetszik a remekbeszabott két négysorosod. :) Nem állom meg, hogy ne idézzem:

Négysoros

Ó, drága Hattyúm, te szende lény,
míves ajakid csőrként kelepelnek,
tollruhád illő angyal-lepelnek,
hát hogy lehetsz ilyen nagy tehén?

Négysoros
(Q. mladi pan emlékkönyvébe)

Ha szólsz, röfögve világgá böffen
fitt koponyádból az agyhalál:
nyáladzva nyísz, s a virtuálcsöndben
elmécskéd végsőt ejakulál...

Nem tehetek róla, de mesteri ábrázolás mindkét négysorosod. :)))))) Azonnal felismertem bennük Audrey-t és q_more_d malacot. A fiatalok éppen a mézesheteiket töltik, s igazán érdekes lehet a hattyú és a malac násza.

A versed sajnos szegény Audrey agyára ment. :( Hiába, nem könnyű egy malac párjának lenni, meg nehéz a magyar nyelv, főleg a költészeté. Műremeked annyira kiváltotta Audrey rosszallását, hogy tegnapelőtt meglátta a nevemet a társalgóban és belépett bájcsevegni. Nagyon kedvesen viselkedett, igazi finom dáma módjára. Bájosan közölte velem, hogy a tehénnek nincs csőre! :))))))) Képzelheted, ez a tudományos felfedezés mennyire meglepett. Holnap írok is az Akadémiának, hogy ezt a felfedezést ezentúl Audrey törvénynek nevezzék. Nos, a forradalmi felfedezés hírére mit is felelhettem volna? Csak ennyi telt ki tőlem: "- No és a libának?" Ez az ártatlan kérdés segített Audrey-nak kibontakoztatni önmagából a benne rejlő nagyvilági dámát. Olyan szitok és átoközönt zúdított rám holmi repedtsarkú módjára fenyegetésekkel tarkítva, hogy a nevetéstől megfájdult a rekeszizmom. Azonnal rendeltem neki magisztrális humorérzéket, de már elkéstem vele, mert döngve becsapta maga mögött a társalgó ajtaját. A mennyezet megrepedt, a vakolat hatalmas darabokban hullott alá. :))))))

Azt hiszem, hogy kénytelen leszek Audrey-t felvilágosítani, hogy a liba igenis szép és hasznos állat, főleg a bábolnai májlúd. A vadliba, az Anser Anser meg egyenesen a madárvilág okosa. A régi rómaiak még a Capitoliumra is emléket állítottak a libáknak. Azt is állíthatom, hogy a liba felpucolva, darabokra szelve, régi öntöttvas fedeles lábosban pirosra, ropogósra sütve felséges eledel! A liba tehát mindenképpen hasznosabb a hattyúnál. Audrey avatar ikonja inkább libát mintáz, bár ő hattyúnak képzeli magát, pedig a ki a fene látott már káromkodó hattyút?

Puszil: Brigitta
/ 8