hanem ezt
![](http://users.atw.hu/aoc/amateur_mix/5001-5500/5252.jpg)
jaj,nem ezt akartam ide.
(Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 20. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://users.atw.hu/aoc/amateur_mix/5001-5500/5242.jpg)
Természetesen igen!!!Úgy gondolom ez hozzátartozik a teljességhez:)A vizualitás nagyszerű dolog, persze nem vagyunk egyformák...
Mégis én rajongok azért, ha a partneremet láthatom:a testét, az arcát, mit érez, mit nyújtok neki:) (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mégis én rajongok azért, ha a partneremet láthatom:a testét, az arcát, mit érez, mit nyújtok neki:) (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valakit érdekel szívesen küldök masztizós videót magamról!
Írjatok az emilemre:)
Puszi
Írjatok az emilemre:)
Puszi
Már hog ylenne?
Ide csupa prűd szűz lány jár.... (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ide csupa prűd szűz lány jár.... (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2006. 11. 14. kedd 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
VAn olyan hölgy akit felizgat egy maszturbáló pasi látványa???
Hát hova?te nagyonokos tudod papírzsepibe...agyoniskolázott.....:)
(Ez egy válasz wolt üzenetére (2005. 09. 30. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 13:56
Srácok!
Ha otthon a gép elött veritek,akkor ti hová szoktatok élvezni?
Ha otthon a gép elött veritek,akkor ti hová szoktatok élvezni?
Néha kell a maszti. Főleg mikor egy hétig csak azt hallod, hogy "hullára dolgoztam magam", "Jaj nem látod, hogy főzök" stb. Na ilyenkor jön az ötujjas és adunk a pofájának. Hál istennek azért olyan gyakran nem kell egyedül csinálni.
nem semmi 5let :-D
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 09. 27. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 27. szerda 23:17
Én ilyenkor készítek a gép mellé egy poharat aminek az aljában kések vannak, készítek egy kis tejet, tejszínt és egy kis epret meg banánt, és cukrot.
Ezt összeturmixolom és ebbe űrítek, majd megkínálom a csinos szomszédasszonyokat a turmixal!
Mi ebből a tanulság?
Soha ne fogadj el turmixot a szomszédtól ki tudja mi van benne!
Ezt összeturmixolom és ebbe űrítek, majd megkínálom a csinos szomszédasszonyokat a turmixal!
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Mi ebből a tanulság?
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
Én ilyenkor készítek a gép mellé egy poharat aminek az aljában kések vannak, készítek egy kis tejet, tejszínt és egy kis epret meg banánt, és cukrot.
Mi ebből a tanulság?
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Mi ebből a tanulság?
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![violent](images/smilies/violent.gif)
ezt a faszt... a maszturbálással semmi gond,mindenki csinálja!!
De ilyen kérdést hogy lehet feltenni???????
De ilyen kérdést hogy lehet feltenni???????
Fiúk! A monitort azért töröljétek le!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 09. 30. péntek 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 30. péntek 14:14
Vagy a hamutartóba, vagy a Back Space "gombra", de a Home és az End "gombok" közé is nagyon izgalmas.
A maszti is hozzátartozik a nemi élethez, nincs benne szégyelni való. Mi, a párommal egymás előtt is szoktunk masztizni. Nekem kész gyönyörűség olyankor látni a kéjben úszó arcát. Neki sem lehet más a véleménye, ha Ő is szívesen nézi. A változatosság ugye, gyönyörködtet és ez is a változatossághoz tartozik.
Sőt, ha olyankor kapja el valamelyikünket a maszti láz, hogy a másikunk nincs ott, arról is beszámolunk egymásnak, ettől aztán jól felizgulunk és dugunk egy nagyot.
Sőt, ha olyankor kapja el valamelyikünket a maszti láz, hogy a másikunk nincs ott, arról is beszámolunk egymásnak, ettől aztán jól felizgulunk és dugunk egy nagyot.
Parasztbácsi egy ágyban alszik a fiával...
-Mit csinálsz, fiam a takaró alatt?
-Maszturbálok, édesapám.
-És, jutottál már valamire?
-Hát még semmi.
-Akkor talán próbáld meg a sajátoddal...
-Mit csinálsz, fiam a takaró alatt?
-Maszturbálok, édesapám.
-És, jutottál már valamire?
-Hát még semmi.
-Akkor talán próbáld meg a sajátoddal...
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
2005. 09. 30. péntek 18:11
Egy ilyen kérdésre mit lehet válaszolni?
...esetleg még 'Fila' zokniba(?)
...esetleg még 'Fila' zokniba(?)
Vazzzeg....Ez bexarás
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Hát szanaszét az egész szobába , a menyezetre ,a szönyegre ,TV-re, a szekrényre és már nem is kell a festőt hívni. HE-HEEEE....
proci ventillátorába