Van szex 7.X után csak az a baj egyre kevesebb a hölgy aki beválallja....
Pedig Én keresem Őket, de mostanában nem sok sikerrel....
Pedig Én keresem Őket, de mostanában nem sok sikerrel....
Igen elfogynak a férfiak. Több értelemben is. Az egyik a korosztály, a másik meg a férfiasság.
A hölgyeknél meg szerintem jellemzően 3 verzió van:
1. már fiatalabb korban nem igényli a szexet
2. Igényelné, de szégyenli, vagy nincs kivel és ezért lecsillapodnak a vágyai, majd egy idő után bele is törődik. (sajnos ebből van több)
3. Igényli és szerencsés esetben talál egy tőle 10-15 évvel fiatalabb és aktív férfit. (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
A hölgyeknél meg szerintem jellemzően 3 verzió van:
1. már fiatalabb korban nem igényli a szexet
2. Igényelné, de szégyenli, vagy nincs kivel és ezért lecsillapodnak a vágyai, majd egy idő után bele is törődik. (sajnos ebből van több)
3. Igényli és szerencsés esetben talál egy tőle 10-15 évvel fiatalabb és aktív férfit. (Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Bizony, nem szabad általánosítani. Aki itt kíváncsiskodik, az nem véletlenül teszi. Valószínű még van igénye a szexre. Persze 60 felett már elég kicsi a létszám.
Sajnos ebben a korban már sokan lemondanak a szexről, vagy nem elég bátrak hozzá, vagy félnek a kudarctól.
Amúgy érdekes dolog ez, hogy ki és meddig aktív. Vannak olyan 40-50 körüli hölgy ismerőseim, akik saját elmondásuk alapján már csak akkor szexelnek, ha a férj nem bír a vérével. ....vagy csak fizetés napon
De tényleg nem szabad általánosítani. A saját tapasztalatom is inkább a mérleg pozitív oldalán áll
(Ez egy válasz an50csa üzenetére (2023. 12. 09. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos ebben a korban már sokan lemondanak a szexről, vagy nem elég bátrak hozzá, vagy félnek a kudarctól.
Amúgy érdekes dolog ez, hogy ki és meddig aktív. Vannak olyan 40-50 körüli hölgy ismerőseim, akik saját elmondásuk alapján már csak akkor szexelnek, ha a férj nem bír a vérével. ....vagy csak fizetés napon
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
De tényleg nem szabad általánosítani. A saját tapasztalatom is inkább a mérleg pozitív oldalán áll
![smile](images/smilies/smile.gif)
2023. 12. 09. szombat 17:29
Ilyen is van nem vitás, de nem szabad általánosítani - aki meg pl. regisztrált tag, igényelné
Ritka az eset, mert ekkorra elfogynak a férfiak...
(Ez egy válasz Chaba5X üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 21. csütörtök 13:02
A napokban beszélgettem egy régi barátommal, aki egy generációval régebbi mint én
Ő most 70 éves, egyedül él és szinte minden találkozásunk alkalmával felhoz valami szexuális témát. Elmondása alapján, egész életében központi kérdés volt nála a szex és amíg van lehetősége, addig próbálja átélni a vágyait, igaz most már gyakran használ pirulákat is.
Nemrég mesélte, hogy pár éve egy hölgy ismerőse ott volt nála, aki most szintén 70 éves (és 80 éves férje van). A hölgy feketén fehéren tények elé állította a barátom, hogy nagyon hiányzik neki a szex és ha nincs ellenére, akkor szeretne vele ágyba bújni.
Persze a barátom nem tiltakozott és azóta havonta 1x 2x össze is jönnek úgy, hogy állítólag a nő férje tud a viszonyukról.
...
Amúgy szerintem ritka az ilyen eset, hogy 70 felett egy pár így egymásra talál. Egészségükre!
Ő most 70 éves, egyedül él és szinte minden találkozásunk alkalmával felhoz valami szexuális témát. Elmondása alapján, egész életében központi kérdés volt nála a szex és amíg van lehetősége, addig próbálja átélni a vágyait, igaz most már gyakran használ pirulákat is.
Nemrég mesélte, hogy pár éve egy hölgy ismerőse ott volt nála, aki most szintén 70 éves (és 80 éves férje van). A hölgy feketén fehéren tények elé állította a barátom, hogy nagyon hiányzik neki a szex és ha nincs ellenére, akkor szeretne vele ágyba bújni.
...
Amúgy szerintem ritka az ilyen eset, hogy 70 felett egy pár így egymásra talál. Egészségükre!
A napokban beszélgettem egy régi barátommal, aki egy generációval régebbi mint én
Persze a barátom nem tiltakozott és azóta havonta 1x 2x össze is jönnek úgy, hogy állítólag a nő férje tud a viszonyukról.
...
...
Szerintem ha szeretnék vele lenni szerintem bármikor lehetne szexelni.
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is kapsz tőle a jóból?
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 12. 14. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 14. csütörtök 16:50
Egyik kaposvári hölgy ismerősöm állítja, hogy soha az életében nem volt ilyen jó a szex. Elvált és most megvalósíthatja e téren is az igényeit. Érdekes dolgokról mesélt. Pl. szex hétvége az aktuális baráttal. Élmény beszámolója szerint " orgazmus hegyek, péntek estétől vasárnap du.-ig kicsi pihenés, frissítés és szex kimerülésig" Ezt Ő mondta így nekem.
Most töltöttem be a hetvenet és tanúsíthatom hogy van bizony szexuális élet hetvenen túl is . Pár napja együtt voltam egy nagyon jó alakú feszes bőrrel és nulla sülyfelesleggel rendelkező 78 éves hölggyel aki minimum 20 évet letagadhatna ! Fergetegeset szeretkeztünk Óriási orgazmusa volt a hölgynek ! Megegyeztünk hogy lesz folytatás !
Egyik kaposvári hölgy ismerősöm állítja, hogy soha az életében nem volt ilyen jó a szex. Elvált és most megvalósíthatja e téren is az igényeit. Érdekes dolgokról mesélt. Pl. szex hétvége az aktuális baráttal. Élmény beszámolója szerint " orgazmus hegyek, péntek estétől vasárnap du.-ig kicsi pihenés, frissítés és szex kimerülésig" Ezt Ő mondta így nekem.
Szerencsés választás.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 09:46
Nekünk ilyen barátunk van . Szuper volt vele a szex hármasban a párommal.
A nőknél 60 fölött az életkor már csak egy tájékoztató jellegű számadat. Nem feltétlenül esik egybe a valósággal....
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 09:46
Én most egy 76 éves,volt kolléganőmet fűzőm...
özvegy lett pár éve,és nagyon kipatinttotta magát..
naponta 10 ezer lépést megy,hogy karbantartsa magát...
özvegy lett pár éve,és nagyon kipatinttotta magát..
naponta 10 ezer lépést megy,hogy karbantartsa magát...
Nemcsak leírni, hanem továbblépni is kell az eredmény megvalósításához
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyitottság, elfogadás kérdése - elsősorban nemcsak itt véleményt nyílvánítani, hanem továbblépni
(Ez egy válasz yamaha üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 09:20
Ebben a korban már mindenkinek megvannak a kialakult szokásai. Nem könnyű összehangolódni, de ha sikerül az igazán jó tud lenni !
Ebben a korban már mindenkinek megvannak a kialakult szokásai. Nem könnyű összehangolódni, de ha sikerül az igazán jó tud lenni !
(Ez egy válasz an50csa üzenetére (2023. 12. 09. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen is van nem vitás, de nem szabad általánosítani - aki meg pl. regisztrált tag, igényelné
Én is igényelném
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2023. 12. 08. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 00:01
A legtöbben már nem is vágynak a szexre ebben a korban! A párom próbálta a barátnőjét beszervezni harmadiknak! Azt mondta, hogy kizárt. Őt már ezek a dolgok nem érdeklik!
Akkor nem a hármas felállás a legszerencsésebb az újrakezdéshez....
(Ez egy válasz fakkk üzenetére (2023. 12. 08. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 22:09
Elég jó barátnők. Mondta, hogy már több, mint 10 éve nem szexelt senkivel!
Elég jó barátnők. Mondta, hogy már több, mint 10 éve nem szexelt senkivel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4718590)
2023. 12. 08. péntek 13:36
...az nem lehet, hogy csak ti nem kellettetek neki?