Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ki mit gondol a 70 feletti szexualitásról?

Az eddigi hozzászólások

2023. 03. 22. szerda 07:23  #163
Törölt felhasználó (4698120)
...én végig csináltam... nem volt kellemes, de semmi negatív változás nincs...
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2023. 03. 11. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 10:10
Nem akarok új topikot nyitni, azért írok ide. Túl vagyok a hetvenen, de még mindig aktívan szexelek. Engem is utolért a prosztata probléma. Tüneteim nem voltak, de a PSA értékem magas lett. Beutaltak e gy biopsziára! Van e valakinek tapasztalata, hogy egy prosztata beavatkozás után működik e a szex! Vagy marad a puncinyalás?
2023. 03. 11. szombat 10:10  #162
zozo46 zozo46
Nem akarok új topikot nyitni, azért írok ide. Túl vagyok a hetvenen, de még mindig aktívan szexelek. Engem is utolért a prosztata probléma. Tüneteim nem voltak, de a PSA értékem magas lett. Beutaltak e gy biopsziára! Van e valakinek tapasztalata, hogy egy prosztata beavatkozás után működik e a szex! Vagy marad a puncinyalás?
2023. 03. 11. szombat 06:59  #161
yamaha yamaha
Aki korhoz köti a minőségi szexet az egyéb téveszmékre is képes. A minőségi tapasztalat nagyon sokat tud jelenteni !
2023. 03. 11. szombat 04:55  #160
Porthos61 Porthos61
Hű... Te aztán nem semmi vagy! Imádtam olvasni az adatlapodat. Nagyon meglódult a fantáziám.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 10. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655718)
2023. 03. 10. péntek 13:34
A téma jó,és lehet kevesen gondolják,de vannak még aktiv 70 feletti pasik akik tudnak élvezetet nyújtani,és nem csak olyan idösekhez vonzódo (perverznek mondott) nőknek mint amilyen én vagyok(meg pár ismim).Az eltelt közel 37 év alatt sok 50-60,70+ os pasival volt dolgom.A konkrét eset 2020-ban történt és 8 honapig tartott.A megismerkedés nem mérvadó.A lényeg 78 éves nős,magas full ősz haju ,és szőrös testü,férfi aki már az elsö randin elvarázsolt.Udvarolt,természetesen,és tudta hogy kivánom.Az elsö estén akartam hogy együtt legyünk(dugjunk)...haza hozott..ledobtam a ruhat ugy álltam elötte....nézett,de nem mert hozzám nyúlni,megfogtam a kezét és a pinámhoz dugtam,mondtam nyulj be..bátortalan volt...én lehuztam a nadrágja cippzárját....amikor kivettem a farkát...puha volt de nem lógos...elélvezett a kezemtöl...nem spriccelt de folyt vagy három löveléssel.....
2023. 03. 10. péntek 19:59  #159
gg_balazs_ gg_balazs_ VIP
70 felett is van élet! Én még csak a 20-as éveim elején járok, de a partnereim többsége pont az ilyen 60-75év közötti korosztályba tartozott. smile Fantasztikus élményeket szereztem ezekkel a hölgyekkel. Szóval, nagyon is van élet 70 után is. smile
2023. 03. 10. péntek 13:34  #158
Törölt felhasználó (4655718)
A téma jó,és lehet kevesen gondolják,de vannak még aktiv 70 feletti pasik akik tudnak élvezetet nyújtani,és nem csak olyan idösekhez vonzódo (perverznek mondott) nőknek mint amilyen én vagyok(meg pár ismim).Az eltelt közel 37 év alatt sok 50-60,70+ os pasival volt dolgom.A konkrét eset 2020-ban történt és 8 honapig tartott.A megismerkedés nem mérvadó.A lényeg 78 éves nős,magas full ősz haju ,és szőrös testü,férfi aki már az elsö randin elvarázsolt.Udvarolt,természetesen,és tudta hogy kivánom.Az elsö estén akartam hogy együtt legyünk(dugjunk)...haza hozott..ledobtam a ruhat ugy álltam elötte....nézett,de nem mert hozzám nyúlni,megfogtam a kezét és a pinámhoz dugtam,mondtam nyulj be..bátortalan volt...én lehuztam a nadrágja cippzárját....amikor kivettem a farkát...puha volt de nem lógos...elélvezett a kezemtöl...nem spriccelt de folyt vagy három löveléssel.....
2023. 03. 09. csütörtök 14:56  #157
STS011 STS011
Kedves Kutyapóz! De nem azt jelenti akkor a szexről le kell mondani?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 08. szerda 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2023. 03. 08. szerda 11:26
Már 60 felett is nagy kincs ám az egészség!
2023. 03. 08. szerda 11:26  #156
Törölt felhasználó (875788)
Már 60 felett is nagy kincs ám az egészség!
2023. 03. 08. szerda 09:40  #155
sex75 sex75
Nagyon jók a 60 felleti nők finom érett puncik
2023. 03. 07. kedd 21:21  #154
STS011 STS011
Idős otthonokban lakók vannak itt? nincs történetük?
2023. 03. 04. szombat 11:52  #153
Törölt felhasználó (4671519)
70 körüli férfiaknak még simán feláll csak sokat kell játszani.
Kézimunka és szopi volt de hatalmas élmény a nőnek is...
2023. 03. 02. csütörtök 15:33  #152
venkecske venkecske
Nem hiszem, hogy örül annak, hogy ennyire beazonosíthatóan írtad le az esetedet.
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 22. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 08:35
Friss élményem!
Nem rég voltam a kiskunhalasi kórház fogászati rendelőjében. Nem időpontra mentem. Sürgősségi ellátásra érkeztem, mert egyik fogam letörött. Rendelőből egy nagyon csinos kedves mosolygós hölgy jött ki megkérdezte mire várok. Elmondtam a gondomat és jelezte a fogorvos felé. Kicsit kellett várnom és behívtak. Megvizsgáltak és a doki mondta ezt csak érzéstelenítővel tudja ellátni. Beszúrta az injekciót és kimentem a váróba. Kis idő után a nagyon kedves asszisztens kijött megkérdezte rendben van e minden. Mondtam minden rendben. kb 10 perc és behívtak. Beültem a székbe megkezdődött az ellátásom, csiszoltak és felépítették a fogamat. végeztem és addigra a rendelésnek is vége lett. A kedves asszisztenst felpakolva láttam a parkolóban, ahol álltam a kocsival. Megkérdeztem segíthetek e? Nagyon megköszönte a felajánlást mert tényleg fel volt pakolva. Megkért, hogy vigyem haza. Meglepődve mondta hogy milyen jó hogy megszólítottam, és segítek neki. Mondtam Ő is tett az én dolgomért hogy ellássanak a fogászaton. Segítettem bevinni a táskákat a kapun belülre. Adtam neki egy névjegykártyát amin az összes elérhetőségem rajta van. Megköszönt mindet és a segítségemet is. Invitált egy kávéra. Nem fogadtam el mert du.volt és akkor már nem kávézom.
Elindultam haza, és egyszer csörög a telefon a kocsiba. Számot nem ír ki. Felvettem és mondta hogy kb 20 perce köszöntünk el egymástól. Ismét szeretné megköszönni a segítségemet és felajánlotta hogy nagyon szívesen készít nekem valami finom süteményt. Megbeszéltük mikor megyek Kiskunhalasra. Mielőtt elindultam volna előtte többször beszélgettünk egymással. Megérkezéskor már várt a kapuban és invitált a házba. Beértünk és hellyel kínált. Jót beszélgettünk. Megtudtam hogy 16 éve özvegy de dolgozik mert neki fontos a közösség. Mikor elmondta hogy 70 éves múlt nagyon meglepődtem még 50- nek se nézett ki. Azóta többször találkoztunk és már az intim kapcsolat is kialakult közöttünk. Hát azon a téren se csalódtam benne. Olyan aranyosan szeretkezik, hogy az is doppingol.
2023. 03. 02. csütörtök 14:35  #151
Ower10 Ower10
Jó olvasni ezeket. Régi nagy vágyam egy 60+nővel egy iszonyatosan nagyot szexelni. Gratulálok minden egyes férfinak akinek már sikerült!!
2023. 02. 22. szerda 11:26  #150
Törölt felhasználó (4630582)
kedves, regénybe illő történet, kár, hogy nincsenek mellé képek, de, így is jó volt olvasni, kösz!
(Ez egy válasz STS011 üzenetére (2023. 02. 22. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 08:35
Friss élményem!
Nem rég voltam a kiskunhalasi kórház fogászati rendelőjében. Nem időpontra mentem. Sürgősségi ellátásra érkeztem, mert egyik fogam letörött. Rendelőből egy nagyon csinos kedves mosolygós hölgy jött ki megkérdezte mire várok. Elmondtam a gondomat és jelezte a fogorvos felé. Kicsit kellett várnom és behívtak. Megvizsgáltak és a doki mondta ezt csak érzéstelenítővel tudja ellátni. Beszúrta az injekciót és kimentem a váróba. Kis idő után a nagyon kedves asszisztens kijött megkérdezte rendben van e minden. Mondtam minden rendben. kb 10 perc és behívtak. Beültem a székbe megkezdődött az ellátásom, csiszoltak és felépítették a fogamat. végeztem és addigra a rendelésnek is vége lett. A kedves asszisztenst felpakolva láttam a parkolóban, ahol álltam a kocsival. Megkérdeztem segíthetek e? Nagyon megköszönte a felajánlást mert tényleg fel volt pakolva. Megkért, hogy vigyem haza. Meglepődve mondta hogy milyen jó hogy megszólítottam, és segítek neki. Mondtam Ő is tett az én dolgomért hogy ellássanak a fogászaton. Segítettem bevinni a táskákat a kapun belülre. Adtam neki egy névjegykártyát amin az összes elérhetőségem rajta van. Megköszönt mindet és a segítségemet is. Invitált egy kávéra. Nem fogadtam el mert du.volt és akkor már nem kávézom.
Elindultam haza, és egyszer csörög a telefon a kocsiba. Számot nem ír ki. Felvettem és mondta hogy kb 20 perce köszöntünk el egymástól. Ismét szeretné megköszönni a segítségemet és felajánlotta hogy nagyon szívesen készít nekem valami finom süteményt. Megbeszéltük mikor megyek Kiskunhalasra. Mielőtt elindultam volna előtte többször beszélgettünk egymással. Megérkezéskor már várt a kapuban és invitált a házba. Beértünk és hellyel kínált. Jót beszélgettünk. Megtudtam hogy 16 éve özvegy de dolgozik mert neki fontos a közösség. Mikor elmondta hogy 70 éves múlt nagyon meglepődtem még 50- nek se nézett ki. Azóta többször találkoztunk és már az intim kapcsolat is kialakult közöttünk. Hát azon a téren se csalódtam benne. Olyan aranyosan szeretkezik, hogy az is doppingol.
2023. 02. 22. szerda 10:24  #149
duplaélvezet66 duplaélvezet66
nem rég voltunk 60felitiekel nagyon jó volt
2023. 02. 22. szerda 08:35  #148
STS011 STS011
Friss élményem!
2023. 01. 24. kedd 10:33  #147
Törölt felhasználó (4662240)
60 év felett ritka az érdeklődés, a megkeresés - pedig volna rá igény, csak közeli korosztályból
2023. 01. 09. hétfő 22:38  #146
STS011 STS011
Az eltelt 3 hónapban volt valakinek élménye vagy eszedbe jutott valami jó sztori?
2022. 11. 15. kedd 11:10  #145
fefe41 fefe41
Biztosan élvezetes lehet, én annó egy 62 évessel dugtam. Deizgatnak a 70 körüliek.

XXXXXXXXXXXXXX moderálva!
2022. 11. 15. kedd 08:34  #144
STS011 STS011
Telefonom csörgött tegnap este 9 után. Nem ismertem a számot, felvettem és a hölgy bemutatkozott nem ugrott be ki is Ő. Mikor mondta, hogy Vele beszélgettem Bogláron a strandon a padon intim dolgokról. Akkor beugrott, Ő egy 73 éves hölgy. Meséli hogy a biztatásomra alakult ki neki egy kapcsolata. Köszönte, hogy kinyitottam a szemét, hogy a szex nem kor függő. Arra emlékszem, hogy mesélte a férjével amit szerettek mindent kipróbáltak. És imádta a szexet. Gondolta felhív és megossza velem az élményét. Nagyon vidám kiegyensúlyozott és ismét éli a lendületes életét. Ő is mondja megfiatalítja a szex. Beszélgettünk vagy fél órát. Kérdezte mit javasolok neki hogy mivel dobja föl a szeretkezésüket. Elmondása szerint a párja nem egy szexista. Két dolgot említettem neki a vibrit és a párja előtt izgassa és elégítse ki magát.
/ 15