Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 10. 28. péntek 17:43  #29
Törölt felhasználó (179049)
Köszke, de az odadó partner megvan! Ha nem lenne, nem lenne kivel szeretkeznem... számomra ez így evidens, csak azt sajnálom, hogy neked talán nem.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 10. 14. péntek 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 14. péntek 19:34
hát, hál istennek partneremnek ilyen baja nincs, de neked (nem létező tapasztalataim alapján) csak egy odaadó partnert javasolnék...
2005. 10. 28. péntek 17:41  #28
Bocsesz, hogy eltüntem egy ideig, de milliomegy dolgom volt, és most jutottam nagyjából a végére.:)Akkor most szépen sorban válaszolgatok...Lássuk csak... smile
2005. 10. 23. vasárnap 13:12  #27
vazelinator vazelinator VIP Admin
Látom fejlödtél semmi lekicsinylő bélmozgás
Elértem mit akartam.
Ennyi Kiszáltam

További jo Forumozást

(Semmi értelme tovább,nem fog legyőzni itt senki, nincs semmi felűl űberelési dij)
2005. 10. 22. szombat 19:32  #26
Ugy látom rajtad kell segiten.
Első figyelmeztetés tőlem
Egyszerű tisztelem bárki tudását, a tied is.
Csak oszd meg? rendbe?
Irtam nem?

Ezzel a szőveggel csak magad minősited le.

ADMIN vagyok ezért nem osztom meg itt a nemi életem, csak tipekkel és tanácsokkal segithetek, és persze ügyelek a kvázi rendre.
Nem majd még a bélmozgásom alien
Gondolkodni, igen egy kicsit tul lőtem, elismerem.
De neked kellet mert a válaszod jellezte, hogy telibe érte az egodat. S igyekeztél megalázni valhogy. Ezzel a szőveggel.
Erről ennyit.

Mély tiszteletem kopari tudásának további jo forumozást
Vazelinator (vazélinka ehhe hehe )
2005. 10. 22. szombat 01:57  #25
Törölt felhasználó (368273)
Honeybaby!
Én is csiklópárti vagyok, de élő példa vagyok arra, hogy ezt a fajta orgazmust is lehet fokozni...
Nekem az vált be, hogy érzékien, lassan nyalogatják a csiklóm, majd mikor kellően felizgultam, úgy közösülünk, úgy mozgok, hogy kellő impulzus érje az érzékeny szervecskémet. Így közösülés során érem el az orgazmust és nincs semmiféle hiányom, hogy sem hüvelyi, sem G-pontos ect.(...) orgazmus sült ki belőle(m)!
Mindenki másra képes. Ez van. Az tuti, ha valaki G-pontozni akarna nálam, az nem érne el sikert. Nem szeretem, ha irányítanak a szexben.
2005. 10. 22. szombat 01:38  #24
rooollyy rooollyy VIP
Jogos!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 22. szombat 01:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 22. szombat 01:25
Ezt nem vágom amit magán levelezésbe letudsz irni azt ide is ki tudod irni.
Mi nem publikus itt ma már hisz beszélhetsz bármiről névteleség és ismertlenség takar.
Ne fényezd magad, hanem tanácsot ossz.

Amugy meg az irás teljesen ugy néz ki mint, ha kifented volna magad, hogy lecsapsz Honeybaby ra és majd meg mutatod neki. Te vagy ti eljutatjátok majd a csucsra. S ez más hogy nem oldható meg. Ezért csábitgatod beszélgetésre?.
(ha mások szerint nem akkor elnézést kérek majd)

Segits itt másokon is adj tipeket,tanácsokat itt

grrrrrrrrrr violent
2005. 10. 22. szombat 01:25  #23
Ezt nem vágom amit magán levelezésbe letudsz irni azt ide is ki tudod irni.
Mi nem publikus itt ma már hisz beszélhetsz bármiről névteleség és ismertlenség takar.
Ne fényezd magad, hanem tanácsot ossz.

Amugy meg az irás teljesen ugy néz ki mint, ha kifented volna magad, hogy lecsapsz Honeybaby ra és majd meg mutatod neki. Te vagy ti eljutatjátok majd a csucsra. S ez más hogy nem oldható meg. Ezért csábitgatod beszélgetésre?.
(ha mások szerint nem akkor elnézést kérek majd)

Segits itt másokon is adj tipeket,tanácsokat itt

grrrrrrrrrr violent
2005. 10. 22. szombat 01:11  #22
Te vagy a tőkéj, a mérce gondolom.
Ki vagy te, hogy egy szerelmes lány jelzőit megérsd, értelmezd a tulzásait.
(na ez a szőveg nem kellet volna ide,forum admintol)
elég ennyi:
Ne cseszeges, szexelj sokat. violent
2005. 10. 17. hétfő 12:51  #21
Mr.Enigma Mr.Enigma
Problémád nem egyedi Honeybaby (sajnos, okolható ezért a konzervatív értsd nulla szexuális nevelés meg a hiányos biológia oktatás mindklét nem részéről).
Hüvelyi orgazmust már tapasztaltam (igaz nem én, hanem volt-barátnőm, de én voltam a ludas. Már említsére került a bizonyos G-pont. Mi megtaláltuk és volt ám hüvelyi orgazmus!!! Sőt hetek alatt a puncispricc (talán ismertebb nevén squirt) is kialakult. Szóval tessék szorgalmasan keresgélni hasznáni a kezet, nyelvet nem csak az ezredest kell a tűzvonalba küldeni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 05. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 05. szerda 16:09
Üdv bekukkantó! Tudtommal elég sok -elsősorban- nő szenved ettől. Kedvesem tökéletes szerető, de csupán csak csiklón keresztül tud kielégíteni. Nos én mindenáron szeretnék ezen változtatni, és hatalmasakat élvezni máshogy is.Ha neked is van, vagy volt ilyen, vagy ilyesmi problémád, oszd meg velem, hátha tudunk egymásnak segíteni. wink
2005. 10. 14. péntek 21:21  #20
 xxxjani xxxjani
eljen smile
2005. 10. 14. péntek 19:45  #19
 xxxjani xxxjani
Az ujjra mindig szűgsék van azvel elenörrizem zorgazmussközelli álapotott. (nagyon nehezen megy ezazijjeníráss)Mermikó mán szorittós a vaginna akkó jo. Amikkor már késő akkor uccsinál a vaginna mindha egy hal tátogássa vónna.
(Hú, ez már tényleg fáj még nekem is)
buck hehe eplus2
2005. 10. 14. péntek 19:34  #18
yanee84 yanee84
hát, hál istennek partneremnek ilyen baja nincs, de neked (nem létező tapasztalataim alapján) csak egy odaadó partnert javasolnék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 05. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 05. szerda 16:09
Üdv bekukkantó! Tudtommal elég sok -elsősorban- nő szenved ettől. Kedvesem tökéletes szerető, de csupán csak csiklón keresztül tud kielégíteni. Nos én mindenáron szeretnék ezen változtatni, és hatalmasakat élvezni máshogy is.Ha neked is van, vagy volt ilyen, vagy ilyesmi problémád, oszd meg velem, hátha tudunk egymásnak segíteni. wink
2005. 10. 14. péntek 18:56  #17
 xxxjani xxxjani
eljen eplus2 wave
2005. 10. 09. vasárnap 08:00  #16
 xxxjani xxxjani
Ez nem nyelftani vetélkedő! barki ugyír ahodj sikerűl, ojan szókkal felyeziki magát amijennel bírja. Én legaláb mektanuldam szeretkezni, meg vanis kivel infáb fityejed azirás mondandoját.
Negyon orülk mer neked van hejesirási szótáárod én sajnos a zuzsannapézemen szegszkőnyveket vetem, de lagláb nem feketeluk részemre aGépont, mint neked. Nem rengeteg elmélet van, rengeteg balf*sz férfi van akik inkáb írni tanultak meg, mint szeretkezni, mercsak feketelukattanátak a gépont hejett.Azén parnerem nema hejjesírástol élvezik ell hanema zigényes eggyütléttöl.

Köszönömszépenn a hasznos tanácsot maj veszek eggy ijen szótárot forumozáskó hasznáni. Továbi jo feketelyuk-ba nézést. wave
Mostan mán nagyon lasanirtam
(Ez egy válasz Hurrican üzenetére (2005. 10. 08. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 08. szombat 20:39
...hát igen, lényeges, hogy a "fügyi" benn legyen.
Fórumozáskor legyen nálad egy helyesírási szótár, és ne szégyelld használni.(vagy írjál lassabban) A G pont kb. olyan mint a fekete lyuk.........szóval rengeteg elmélet van róla..
2005. 10. 08. szombat 20:39  #15
Hurrican Hurrican VIP
...hát igen, lényeges, hogy a "fügyi" benn legyen.
Fórumozáskor legyen nálad egy helyesírási szótár, és ne szégyelld használni.(vagy írjál lassabban) A G pont kb. olyan mint a fekete lyuk.........szóval rengeteg elmélet van róla..
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 07. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 19:16
Ok. Tehát, Lány négykézláb, a fiú hátulról "meglepi" ("begyugja" a fütyit) , majd óvatosan lehasalnak. Fiú + lány hason fekszenek, (ruha nélkü) "fügyi" a hüvelyben. Majd ,ha jobb kezes a fiú, akkor bal kezét becsúsztatja előre a lány puncijához, közben jobb kezével támaszkodik. Bal kezével megkeresi a csilót, ezt követően a képződött Bartholini váladékkal megnedvesíti újját/újjait/ és simogatja a lány csiklóját. Közben a "péniszöt" ki-be mozgatja, úgy, hogy az a Graffen...szóval G-pontot "stimulálja" . Ezt a tevékenységet kell folytatni az orgazmus "beköszönttéig". Közben ha a fiú "hamarelsülős" néha gondoljon egy jó verekedésre, vagy amire akar csak ne koncentráljon a dugásra folyamatosan.
Miután a lány már (akár többször is) elélvezet, eszeveszett tempóval megadhatja a kegyelem döféseket a "nunikának", és "befecskendezheti" a forró spermát, a lány lüktető hüvelyébe, ami fokozza az orgazmus nyújtotta gyönyöröket.
Röviden ennyi.
(most mehetek gatyát cserélni...) lookaround nyes
2005. 10. 07. péntek 19:45  #14
spyder * spyder *
Sziasztok!A hüvelyi orgazmus sokkal brutálisabb...
Véletlenül fedeztem fel a párom G pontját, pedig keresgéltem :-))
Nekem a hüvelykújjam pont akkora ha azzal ingerlem pont a G pontját kapom telibe.-))
Sikerült már 10percig tartó folyamatos orgazmust produkálni igy...Sok sikert a keresgéléshez:-))
2005. 10. 07. péntek 19:16  #13
 xxxjani xxxjani
Ok. Tehát, Lány négykézláb, a fiú hátulról "meglepi" ("begyugja" a fütyit) , majd óvatosan lehasalnak. Fiú + lány hason fekszenek, (ruha nélkü) "fügyi" a hüvelyben. Majd ,ha jobb kezes a fiú, akkor bal kezét becsúsztatja előre a lány puncijához, közben jobb kezével támaszkodik. Bal kezével megkeresi a csilót, ezt követően a képződött Bartholini váladékkal megnedvesíti újját/újjait/ és simogatja a lány csiklóját. Közben a "péniszöt" ki-be mozgatja, úgy, hogy az a Graffen...szóval G-pontot "stimulálja" . Ezt a tevékenységet kell folytatni az orgazmus "beköszönttéig". Közben ha a fiú "hamarelsülős" néha gondoljon egy jó verekedésre, vagy amire akar csak ne koncentráljon a dugásra folyamatosan.
Miután a lány már (akár többször is) elélvezet, eszeveszett tempóval megadhatja a kegyelem döféseket a "nunikának", és "befecskendezheti" a forró spermát, a lány lüktető hüvelyébe, ami fokozza az orgazmus nyújtotta gyönyöröket.
Röviden ennyi.
(most mehetek gatyát cserélni...) lookaround nyes
2005. 10. 07. péntek 18:36  #12
 xxxjani xxxjani
Jajj ne haragudj! Fáradt vagyok. Ok Te vagy a lány, de attól érthető voltam ugye?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 07. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 18:35
Hason fekve mindketten, kezed a lány csípője alatt egyik kezeddel támaszkodsz másikkal gyengéden simogatod a csiklót, közben igyekszel olyan helyzetbe kerülni, hogy a pénisz a "G" pontot ingerelje....szerintem. Nem azonnal sikerül!!! Nem úgy kell kezdeni, hogy "gyere szivem ,kiváltottam az útlevelünket Orgiába.
Így mindkét orgazmust el lehet érni akár többször is.
2005. 10. 07. péntek 18:35  #11
 xxxjani xxxjani
Hason fekve mindketten, kezed a lány csípője alatt egyik kezeddel támaszkodsz másikkal gyengéden simogatod a csiklót, közben igyekszel olyan helyzetbe kerülni, hogy a pénisz a "G" pontot ingerelje....szerintem. Nem azonnal sikerül!!! Nem úgy kell kezdeni, hogy "gyere szivem ,kiváltottam az útlevelünket Orgiába.
Így mindkét orgazmust el lehet érni akár többször is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 07. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 17:01
Hát nem tudom..én eddig csak olyanról hallottam, hogy a hüvelyi orgazmus sokkal jobb és erőteljesebb, mint a csiklón keresztüli. De szóljatok, ha a tapasztalataitok mást diktálnak.
2005. 10. 07. péntek 17:01  #10
Hát nem tudom..én eddig csak olyanról hallottam, hogy a hüvelyi orgazmus sokkal jobb és erőteljesebb, mint a csiklón keresztüli. De szóljatok, ha a tapasztalataitok mást diktálnak.
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 06. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 06. csütörtök 11:22
Nos az én puncisom is csikló érzékeny elsősorban, így azt szereti, ha tövig ül a "jóban", de ha más a figura, akkor közben játszadozik a csiklójával mindkettőnk örömére, gyönyörére. Szerintem a csikló sokkal érzékenyebb, mint a hüvely, ezért nagyobb is az élvezet. Persze ti ezt jobban tudjátok
/ 4