Mocsok jó hogy OFFoltátok a topikot! HAHÓ MODERÁTOROK!!!!!! Ilyeneket Balu rendelőjébe írjatok
Olvastam és értelmeztem is.Szerintem próbáld meg Te is,és aztán illesszél minősítő jelzőket!Nem egyszerű megfogalmazás,de azért ki lehet hámozni a mondani valóját.
(ne itt offoljatok, van rá külön topic!) :tom (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(ne itt offoljatok, van rá külön topic!) :tom (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 17:26
azt hiszem Rád mondják, hogy funkcionális analfabéta!
olvasd már el, hogy mire válaszoltál még eccer!
olvasd már el, hogy mire válaszoltál még eccer!
kis csapatunk is ajánlja a gumi használatát.az az 1perc pihinek is vehető.de márt egy őszászokot csapatnál is egyezés kérdése.fontos hogy amely farok a popsiban ügyködőt az nekerülyőn a punciba,csak miután megmosták.szerintem van különbség.
OFF:
A téma címéből hiányzik egy betű
(kösz, az észrevételt, kijavítottam! habár egy topic címében benne lehet a "költői szabadság" is, amennyiben úgy is érthető, értelmezhető!) :tom
A téma címéből hiányzik egy betű
(kösz, az észrevételt, kijavítottam! habár egy topic címében benne lehet a "költői szabadság" is, amennyiben úgy is érthető, értelmezhető!) :tom
azt hiszem Rád mondják, hogy funkcionális analfabéta!
olvasd már el, hogy mire válaszoltál még eccer! (Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
olvasd már el, hogy mire válaszoltál még eccer! (Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 14:53
szerinted csak terhesség ellen véd a gumi?egy rakás nemi úton terjedő fertőzést ismerünk,"ha nem akkor utána nézünk" amit egyszerű szemrevételezéssel nem látunk.róka ki a lyukból,át a másikba és már át is vitte a veszettséget.önök döntenek,nekem mindegy!
Sajnos az aktus értékéből levesz a gumi csere szünetekkel, de az életedhez hozzá tesz vagy abból legalább is nem vesze el : )))) Mindenképpen javaslom a gumicserét !!! Ennyit szerintem mindenki tud áldozni közben,hogy 1 percre megáll közben és elfogyaszt 3-4 gumit ha cserélgeti !!!
szerinted csak terhesség ellen véd a gumi?egy rakás nemi úton terjedő fertőzést ismerünk,"ha nem akkor utána nézünk" amit egyszerű szemrevételezéssel nem látunk.róka ki a lyukból,át a másikba és már át is vitte a veszettséget.önök döntenek,nekem mindegy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (379579)
2010. 06. 06. vasárnap 22:20
Tegyük fel, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy a gumi nélküli szex eredménye terhesség is lehet.
A benne volt a másik nőben és gumi csere nélkül rakja be Neked és az egyáltalán nem használt gumit, csak, "mint a róka, egyik lyukból a másikba" között érzékelsz különbséget?
Csak mert szerintem nincs.
A benne volt a másik nőben és gumi csere nélkül rakja be Neked és az egyáltalán nem használt gumit, csak, "mint a róka, egyik lyukból a másikba" között érzékelsz különbséget?
Csak mert szerintem nincs.
isteni két nagy farku pasival
már alig várom,hogy megint összejöjjön
már alig várom,hogy megint összejöjjön
jó lenne ujra egy párral vagy két nagy méretu férfiaval.
nincs annál jobb!!!!!!4
nincs annál jobb!!!!!!4
Tegyük fel, hogy nem fenyeget az a veszély, hogy a gumi nélküli szex eredménye terhesség is lehet.
Csak mert szerintem nincs. (Ez egy válasz Trilac üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak mert szerintem nincs. (Ez egy válasz Trilac üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 06. vasárnap 17:17
Hello! mi a párommal most leszünk elöször egy lányal,gumival szeretnénk a kérdés az,hogy ha a lány után beakarja rakni nekem is akor elöte cseréljen gumit?kérném a tanácsotokat.
igen kérdés miabaj vele szerintem nincs ezzel gond
Ez kérdés
(Ez egy válasz Trilac üzenetére (2010. 06. 06. vasárnap 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 06. vasárnap 17:17
Hello! mi a párommal most leszünk elöször egy lányal,gumival szeretnénk a kérdés az,hogy ha a lány után beakarja rakni nekem is akor elöte cseréljen gumit?kérném a tanácsotokat.
Ma ékesen szóló Cicerótól kaptuk az alábbi kultúrált levelet:
"szivesen beszálnék"
"képeket ide külgyetek"
Hát na Egyszer már bizonyíthatná valaki, hogy nem ez a szint a mérvadó.
"szivesen beszálnék"
"képeket ide külgyetek"
Hát na Egyszer már bizonyíthatná valaki, hogy nem ez a szint a mérvadó.
Bocsi az elöbb VAZELINATOR-NAK SZERETTEM VOLNA VÁLASZOLNI.
Igazad lehet, nem kell keresni, barátkozni, ha nem tetszik elmehet. Meggondolandó amit írtál.
(Ez egy válasz Tozzie üzenetére (2010. 05. 30. vasárnap 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 30. vasárnap 21:40
Sziasztok!
Mit kerestek?
Hátha megfelelek...
Max azt mondjuk, hogy nem egymást kerestük...
Mit kerestek?
Hátha megfelelek...
Max azt mondjuk, hogy nem egymást kerestük...
Sajnos ezt én is többszür tapasztaltam már. Ha jeletkezek egy hírdetésre aminél minden kritériumnak(súly,magasság,kor,intim méret, tapasztalat,lakhely) megfelelek, akkor 20 párból kb 2 max 3 ír vissza. Ellentétben ha egy olyan hírdetésre jeletkezek ahol egy vagy több kritériumnak nem felelek meg(de valamiért nagyon szimpatikus a hírdető) akkor a 20 levélből 16-17-re jön válasz. Vagy egy "bocs de nem téged keresünk" vagy "nem pont ilyen az elképzelésünk de kaphatsz egy esélyt". És szerintem pont fordítva kellene lennei a válaszok számának. Vagyis ideális esetben minden levélre kellene egy "bocs de nem" vagy valami hasonló választ kapni. Csak az a baj,hogy sok hirdető csak kíváncsiságból ad fel hirdetést. Azért,hogy megnézze mennyi ember érdeklődne azok a dolgok iránt amit ő a hirdetésében leírt. Vagy (bocsaz alpári stílusért),hogy mennyien akarnák az ő párját megdugni. És ha sok a jeletkező akkor megnyugszik(szerintem tévesen mert sok pasi bárkit megduna itt),hogy jó nőt választotam mert 50 ember simán akadna aki megdugná.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 01. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (748580)
2010. 06. 01. kedd 13:30
Sziasztok
Hát éppen ez a baj. Amit leírtatok. Annyian így látják, mármint a 3-as felállást. Bevallom mikor először próbáltam partnereket keresni, hasonló véleményem volt. Mármint azt gondoltam, hogy: De jó a pasinak akinek a felesége kielégítéséhez több pasi kell. Istennő lehet, de hát a pasi meg nem bírja. Hála istennek akadt egy pár aki kedvesen elmondta nekem, hogy ez nem így van és hogy a 26 évemmel nem vagyok ciki amiért ezt gondolom, hiszen vannak pl.: 44 évesek is akik még mindig ezt gondolják. Szintén ez a kedves pár volt aki elmondta nekem, hogy ha képet küldök akkor ne kezdjem már a farkammal premier plánba az ember arcába mikor megnyílik a levél.
Szóval sokan nem tudják, mit és hogyan kell, mert eddig csak álmodoztak róla, majd elképzelték és kiszínezték a kis álmukat. Csak azt felejtik el hogy a 3 as de még a kettes is a partnerem kielégítéséről szól.
Én véleményem szerint erre kellene törekedni, én így csinálom és működik.: - Ha én teljesen azaz 100:% +10% csak a partneremre figyelek, és önmagamra nem, akkor Ő is megengedheti magának ezt a luxust. A végeredmény egy fantasztikus ösztöni váratlan robbanás.
De sajnos az is igaz hogy a "másik" oldal a párok oldala is enyhén zavaros. Az intelligencia hiánya sokszor gátat állít a történések elé. Itt arra gondolok, hogy egy szimpla: sorry de nem. ez igazán nem sok és mindent elmond. Nos a párok 90% ennyire sem képes. Vágyaik specifikációjával és a feltételek megszabásával nem kevés időt eltöltve, pont semmibe veszik a "keresendő partnert". Michellelany ti szimpatikusak vagytok mint hozzáállás mint pedig képek / írásaitok alapján. Sok sikert a keresgélésben, K.
Hát éppen ez a baj. Amit leírtatok. Annyian így látják, mármint a 3-as felállást. Bevallom mikor először próbáltam partnereket keresni, hasonló véleményem volt. Mármint azt gondoltam, hogy: De jó a pasinak akinek a felesége kielégítéséhez több pasi kell. Istennő lehet, de hát a pasi meg nem bírja. Hála istennek akadt egy pár aki kedvesen elmondta nekem, hogy ez nem így van és hogy a 26 évemmel nem vagyok ciki amiért ezt gondolom, hiszen vannak pl.: 44 évesek is akik még mindig ezt gondolják. Szintén ez a kedves pár volt aki elmondta nekem, hogy ha képet küldök akkor ne kezdjem már a farkammal premier plánba az ember arcába mikor megnyílik a levél.
Szóval sokan nem tudják, mit és hogyan kell, mert eddig csak álmodoztak róla, majd elképzelték és kiszínezték a kis álmukat. Csak azt felejtik el hogy a 3 as de még a kettes is a partnerem kielégítéséről szól.
Én véleményem szerint erre kellene törekedni, én így csinálom és működik.: - Ha én teljesen azaz 100:% +10% csak a partneremre figyelek, és önmagamra nem, akkor Ő is megengedheti magának ezt a luxust. A végeredmény egy fantasztikus ösztöni váratlan robbanás.
De sajnos az is igaz hogy a "másik" oldal a párok oldala is enyhén zavaros. Az intelligencia hiánya sokszor gátat állít a történések elé. Itt arra gondolok, hogy egy szimpla: sorry de nem. ez igazán nem sok és mindent elmond. Nos a párok 90% ennyire sem képes. Vágyaik specifikációjával és a feltételek megszabásával nem kevés időt eltöltve, pont semmibe veszik a "keresendő partnert". Michellelany ti szimpatikusak vagytok mint hozzáállás mint pedig képek / írásaitok alapján. Sok sikert a keresgélésben, K.
na ez igen és végülis szinte az utolsoszoig igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 01. kedd 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (748580)
2010. 06. 01. kedd 13:30
Sziasztok
Sziasztok
De sajnos az is igaz hogy a "másik" oldal a párok oldala is enyhén zavaros. Az intelligencia hiánya sokszor gátat állít a történések elé. Itt arra gondolok, hogy egy szimpla: sorry de nem. ez igazán nem sok és mindent elmond. Nos a párok 90% ennyire sem képes. Vágyaik specifikációjával és a feltételek megszabásával nem kevés időt eltöltve, pont semmibe veszik a "keresendő partnert". Michellelany ti szimpatikusak vagytok mint hozzáállás mint pedig képek / írásaitok alapján. Sok sikert a keresgélésben, K. (Ez egy válasz Michellelany üzenetére (2010. 05. 04. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
De sajnos az is igaz hogy a "másik" oldal a párok oldala is enyhén zavaros. Az intelligencia hiánya sokszor gátat állít a történések elé. Itt arra gondolok, hogy egy szimpla: sorry de nem. ez igazán nem sok és mindent elmond. Nos a párok 90% ennyire sem képes. Vágyaik specifikációjával és a feltételek megszabásával nem kevés időt eltöltve, pont semmibe veszik a "keresendő partnert". Michellelany ti szimpatikusak vagytok mint hozzáállás mint pedig képek / írásaitok alapján. Sok sikert a keresgélésben, K. (Ez egy válasz Michellelany üzenetére (2010. 05. 04. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 04. kedd 10:07
" Igaz hogy 44 éves, 168 magas és 73kg. Szívesen csatlakoznék hozzátok 3.nak " ezzel jelentkeztek erre a hírdetésünkre ::: " max 30 éves korig keresünk fiút !!!! (az úr? se cm-be se kg nem felel meg az általunk megadott határértékeknek ,hiszen férfit keresünk,nem kislányt) Amikor vissza írtunk,hogy gratula ,eddig te vagy a nyertes hülyeség határán, vita lett : ) Most itt tartunk ! :Ennyi idősen is jó erőben vagyok, 44éve aktívan sportolok, a farkam ha kell egyfolytában áll 1-2órát is. Ellenben Önnel fiatal ember, nekem 30évesen nem kellett segítséget kérni más férfitól a barátnőm kielégítésére. Van aki még 70-80évesen is aktív, kezdjen el aggódni.
Nagyon vágja miről szól egy hármas együttlét !!! Ajánlom figyelmébe mindenkinek az urat !!! Biztos élvezetes hármas együttlétre vezetne a vele való " barátság " és együttlét !!! Most is párt keres ,hiszen neki erről szól a hármas : ))) Hogy ő a 44 éves istenkirálycsászár,aki olyan aktívan sportól 44 éve (73 kg ,biztos szállkásít éppen) ,megmutatja ,hogyan kell kielégíteni egy nőt, jelen esetben párunkat ,akivel élünk ! Hajrá. Igazán szimpatikus hozzáállás !
Sok szerencsét a keresgéléshez !
(végre egy topic, amiben a címben szereplő témának megfelelően írjátok meg tapasztalataitokat! sok igazságot és valós problémákat feszegettek, túl nagy illúziótok ne legyen a "harmadik" beszállóval kapcsolatban! ez is olyan, mint az élet egyéb területei: nehéz megtalálni az optimálist, a mindenben megfelelő partnert! de feladni nem kell, mert a türelem és a kitartás majdnem mindig meghozza az eredményt! azon meg ne csodálkozzatok, hogy sok pasi -esetenként nő is- el van szállva önmagától, vagy nincs önkritikája, vagy éppen erőszakosabb a kelleténél, ill. azt gondolja hogy minden szempontból ő az ideális "harmadik" a szexben! aki meg pénzért kínálja "szolgáltatásait", azt gyorsan felejtsétek el, mert csak magatokat csapjátok be erkölcsileg és anyagilag is!) :tom
Nagyon vágja miről szól egy hármas együttlét !!! Ajánlom figyelmébe mindenkinek az urat !!! Biztos élvezetes hármas együttlétre vezetne a vele való " barátság " és együttlét !!! Most is párt keres ,hiszen neki erről szól a hármas : ))) Hogy ő a 44 éves istenkirálycsászár,aki olyan aktívan sportól 44 éve (73 kg ,biztos szállkásít éppen) ,megmutatja ,hogyan kell kielégíteni egy nőt, jelen esetben párunkat ,akivel élünk ! Hajrá. Igazán szimpatikus hozzáállás !
Sok szerencsét a keresgéléshez !
(végre egy topic, amiben a címben szereplő témának megfelelően írjátok meg tapasztalataitokat! sok igazságot és valós problémákat feszegettek, túl nagy illúziótok ne legyen a "harmadik" beszállóval kapcsolatban! ez is olyan, mint az élet egyéb területei: nehéz megtalálni az optimálist, a mindenben megfelelő partnert! de feladni nem kell, mert a türelem és a kitartás majdnem mindig meghozza az eredményt! azon meg ne csodálkozzatok, hogy sok pasi -esetenként nő is- el van szállva önmagától, vagy nincs önkritikája, vagy éppen erőszakosabb a kelleténél, ill. azt gondolja hogy minden szempontból ő az ideális "harmadik" a szexben! aki meg pénzért kínálja "szolgáltatásait", azt gyorsan felejtsétek el, mert csak magatokat csapjátok be erkölcsileg és anyagilag is!) :tom
Sziasztok.
Hát nem tudom hogy vannak az emberek kitalálva de furcsán az biztos.
Ha egyszer 3-ast keres akkor miért akar 2-esben lenni a lányal?? ezt nem értem.
Nekem eszembe nem jutna arra buzdítani valakit hogy szegje meg a párjával megegyezett dolgot.
Főleg hogy szerintem a 3-as az egyik leg izgatóbb felállás (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2010. 05. 29. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát nem tudom hogy vannak az emberek kitalálva de furcsán az biztos.
Ha egyszer 3-ast keres akkor miért akar 2-esben lenni a lányal?? ezt nem értem.
Nekem eszembe nem jutna arra buzdítani valakit hogy szegje meg a párjával megegyezett dolgot.
Főleg hogy szerintem a 3-as az egyik leg izgatóbb felállás (Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2010. 05. 29. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 29. szombat 21:46
Nem tudjuk kinek tűnt fel eddig, általános e vagy sem. ?
Azonban nálunk elég elterjedt, 10 ből 9.Férfi :
Kettesben a lánnyal lehetne?
NEM B+
PÁR8476
Veletek is van ilyen?
Nem értik vagy nem akarják vagy barátnőt keresnek?
Na de könyörgöm, más feleségében, barátnőjében?
Azonban nálunk elég elterjedt, 10 ből 9.Férfi :
Kettesben a lánnyal lehetne?
NEM B+
PÁR8476
Veletek is van ilyen?
Nem értik vagy nem akarják vagy barátnőt keresnek?
Na de könyörgöm, más feleségében, barátnőjében?