Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2005. 10. 12. szerda 22:29  #10
Cowgirl8 Cowgirl8
Én pl. ha kommunista hét jön rám, akkor jobban kívánom a szexet, mégpedig a keményebb szexet, akkor jobb a nagyobb méret,és nem tudok aludni, ha nem elégítenek ki ilyenkor...
CG.
2005. 10. 10. hétfő 12:40  #9
Trios Trios
Hát, ha majd egyszer beleszek nagyon indulva, akkor megejtem a dolgot, mert a hölgyeményem hagyná, ha úgy alakulna a helyzet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 07. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (179049)
2005. 10. 07. péntek 17:09
Mi sajnos a kedvesemmel csak hétvégén tudunk még pár hétig találkozni, így minden alkalmat megragadunk egy kiadós szexre, s nincs másképp ez akkor sem, mikor menstruálok.Eleinte én jobban idegenkedtem a dologtól mint ő, de miután kipróbáltuk, megfogdtam amint csak lehet, újra kipróbálom. Vitt egy kis pluszt a dologba, hogy érzékenyebb olyankor a bőröm és a puncim is egyaránt.Persze ha túl mélyre hatol, az már fáj...de én nagyon ajánlom mindenkinek! Legalább egyszer próbáljátok ki,csak óvatosan! wink
2005. 10. 07. péntek 18:16  #8
 xxxjani xxxjani
Pontosan így van csak az Ő gondja. eljen eplus2
2005. 10. 07. péntek 18:14  #7
 xxxjani xxxjani
Nem biztos, mert csak otthon engedem be mi pedig.. védekezik az asszony.
2005. 10. 07. péntek 17:09  #6
Törölt felhasználó (179049)
Mi sajnos a kedvesemmel csak hétvégén tudunk még pár hétig találkozni, így minden alkalmat megragadunk egy kiadós szexre, s nincs másképp ez akkor sem, mikor menstruálok.Eleinte én jobban idegenkedtem a dologtól mint ő, de miután kipróbáltuk, megfogdtam amint csak lehet, újra kipróbálom. Vitt egy kis pluszt a dologba, hogy érzékenyebb olyankor a bőröm és a puncim is egyaránt.Persze ha túl mélyre hatol, az már fáj...de én nagyon ajánlom mindenkinek! Legalább egyszer próbáljátok ki,csak óvatosan! wink
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 07. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 12:46
Mi a véleményetek a menstruációs időszak alatti szexről.
Én Ódzkodom tőle. Bár ha a páromnak elmúlik, utána pár napig szinte semmi sem elég neki!
2005. 10. 07. péntek 16:14  #5
Moncy Moncy
nyes eljen ez jóóóóóó válasz volt
2005. 10. 07. péntek 15:29  #4
 xxxjani xxxjani
1-ébként konzeratív módon én szinte tabuként kezelem.Társaságban nem is szivesen beszélek róla, ez a hölgyek legintimebb magánügye.
2005. 10. 07. péntek 15:25  #3
 xxxjani xxxjani
Éppen erre akartam kitérni, de látom vannak mások is akiknek van fantáziájuk. Vagy lehet,hogy nagyon perverzek vagyunk? Minden esetre nálunk nem kizáró ok , egy "sima" dugás még belefér, és valóban ott a fürdőszoba. Persze egy idegen nővel biztos nem lenne "hangulatom" hozzá, de nem is zárom ki. hehe
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 10. 07. péntek 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 07. péntek 15:19
Nehéz dió...
Azokon a bizonyos "piros betűs napokon" ahogy a Kedvesem szokta mondani: "Drágám, akkor most Te légy Hozzám nagyon jó" .... wow1 finom
Vén fejemmel mire rávesz a SZERELEM...

Bár Nekünk csajoknak (legalábbis szerény véleményem szerint) baromira nehéz ilyenkor megállni h. ne ...

Habár ilyen helyzetekre ott a közös fürdőzés... (Bevallom "férfiasan" még nem próbáltuk, de a következő "napokon" kipróbáljuk.)
2005. 10. 07. péntek 15:19  #2
Moncy Moncy
Nehéz dió...
Azokon a bizonyos "piros betűs napokon" ahogy a Kedvesem szokta mondani: "Drágám, akkor most Te légy Hozzám nagyon jó" .... wow1 finom
Vén fejemmel mire rávesz a SZERELEM...

Bár Nekünk csajoknak (legalábbis szerény véleményem szerint) baromira nehéz ilyenkor megállni h. ne ...

Habár ilyen helyzetekre ott a közös fürdőzés... (Bevallom "férfiasan" még nem próbáltuk, de a következő "napokon" kipróbáljuk.)
2005. 10. 07. péntek 12:46  #1
Trios Trios
Mi a véleményetek a menstruációs időszak alatti szexről.
Én Ódzkodom tőle. Bár ha a páromnak elmúlik, utána pár napig szinte semmi sem elég neki!
/ 12