Szerintem ez teljesen normális. Minek keresnének mégegy olyat, ami van otthon? Az igazán nagy farok inkább esztétikai élményt nyujt egyébként ahogy észrevettük. Az ideális az inkább vastagabb mint a megszokott, de nem sokkal hosszabb, hogy egészen be lehessen tolni es a tove simogassa a csiklot. Persze biztosan van feneketlen bdsm kedvelo punci is, aki szereti ha karoba huzzák, de szerintem nem ez az átlag.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4565682)
2021. 06. 20. vasárnap 17:54
A tarskeresot megnezzuk tobbsegeben parok keresnek nagyon ritkan ferfi partnert. Persze ilyenkor meretesebb partnert akarnak talalni. Mert kulonkegessegre vagynak.
Nagy meret a husisabb holgyemenyeknek jo mivel a haj elvesz par cm a partner himbilimbijebol. Szerintem egyebkent a hossz annyira nem lenyeg nekem pl volt mar hogy hatrany volt. Igaz en az aprobb holgyeket szeretem. A vastag normal meretert viszont oda vannak. Gondolom embere valogatja.
Ne porogj ezen
Nagy meret a husisabb holgyemenyeknek jo mivel a haj elvesz par cm a partner himbilimbijebol. Szerintem egyebkent a hossz annyira nem lenyeg nekem pl volt mar hogy hatrany volt. Igaz en az aprobb holgyeket szeretem. A vastag normal meretert viszont oda vannak. Gondolom embere valogatja.
Ne porogj ezen
A tarskeresot megnezzuk tobbsegeben parok keresnek nagyon ritkan ferfi partnert. Persze ilyenkor meretesebb partnert akarnak talalni. Mert kulonkegessegre vagynak.
Ne porogj ezen (Ez egy válasz Vallak95 üzenetére (2021. 06. 19. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne porogj ezen (Ez egy válasz Vallak95 üzenetére (2021. 06. 19. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 19. szombat 02:01
A tarskeresőből kiindulva nem ez látszik, hogy sokan nem szeretik a nagy méretet, mert a nők /párok többsége nagy mérettel rendelkező férfit keres. A másik meg, hogy a fiatal lányok általában kibeszélik ezeket és nem a kisebb méretű péniszekre kíváncsiak. A férfiak nem maguktól aggódnak a méretük miatt hanem valami kiváltja ezt, valami oka van, nem azt tapasztalják hogy nincs jelentősége amikor 20+os férfiakat keresnek itt goldengaten is.
A társkeresőben nem szerepel a "hétköznapi" nők többsége.
(Ez egy válasz Vallak95 üzenetére (2021. 06. 19. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
A tarskeresőből kiindulva nem ez látszik, hogy sokan nem szeretik a nagy méretet, mert a nők /párok többsége nagy mérettel rendelkező férfit keres. A másik meg, hogy a fiatal lányok általában kibeszélik ezeket és nem a kisebb méretű péniszekre kíváncsiak. A férfiak nem maguktól aggódnak a méretük miatt hanem valami kiváltja ezt, valami oka van, nem azt tapasztalják hogy nincs jelentősége amikor 20+os férfiakat keresnek itt goldengaten is.
A nagy azért két méret is lehet, mert a vastagot is lehet nagynak nevezni, nálunk pl tudom hogy 20cm már lehetetlen lenne, de egy 16 17 cm jó vastaggal megnézném a párom arcát mikor bele ül.
(Ez egy válasz Vallak95 üzenetére (2021. 06. 19. szombat 02:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2021. 06. 19. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 19. szombat 00:13
Sokan nem kedveljük az átlagosnál hosszabb méretet többek között én sem kedvelem. Azért nem jó mert fájdalmas kellemetlen mert túl hosszú és mert nagyon nyomja méhszájam. Tanulmányok bizonyították és én is tanúsítom hogy az Európai fehérbőrű nők átlagos hüvelyének hossza 15 cm hosszú amely a behatoláskor hosszában is nyúlik akár 18 cm hosszan.Széltében is nyúlik nagyon szélesre hogy a kisbaba feje kiférjen rajta. Széltében jól tágítható hosszában viszont kellemetlen ha már a 20 cm határ közelében van. A kellemes hosszméret ami még nem fáj, ideális esetben 16 - 18 cm. Afrika közepén a női lakosság hosszabb belső hüvelyhosszal rendelkezik de nagy a méretbeli eltérés ott is. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Miért állandó és központi téma ez a férfiak körében? Egyfolytában ezzel a méret problémával vagytok elfoglalva. Véleményem szerint semmi nem jó ha nincs kölcsönös megértés, ha nincs kölcsönös rokonszenv ha nincs valami kölcsönös dolog amit kölcsönös vágynak hívnak. Lehet neked akkor hogy elszaladok ha meglátom de ha nincs meg a vonzódás és vagy nincs közös hullámhossz akkor nincs semmi. Nem a mérettáblázatokkal kellene foglalkozni hanem a szenvedélyekkel és az érzékiség felélesztésével. Egy érzéki férfi aki rendezetten jó külső és belső adottságokkal rendelkezik valamint aki szerény és szeretni való annak nem kell méricskélnie a saját alsó testrészét mert a nőknek cirógatásra van szükségük és nem arra, hogy elefánt bikákkal randevúzzanak
Sokan nem kedveljük az átlagosnál hosszabb méretet többek között én sem kedvelem. Azért nem jó mert fájdalmas kellemetlen mert túl hosszú és mert nagyon nyomja méhszájam. Tanulmányok bizonyították és én is tanúsítom hogy az Európai fehérbőrű nők átlagos hüvelyének hossza 15 cm hosszú amely a behatoláskor hosszában is nyúlik akár 18 cm hosszan.Széltében is nyúlik nagyon szélesre hogy a kisbaba feje kiférjen rajta. Széltében jól tágítható hosszában viszont kellemetlen ha már a 20 cm határ közelében van. A kellemes hosszméret ami még nem fáj, ideális esetben 16 - 18 cm. Afrika közepén a női lakosság hosszabb belső hüvelyhosszal rendelkezik de nagy a méretbeli eltérés ott is. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Miért állandó és központi téma ez a férfiak körében? Egyfolytában ezzel a méret problémával vagytok elfoglalva. Véleményem szerint semmi nem jó ha nincs kölcsönös megértés, ha nincs kölcsönös rokonszenv ha nincs valami kölcsönös dolog amit kölcsönös vágynak hívnak. Lehet neked akkor hogy elszaladok ha meglátom de ha nincs meg a vonzódás és vagy nincs közös hullámhossz akkor nincs semmi. Nem a mérettáblázatokkal kellene foglalkozni hanem a szenvedélyekkel és az érzékiség felélesztésével. Egy érzéki férfi aki rendezetten jó külső és belső adottságokkal rendelkezik valamint aki szerény és szeretni való annak nem kell méricskélnie a saját alsó testrészét mert a nőknek cirógatásra van szükségük és nem arra, hogy elefánt bikákkal randevúzzanak
Sokan nem kedveljük többek között én sem kedvelem. Fáj mert túl hosszú és mert nagyon nem kellemes ahogyan nyomja méhszájat. Tanulmányok bizonyították és én is tanúsítom hogy az Európai fehérbőrű nők átlagos hüvelyének hossza 15 cm hosszú amely a behatoláskor hosszában is nyúlik akár 18 cm hosszan.Széltében is nyúlik nagyon szélesre hogy a kisbaba feje kiférjen rajta. Széltében jól tágítható hosszában viszont kellemetlen ha már a 20 cm határ közelében van. A kellemes hosszméret ami még nem fáj, ideális esetben 16 - 18 cm. Afrika közepén a női lakosság hosszabb belső hüvelyhosszal rendelkezik de nagy a méretbeli eltérés ott is. Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Miért állandó és központi téma ez a férfiak körében? Egyfolytában ezzel a méret problémával vagytok elfoglalva. Véleményem szerint semmi nem jó ha nincs kölcsönös megértés, ha nincs kölcsönös rokonszenv ha nincs valami kölcsönös dolog amit kölcsönös vágynak hívnak. Lehet neked akkor hogy elszaladok ha meglátom de ha nincs meg a vonzódás és vagy nincs közös hullámhossz akkor nincs semmi. Nem a mérettáblázatokkal kellene foglalkozni hanem a szenvedélyekkel és az érzékiség felélesztésével. Egy érzéki férfi aki rendezetten jó külső és belső adottságokkal rendelkezik valamint aki szerény és szeretni való annak nem kell méricskélnie a saját alsó testrészét mert a nőknek cirógatásra van szükségük és nem arra, hogy elefánt bikákkal randevúzzanak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 18. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4273752)
2021. 06. 18. péntek 21:37
Sajnos 20cm fölött már nem igazán kedvelik a nők. Így kb 13-15 cm az átlag
Kivan rakva lehet tippelni
Sajnos 20cm fölött már nem igazán kedvelik a nők. Így kb 13-15 cm az átlag
13cm. Viszont elég vastag (vagy annak gondolom)
Nem az átlag a lényeg ...hanem hogy éppen milyen punciba csúszik be és annak élvezetes e ...
Ja, még annyit, hogy nekem (sajnos vagy szerencsére, attól függ) nincs 20 centis méretem...
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 17:31
Jó pár éve olvastam egy külföldi honlapon, Európai országokra bontva a pénisz átlagot! Magyarország, a középmezőnyben volt 13,6 cm átlaggal! Persze ha olvasom a történeteket amiket itt írnak, akkor mindenkinem 20 centis farka van!
Ez egy érdekes dolog, mert kb. 10 éve egyszer láttam a neten egy ilyen ún. "pénisz világtérképet", amely szerint a magyar férfiak átlagos mérete 17-18 cm. Még gondolkodtam is, hogy "hú, milyen jó nekünk!", de ezek szerint azóta úgymond "visszafejlődtünk", vagy mondhatnám úgy is, hogy "csökkentünk"...
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó pár éve olvastam egy külföldi honlapon, Európai országokra bontva a pénisz átlagot! Magyarország, a középmezőnyben volt 13,6 cm átlaggal! Persze ha olvasom a történeteket amiket itt írnak, akkor mindenkinem 20 centis farka van!
Igen , itt a GG -n is mindenkinek az van 18-22 ez a minimum átlag ❤️
Igen
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 17:41
Na, igen. Tudjuk, hogy a magyarok a nagyon komoly teljesítményeken kívül a hazugságban is igen jók..
Enyém 18,5 cm hosszú és aránylag vastag. Akik eddig kipróbálták mindenkinek tetszett a méret.
A enyém két marokra fogva és még a feje kint van , Ezt ha el hiszitek ha nem volt olyan barátnőm fájt neki míg nem tágult annyit hogy be fogadja . Feleségem már hozzá tágult !
Nekem 14-es. Fiatalabb koromban még problémáztam rajta, hogy hátha "nem lesz elég", de aztán nem volt ez sose probléma. Egy-két nő így bevállalta a popót is.
Nálunk 17.5cm! Imádom!