Kicsit finomitottál a hozzászólásomon! A vizualitásnak is nagy szerepe van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
2020. 02. 03. hétfő 22:18
Mindenkinek van "ideálja" ilyen szempontból is. Nem feltétlenül hazudik, aki azt mondja nem a méret a lényeg. Számomra fontosabb pl a formája, hogy vizuálisan is izgatónak találjam. Láttam már méreteset is ami olyan szinten nem tetszett, hogy a kezembe sem vettem volna, nem hogy a számba. Elcsépelt kissé ez a nem a méret a lényeg sztori, viszont valóban nem mindig ez a lényeg
Mindenkinek van "ideálja" ilyen szempontból is. Nem feltétlenül hazudik, aki azt mondja nem a méret a lényeg. Számomra fontosabb pl a formája, hogy vizuálisan is izgatónak találjam. Láttam már méreteset is ami olyan szinten nem tetszett, hogy a kezembe sem vettem volna, nem hogy a számba. Elcsépelt kissé ez a nem a méret a lényeg sztori, viszont valóban nem mindig ez a lényeg
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 03. hétfő 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4265862)
2020. 02. 03. hétfő 21:07
Sziasztok!
Én úgy tudom a Magyar átlag 18cm! Az enyém 20.5cm. Aki azt mondja, hogy a méret nem számít az hazudik! Egy kisebb méretű férfi sose fogja megtudni milyen érzés az amikor lemegy egy nő torkán, mivel nem ér le addig! Sose fogja látni fuldokolva szopni a párját, max ha valaki előtte szopatja meg! Kisebb rúdon kisebb a mozgástér, így csattogtatni se lehet vele annyira. Olvasom a téma leírását, azzal egyet értek, hogy nincs olyan nagy fasz amitől ne lehetne nagyobb, azzal viszont nem, hogy nincs olyan kicsi ami nem lehet elég! 7cm- től kissebbel nem lehet megtermékenyíteni egy nőt! A prosti ismerőseim is panaszkodnak, hogy a kicsiről lejön a gumi! Egy nagyot lehet szabályozni, hogy meddig dugod be, egy kicsit nem tudsz bentebb dugni! Stb., stb. Azzal viszont egyet értek, hogy a jó szexhez nem elég csupán a méret!
Én úgy tudom a Magyar átlag 18cm! Az enyém 20.5cm. Aki azt mondja, hogy a méret nem számít az hazudik! Egy kisebb méretű férfi sose fogja megtudni milyen érzés az amikor lemegy egy nő torkán, mivel nem ér le addig! Sose fogja látni fuldokolva szopni a párját, max ha valaki előtte szopatja meg! Kisebb rúdon kisebb a mozgástér, így csattogtatni se lehet vele annyira. Olvasom a téma leírását, azzal egyet értek, hogy nincs olyan nagy fasz amitől ne lehetne nagyobb, azzal viszont nem, hogy nincs olyan kicsi ami nem lehet elég! 7cm- től kissebbel nem lehet megtermékenyíteni egy nőt! A prosti ismerőseim is panaszkodnak, hogy a kicsiről lejön a gumi! Egy nagyot lehet szabályozni, hogy meddig dugod be, egy kicsit nem tudsz bentebb dugni! Stb., stb. Azzal viszont egyet értek, hogy a jó szexhez nem elég csupán a méret!
Sziasztok!
Nekem azt mondták régen, a fasz olyan, mint az ember kezén az ujjak. Minden ujjadat be tudod dugni az orrlyukadba. Tudom nem szép hasonlat. Viszont igaz. Pinája válogatja. Nekem 16x4,5
Te csak ne sírj... Nekem 13.. :(
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (2020. 01. 22. szerda 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 22. szerda 16:38
Sziasztok! Véleményekre lennék kíváncsi az alábbi helyzettel kapcsolatban. Talán ez a legmegfelelőbb topik.
A pénisz méretem 15-16cm közötti (ha nagyon pontos akarok lenni akkor 15,6cm). Eddigi pályafutásom alatt nem volt rá panasz, csak volt volt, hogy jelezték ez a kisebbek közül való. Ettől függetlenül mindig is feszélyezett a kicsi/átlagos méretem. A lényeg, hogy jelenleg olyan nővel ismerkedem akiről tudom, hogy az exeinek jóval nagyobb volt. Korábban előfordult, hogy ezért nem is ismerkedtem tovább, pedig a kellő szimpátia megvolt...
A pénisz méretem 15-16cm közötti (ha nagyon pontos akarok lenni akkor 15,6cm). Eddigi pályafutásom alatt nem volt rá panasz, csak volt volt, hogy jelezték ez a kisebbek közül való. Ettől függetlenül mindig is feszélyezett a kicsi/átlagos méretem. A lényeg, hogy jelenleg olyan nővel ismerkedem akiről tudom, hogy az exeinek jóval nagyobb volt. Korábban előfordult, hogy ezért nem is ismerkedtem tovább, pedig a kellő szimpátia megvolt...
Ha nem bírja a csaj tövig bekapni az már jó .... .... kivéve ha mélytorkos ....
Sziasztok! Véleményekre lennék kíváncsi az alábbi helyzettel kapcsolatban. Talán ez a legmegfelelőbb topik.
Genetika, igen.Nem lehet elore megmondani kibe mi fer bele es hova
(Ez egy válasz Farkangyal80 üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 19. csütörtök 20:13
Hát....nálunk a 6 cm átmérő.....mármint "játékszer" nem fért be sehogyan,közelében se járt.....sajnos repült.Párom 4-4.5 cm felett nagyon nem szereti,de kipróbáltuk....Genetika,gondolom....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 03. kedd 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 06. 03. kedd 15:19
Közben elképzeltem, hogy mindenki a gép előtt húzgálja, feszíti ki és közben méri a cerkát.
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2014. 12. 22. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 22. hétfő 13:41
Remélem, nem valami felelős beosztásban levő mérnök vagy, mert a 4. osztályos matekkal is gondod van.
"Megdöbbentő, h mennyire nem tudják az emberek megsaccolni a kerületeket"
Ezen betegre röhögtem magam
"Megdöbbentő, h mennyire nem tudják az emberek megsaccolni a kerületeket"
Ezen betegre röhögtem magam
oriási humorod ledöntőtt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2015. 01. 12. hétfő 11:25
Az mind semmi! Az én egyik pasimnak 26 cm hosszú és 10 cm vastag. Természetesen ezt ernyedt állapotban kell érteni. Amikor izgalmi állapotban van, ezek a méretek duplázódnak. Imádom, mikor tövig ráhúz és belülről masszírozza a melleimet.
Én is le akartam cserélni a férjemet miatta, de nem tettem, mert hiába vastag a farka, ha vékony a pénztárcája. Inkább maradtam a páromnál - akinek csak 16 cm, de a méretét kompenzálja a kedvességével és a hitelkártyájával.
Ennek ellenére minden nap találkozunk ebédszünetben, mivel a kedvenc éttermem parkolójában dolgozik. Ő szokta helyettesíteni a sorompót, amikor az elromlik. Régebben egy elit klinika szülészetén dolgozott. Neki kellett kitágítania a kismamákat, hogy könnyebben kicsússzon a gyerek, de kirúgták, mert aki egyszer magában érezte, azonnal elvált.
Én is le akartam cserélni a férjemet miatta, de nem tettem, mert hiába vastag a farka, ha vékony a pénztárcája. Inkább maradtam a páromnál - akinek csak 16 cm, de a méretét kompenzálja a kedvességével és a hitelkártyájával.
Ennek ellenére minden nap találkozunk ebédszünetben, mivel a kedvenc éttermem parkolójában dolgozik. Ő szokta helyettesíteni a sorompót, amikor az elromlik. Régebben egy elit klinika szülészetén dolgozott. Neki kellett kitágítania a kismamákat, hogy könnyebben kicsússzon a gyerek, de kirúgták, mert aki egyszer magában érezte, azonnal elvált.
5letes!
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 16:54
Mivel nekem átlagos a méretem és itt a pasik 90% nak +20 as a cerkája, és a "Nők" 90 % szerint csak nagy szerszámmal jó szexelni, nem volt mit tennem , minden szex előtt citromot csepegtetek a párom puncijába, így olyan szűk lesz hogy egy fogpiszkálótól is visítva élvez! akkora király vagyok az átlagos méretemmel hogy nem is tudom szavakba foglalni DD
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 01. 14. szerda 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 08:25
Amúgy sem értem, mire ez a nagy kattogás a méreten? Adottság, amin pozitív irányú változtatást lényegében nem lehet eszközölni. Akkor nem marad más, csak a jó szexhez szükséges egyéb tényezőket kell sorra venni és ahol lehet, törekedni a maximumra. Biztos nagyon impozáns látvány egy szkúner árbóchoz hasonlatos péniszt lengető férfi látványa az ágy mellett, de ha ezt a szerszámot 2 perc után tolja be az áldozatba, vagy éppen két percig bírja az ütközetet... hát kérdéses, hogy a kihagyhatatlan és újra vágyott élmények közé fogja-e sorolni a partner. tettenérhető, hogy sokak számára a szex primitív, ösztönös tevékenység és a felületesség bizonyítéka, hogy túlzott jelentőséget tanúsítanak bizonyos adottságoknak. Nagy a faszom, jól megkúrom és nagyon jó lesz neki (vagy sem, de igazából mindegy is, majd legközelebb igyekszik ...) Sokkal fontosabb lenne azokra a sokszor fel sem tűnő, lényegtelennek gondolt apró részletekre ügyelni, jobban odafigyelni a partnerre, annak igényeire, izgalmi állapotára az ingerekre adott reakcióira, az adott lehetőségekből a maximumot kihozva, szinkronba kerülve vele. Ehhez a farokméret vizslatása (és jelentőségének hangsúlyozása, eltúlzása) nagyon kevés. Ismerni kéne valamilyen szinten a nő anatómiáját is, az adott partner erogén zónáit, valamilyen szinten az egyedi igényeit, tempóját... de mindehhez intelligencia, empátia szükségeltetne. Könyvekből nyilván nem lehet megtanulni szexelni, de nagyon-nagyon sok olyan ismeretet, tippet lehet felcsipegetni, ami később a gyakorlat folyamán nagyon hasznos lehet. Megkockáztatom, hogy a pénzügyi ismeretek oktatása (ha jól tudom, már van ilyen) nagyon komolyan kellene venni a szexuális oktatást-nevelést. Elképzelhető, hogy nagyságrendi változást hozna hosszabb távon a működő és fenntartható házasságok, kapcsolatok számát illetően. Mert valahogy úgy tűnik, sokan vannak itt, akik az egyszem feleségüket sem tudják rendesen kielégíteni (vica-versa is igaz lehet, persze) de már azon kattognak, hogy más feleségét kéne megkefélni, mert az biztos sokkal jobb lenne (a feleségnek is) vagy igyekeznek a feleségükbe minél több faszt belegyömöszölni, hátha azt végre élvezné.
(pedig lehet, hogy egy szex előtti fogmosás is sokat dobna az együttlét minőségén... )
(pedig lehet, hogy egy szex előtti fogmosás is sokat dobna az együttlét minőségén... )
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 23. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 23. csütörtök 12:50
Osztán minek is a férj? Kell keresni egy nagyfaszú néger szeretőt, aki havi járandóságot is ad az élvezetek mellé!
...igen...ez is az átlag kb....teljesen jó leosztás...
(Ez egy válasz allafarok üzenetére (2019. 12. 20. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem 16/5 nem volt meg rá panasz
péniszköpenyt igen...egy minimális vastagításig volt okés,afelett fájdalmat okozott....nejem elég szűk és érzékeny a hüvelye,nem jól reagál az extrém méretekre...a 17 környékéig bírja....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 19. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4252932)
2019. 12. 19. csütörtök 20:22
Van olyan aki próbált pénisz növelő "csodaszereket" ? És ha igen javít bármit ?
ezé veszélyes a net mindenki baromságokat ir és aki semi dunszt ban sincs ,bekajája a falsot!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 14:58
A lötyögős puna nem a széthajtás eredménye, bár ez egy közkeletű tévedés. Ez alkati adottság.
huu
ez érdekes opció
enyémis makilag vastag (Ez egy válasz masztika üzenetére (2005. 02. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ez érdekes opció
enyémis makilag vastag (Ez egy válasz masztika üzenetére (2005. 02. 06. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 06. vasárnap 21:11
Bocs! Igaz az, hogy a hosszúságnál sokkal fontosabb egy nagyobb makk!?? Állítólag ez tudja jól szétfeszíteni a hüvelyt, mia véleményetek? Csá
kib nagyyyy
(Ez egy válasz macido üzenetére (2005. 01. 09. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 09. vasárnap 20:51
Feleség: - Képzeld, az éjszaka azt álmodtam, hogy fütyi-kiállításon voltam.
- Volt ott 40 cm-es 50 000Ft-ért, a 30 centis 30 000-ért.
- Férj: Olyat is láttál, mint az enyém?
Feleség: - Igen, azokat tucatonként árulták 5 Ft-ért.
Másnap.
Férj: - Képzeld, én meg azt álmodtam, hogy punci-kiállításon voltam.
- Voltak olyan helyes kicsik 10 000 Ft-ért.
Feleség: - És olyat láttál, mint az enyém?
Férj: - Igen, abban rendezték a kiállítást.
- Volt ott 40 cm-es 50 000Ft-ért, a 30 centis 30 000-ért.
- Férj: Olyat is láttál, mint az enyém?
Feleség: - Igen, azokat tucatonként árulták 5 Ft-ért.
Másnap.
Férj: - Képzeld, én meg azt álmodtam, hogy punci-kiállításon voltam.
- Voltak olyan helyes kicsik 10 000 Ft-ért.
Feleség: - És olyat láttál, mint az enyém?
Férj: - Igen, abban rendezték a kiállítást.