Adams family nem publikus ruha nélkül:)
A képtárban vagyunk.
Wchris, vivan, és a kicsi fiuk :)
A képtárban vagyunk.
Wchris, vivan, és a kicsi fiuk :)
Láttál óóó!
Csúcs vagy, akkor
(te,neked van itt kép hm?:)
Csúcs vagy, akkor
(te,neked van itt kép hm?:)
Láttalak már
Csak nekem manus létemre 109 cm
Csak nekem manus létemre 109 cm
(*christina*MUFF-tár megnézheted ).De csak képen
Akkor ezekszerint az én mellem sem rossz
Nekem 109 cm
Nekem 109 cm
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 04. kedd 19:02
"Kis ember nagy bottal jár"
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
"Kis ember nagy bottal jár" IGEN!
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
2006. 04. 04. kedd 19:02
azért Én fentartom, hogy kellemesnek látszó azért az a méret, bár nem látom mi összefüggés van a gazda mérete, és a méret közt ?
Nos, egy kellemesnek tűnő pasi, egy kellemesnek látszó méretettel
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 04. vasárnap 00:57
16-17 cm körül van az átlag. Nekem kicsit nagyobb 18,5 / 5 cm. Barátnőmnek majdnem nagy is.
ti meg látom itt jól elvagytok a méricsgéléseitekkel
ezt meg azt jól leírtam
ezt meg azt jól leírtam
Még mindig 16 körül vagyok:)
Nők válasza érdekelne. Szerintetek nagyon kicsi 21 évesen a 13/4.5 cm?
Köszi
Köszi
20CM
Ha "elcsomagolva" kompakt azzal nincs gond...
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/

reklámért remélem szép kis bant kapsz. főleg ha jól tudom, fizetős az oldal. ha nem akkor is a megfelelő helyen tedd fel inkább, ne minden forumba ami a szemed elé kerül!
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 03. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 00:22
Ari vagy Roccojoco! Ebben a pár szösszenetben egyetlen definíció sem szerepelt, mindössze igyekeztem érthetően és szabatosan fogalmazni. A kurvimétert térképészeti, vagy katonai boltban beszerezheted. Nem túl drága kis műszer, lényegében egy görgős távolságmérő. A járógörgőt végigvezeted egy tetszőleges görbén és a műszer skáláján leolvashatod a görbe hosszát.
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/1311011[/IMG ](ez így kevés, hiányos, nem fog látszani!)
nekem is kb 17állva, amugy meg tok kicsi. szerintem normális. a lényeg hogy állva legyen jo a méret
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 03. 15. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 15. szerda 18:10
Hello!Nem ti hogy vagytok vele de nektek is össze meg naon?mert nekem álva olyan 16-17 nem állva pedig olyan 7-8.
Vagy ez normális?
Vagy ez normális?