Remélem, minél később!
Még sokáig használnám. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 28. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Még sokáig használnám. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 28. csütörtök 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2019. 11. 28. csütörtök 09:52
Az még nagyon jó,de lesz az még kisebb ha már félállású lesz!
Az még nagyon jó,de lesz az még kisebb ha már félállású lesz!
(Ez egy válasz Oreglali üzenetére (2019. 11. 28. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 28. csütörtök 09:17
Hajdan egy volt barátnő megmérte, mert izgatta, mekkora, amivel együtt hatalmasakat élveztünk.
Akkor 17,5/4,5 cm-t mért.
Aztán ahogy elmúltam jócskán 60, olvasva ezt az oldalt, megmértem, mert kicsit pocakosodva bizony úgy tűnt, mintha kisebb lenne.
Valóban, most 16/4,5 cm-t mértem.
Más is tapasztalt ilyet?
(Baj szerencsére nincs, a párom imádja.)
Aztán ahogy elmúltam jócskán 60, olvasva ezt az oldalt, megmértem, mert kicsit pocakosodva bizony úgy tűnt, mintha kisebb lenne.
Más is tapasztalt ilyet?
Hajdan egy volt barátnő megmérte, mert izgatta, mekkora, amivel együtt hatalmasakat élveztünk.
Más is tapasztalt ilyet?
Más is tapasztalt ilyet?
Jó matekos vagy! Ha mindig a nagyot kerested,abból lehet a Te átlagod a 17-18!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 28. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4222642)
2019. 11. 28. csütörtök 07:55
Nem tudom mennyi lehet az átlag....
Én mindig direkt nagyobb méretű fiúkat kerestem. :P
És mivel mindig találtam is, sőt sokkal többet mint amit kerestem, ebből azt gondolom 17-18 körül lehet az átlag.
Persze ez nem biztos egyáltalán, csak az én tapasztalatom, számolásom szerint.
És mivel mindig találtam is, sőt sokkal többet mint amit kerestem, ebből azt gondolom 17-18 körül lehet az átlag.

Nem tudom mennyi lehet az átlag....

Hmmmmm....fejenként 1 db

16 centi

Csak a kispöcsűek szerint nem a méret a lényeg. Egy olyan barátnőm volt akinek fájt, illetve zavarta, ha tövig nyomtam, a többi kb. 50, nagyon örült neki... 19 cm, és nem is vékony... A Magyar átlag egyébként 16.4 cm...
19-20cm, hetero sracok, gyertek ki/fel/beprobalni

...és igen magas százalékban működnek is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4052772)
2019. 08. 01. csütörtök 19:22
Ez sem lepett meg. A magyar ferfiak kulseje igen tetszetos, valtozatos es odalent is jol allnak. Tobb ertelemben is....

Ez sem lepett meg. A magyar ferfiak kulseje igen tetszetos, valtozatos es odalent is jol allnak. Tobb ertelemben is....

A pénisztérkép szerint mindenképpen, vagy csak ők hazudnak a legjobban....
https://www.targetmap.com/viewer.aspx?q=1&reportId=3073 (Ez egy válasz hollo32 üzenetére (2019. 07. 31. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
https://www.targetmap.com/viewer.aspx?q=1&reportId=3073 (Ez egy válasz hollo32 üzenetére (2019. 07. 31. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 31. szerda 18:17
Sziasztok azt tudtátok hogy Európában a magyar férfiak viszik az átlagot ami 16.5 cm nekünk van a legnagyobb pènisz mèretünk és ez nem vicc.
Mennyi az átlag?
Átlagban 1 van mindenkinek
Átlagban 1 van mindenkinek

18/6 méreted. Ez mit jelent?
(Ez egy válasz Gery024 üzenetére (2019. 07. 31. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Nekem 18/6 a méretem.
Eddig nem volt rá panasz
Nekem 18/6 a méretem.
Eddig nem volt rá panasz
Amúgy nem a méret a lényeg hanem a gazdája tudja mire kell használni.A hétköznapi nyelvek is azt mondják hogy ügyes legyen de játékos.Hiába van valakinek nagy ha nem tudja használni.
Sziasztok azt tudtátok hogy Európában a magyar férfiak viszik az átlagot ami 16.5 cm nekünk van a legnagyobb pènisz mèretünk és ez nem vicc.
HMMM
Nálam pl nem tudom azt mondani hogy 18cm...volt hogy be voltam durranva a csajom 20cm mért.
Szerintem 18-20cm között lehetek
Szerintem 18-20cm között lehetek
16/4,5 nem nagy de hihetetlenül kemény és többlövetű