Na , nem megmondtam: MÁR KI IS VESZETT!!!!
Az említett kékbálna egyik alfajának, a hájasbálnának a nőstényét kapták nemrég lencsevégre a kiveszőben lévő fajok védangyalai, a Greenpeace-esek. A hímbálna péniszének mérete megközelíti a 0,340 cm-t!
Az átlagos pénisz mérete 8 és fél centi, ami izgalmi állapotban 13-16 centire nő. A legkisebb mért pénisz 1,6 centiméter (arról nem szól a fáma, hogy ezt erekció közben mérték-e), a legnagyobb 29 centiméter. Az 'átlagos' péniszméret felfedezésének köszönhető, hogy a szabvány óvszerek túl kicsik, avagy lötyögnek bizonyos férfiakon. A legnagyobb pénisszel rendelkező élőlény a kék bálna, 3 méter 40 centivel.
Nehogy teherbe essen a tenyere...
De lehet, hogy latexfétise van...
vagy csak lusta zsepit használni... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
De lehet, hogy latexfétise van...
vagy csak lusta zsepit használni... (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 14. kedd 16:42
Minek óvszerbe maszturbálni???!!! Itt mindenki kezd ....?
Minek óvszerbe maszturbálni???!!! Itt mindenki kezd ....?
Pétya88 13 évesen nem lehet 19cm farka senkinek ha igen akkor naqgyobb a farka mint az egész gyerek. Az ilyet szájba kéne rugni az erőszak mindenre megoldás amire meg nem arra ott az ügyvéd.
Petya88 + t-omi: Ha ezt az én üzimre írtátok akkor. Ez nem jelzés nem beszolás nem lenézés csak érdeklöttem nem tudtam hogy már aztse szabad. Alázatos elnézéseteket kérem. BOCS
A férj hazaérkezik, és feleségét ágyban találja a fiatal szomszéddal.
-Tudtam...tudtam! - szól szomorúan a megcsalt férj.
A menyecske felpaprikázva nyelvel vissza:
-Tudtál, tudtál, de ő még most is tud! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
-Tudtam...tudtam! - szól szomorúan a megcsalt férj.
A menyecske felpaprikázva nyelvel vissza:
-Tudtál, tudtál, de ő még most is tud! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 25. kedd 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
hi
Gby most mért mondasz ilyet azt ne mond hogy kicsi.
Ne légy már ilyen gonosz!
Én 16 vagyok és 19cm mereven. Csajok nektek ez a méret megfelelne???
Valaki még mondhatna véleményt rólam :D ez is elég de más véleményét is szeretném hallani!!!
Mennyire görbe lehet az a phallos amit még élvezettel fogad be a vagina? És tényleg jobb mint az egyenes?
Télleg, neked ennyire apró van?:)))
görbe falloszra gondoltam.
milyen-milyen b-ki, hát akkumulátoros kanyarfuró nehézfémekhez...
És a görbe eszköz?
Ezt meg honnan veszed? PeTii egy szimpatikus srác, aki fölöslegesen majrézik a pénisze miatt. Ezuton neki is üzenem: tökéletesen beleillesz az aranyátlagba, semmi okod kételkedni önmagadban!!!