A világ kevés volna,
meg szűkebb a .....,
de így jó,
mert lényeg a szeretet,
az ölelés, az egység,
felesleg és más,
de nem kielégülés.
meg szűkebb a .....,
de így jó,
mert lényeg a szeretet,
az ölelés, az egység,
felesleg és más,
de nem kielégülés.
Ezt okatató anyagnak szántam

Bár sok férfi és nő, saját bevallása szerint, a nagyobb méretet részesíti előnyben, ennek jobbára esztétikai okai vannak. A jelenség ahhoz hasonlítható, mint amikor a férfiak a nagymellű hölgyek társaságát keresik. Gyakorlati szempontból azonban nincs akkora jelentősége a pénisz hosszának. Minden a hölgy nemi szervének méretein, ill. a párosításon múlik. Sőt! Olyan Hölgyek is szép számmal vannak, akiket kifejezetten riaszt a jókora méret. A szexualitásban azonban vannak olyan trükkök, amikkel a kis mérettel megáldott férfiak bátran versenyre hívhatják a nagy szerszámú vetélytársaikat!
A tények tükrében
A nők szeretik a "telítettség" érzetét, a vagina belső kétharmadában nincsenek érzékeny idegvégződések, a hossznak tehát ebből a szempontból nincs igazi jelentősége. A különbség, amit a nő meghatározónak érezhet két pénisz között, sokkal inkább a kerületek különbsége. A közhiedelemmel ellentétben a vastagság sokkal fontosabb tényező, mint a hossz.
Túl hosszú sem jó!
A túlságosan hosszú pénisz ráadásul örömök helyett bajok forrásává is válhat. Erről panaszkodik egyik olvasónk is. Bár a vagina rendkívül rugalmas (egy bébi is kifér rajta!), a méhnyakban végződik. Bizonyos pozíciókban, ha a férfinek hosszú pénisze van, a méhnyak folyamatos irritációnak van kitéve. Vannak nők, akik szeretik ezt az érzést, másoknak kimondottan kényelmetlen, sőt egyenesen fájdalmas. Ilyenkor ajánlatos bőséges síkosítószert használni, és pozíciót változtatni. A legjobb síkosítószer az egyszerű gyógyszertári vazelin! Nem szentírás tehát, hogy csupán a nagy pénisszel rendelkező urak lehetnek jó szeretők. A siker a kombináción múlik.
Egyszerű trükkök apró pajtásoknak!
Amiben minden nő egyetért: a vaginális orgazmus és a klitorális orgazmus együtt az igazi. Sok férfinek elegendő lenne, ha fájdalmas nagyobbító műtét helyett a fityma bőrébe néhány apró golyóbist rakatna. Ezek a nagyon egyszerű eszközök néhány nap alatt gyógyulnak, egyáltalán semmi veszélyt nem jelentenek a férfi egészségére nézve, hiszen fertőtlenített eszközöket használnak, és a partner nők kéjérzete hirtelen megnövekszik. A másik kiegészítő módszer a péniszre felhúzható eszköz, ami a csiklót stimulálja az aktus közben. Ez a mérettől függetlenül bárkinél használható. Ha a statisztikáknak hinni lehet, a nőknek több mint fele nem élt még át vaginális orgazmust, sőt, a nők bevallása szerint a vaginális orgazmus átélése hosszabb tanulást igényel, és sajnos nem mindig jön össze, ellenben a klitorális orgazmust viszonylag könnyű előidézni egy kis becézgetéssel.

A tények tükrében
A nők szeretik a "telítettség" érzetét, a vagina belső kétharmadában nincsenek érzékeny idegvégződések, a hossznak tehát ebből a szempontból nincs igazi jelentősége. A különbség, amit a nő meghatározónak érezhet két pénisz között, sokkal inkább a kerületek különbsége. A közhiedelemmel ellentétben a vastagság sokkal fontosabb tényező, mint a hossz.
Túl hosszú sem jó!
A túlságosan hosszú pénisz ráadásul örömök helyett bajok forrásává is válhat. Erről panaszkodik egyik olvasónk is. Bár a vagina rendkívül rugalmas (egy bébi is kifér rajta!), a méhnyakban végződik. Bizonyos pozíciókban, ha a férfinek hosszú pénisze van, a méhnyak folyamatos irritációnak van kitéve. Vannak nők, akik szeretik ezt az érzést, másoknak kimondottan kényelmetlen, sőt egyenesen fájdalmas. Ilyenkor ajánlatos bőséges síkosítószert használni, és pozíciót változtatni. A legjobb síkosítószer az egyszerű gyógyszertári vazelin! Nem szentírás tehát, hogy csupán a nagy pénisszel rendelkező urak lehetnek jó szeretők. A siker a kombináción múlik.
Egyszerű trükkök apró pajtásoknak!
Amiben minden nő egyetért: a vaginális orgazmus és a klitorális orgazmus együtt az igazi. Sok férfinek elegendő lenne, ha fájdalmas nagyobbító műtét helyett a fityma bőrébe néhány apró golyóbist rakatna. Ezek a nagyon egyszerű eszközök néhány nap alatt gyógyulnak, egyáltalán semmi veszélyt nem jelentenek a férfi egészségére nézve, hiszen fertőtlenített eszközöket használnak, és a partner nők kéjérzete hirtelen megnövekszik. A másik kiegészítő módszer a péniszre felhúzható eszköz, ami a csiklót stimulálja az aktus közben. Ez a mérettől függetlenül bárkinél használható. Ha a statisztikáknak hinni lehet, a nőknek több mint fele nem élt még át vaginális orgazmust, sőt, a nők bevallása szerint a vaginális orgazmus átélése hosszabb tanulást igényel, és sajnos nem mindig jön össze, ellenben a klitorális orgazmust viszonylag könnyű előidézni egy kis becézgetéssel.

Komoly kutatási munka eredménye:)
De természetesen vannak olyan jól táguló barlangos testek, amik képesek az általad leírt módon viselkedni.
De természetesen vannak olyan jól táguló barlangos testek, amik képesek az általad leírt módon viselkedni.
A rutin meg az évek
.

Igen, de kicsit félreérthető, mert a fiúk ide ált. a saját méretüket írják be így (bár nekem is egyértelmű volt, hogy miről ír).
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebből látszik milyen buta vagy jesszusom ne haragudj de baby nem ugy értette h jobb nő vagy nem jobb nő hanem egyik nőnek 14cm jön be másiknak 17 pff remélem már érted

szerintem az amatőr Magyar fiuk sorozatának megtekintése ad egy átlag etedményt.
14-17, teljesen nőfüggő:D
Nem a pénisz méretét, hanem a szellemi kapacitást kell nagyobbá tenni, ez az én véleményem. Akinek meg kicsi annak még alőcsén kívül van egy nyelve és tíz ujja.
Jaaaj Te Drága!
Tudom én hogy szereted, amikor egy férfi falánk nyelve ostorozza gyönyöreid forrásait.
Hogy lehetne elfelejteni egy ilyen szép mondatot!?
Hosszú francia párbeszédeket neked!!!!!!
(Ez egy válasz lótusvirág üzenetére (2004. 09. 17. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom én hogy szereted, amikor egy férfi falánk nyelve ostorozza gyönyöreid forrásait.
Hogy lehetne elfelejteni egy ilyen szép mondatot!?
Hosszú francia párbeszédeket neked!!!!!!
(Ez egy válasz lótusvirág üzenetére (2004. 09. 17. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 17. péntek 21:08
Hát talán azért, mert úgy éreztem is volna valamit, és nem csak a röhögörcs kerülgetett volna.

eh eh! köci mindenkinek!! majd beszúrok a méretemről képet, ha tudok!!

Hát talán azért, mert úgy éreztem is volna valamit, és nem csak a röhögörcs kerülgetett volna.

Na.....háátééén ezt most nem értem.
Miért kellett volna franciául tudnia az öngyujtós fiúnak???
Tolmácsolást vállalok! (Ez egy válasz lótusvirág üzenetére (2004. 09. 17. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért kellett volna franciául tudnia az öngyujtós fiúnak???
Tolmácsolást vállalok! (Ez egy válasz lótusvirág üzenetére (2004. 09. 17. péntek 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 09. 17. péntek 14:55
Hát...Nem vagyok egy válogatós, ami a méretet illeti, de egyszer összeakadtam egy fiúval, akinek nam volt nagyobb a kukaca egy normál méretű öngyújtónál. (és nem petyhüdt állapotban)
Szegénykém próbálkozott, de hát a franciatudása se volta legjobb.
így mereszetettem a szemeimet.

Még Pinokkió is megírígyelné ezt a választ! Vagy Te vagy Pinokkió és a lányok mindig arra bíztatnak, hogy hazudj még hazudj?
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 17. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Öreg! Nem álltál Te többször sorba a szerénységosztásnál?
(Ez egy válasz IGOR üzenetére (2004. 09. 17. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

(darabolatlanul)

8================================================================================================= ================================================================================================== =====================================================O
ekkora
ekkora
Hát...Nem vagyok egy válogatós, ami a méretet illeti, de egyszer összeakadtam egy fiúval, akinek nam volt nagyobb a kukaca egy normál méretű öngyújtónál. (és nem petyhüdt állapotban)
így mereszetettem a szemeimet.

Black, Hogy-hogy néha kellemetlen a párodnak a tiednél nagyobb? Szokott nagyobbal is próbálkozni néha?