Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2015. 01. 15. csütörtök 22:11  #4066
UIKU UIKU
13/4
én elvagyok vele, a csajok tövig be tudják kapni, a barátnőm szokott viccelődni vele hogy nem a legnagyobb a világon, de attól még élvezi és igazából nekem ennyi elég vigyor2
2015. 01. 14. szerda 13:31  #4065
csapi123 csapi123
Tökéletesen megragadtad a lényeget, s lám a topik címével ellentétben , nem a farokméret hanem a punci űrtartalma került középpontba.NAGGYON jóóóóó!!!Egy szónak is száz a vége , mindíg is lesznek megalomániásak, a hatalmas farkukat büszkén mutogató"alfahímek"és hölgyek akik cak a hatalmas méreteket szeretik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2015. 01. 13. kedd 17:18
Drága Galambocskám!
Csak arra szerettem volna a "förtelmes, hazugság gócponttal" rávilágítani, hogy nem túl életszerű az egész. Én még soha nem méricskéltem farkakat és még egyetlen pasim sem mondta el a méreteit. Tapasztalatom szerint nincs kis és nagy farok, de van jó és rossz farok (illetve szeretkezés). A kicsi és nagy ÉRZET sok mindentől függ. Egyazon farok néha picinek hat, néha pedig szinte szétfeszít.
Mindezek ellenére elképzelhető, hogy rajtam kívül mindenki vonalzóval jár bulizni. Én maradok a felpróbálom módszernél.
Az viszont elgondolkodtatott, mi lenne fordított esetben? A pasik nagy flakon vízzel, lavórral és mérőedénnyel járnának randizni. Udvarlás, flört helyett, a kiszemelt leányt fejre állítanák, teletöltenék vízzel, majd visszafordítanák, kicsurgatnák és megmérnék. Akibe kevés fért, az jó szűk, azt érdemes megba..ni! Elég szomorú lennék, ha a párom azért hagyna el, mert talált egy fél decivel kisebb puncit.
És ekkor jönne el egy új topic nyitásának ideje: Punci: hány deci az átlag?
2015. 01. 14. szerda 12:41  #4064
Váradi Péter Váradi Péter
eljen worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága Galambocskám!
Csak arra szerettem volna a "förtelmes, hazugság gócponttal" rávilágítani, hogy nem túl életszerű az egész. Én még soha nem méricskéltem farkakat és még egyetlen pasim sem mondta el a méreteit. Tapasztalatom szerint nincs kis és nagy farok, de van jó és rossz farok (illetve szeretkezés). A kicsi és nagy ÉRZET sok mindentől függ. Egyazon farok néha picinek hat, néha pedig szinte szétfeszít.
Mindezek ellenére elképzelhető, hogy rajtam kívül mindenki vonalzóval jár bulizni. Én maradok a felpróbálom módszernél.
Az viszont elgondolkodtatott, mi lenne fordított esetben? A pasik nagy flakon vízzel, lavórral és mérőedénnyel járnának randizni. Udvarlás, flört helyett, a kiszemelt leányt fejre állítanák, teletöltenék vízzel, majd visszafordítanák, kicsurgatnák és megmérnék. Akibe kevés fért, az jó szűk, azt érdemes megba..ni! Elég szomorú lennék, ha a párom azért hagyna el, mert talált egy fél decivel kisebb puncit.
2015. 01. 14. szerda 11:37  #4063
Köszönöm, a lényeget én is így foglaltam volna össze.

Ennek ellenére ne reménykedj! Lesznek akik csak ezt fogják kiolvasni az egészből: "Elképzelhető, hogy nagyságrendi változást hozna ..." smile
2015. 01. 14. szerda 08:25  #4062
greatom greatom
Amúgy sem értem, mire ez a nagy kattogás a méreten? Adottság, amin pozitív irányú változtatást lényegében nem lehet eszközölni. Akkor nem marad más, csak a jó szexhez szükséges egyéb tényezőket kell sorra venni és ahol lehet, törekedni a maximumra. Biztos nagyon impozáns látvány egy szkúner árbóchoz hasonlatos péniszt lengető férfi látványa az ágy mellett, de ha ezt a szerszámot 2 perc után tolja be az áldozatba, vagy éppen két percig bírja az ütközetet... hát kérdéses, hogy a kihagyhatatlan és újra vágyott élmények közé fogja-e sorolni a partner. tettenérhető, hogy sokak számára a szex primitív, ösztönös tevékenység és a felületesség bizonyítéka, hogy túlzott jelentőséget tanúsítanak bizonyos adottságoknak. Nagy a faszom, jól megkúrom és nagyon jó lesz neki (vagy sem, de igazából mindegy is, majd legközelebb igyekszik smile ...) Sokkal fontosabb lenne azokra a sokszor fel sem tűnő, lényegtelennek gondolt apró részletekre ügyelni, jobban odafigyelni a partnerre, annak igényeire, izgalmi állapotára az ingerekre adott reakcióira, az adott lehetőségekből a maximumot kihozva, szinkronba kerülve vele. Ehhez a farokméret vizslatása (és jelentőségének hangsúlyozása, eltúlzása) nagyon kevés. Ismerni kéne valamilyen szinten a nő anatómiáját is, az adott partner erogén zónáit, valamilyen szinten az egyedi igényeit, tempóját... de mindehhez intelligencia, empátia szükségeltetne. Könyvekből nyilván nem lehet megtanulni szexelni, de nagyon-nagyon sok olyan ismeretet, tippet lehet felcsipegetni, ami később a gyakorlat folyamán nagyon hasznos lehet. Megkockáztatom, hogy a pénzügyi ismeretek oktatása (ha jól tudom, már van ilyen) nagyon komolyan kellene venni a szexuális oktatást-nevelést. Elképzelhető, hogy nagyságrendi változást hozna hosszabb távon a működő és fenntartható házasságok, kapcsolatok számát illetően. Mert valahogy úgy tűnik, sokan vannak itt, akik az egyszem feleségüket sem tudják rendesen kielégíteni (vica-versa is igaz lehet, persze) de már azon kattognak, hogy más feleségét kéne megkefélni, mert az biztos sokkal jobb lenne (a feleségnek is) vagy igyekeznek a feleségükbe minél több faszt belegyömöszölni, hátha azt végre élvezné.
(pedig lehet, hogy egy szex előtti fogmosás is sokat dobna az együttlét minőségén... wink )
Drága Galambocskám!
2015. 01. 13. kedd 20:56  #4061
spricel spricel
worship eljen
Drága Galambocskám!
2015. 01. 13. kedd 20:47  #4060
taljan taljan
Nem is értem minek foglalkoztok a beteg lelkű hazug emberekkel.
2015. 01. 13. kedd 19:52  #4059
Törölt felhasználó (774401)
nyes DDDDDDDDDD
Drága Galambocskám!
2015. 01. 13. kedd 17:18  #4058
Drága Galambocskám!
(Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2015. 01. 13. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 14:26
Igen! Ha feláll akkor megduplázódik,vagy triplázódik. Akkor gondold el,hogy a pasidnak ha csak duplára nőtt 52-centis farka lett. Igaz olyan ember nincs is,de szerinted van Ha triplázódott akkor 78 centis lett. A lovak főleg a kancák, sírva könyörögtek neki,hogy rakja be egy kicsit,mert a hozzá vezetett csődörnek nem volt akkora és ő nem élvezte azt a 8-9 másodpercet. Hát így állunk. Remélem nem milliméterbe számoltál. Ez förtelem. Egy hazugság gócpont. Vannak kivételek,de azok már kinőtték a 16-éves kort.
2015. 01. 13. kedd 16:52  #4057
Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 01. 13. kedd 14:30
Irónia. Mond ez a szó neked valamit?
Ha egy szavát is komolynak gondoltad, akkor te sem az eszedről lehetsz híres. alien2
2015. 01. 13. kedd 16:44  #4056
csapi123 csapi123
Még egy pár szót ha lehet.
Pro és kontra.... "hú de kicsi a faszod... lehet hogy nagy a pinád" mi a cikibb? egy átlagos európai hívessző ami merev állaptban 12-15 cm , vagy egy agyonhasznált vagina , amibe csak a +22 es farok érződik???? hölgyeim???? Ja igen Jelenkezzen az a hölgy akinek a szüzességét egy +22es-el vették el és emlékezetesen JÓ volt!!!!
2015. 01. 13. kedd 14:44  #4055
Vadgalamb Vadgalamb
Köszi Szexi! Megértettem. A félreértések miatt írtam oda.
(Ez egy válasz SZEXI üzenetére (2015. 01. 13. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 14:39
én csak a véleményemet fejtetem ki és a tapasztalat gondolom itt lehet vagy nem ? crazya
2015. 01. 13. kedd 14:39  #4054
SZEXI SZEXI
én csak a véleményemet fejtetem ki és a tapasztalat gondolom itt lehet vagy nem ? crazya
2015. 01. 13. kedd 14:37  #4053
Vadgalamb Vadgalamb
Semmit nem vettem komolyra barátom,csak annyira fel tud idegesíteni az ilyen mocsokság,hogy nem hiszed. Azt hiszik,hogy most másztunk le a falvédőről.? Egyébként nem szenvedek kis farok szindrómába,mert ami nekem van az kiszolgált és még ki is fog ameddig kell bőven, Hali
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 14:30
Ha egy szavát is komolynak gondoltad, akkor te sem az eszedről lehetsz híres. alien2
2015. 01. 13. kedd 14:30  #4052
(Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2015. 01. 13. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 14:26
Igen! Ha feláll akkor megduplázódik,vagy triplázódik. Akkor gondold el,hogy a pasidnak ha csak duplára nőtt 52-centis farka lett. Igaz olyan ember nincs is,de szerinted van Ha triplázódott akkor 78 centis lett. A lovak főleg a kancák, sírva könyörögtek neki,hogy rakja be egy kicsit,mert a hozzá vezetett csődörnek nem volt akkora és ő nem élvezte azt a 8-9 másodpercet. Hát így állunk. Remélem nem milliméterbe számoltál. Ez förtelem. Egy hazugság gócpont. Vannak kivételek,de azok már kinőtték a 16-éves kort.
2015. 01. 13. kedd 14:28  #4051
SZEXI SZEXI
ja és a vér farok a legjobb !! mert a hús farok akkora marad amekkora akció előtt ja és nem kemény ! de a vér farok igen az nagyon kemény tud leni !
2015. 01. 13. kedd 14:26  #4050
Vadgalamb Vadgalamb
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 11:25
Az mind semmi! Az én egyik pasimnak 26 cm hosszú és 10 cm vastag. Természetesen ezt ernyedt állapotban kell érteni. Amikor izgalmi állapotban van, ezek a méretek duplázódnak. Imádom, mikor tövig ráhúz és belülről masszírozza a melleimet.
Én is le akartam cserélni a férjemet miatta, de nem tettem, mert hiába vastag a farka, ha vékony a pénztárcája. Inkább maradtam a páromnál - akinek csak 16 cm, de a méretét kompenzálja a kedvességével és a hitelkártyájával.
Ennek ellenére minden nap találkozunk ebédszünetben, mivel a kedvenc éttermem parkolójában dolgozik. Ő szokta helyettesíteni a sorompót, amikor az elromlik. Régebben egy elit klinika szülészetén dolgozott. Neki kellett kitágítania a kismamákat, hogy könnyebben kicsússzon a gyerek, de kirúgták, mert aki egyszer magában érezte, azonnal elvált.
2015. 01. 13. kedd 14:17  #4049
SZEXI SZEXI
Helló szerintem kis farokkal is lehet nagyot dugni a páromnak átlagnál nagyobb az átlag 14 és 17 !!
2015. 01. 13. kedd 14:14  #4048
Vadgalamb Vadgalamb
Ja! Tudod miért volt annyi? Mert egy hazug kölyök vagy,nem nő,és álmodozol egy 21-centis faszról. Gondolod mire felébredsz akkorra megnő a 12-centid. Ha véletlen csaj vagy amint nem hiszek, úgy kérdezem,hogy vonalzóval a kezedbe jársz randira? Ha meg a hapsid mondta a szemedbe hazudott. Bődűletes marhaságokat írnak ide az tény
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937899)
2015. 01. 12. hétfő 08:09
Nekem a legutóbbi pasimnak 21 cm volt az intim mérete.Vastagságot nem tudom,mert azt nem mérte,de ahogy láttam meg éreztem az is átlagon felüli.Olyan jó vele a sex hogy komolyan megfordult a válás gondolata.A férjemé csak 15 cm.
2015. 01. 13. kedd 14:04  #4047
Vadgalamb Vadgalamb
A tökéletes válasz. Látszik nem pubi írta. Egyébként a minap olvastam egy hirdetést,állítólag csaj rakta fel----bár nem tudható.Arról szól,hogy lehet hozzá menni,szívesen fogad,de csak 28-centi fölötti mérettel és az átmérője 7 centinél ne legyen kisebb. Ő megméri és ha hazudott akkor elzavarja. Fiúk itt a lehetőség. Akinek akkora van keresse meg a hirdetést és azonnal menjen. Itt nem a szavak és a hazugságok döntenek,hanem a meztelen valóság és a vonalzó,meg a szabász mérőszalag. Ő nem a seggetektől fogja mérni, mint ahogy ti sokan teszitek.Hajrá,leget menni.
(Ez egy válasz csapi123 üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 16:54
Mivel nekem átlagos a méretem és itt a pasik 90% nak +20 as a cerkája, és a "Nők" 90 % szerint csak nagy szerszámmal jó szexelni, nem volt mit tennem , minden szex előtt citromot csepegtetek a párom puncijába, így olyan szűk lesz hogy egy fogpiszkálótól is visítva élvez! akkora király vagyok az átlagos méretemmel hogy nem is tudom szavakba foglalni nyes DD
/ 232