Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Rovinj strand
Élmények, tapasztalatok, vélemények

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 10. szombat 08:44  #286
Westerhagen Westerhagen
A Jövő héten 15-18-án kinn leszünk a Punta Kriz-en.
2024. 08. 09. péntek 16:08  #285
upaupa upaupa
Itthon is van, nem kell ahhoz olyan messze menni, nekem szerencsére csak hasfájás pici láz volt meg a szokásos irdatlan fejfájás, de pár nap alatt rendben voltam
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 08. 07. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 21:47
Horvátoknál a Coviddal vigyázzon mindenki, én múlt hét kedd óta odavagyok, feleségemnek egyenlőre semmi baja.
2024. 08. 09. péntek 13:03  #284
barelylegalcouple barelylegalcouple
Sziasztok!

Split környékén ismer valaki helyeket?
2024. 08. 07. szerda 21:47  #283
hupika hupika
Horvátoknál a Coviddal vigyázzon mindenki, én múlt hét kedd óta odavagyok, feleségemnek egyenlőre semmi baja.
2024. 08. 07. szerda 20:42  #282
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Valalta és a Bunculuka is nagyon jó élmény számunkra is Bunculuka nál nem volt sajnos semmi , de a hely maga szuper , Valaltán pedig az Anakondában szuper partyk voltak
(Ez egy válasz GézaGéza üzenetére (2024. 08. 03. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 16:59
Mi 3 éve megnéztük a szóban forgó partszakaszt, de nem igazán jött be. Nagyon lepusztult és szemetes volt, leginkább olyan szóló pasikkal, akik nem annyira jöttek be, így aztán nem is volt semmilyen kalandunk.

Idén is megyünk augusztus 19-25. között, de inkább az FKK Bunculuka strandra fogunk menni, azzal jó tapasztalataink vannak, tisztaság és normálisnak tűnő közönség. Nyilván ott célirányosan swingerpartnert nem annyira könnyű találni, de ha nem bármi áron keresel azonnali akciót, akkor jó terep tud lenni.
2024. 08. 07. szerda 01:12  #281
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Szerintem én pénteken megyek! hehe Most szombaton lesz viszont a szülinapi bulijuk, ha jól tudom, csak sajnos én akkor este már nem leszek. szomoru1
2024. 08. 03. szombat 16:59  #280
GézaGéza GézaGéza
Mi 3 éve megnéztük a szóban forgó partszakaszt, de nem igazán jött be. Nagyon lepusztult és szemetes volt, leginkább olyan szóló pasikkal, akik nem annyira jöttek be, így aztán nem is volt semmilyen kalandunk.

Idén is megyünk augusztus 19-25. között, de inkább az FKK Bunculuka strandra fogunk menni, azzal jó tapasztalataink vannak, tisztaság és normálisnak tűnő közönség. Nyilván ott célirányosan swingerpartnert nem annyira könnyű találni, de ha nem bármi áron keresel azonnali akciót, akkor jó terep tud lenni.
2024. 07. 31. szerda 09:50  #279
Házaspárka Házaspárka
Gyönyörű idő van Rovinjban. Reméljük egész héten ilyen lesz!
2024. 07. 29. hétfő 20:56  #278
hupika hupika
Mi itt vagyunk már szombat óta, egy román pár szinte óránként indítja a műsort, max 30 évesek ha lehetnek, pasit szopja a csaj, pasi egyik kezében egy üveg ital, másik kezében elektromos cigi, és rezzenéstelen arccal figyeli a pasi a köréjük sereglő tömeget. Valahogy az ilyeneket nem tudjuk hová tenni, olyanok, mint a fizetett színészek. Volt olyan pasi, annyit verte egész nap a farkát, hogy már lehet, tiszta seb a tenyere. Mi ma már eljöttünk az étteremtől balra, ott sokkal nyugisabb, kevesebb a szóló pasi, a párok is teljesen mások. Ott egy kis élvezet is volt a szexben, nem az volt a lényeg, hányan figyelnek. Most este, mikor jöttünk el, odajön hozzánk egy nagyon jó kiállású 35 körüli pasi, és angolul mondja, hogy nagyon szép a feleségem, itt a kocsi mellett szeretne rá maszturbálni. Úgyhogy sok beteg ember is össze verődik itt a strandon. Holnap már ki sem megyünk, inkább megyünk vissza Hévízre a zsiliphez, a víz is jobb, meg a környezet is...
(Ez egy válasz Lucy99 üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:09
Sziasztok,
Ma nagyon jó volt Rovinj!
Rengeteget sexeltünk illetve rajtunk kívül is egésznap hatalmas akciók voltak!
2024. 07. 29. hétfő 20:51  #277
Csmpasit Csmpasit
Alig találtunk oda,de 1 párcsere volt ott a helyszinen.
2024. 07. 29. hétfő 18:09  #276
Lucy99 Lucy99
Sziasztok,
Ma nagyon jó volt Rovinj!
Rengeteget sexeltünk illetve rajtunk kívül is egésznap hatalmas akciók voltak!
2024. 07. 20. szombat 07:52  #275
Házaspárka Házaspárka
Valóban van ott nudista szakasz egy kis félsziget szerű részen, illetve egy kicsit délebbre a kempingnek is van egy kijelölt fkk strandja.
(Ez egy válasz melonen üzenetére (2024. 07. 19. péntek 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 13:49
Sziasztok!
Google maps Rovinj alatt jelöl FKK strandokat a Cuvi beach és a Grote kajálda körül. Ezekről valakinek van tapasztalata?
2024. 07. 19. péntek 19:36  #274
szeretoxxx90 szeretoxxx90
A Rovinj közeli szigetek, vagy a város széli elhagyatott partszakaszokon is szeretnek szabadon lenni smile
Sőt, most séta közben erotikus fotózásba is botlottunk
2024. 07. 19. péntek 13:49  #273
melonen melonen
Sziasztok!
Google maps Rovinj alatt jelöl FKK strandokat a Cuvi beach és a Grote kajálda körül. Ezekről valakinek van tapasztalata?
2024. 07. 18. csütörtök 15:09  #272
delayclose delayclose
Annyira nem gáz az algahelyzet szerintem, simán lehet fürödni, én nem tapasztaltam kellemetlenséget
2024. 07. 17. szerda 21:38  #271
Resonance Resonance
Pár hete még arról írt a média, hogy többek között Isztria partjait ellepte a “tengeri-takony/Meeresrotz”, egy nyálkás algaréteg, amely habár nem káros az egészségre, de kellemetlen szagú és kellemetlen ha érintkezik a bőrrel. Állítólag a halászhajók sem tudtak ez miatt kifutni. Most állítólag az olasz oldalon van a probléma.
2024. 07. 17. szerda 20:34  #270
BiPasit BiPasit
Ez nem annyira jó hír, mert gondolom augusztusra még rosszabb lesz :(
(Ez egy válasz swinpár1 üzenetére (2024. 07. 17. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 17. szerda 14:46
Sziasztok! Punta Krízán az elmúlt évekhez képest kevesebben vannak, bárhova le tudsz pakolni. A víz meleg és ennek köszönhetően eléggé algás.
2024. 07. 17. szerda 14:46  #269
swinpár1 swinpár1
Sziasztok! Punta Krízán az elmúlt évekhez képest kevesebben vannak, bárhova le tudsz pakolni. A víz meleg és ennek köszönhetően eléggé algás.
2024. 07. 11. csütörtök 15:53  #268
Lagoon Lagoon
Egy kis beszámoló Punta Kriz-en tett látogatásunkról. Június végén voltunk két alkalommal egyszer délben és egyszer délután olyan 4 óra fele.
Iszonyatosan meleg volt, a fehér sziklák visszaverték a nap sugarait, de az itt levőket nem tántorította el a forróság. Nagyon sokan voltak, szinte baráti társaságok, napernyővel, sörrel, puha matraccal felszerelkezve mulatták az időt, látszott rajtuk nem ez az első ott létük. Az erdőben a hűvös alatt, csak egy két pár volt, férfiak sétálgattak keresték hátha történik valami. Nem volt senki, aki szexelni akart volna. (tavaly azért itt volt két csaj, aki kézzel eljátszadozott, a férfiak farkával) Kint a parton a legjobb helyen volt egy fiatal pár hatalmas gumimatraccal, ők egy jót dugtak a matracon, a többiek tisztes távolságból nézték, a fickók félig álló farkukat rángatták, tényleg egy rendesen álló fasz nem volt. Közben érkezett két pár, ott az asszonyok tettek róla, hogy párjuk farka kemény legyen, szájukkal kezelésbe vették és néhány perc alatt leszopták a kemény faszt. A legvégén pedig a szó szerint az utolsó csepp „tejet” is kimasszírozták a kókadozó farokból. Kb. egyszerre végeztek a matracon dugókkal, utána a bámészkodók szétoszlottak, és sokáig nem történt semmi. Összeségében elég gyenge műsor volt a tavalyihoz képest, betudható annak is, hogy előtte való nap 14-16 óra között esett az eső, de sütött a nap, olyan langyos eső volt, és még nem volt fő szezon, ez június utolsó hete volt, olyan 13 óra körül szinte a legmelegebb. Mi visszamentünk a Plaza Knez öbölbe és a naplementében szexeltünk egy jót az ott horgonyzó hajósok örömére.
2024. 07. 01. hétfő 13:40  #267
Davee92 Davee92
Sziasztok! Fiatalbkènt hova érdemes menni? Hol van több fiatalabb?
/ 19