Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2017. 10. 11. szerda 05:21  #430
F_Jimmy F_Jimmy
Először
17 múltam, majdnem 18 voltam és egy buliban, hajnal fele egy lány mellé feküdtem. Mindketten felöltözve és valamelyest ittasan. Egy takaró volt és eléggé hideg. A lány megosztotta a takarót és bújt, hogy melegedjen. Átöleltem, merészen megfogtam a mellét és a farkam már nekiágaskodott a fenekének. Nem húzódott el… sőt. Helyezkedni kezdett, hogy a merevedésem minél érzékenyebb helyen nyomja.
A részletek már összemosódnak (nyolcvanas évek első felében történt). Szuszogva toltuk a nadrágot és bugyit. Toltuk fel és félre a kellemetlenkedő blúzokat, pulcsikat. Közben próbáltuk magunkon tartani a szúrós pokrócot.
Bekerültem, valahogy a lába közé. Döfködtem, de nem találtam be. Aztán … részben rávezetett… részben rájöttem … vagy talán a gerjedelemnek betudhatóan ő is jobban kinyílt, de valahová becsúsztam. Nagyon kellemes érzés öntött el, de rögtön jött a pánik is, hogy mindjárt elsülők. Nem akartam, nem mertem mozdulni. Majdnem görcsösen merevedett meg az egész testem. Egy pár másodperc után a lány kezdett mocorogni, aprókat hullámozva mozogni alattam. De a befogadónak tűnő mozgások mellett az suttogta „Vedd ki! Vedd ki!”
Egy nagy nyögés és beleömlöttem a fiatal test és az élmény minden nedvgazdaságával. Sziszegve taszított le magáról.
Nos, ami a leginkább megmaradt az élményből, az volt, hogy pár hónapig attól féltem, hogy a csaj állapotos maradt.
Másodszor
19 voltam. A csaj idősebb volt és nagyon fiús, akár csúnyácska is. Nem jártunk együtt, de mindketten sokat olvasó emberkék voltunk és passzolt a szó. Sokat beszélgettünk. A lány kislakásán teát ittunk és szóba kerültek az olvasmányaink kedvenc erotikus részletei. És közösen lapoztuk fel és olvastunk hangosan az „Egy szélhámos vallomásai”-ból.
A kialakult hangulat hozta, hogy megcsókoljam. Nem hevültünk fel a csóktól, hanem, amiként tovább ringatod magad a hajnali álomban, csakhogy álmodd tovább a kellemes álmot úgy kóstolgattuk egymás száját. Közben lassan, szinte észrevétlenül lettünk meztelenek. Aztán nagyon kezdtem remegni. Nem tudom már mitől, csak arra emlékszem, hogy magához szorított én is megszorítottam.
Még mindig emlékszem a testének az illatára, és a nagyon piciny mellére, amelyet nem igazán mertem harapdálni.
Nem tudom mikor hatoltam be, de arra emlékszem, hogy a lábai eléggé össze voltak szorítva és csak a makkom hatolt neki a feszült puncijának. A nedvességet, amire nagyon vártam nem éreztem. Próbáltam nyomulni. Ő csendesítően suttogta: „Maradjunk így, mint az angyalok”.
Ott lent száraz volt. Bennebb, bennebb kerültem, de egy kellemetlen feszítő érzést éreztem és feszülő testén éreztem, hogy neki se valami jó. Egyszer csak súgja „Nyugodtan jöhetsz! Van tablettám.” Nem az ösztönök, inkább a gondolat tudat által irányítva élveztem el.
2017. 07. 04. kedd 18:55  #429
Törölt felhasználó (69371)
Igazad van eljen , erre nem is gondoltam. Illetve, hogy mondtad eszembe jutott, hogy számos más dolog miatt is ajánlhatják.
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2017. 07. 04. kedd 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 04. kedd 15:58
Vannak hölgyek akiknek a menszesze a tablettàtòl àll be, vagy a tabletta szedèsèvel csökkennek az menstruàciòs időszak kellemetlensègei. Van olyan eset, hogy ezt orvos javasolja.
2017. 07. 04. kedd 15:58  #428
vukk101 vukk101
Vannak hölgyek akiknek a menszesze a tablettàtòl àll be, vagy a tabletta szedèsèvel csökkennek az menstruàciòs időszak kellemetlensègei. Van olyan eset, hogy ezt orvos javasolja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 02. vasárnap 14:18
Már ne is haragudj, de kicsit sem életszerű az, hogy egy szűz csaj tabit szed.
Persze készülhettetek a dologra, és elkezdte szedni hamarabb, de nem életszerű. Ha pedig szűz a lány, akkor vagy a gumit erőlteti, vagy pont nem foglalkozik a védekezéssel. Miért kezdeni el tabit szedni, mikor nincs is kialakulva semmilyen szexuális kultúrája.
Sok nővel beszélgettem már ebben a témában is, de ilyet még nem hallottam. Páromnak is korábban több pasija volt, sosem szedett gyógyszert. Mellettem is csak azért kezdte el szedni, kb 2 hét együttlét után, mert zavart a gumi, csak a kínlódás volt vele, kiszakadt, lecsúszott, miközben alig tudtuk feltenni (mondjuk mindig ugyanazzal a márkával volt gond). És miattam képes volt erre, és hát azóta sok-sok éve együtt vagyunk.
2017. 07. 04. kedd 12:12  #427
réka38 réka38 VIP
én is 14 évesen, és mi is lészültünk rá, gumit még nem mertünk venni igy mensim elötti napon volt
2017. 07. 04. kedd 09:20  #426
kisjanko kisjanko
2017. 07. 04. kedd 07:52  #425
betalál betalál
14évesen hugom kereszt anyával dugtam jo volt
2017. 07. 02. vasárnap 14:18  #424
Már ne is haragudj, de kicsit sem életszerű az, hogy egy szűz csaj tabit szed.
Persze készülhettetek a dologra, és elkezdte szedni hamarabb, de nem életszerű. Ha pedig szűz a lány, akkor vagy a gumit erőlteti, vagy pont nem foglalkozik a védekezéssel. Miért kezdeni el tabit szedni, mikor nincs is kialakulva semmilyen szexuális kultúrája.
Sok nővel beszélgettem már ebben a témában is, de ilyet még nem hallottam. Páromnak is korábban több pasija volt, sosem szedett gyógyszert. Mellettem is csak azért kezdte el szedni, kb 2 hét együttlét után, mert zavart a gumi, csak a kínlódás volt vele, kiszakadt, lecsúszott, miközben alig tudtuk feltenni (mondjuk mindig ugyanazzal a márkával volt gond). És miattam képes volt erre, és hát azóta sok-sok éve együtt vagyunk.
2017. 06. 29. csütörtök 16:33  #423
Törölt felhasználó (1958892)
2016. 08. 10. szerda 17:33  #422
George V. Taylor George V. Taylor
26 évesen egy 42 éves nővel.
2016. 08. 09. kedd 03:05  #421
Törölt felhasználó (1420182)
Én 15 évesen, a partnerem idősebb Lány volt (20); de nem volt jó élmény. smile
2016. 08. 06. szombat 06:52  #420
Törölt felhasználó (465100)
Ugye kedves olvtársam, a valódi élmények megszerzésének az a módja, hogy kilépünk az idealizált álomvilágunkból, és elfogadjuk, nem vagyunk tökéletesek, és csak a saját életünkben vagyunk főszereplők, valamint a bénázás szerves része a fejlődésnek.

Hogy is mondták a hajó építők? "Az a tengeralattjáró, amelyik a vízre bocsátáskor nem dől valamelyik oldalra, az biztos elsüllyed az első útján!"

Az elsőre minden ideális és tökéletes az nem természetszerű. Persze mi elhisszük! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 19:53
Úgy tűnik nem ment át, amit írtam. Nem a hitelességét firtattam. Sőt azt is leírtam neked, hogy ez romantikus, ha tényleg így volt, de akkor sem életszerű Magyarországon. Attól még lehet ilyen.
De általában külföldi ifjúsági filmekben látni ehhez hasonló történéseket.
Nagyon sok emberrel beszélgetek hasonló témákról, és nem sok hasonlóval találkoztam még, viszont filmekben, erotikus ifjúsági könyvekben igen. Könyveket nem nagyon olvastam, de sok tudom miről szól.
Az egész amolyan oktató jellegű cselekvés. Első alkalom, persze senki sem idősebb a másiknál (ahogy a tájékoztató könyvekben), egy korosztály. Otthon még nem lehet, akkor marad a motel, panzió, akármi. Talán ki sem szolgálnak két 18 év alatti "gyereket" szállás ügyben sem. De, ha otthon félnek megtenni, akkor besétál egy panzióba és kivesz egy éjszakára szobát? Aztán a figyelemfelhívás, hogy bármennyire is szeretik egymást, a védekezés a legfontosabb, és jó síkos legyen a nő, és óvatosan kell az első lépéseket. Persze mindketten rögtön a csúcsra jutnak, egymás karjaiban fonódva össze. valóban, ennek lehet tényleg így kellene történnie, csak a valóság nem ilyen.
Ha nálad valóban így történt, akkor le a kalappal.
2016. 08. 05. péntek 19:53  #419
Úgy tűnik nem ment át, amit írtam. Nem a hitelességét firtattam. Sőt azt is leírtam neked, hogy ez romantikus, ha tényleg így volt, de akkor sem életszerű Magyarországon. Attól még lehet ilyen.
De általában külföldi ifjúsági filmekben látni ehhez hasonló történéseket.
Nagyon sok emberrel beszélgetek hasonló témákról, és nem sok hasonlóval találkoztam még, viszont filmekben, erotikus ifjúsági könyvekben igen. Könyveket nem nagyon olvastam, de sok tudom miről szól.
Az egész amolyan oktató jellegű cselekvés. Első alkalom, persze senki sem idősebb a másiknál (ahogy a tájékoztató könyvekben), egy korosztály. Otthon még nem lehet, akkor marad a motel, panzió, akármi. Talán ki sem szolgálnak két 18 év alatti "gyereket" szállás ügyben sem. De, ha otthon félnek megtenni, akkor besétál egy panzióba és kivesz egy éjszakára szobát? Aztán a figyelemfelhívás, hogy bármennyire is szeretik egymást, a védekezés a legfontosabb, és jó síkos legyen a nő, és óvatosan kell az első lépéseket. Persze mindketten rögtön a csúcsra jutnak, egymás karjaiban fonódva össze. valóban, ennek lehet tényleg így kellene történnie, csak a valóság nem ilyen.
Ha nálad valóban így történt, akkor le a kalappal.
(Ez egy válasz KedvesSrác üzenetére (2016. 08. 05. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 17:17
Kedves Barátaim.
Nem értem, hogy mire jó ez a bizonygatás meg okfejtés, amit alább leirtatok a sztorimmal kapcsolatban. Sajnálom, hogy a történetemben nem szóismétlést alkalmaztam, azon meg egyenesen telesírtam a párnámat, hogy számotokra hihetetlen a szituáció és úgy gondoljátok, hogy valótlant állítok. Akkor lehetséges, hogy annak kell lennie a trendnek, hogy mindenkinek egy házibuliban részegen kell meghúznia egy csajt amikről nem maradnak emlékek!? Lehet, talán a következő életemben kipróbálom. Mindenesetre sajnálom, hogy nem mindenkinek adatik meg az, amit akkor sikerült átélnünk. Valóban szinte álomszerű volt, és az biztos, hogy életem tíz legnagyszerűbb dolga között előkelő helyen szerepel a szüzességem elvesztése. Kedves "Csernusdoktorok" ,azt javaslom, hogy kicsit pozitívabban szemléljétek a világot és sok hasonló élményt kívanok Nektek, mint ami nekem is megadatott. Üdvözlet és béke! wink
2016. 08. 05. péntek 18:41  #418
Én mindent elhiszek! Még azt is, hogy így emlékszel.
(Ez egy válasz KedvesSrác üzenetére (2016. 08. 05. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 05. péntek 17:17
Kedves Barátaim.
Nem értem, hogy mire jó ez a bizonygatás meg okfejtés, amit alább leirtatok a sztorimmal kapcsolatban. Sajnálom, hogy a történetemben nem szóismétlést alkalmaztam, azon meg egyenesen telesírtam a párnámat, hogy számotokra hihetetlen a szituáció és úgy gondoljátok, hogy valótlant állítok. Akkor lehetséges, hogy annak kell lennie a trendnek, hogy mindenkinek egy házibuliban részegen kell meghúznia egy csajt amikről nem maradnak emlékek!? Lehet, talán a következő életemben kipróbálom. Mindenesetre sajnálom, hogy nem mindenkinek adatik meg az, amit akkor sikerült átélnünk. Valóban szinte álomszerű volt, és az biztos, hogy életem tíz legnagyszerűbb dolga között előkelő helyen szerepel a szüzességem elvesztése. Kedves "Csernusdoktorok" ,azt javaslom, hogy kicsit pozitívabban szemléljétek a világot és sok hasonló élményt kívanok Nektek, mint ami nekem is megadatott. Üdvözlet és béke! wink
2016. 08. 05. péntek 17:17  #417
KedvesSrác KedvesSrác
Kedves Barátaim.
2016. 08. 05. péntek 08:27  #416
Hogy finoman fogalmazzak, ha kurvának mész, ne rinyálj, ha basznak.

A kritika teljesen normális és elfogadott dolog. Ha valaki komolyan veszi a történet írást még segítség is. Különbséget kell tenni a jó és a rossz között.
Végül is, aki megnyilatkozik azért teszi, mert kíváncsi mit reagálnak a többiek.

A troll te vagy, nem az aki kifejti a véleményét. Te személyeskedsz, te támadsz. Ezen az se segít, hogy valami miatt úgy érzed jogos a támadás, mert sosem az.

Béke!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 05. péntek 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777420)
2016. 08. 05. péntek 06:21
Ahogy látjuk dől belőled a negatív kritika, elèg szomorú, hogy ilyen arcok garázdalkodnak errefelé.
2016. 08. 05. péntek 08:19  #415
A szóhasználat nem zavaró.

Egy történetnél a fantázia elsődlegessége, mondjuk úgy természetszerű. smile

A probléma az, hogy valós, átélt élethelyzetnek van beállítva. Az természetes, hogy mindenki ekkora mayernek szeretné látni magát, de nem reális, nem életszerű.
Lehet, hogy volt alapja a történetnek, mondjuk 36 évesen, és a lány annyira volt szűz, mint egy szexuálipari szolgáltató 10 év kemény munka után. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 04. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 04. csütörtök 21:25
A végére elfogytak az ékezetek. Nekem fura, hogy a történetben lánynak említed, aztán párodnak, aztán megint lány, megint párod. Mintha két külön nőről beszélnél. Eléggé túl van színesítve, mint egy erotikus könyvben, csak úgy csapkodsz a jelzőkkel, hasonlatokkal. Talán a szóismétlés elkerülése miatt írtad így a lány, párod szavakat, de nem jól alkalmaztad stilisztikailag.
Sem 2002-ben, de most sem reális az, hogy két 16 éves panzióban vesz ki szobát. Attól beszaribbak. Illetve simán lenyomják a szabadban. Persze lehetsz te romantikus, aki megadja a módját, és ez valamilyen szinten jó volt így, de nekem nem életszerű Magyarországon.
Kicsit olyan, mintha pont egy 16 éves írta volna, és a vágyai, álmai keverednének a valósággal, vagyis szeretné, ha keverednének a valósággal. Így képzeli el az első aktust.

Ezzel nem a történet valódiságát akartam megkérdőjelezni, csupán ezek jutottak eszembe az olvasása közben.
2016. 08. 05. péntek 06:21  #414
Törölt felhasználó (777420)
Ahogy látjuk dől belőled a negatív kritika, elèg szomorú, hogy ilyen arcok garázdalkodnak errefelé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 04. csütörtök 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 04. csütörtök 21:25
A végére elfogytak az ékezetek. Nekem fura, hogy a történetben lánynak említed, aztán párodnak, aztán megint lány, megint párod. Mintha két külön nőről beszélnél. Eléggé túl van színesítve, mint egy erotikus könyvben, csak úgy csapkodsz a jelzőkkel, hasonlatokkal. Talán a szóismétlés elkerülése miatt írtad így a lány, párod szavakat, de nem jól alkalmaztad stilisztikailag.
Sem 2002-ben, de most sem reális az, hogy két 16 éves panzióban vesz ki szobát. Attól beszaribbak. Illetve simán lenyomják a szabadban. Persze lehetsz te romantikus, aki megadja a módját, és ez valamilyen szinten jó volt így, de nekem nem életszerű Magyarországon.
Kicsit olyan, mintha pont egy 16 éves írta volna, és a vágyai, álmai keverednének a valósággal, vagyis szeretné, ha keverednének a valósággal. Így képzeli el az első aktust.

Ezzel nem a történet valódiságát akartam megkérdőjelezni, csupán ezek jutottak eszembe az olvasása közben.
2016. 08. 04. csütörtök 21:25  #413

(Ez egy válasz KedvesSrác üzenetére (2016. 08. 03. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 03. szerda 23:07
16 éves voltam, az akkori párom szintén annyi. Mindketten "érintetlenek" voltunk, eszméletlen izgalmas volt felfedezni egymás testét. Diákkent otthon nem tudtuk összehozni az első alkalmat, hogy egymásei legyünk, így egy nyíregyházi panzióban foglaltunk egy szobát. 2002-ben törtent, pentek este volt. Beengedett a recepciós és pimasz mosollyal az arcán megmutatta a szobánkat. Hamar nekiláttunk egymás örömszerzésének, gyorsan levettük egymásról a textilt. A lánynak gyönyörű, kemény mellei voltak es finom, puha bőre. Minden porcikàját vegignyaltam és lassan, már-már bocsánatkérően elindultam a puncija irányába. Alig szőrtelenitett, nedvességtől tocsogó punci látványa tárult elém. Érintetlen, illatos és gyönyörű volt, alig varta, hogy sűrű nyelvcsapásokkal felkészitsem az első együttlétre. Ahogy nyaltam a lány teljesen, ösztönösen széttárta a lábait, maximálisan átadta magát a testén elhatalmasodó kéjnek. Pár perc után mondta elcsukló hangon, hogy "Most"! Gyorsan felhúztam az akkor már kőkemeny ferfiasságomra a gondosan előkészített gumit és már toltam is a széttárt punci bejáratához. Lassan, csak milimétereket haladta juttattam egyre beljebb a lüktető farkamat a nedves punciba, amit mindkettőnk részéről heves sóhajok kísertek... Az izgalom miatt könnyen sikerült "bejutnom" és apró, finom csípőmozdulatokkal elkezdtem dolgozni. Ráborultam a paromra, teljesen összefonódtunk és élveztük a még egyikünk által sem tapasztalt gyönyört és jutottunk egyre közelebb az orgazmushoz. A lany ereztette, hogy közel van az orgazmushoz, mert elkezdte emelgetni a csípőjét, picit gyorsitva és erősítve a kíméletes lökéseimet. Tocsogtunk a fülledt ízzastságtól, lüktettünk odalent mindketten, haraptuk es markolásztuk egymás minden elérhető porcikáját, lihegtünk, mignem a párom hírtelen megfeszült és vékony hangon nyögdécselve adta át magát az orgazmus semmihez sem hasonlítható érzésének. Még én is döftem párat és rövidesen hírtelen kihúztam a dúzzadt farkamat a lány puncijából, szinte letéptem a gumit és hörögve fröcsköltem össze a hasát a páromnak, de jutott a cicijére és a nyakára is... Utana együtt letuhanyoztunk es orákat beszelgettünk és közben egymás mellett meztelenül fekve simogattuk a másikat.
Úgy erzem, hogy ennél jobb élményt nehéz lett volna összehoznunk a szüzességünk elvesztésére, remélem sokan hasonló élményekről számolhattok be. wink
2016. 08. 03. szerda 23:07  #412
KedvesSrác KedvesSrác
16 éves voltam, az akkori párom szintén annyi. Mindketten "érintetlenek" voltunk, eszméletlen izgalmas volt felfedezni egymás testét. Diákkent otthon nem tudtuk összehozni az első alkalmat, hogy egymásei legyünk, így egy nyíregyházi panzióban foglaltunk egy szobát. 2002-ben törtent, pentek este volt. Beengedett a recepciós és pimasz mosollyal az arcán megmutatta a szobánkat. Hamar nekiláttunk egymás örömszerzésének, gyorsan levettük egymásról a textilt. A lánynak gyönyörű, kemény mellei voltak es finom, puha bőre. Minden porcikàját vegignyaltam és lassan, már-már bocsánatkérően elindultam a puncija irányába. Alig szőrtelenitett, nedvességtől tocsogó punci látványa tárult elém. Érintetlen, illatos és gyönyörű volt, alig varta, hogy sűrű nyelvcsapásokkal felkészitsem az első együttlétre. Ahogy nyaltam a lány teljesen, ösztönösen széttárta a lábait, maximálisan átadta magát a testén elhatalmasodó kéjnek. Pár perc után mondta elcsukló hangon, hogy "Most"! Gyorsan felhúztam az akkor már kőkemeny ferfiasságomra a gondosan előkészített gumit és már toltam is a széttárt punci bejáratához. Lassan, csak milimétereket haladta juttattam egyre beljebb a lüktető farkamat a nedves punciba, amit mindkettőnk részéről heves sóhajok kísertek... Az izgalom miatt könnyen sikerült "bejutnom" és apró, finom csípőmozdulatokkal elkezdtem dolgozni. Ráborultam a paromra, teljesen összefonódtunk és élveztük a még egyikünk által sem tapasztalt gyönyört és jutottunk egyre közelebb az orgazmushoz. A lany ereztette, hogy közel van az orgazmushoz, mert elkezdte emelgetni a csípőjét, picit gyorsitva és erősítve a kíméletes lökéseimet. Tocsogtunk a fülledt ízzastságtól, lüktettünk odalent mindketten, haraptuk es markolásztuk egymás minden elérhető porcikáját, lihegtünk, mignem a párom hírtelen megfeszült és vékony hangon nyögdécselve adta át magát az orgazmus semmihez sem hasonlítható érzésének. Még én is döftem párat és rövidesen hírtelen kihúztam a dúzzadt farkamat a lány puncijából, szinte letéptem a gumit és hörögve fröcsköltem össze a hasát a páromnak, de jutott a cicijére és a nyakára is... Utana együtt letuhanyoztunk es orákat beszelgettünk és közben egymás mellett meztelenül fekve simogattuk a másikat.
Úgy erzem, hogy ennél jobb élményt nehéz lett volna összehoznunk a szüzességünk elvesztésére, remélem sokan hasonló élményekről számolhattok be. wink
2016. 05. 09. hétfő 15:09  #411
anna1998 anna1998
14 éves voltam amikor először csináltam, az akkori pasimmal. Őt csak az érdekelte, hogy megdugjon, más nem nem nagyon, nem figyelt rám. Kértem őt, hogy vigyázzon, de nem nagyon érdekelte, ezért nagyon fájt. Szerintem még külön élvezte is ahogy szenvedek. Közben többször is mondtam neki, hogy fáj, és hogy inkább hagyjuk abba picit, de csak azt mondta, hogy majd elmúlik. Szerelmes voltam ezért mindent elhittem neki. Utána még egy ideig együtt voltunk, de mindvégig önző volt.
/ 23