Láttalak, csak el kellett mennem.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Ilyen hülye lennék...?
![gonosz3](images/smilies/gonosz3.gif)
![vigyor](images/smilies/vigyor.gif)
![vigyor3](images/smilies/vigyor3.gif)
Be kell vallanom, bár kicsit píronkodva...
20-éves koromban.
Nem azért, mert balfék voltam, vagy ocsmány, hanem mert szégyenlős.
Nem mertem levetni a gatyámat a lány előtt,(na ,nem a "vonalkód" miatt,) vagy ha megfogta, vagy be akarta kapni akkor annyira zavarba jöttem, hogy lekonyult...
Mígnem egy 4-évvel idősebb lány agyafúrtan rá vett a dugásra. Jól begerjesztett,( de nem piszkálta a fütyikémet) azután meg ellenkezett, természetesen előtte megkínált egy kis pezsgővel.
20-éves koromban.
Nem azért, mert balfék voltam, vagy ocsmány, hanem mert szégyenlős.
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Nem mertem levetni a gatyámat a lány előtt,(na ,nem a "vonalkód" miatt,) vagy ha megfogta, vagy be akarta kapni akkor annyira zavarba jöttem, hogy lekonyult...
![szomoru1](images/smilies/szomoru1.gif)
Mígnem egy 4-évvel idősebb lány agyafúrtan rá vett a dugásra. Jól begerjesztett,( de nem piszkálta a fütyikémet) azután meg ellenkezett, természetesen előtte megkínált egy kis pezsgővel.
Hála Istennek nem olyan mint én, mert már akkor nagyapa lennék...:( (Matisz nagyapa...:)))
Kiváncsi volt mit vigyorgok itt magamban, mint valami elmebeteg, és megnézte amit engedtem a fórumból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiváncsi volt mit vigyorgok itt magamban, mint valami elmebeteg, és megnézte amit engedtem a fórumból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 13. csütörtök 16:54
lehet, biztos apja lánya
![smile](images/smilies/smile.gif)
lehet, biztos apja lánya
![smile](images/smilies/smile.gif)
xxxjani lánya
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 16:50
ki ?
ki ?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Most is itt olvasgatja mosolyogva a "cenzúrázott" üzeneteket.
NemTom tudod-e h. semmi bajom a koroddal... lecseréltem a 28-as halacska uracskámat egy 40-es bikára... és nincs ám panaszra okom...
![wink](images/smilies/wink.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Csak vigyázz nehogy a GG közelébe engedd: a "korosodó " pandúrok karmai közé...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Nem lenne belőle világvége...csak..."na de hagyjuk"
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:47
na ne légy már ilyen aggodalmaskodó, ugyis megtudod egyszer -bár valószínüled utolsóként-
biztos igazad van, hogy nem mindegy, hogy mikor, és hogy kivel,de.........
inkább hagyjuk
inkább hagyjuk
Beszélgettünk efféle dolgokról, és közel állnak nézeteink a dolgot illetően, mindent meg szoktunk beszélni, mert a szó jó értelmében haverja is vagyok, nem csak vaskalapos apja.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
na ne légy már ilyen aggodalmaskodó, ugyis megtudod egyszer -bár valószínüled utolsóként-
inkább hagyjuk
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
inkább hagyjuk
2005. 10. 13. csütörtök 15:38
Nekem nem kell beleélnem magam az apa szerepbe, mert a lánykám annyi idős, mint Vivi, úgyhogy nekem GG.fórumon kívűl van az aggódni valóm, persze egyszer úgy is bekövetkezik, aminek be kell, csak...jó lenne, ha minél később kóstolná meg az "édesgyökeret".
Úgyhogy inkább "udvarolok" Vivinek, mintsem osszam Neki az észt atyáskodva. Ha elvesztette, hát elvesztette, legalább már nem "konzerv".
Úgyhogy inkább "udvarolok" Vivinek, mintsem osszam Neki az észt atyáskodva. Ha elvesztette, hát elvesztette, legalább már nem "konzerv".
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Vagy már be is következett,csak te nem tudod!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2005. 10. 13. csütörtök 15:38
Nekem nem kell beleélnem magam az apa szerepbe, mert a lánykám annyi idős, mint Vivi, úgyhogy nekem GG.fórumon kívűl van az aggódni valóm, persze egyszer úgy is bekövetkezik, aminek be kell, csak...jó lenne, ha minél később kóstolná meg az "édesgyökeret".
Litert...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:41
anya segítség !!, az apa 1019, a másik meg 1600 ( csak tudnám hogy mit jelentenek ezek a számok)
métert , cm.-t, vagy mm.-t, de végülis csak mm. lehet mert ha mikron
akkor nem is kell a segítség
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Az egyik motorom ennyi köbcenti..
Egészpontosan a típus jelzése XV1600 (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egészpontosan a típus jelzése XV1600 (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:41
anya segítség !!, az apa 1019, a másik meg 1600 ( csak tudnám hogy mit jelentenek ezek a számok)
velem egyszer történt meg ilyemsi.. egy ikerpárrala balcsin.. hátőő.. nem volt egyszerű feladat utána talpraállnom :)
Ha neked ez bántás, akkor valami gond lehet :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 13. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 13. csütörtök 15:30
na ugye mondtam Én, hogy mindenki a legkisebbet akarja
( bántani )
![vigyor0](images/smilies/vigyor0.gif)