Valóban gyanus
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 06. 08. csütörtök 23:36
Na, azért ez fura. Egy lány nem mond olyat, hogy "begomboltam a sliccem". A történet is eléggé meredek. Ráadásul azt mondtad, hogy 1988. szeptemberében születtél, tehát még nem vagy 18, akkor miért beszélsz a gimiről úgy, mintha évekkel ezelőtt lett volna.
Fura vagy...
Fura vagy...
rolam meg nagyon sokan gondoltak, pedig nem
( csak baratsag...de az a mai napig !!)
( csak baratsag...de az a mai napig !!)
igen-igen, szerintem egy 16 éves, álmodozó kisfiút takar a név...
Na, azért ez fura. Egy lány nem mond olyat, hogy "begomboltam a sliccem". A történet is eléggé meredek. Ráadásul azt mondtad, hogy 1988. szeptemberében születtél, tehát még nem vagy 18, akkor miért beszélsz a gimiről úgy, mintha évekkel ezelőtt lett volna.
Fura vagy...
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Fura vagy...
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 20:24
Sziasztok! új vagyok és megláttam a cimet! Nekem is volt egy hasonló kalandom a kémia tanárurammal még a gimiben. A suliban minden csaj utánna vágyakozott. Az osztályomban a kémiaóra abból állt, hogy egész órán a tanár kidudorodó farkát bámultuk. Utolsó óra után azt mondta, hogy maradjak ott egy percre. Nem is sejtettem, hogy mit akar. Oda hivott az asztalához, valamit akart mutatni, rajtam pedig egy kivágott blúz volt, ahogy lehajultam a nagy melleimre ragadtak a szemei. Egyszer csak széttett lábakkal felém fordult, a farka már égnek állt, és azt mondta, hogy menjek közelebb. Magára rántott és azt hajtogatta, hogy már egy ideje kiván és, hogy nagyon szexisnek tart. Simogatott és csókolgatta a testem. Én már akkor is érzékeny voltam a szexuális érintésekre és igy hamar beindultam. Hirtelen megcsörrent a mobilom a barátnőm hivott, hogy menjek már. Begomboltam a sliccem és elmentem. még szerencse, hogy évvége volt!
Sziasztok! új vagyok és megláttam a cimet! Nekem is volt egy hasonló kalandom a kémia tanárurammal még a gimiben. A suliban minden csaj utánna vágyakozott. Az osztályomban a kémiaóra abból állt, hogy egész órán a tanár kidudorodó farkát bámultuk. Utolsó óra után azt mondta, hogy maradjak ott egy percre. Nem is sejtettem, hogy mit akar. Oda hivott az asztalához, valamit akart mutatni, rajtam pedig egy kivágott blúz volt, ahogy lehajultam a nagy melleimre ragadtak a szemei. Egyszer csak széttett lábakkal felém fordult, a farka már égnek állt, és azt mondta, hogy menjek közelebb. Magára rántott és azt hajtogatta, hogy már egy ideje kiván és, hogy nagyon szexisnek tart. Simogatott és csókolgatta a testem. Én már akkor is érzékeny voltam a szexuális érintésekre és igy hamar beindultam. Hirtelen megcsörrent a mobilom a barátnőm hivott, hogy menjek már. Begomboltam a sliccem és elmentem. még szerencse, hogy évvége volt!
lille 45 ajánlom nézd meg ezt az oldalt, ha ennyire felizgatnak a történetek:
http://www.tortenetek.hu/
http://www.tortenetek.hu/
Témába vágó.
(Ez egy válasz jazzanova üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 17:07
azért kezdem ezt azzal , hogy az enyém talán nem ér mert ez már nem középiskola volt , nyelvtanárhoz jártam . de vagy fél évig tényleg semmi nem történt csak egyszer "civilben" is összefutottunk egy partin , alig volt nálam idősebb 3 évvel és én akkor már 20 voltam , utána az órák is kötetlenebbek voltak már , de ugye ezek 2 személyes foglalkozások tehát nem tudom hogy témába vág -e .
azért kezdem ezt azzal , hogy az enyém talán nem ér mert ez már nem középiskola volt , nyelvtanárhoz jártam . de vagy fél évig tényleg semmi nem történt csak egyszer "civilben" is összefutottunk egy partin , alig volt nálam idősebb 3 évvel és én akkor már 20 voltam , utána az órák is kötetlenebbek voltak már , de ugye ezek 2 személyes foglalkozások tehát nem tudom hogy témába vág -e .
Nekem sajna nem volt ilyenben részem.Veletek ez középiskolában történt meg?Mesélhetnétek vmit részletesebben is.Pl:ki hány éves volt akkor hol történt stb
Én a német tanárnőmet dugtam meg. Nagyon jó volt.
Nem is csak dugás volt az de tanított , és én szinte csak azért tanultam , hogy ne vegyék el az időt a hülye feladatok , aztán már egymásról beszéltünk többet aztán már rólunk de sajnos nem működött sokáig , másik suli másik város , azért sokat tanított nekem , még ha bizonyítványomba nem is került bele...
(Ez egy válasz lille 45 üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 17:51
Számit az is írjátok le mivólt külön órán velem is ott tőrtént!!
Én a főnöknőmet dugtam meg, az számít?
Én a gyakorlati helyemen a titkárnőt akartam megdugni. Eszméletlenül izgató volt.
Számit az is írjátok le mivólt külön órán velem is ott tőrtént!!
A válasz csak akkor igen ha a különórák is számitanak .
De akkor igen
De akkor igen
Ohh micsoda topic! Velem megtörtént, hogy nála voltunk fenn, egy kis ivászat után, aztán az előjátékig jutottunk... és egyszercsak felhívott a bnőm, hogy hol vagyok már! hát igen...
Másnap a suliban egymásra nézni elég durva volt.
Másnap a suliban egymásra nézni elég durva volt.
geri meséld el a storit
engem is próbált már az egyik tanárom... 60 éves faszika... 30 éves menyasszonya volt....
Én mostanában megint probálkozok befüzni az a ngol tanárom. De nem nagyon jön össze lehet hogy pasija van
Sajnos én se!
Pedig probáloztam. Mikor érettségiztünk akkorvolt 38 éves és rohadt jó teste volt.
De minden féle szexuális közeledésnek ellenállt. Pedig senkije se volt.
Lehet hogy frigid volt???
Pedig probáloztam. Mikor érettségiztünk akkorvolt 38 éves és rohadt jó teste volt.
De minden féle szexuális közeledésnek ellenállt. Pedig senkije se volt.
Lehet hogy frigid volt???