Jéééé, hát ez abból van????
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![kerdes](images/smilies/kerdes.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
jeeee,te is olvastad "Adzsungel könyvet"!?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 11. vasárnap 10:01
...Aztán megszületett Kisakellla, Szürketestvér, Von Tolla, Kisrama és Sirkanocska! :))))))
Jut eszembe. Nem csak az a nyerő, ha azt mondod amit hallani akar.
Kiválóan kell tudni hallgatni. Persze ez nem elég, néha azért jelét kell adni, hogy tényleg érdekel amit mond és figyelsz rá. Így a nyitottszemmel alvás hümmögéssel párosítva bukta. Akármekkora blődségeket dumál és bármennyire sem érdekel, néha egy egy részltre érdemes visszakérdezni, hoyg ugyanmár részletezze jobban, mert annyira nagyon érdekel. Már lassan a smink témában is kiválóan vissza tudok kérdezni
És a legfontosabb. Sose javítsd ki. Ha hülyeséget beszél, hát tegye. Dugni akarsz, vagy vitaestet tartani?
Kiválóan kell tudni hallgatni. Persze ez nem elég, néha azért jelét kell adni, hogy tényleg érdekel amit mond és figyelsz rá. Így a nyitottszemmel alvás hümmögéssel párosítva bukta. Akármekkora blődségeket dumál és bármennyire sem érdekel, néha egy egy részltre érdemes visszakérdezni, hoyg ugyanmár részletezze jobban, mert annyira nagyon érdekel. Már lassan a smink témában is kiválóan vissza tudok kérdezni
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
És a legfontosabb. Sose javítsd ki. Ha hülyeséget beszél, hát tegye. Dugni akarsz, vagy vitaestet tartani?
Tapasztaltam.
Ha csajszi kisfia nem akart volna mindenáron felkelni és TV-t nézni, meg rosszalkodni az éjszaka kellős közepén (na jó csak fél éjfélkor, de neki az már akkoris az :D), akkor bizony a plátói kapcsolatunk igencsak "elmélyült" volna egymásban.
Ha csajszi kisfia nem akart volna mindenáron felkelni és TV-t nézni, meg rosszalkodni az éjszaka kellős közepén (na jó csak fél éjfélkor, de neki az már akkoris az :D), akkor bizony a plátói kapcsolatunk igencsak "elmélyült" volna egymásban.
Vazze...
Így van... :) :):)
Így van... :) :):)
...Aztán megszületett Kisakellla, Szürketestvér, Von Tolla, Kisrama és Sirkanocska! :))))))
Csak azt nem értem itt miért mindenki a matekérettségijéről dumál...
Ez nem az a fórum....
Ez nem az a fórum....
Ja anno matekból hármast írtam, mert szar napom volt meg két osztálytársnak is bedolgoztam a matek érettségijébe. Aztán két évre rá a matek szigó. elég fényesre sikerült. (Azaz a jegy még semmit nem jelent!)
"Tavaly pl. az emelt matekot a legtöbben megírták ötösre"
Ja mert mindenki letöltötte DC-ről a kérdéssort.
Hol élsz te, szatyorban?
Ja mert mindenki letöltötte DC-ről a kérdéssort.
Hol élsz te, szatyorban?
"És az emelt szint igenis qqrrva nehéz! :)"
Az neked kurva nehéz???
Láttam a tavalyit. Hááát, lehet, hoyg valamivel nehezebb volt annál, mint amit én írtam anno, de hoyg qurvára nehéz. Nem izzadt le a tököm tőle, még most sem. Pedig jónéhány éve nem tanulok magyart, sem humán tárgyakat.
Az neked kurva nehéz???
Láttam a tavalyit. Hááát, lehet, hoyg valamivel nehezebb volt annál, mint amit én írtam anno, de hoyg qurvára nehéz. Nem izzadt le a tököm tőle, még most sem. Pedig jónéhány éve nem tanulok magyart, sem humán tárgyakat.
Kifejtenéd ez jobban engem érdekelne!!!!!!!!!!
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
A billentyűzete! :))))))
Tovább ne folytasd a röhögést, az isten szerelmére, még a végén eléred a "cél"-t:))))))))))
Igen, nálam is megesik, de a leütési hibát nem kellene a nyelvtani hibával azonosítani. :)
BBB
BBB
Remélem, hogy szép lesz a hétvége hugicám! :) Most éppen süt a nap, és ha holnap is ennyire mosolyog, akkor végre elvethetem a pillangóvirágot. Olyan szép, tarka rét lesz belőle, mintha Monet álmodta volna vászonra az ecsetjével. :)
Neked is legyen nagyon szép hétvégéd hugi!
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 09. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked is legyen nagyon szép hétvégéd hugi!
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 09. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 14:08
Drága nővérkém, szép hétvégét! Katinka :)
Drága nővérkém, szép hétvégét! Katinka :)
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 13:58
Ejh húgocskám/nővérkém erre nem is gondoltam! :)))))
Jut is eszembe Katicika! Kettőnk közül ki a másik húga?
BBB
BBB
Ejh húgocskám/nővérkém erre nem is gondoltam! :)))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 09. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 09. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 13:45
Akkor még így írták! :)))))))
Téged eddig nem nagyon láttunk. Talán nem kellene itt játszanod a békebírót mosdatlan pofával!
:))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 09. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
:))))
BBB (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 09. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37307)
VIP
2006. 06. 09. péntek 13:50
Most mér nem lehet őt békén hagyni? Mert ti már 13 évesen vertétek a faszotokat!
Valamint lécci ne itt ba*ztassátok egymást!