Köszönöm, hogy szóltál!
Hmmm... "Akasztják a hóhért".
Van ez így!
Hmmm... "Akasztják a hóhért".
Van ez így!
Ráadásul vesszőhibát is vétettél
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 10. péntek 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4132002)
2021. 12. 10. péntek 15:30
... figyelmesebb..
Nesze neked, és sem ellenőríztem, s be is küldtem, úgy ahogy a átírta a telefon.
Nesze neked, és sem ellenőríztem, s be is küldtem, úgy ahogy a átírta a telefon.
... figyelmesebb..
A helyesirásról annyit, hogy egy adatlap, egy levél alapján simán megállapítható, hogy véletlen elűtés,figyelmetlenség, avagy a helyesírás, esetleg alapvető szabályainak, nem kellő ismeretéről van szó.
Persze vannak jó programok, melyekkel jól ellenőrizhető az írás.
Na mondjuk az, szerintem kissé visszatetsző, ha egy illető erre figyelmeztetést kap, még neki áll feljebb, s osztja az észt.
Most komolyan, mennyibe telne, ha megköszönné a figyelmeztetést, s azt válaszolná, hogy legközelebb figyelmes ebben lesz.
Persze vannak jó programok, melyekkel jól ellenőrizhető az írás.
Na mondjuk az, szerintem kissé visszatetsző, ha egy illető erre figyelmeztetést kap, még neki áll feljebb, s osztja az észt.
Most komolyan, mennyibe telne, ha megköszönné a figyelmeztetést, s azt válaszolná, hogy legközelebb figyelmes ebben lesz.
Nekem az a kedvencem, amikor valaki az adatlapján "inteligens"-nek mondja magát. Így, szigorúan egy l-lel.
Sziasztok!
Nagyon sok adatlapon olvasható, ..."igényes"..., ..."különösen igényes"..., intelligens kifejezés.
Kinek, hogyan, s miben, miként valósul, nyilvánul meg ezen két fogalom, a való életben?
Igényes=ápolt?
Avagy esetleg az igényességben van egy kis plussz?
Nem az interneten olvasható megfogalmazásra(pl. értelmező szótár) lennék kíváncsi, hanem egyéni véleményére, s hogyan nyilvánul meg a való életben?
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Nagyon sok adatlapon olvasható, ..."igényes"..., ..."különösen igényes"..., intelligens kifejezés.
Kinek, hogyan, s miben, miként valósul, nyilvánul meg ezen két fogalom, a való életben?
Igényes=ápolt?
Avagy esetleg az igényességben van egy kis plussz?
Nem az interneten olvasható megfogalmazásra(pl. értelmező szótár) lennék kíváncsi, hanem egyéni véleményére, s hogyan nyilvánul meg a való életben?
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!