Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2018. 07. 31. kedd 00:39  #1386
Törölt felhasználó (893263)
Velem történt: elmentem egy idősebb férfihoz masszázsra. Segített fürdeni majd beöntést adott. Nagyon jó volt. Utánna a hasára kellett feküdni és a fenekemet felemelni. Nyelvezete ujjazta . És a farkamat is izgatta. Jól kitágította a fenekem és bele ültem a nagy farkába. Hatalmasat élvezve. (Már dugtak).
2018. 07. 30. hétfő 06:32  #1385
Törölt felhasználó (3662552)
Izgalmas történet, elképzeltem...jöhet a folytatás. finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1743472)
2017. 12. 06. szerda 07:52
Rég keresek olyat, akivel pl. egy ilyet összehozhatnánk.
Szóval vágy, nem történet.
...A barátnőddel érkezel, de tudjátok, ő csak néző lehet. Leül a fotelba az ággyal szemben. Te levetkőzöl. Combfixet és harisnyatartót kell felvenned. A farkad környéke és a segged lyuka szőrtelen. Ágyra fekszel, a kezeid és a lábaid az ágy négy széléhez kötözöm. Megkérem a párod, videózzon és készítsen képeket folyamatosan. Kiszolgáltatottan fekszel. A zacskód és a farkad megsimogatom, ágaskodni kezdessz. A nyelvemmel és az ajkammal izgatni kezdem a zacsid, majd az illatos faszod. Izgatóan kemény vagy, ezért szopni kezdelek. Nyögve élvezed. "Nem élvezhetsz el!" parancsolom, és folytatom. Patakzik az előnedved. Makkodon nyelvemmel szétkenem édes nedved, de rossz kis kurva vagy és spriccelve élvezel el számban. Tisztára nyalom a hímtagod. De meg kell, hogy büntesselek. Eloldozlak. Négykézláb kell térdelned. Lyukad ott virít előttem. Tetszik, ezért nyelvemmel körbe nyalom, egyre jobban a közepe felé haladva. Elhúzódsz, a seggedre csapok. "Ne merj mozogni ribanc!"
Újra nyallak, érzem ahogy ánuszod megnyílik és engedi hogy nyelvem be-be járjon a kéjnyílásodon. Izgat téged és a farkad újra keményedni kezd. Barátnőd is levetkőzik, majd egy kézzel a kamerát tarja, másikkal a punciját kezdi simogatni. Látom, befogadóbb a szűz lyukad az izgalomtól, ezért az ujjamra síkosító kerül és lassan bedugom a seggedbe. Előbb egy majd két ujjam nyeli el a pasikéjbarlangod. Ujjaim felváltom egy rózsaszín műfasszal. Könyörögsz, hogy ne, de nem engedek kérésednek. Duzzadó faszod hiába hetero, látom hogy kéjt okozok. A csajodnak nagyon tetszik, mert folyamatosan kameráz és közben élvezkedik. Hogy ne maradjon inger nélkül a bőrös virslid, egy farokpumpát húzok rá és keményebbre pumpállak. A műfasszal a seggedbe pumpával a faszodon izgató látványt nyújtassz ahogy térdelsz a női fehérnemükben. Aztán a műfasszal kicsit erősebben dugni kezdelek. Nyögsz, ahogy cuppog a seggedben a műdorong. Most akkor is abbahagyom. Kihúzom belőled. Lüktetve záródik lassan össze a lyukad. A kemény nedves farkammal eléd állok, "szopd lassan ribanc!" Ügyetlenül kapod be, de belejössz. Tetszik a szájmunkád. Majd kiveszem a szádból, mögéd térdelek, farokgyűrűt húzok a faszomra, síkosítót nyomok a lyukadra és a makkom hozzáillesztve lassan nyomom be a segglyukadba a a keményen ágaskodó kéjrudam. Tövig csúsztatom. Teljesen karóba húzlak. A farokpumpát is pumpálom kicsit, ne érezd a vákum hiányát a farkadon. És elkezdek óvatosan, de határozottan mozogni benned. Nyögve élvezed tele a farokpumpát, de én még nem végeztem. Gyorsabban duglak, hogy a kéjgörcseid fenntartsam, de a szűz segged szorítása élvezetet nyújt hamar nekem is, és hatalmas adag spermával öntözöm meg a kéjbarlangod. Lökök rajtad még egy párat, majd kihúzom és nézem, ahogy a lüktető kéjkapudon kicsurran a nektárom. A csajod is kielégítette magát közben, de látom, vár valami hasonlóra ő is... folyt köv
2018. 07. 29. vasárnap 15:58  #1384
Törölt felhasználó (872380)
engem is elég régóta izgat a férfibisex világ....
kostolgattam saját anyagom... és volt hogy maszti közben popsimat is megdugtam)))
aztán adodótt 1 alkalom, és taliztam egy pasival... levetköztünk, és simigattam a farkát, és ahogy kezdet merevedni, gondoltam egyet hirtelen, és bekaptam)) ízlett tetszett.. majd Ő is szopta nekem))
majd utána én szoptam ismét... és eléggé élveztem, hogy ízletes faszt kényeztetek, ezért a végén akartam, hogy a számba élvezzen))) le is nyeltem az ondóját))
2018. 07. 29. vasárnap 15:49  #1383
uhhh. ez igen)) melyik gőzfürdőben voltál??)))
nagyon jó kis csapatotok lehet!!))) irigylem)))
(Ez egy válasz geyza70 üzenetére (2018. 07. 26. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 26. csütörtök 19:41
Amikor először leszoptak (gőzfürdőben, mert kötény nélkül voltam bent) - kicsit furcsán éreztem magam. De olyan elégedetten morgott az idősebb pasi akinek a szájába engedtem az ondót, hogy rájöttem akár büszke is lehetek magamra. Ugyanott de évekkel később fordult elő, hogy masszírozás közben a masszőr (miközben hasamon feküdtem természetesen meztelenül) egyre gyakrabban tért vissza a kezével a fenekem lyukához, majd egyszer csak éreztem, hogy amit belém nyom az már nem az ujja. Ellazultan feküdtem és meglepetten tapasztaltam, hogy kicsit feszítő érzésen túl nem is kellemetlen. Aztán erekcióm kezdett lenni. Utána több éves hosszú szünet. Jelenlegi kapcsolatomban gyakran járunk össze két párral. Egyszer a lányok viccből rávettek minket fiúkat, hogy kényeztessük egymást. Hatalmasakat élveztünk mind a hárman pasik. És akkor már egyértelműen büszke voltam arra, hogy nem csak női de férfi partnereimnek is tudok gyönyört okozni. És ők is nekem.
2018. 07. 26. csütörtök 19:41  #1382
geyza70 geyza70
Amikor először leszoptak (gőzfürdőben, mert kötény nélkül voltam bent) - kicsit furcsán éreztem magam. De olyan elégedetten morgott az idősebb pasi akinek a szájába engedtem az ondót, hogy rájöttem akár büszke is lehetek magamra. Ugyanott de évekkel később fordult elő, hogy masszírozás közben a masszőr (miközben hasamon feküdtem természetesen meztelenül) egyre gyakrabban tért vissza a kezével a fenekem lyukához, majd egyszer csak éreztem, hogy amit belém nyom az már nem az ujja. Ellazultan feküdtem és meglepetten tapasztaltam, hogy kicsit feszítő érzésen túl nem is kellemetlen. Aztán erekcióm kezdett lenni. Utána több éves hosszú szünet. Jelenlegi kapcsolatomban gyakran járunk össze két párral. Egyszer a lányok viccből rávettek minket fiúkat, hogy kényeztessük egymást. Hatalmasakat élveztünk mind a hárman pasik. És akkor már egyértelműen büszke voltam arra, hogy nem csak női de férfi partnereimnek is tudok gyönyört okozni. És ők is nekem.
2018. 07. 12. csütörtök 20:53  #1381
Törölt felhasználó (3884342)
Régóta vonz, hogy egy férfival is kipróbáljam a szeretkezést, rendszeresen olvastam ezt a fórumot is. Mindig hetero kapcsolataim voltak, de régen kipróbáltam, hogy milyen, ha ujjazom magam, aztán a műpénisz is tetszett, most pedig eldöntöttem, hogy szeretnék egy igazi farkat magamban érezni, ahogy dug.
2018. 07. 11. szerda 05:53  #1380
Törölt felhasználó (1409882)
Volt benne részem. Nagyon nagyon felizgatott a dolog. Kíváncsi voltam milyen érzés egy (számomra) szép farkat kényeztetni, örömet okozni egy ffi-nak. Természetesen amikor én voltam porondon az semmihez nem hasonlítható. Ahogy fuvolázott a farkammal, az a mai napig brutális emlék!
2018. 07. 08. vasárnap 15:01  #1379
hahutomi hahutomi
Érdekes tapasztalat elsőre. Passzívként nekem mindig alárendelt érzésem van szopás közben, amit imádok és ha egy igazi bikával hoz össze a sors aki a másik oldalt szereti, akkor nagyon jó tud lenni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 07. szombat 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3206182)
2018. 07. 07. szombat 06:24
Engem is hajt a kíváncsiság. Milyen lehet egy pasi farkával eljátszadozni. Akár kézzel akár szájjal is.
2018. 07. 07. szombat 06:24  #1378
Törölt felhasználó (3206182)
Engem is hajt a kíváncsiság. Milyen lehet egy pasi farkával eljátszadozni. Akár kézzel akár szájjal is.
2018. 07. 06. péntek 14:26  #1377
pelikanapo79 pelikanapo79
sziasztok. volt szerencsém kipróbálni bi dolgokat de egy igényes srác kellett hozzá,meg aki tényleg bejönn. legnagyobb élményem mikor 2en voltunk egy fiu seggébe. életem élménye. nem tartom magam melegnek,nem olyan kinézetü vagyok. de a sexvágy kihozta belölem. nem bántam meg,bi. nek sem tartom magam,mert imádom a nöket,mindig volt hetero kapcsolatom is
2018. 06. 09. szombat 10:51  #1376
Törölt felhasználó (1542142)
2018. 04. 28. szombat 05:12  #1375
zsozs70 zsozs70
Én senkinek nem kelek
2018. 04. 25. szerda 11:43  #1374
Törölt felhasználó (1158272)
De jó lenne kipróbálni... Különösen több pasival izgatna...
2017. 12. 06. szerda 09:20  #1373
car83 car83
Szivesen kipróbálnám így ahogy leírtad wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 06. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 06. szerda 07:52
...A barátnőddel érkezel, de tudjátok, ő csak néző lehet. Leül a fotelba az ággyal szemben. Te levetkőzöl. Combfixet és harisnyatartót kell felvenned. A farkad környéke és a segged lyuka szőrtelen. Ágyra fekszel, a kezeid és a lábaid az ágy négy széléhez kötözöm. Megkérem a párod, videózzon és készítsen képeket folyamatosan. Kiszolgáltatottan fekszel. A zacskód és a farkad megsimogatom, ágaskodni kezdessz. A nyelvemmel és az ajkammal izgatni kezdem a zacsid, majd az illatos faszod. Izgatóan kemény vagy, ezért szopni kezdelek. Nyögve élvezed. "Nem élvezhetsz el!" parancsolom, és folytatom. Patakzik az előnedved. Makkodon nyelvemmel szétkenem édes nedved, de rossz kis kurva vagy és spriccelve élvezel el számban. Tisztára nyalom a hímtagod. De meg kell, hogy büntesselek. Eloldozlak. Négykézláb kell térdelned. Lyukad ott virít előttem. Tetszik, ezért nyelvemmel körbe nyalom, egyre jobban a közepe felé haladva. Elhúzódsz, a seggedre csapok. "Ne merj mozogni ribanc!"
Újra nyallak, érzem ahogy ánuszod megnyílik és engedi hogy nyelvem be-be járjon a kéjnyílásodon. Izgat téged és a farkad újra keményedni kezd. Barátnőd is levetkőzik, majd egy kézzel a kamerát tarja, másikkal a punciját kezdi simogatni. Látom, befogadóbb a szűz lyukad az izgalomtól, ezért az ujjamra síkosító kerül és lassan bedugom a seggedbe. Előbb egy majd két ujjam nyeli el a pasikéjbarlangod. Ujjaim felváltom egy rózsaszín műfasszal. Könyörögsz, hogy ne, de nem engedek kérésednek. Duzzadó faszod hiába hetero, látom hogy kéjt okozok. A csajodnak nagyon tetszik, mert folyamatosan kameráz és közben élvezkedik. Hogy ne maradjon inger nélkül a bőrös virslid, egy farokpumpát húzok rá és keményebbre pumpállak. A műfasszal a seggedbe pumpával a faszodon izgató látványt nyújtassz ahogy térdelsz a női fehérnemükben. Aztán a műfasszal kicsit erősebben dugni kezdelek. Nyögsz, ahogy cuppog a seggedben a műdorong. Most akkor is abbahagyom. Kihúzom belőled. Lüktetve záródik lassan össze a lyukad. A kemény nedves farkammal eléd állok, "szopd lassan ribanc!" Ügyetlenül kapod be, de belejössz. Tetszik a szájmunkád. Majd kiveszem a szádból, mögéd térdelek, farokgyűrűt húzok a faszomra, síkosítót nyomok a lyukadra és a makkom hozzáillesztve lassan nyomom be a segglyukadba a a keményen ágaskodó kéjrudam. Tövig csúsztatom. Teljesen karóba húzlak. A farokpumpát is pumpálom kicsit, ne érezd a vákum hiányát a farkadon. És elkezdek óvatosan, de határozottan mozogni benned. Nyögve élvezed tele a farokpumpát, de én még nem végeztem. Gyorsabban duglak, hogy a kéjgörcseid fenntartsam, de a szűz segged szorítása élvezetet nyújt hamar nekem is, és hatalmas adag spermával öntözöm meg a kéjbarlangod. Lökök rajtad még egy párat, majd kihúzom és nézem, ahogy a lüktető kéjkapudon kicsurran a nektárom. A csajod is kielégítette magát közben, de látom, vár valami hasonlóra ő is... folyt köv
2017. 12. 06. szerda 07:52  #1372
2017. 11. 19. vasárnap 16:36  #1371
uhh klassz))) szívesen olvasnám folytatást)))
(Ez egy válasz Bandita975 üzenetére (2017. 01. 26. csütörtök 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 26. csütörtök 02:07
Hosszú keresgélés után év végén sikerült találkoznom egy biszex párral.
Évek óta keresgéltem már biszex párt akikhez csatlakozhattam volna és belemerülhettem a biszex örömökbe.
Lightos bi-ről volt csak szó de már ez jó volt.
Csak kölcsönös orálról volt szó az úrral és nem élveztünk a másik szájába sem - bár én már szívesen nyelnék gecit is.
Szóval az élmény nagyszerű volt így is.
Idősebb párról van szó de ez számomra nem gond.
Mikor megérkeztem hozzájuk beszélgettünk egy kicsit.
Kiderült, hogy az úr az aki belevitte asszonykáját a játékokba.
Az Úr elment, hogy lefürödjön és addig beszélgettünk kettesben is a hölgyeménnyel.
Mondta, hogy csak beleolvasott a párjával folytatott levelezésünkbe, de konkrétumot nem tud - csak annyit hogy faszból kettő is lesz.
Majd én is elmentem lezuhanyozni, hogy belekezdhessünk.
A fürdőbe elkísért a hölgy, de sajnos nem segített a fürdésben.
Gyorsan lefürödtem, bár otthon indulás előtt már egyszer alaposan megfürödtem.
Már csak a boxert vettem vissza és kimentem hozzájuk.
Bementünk a hálóba és házigazda le is dobta a gatyáját, majd én is.
A hölgyről lesegítettem a pólóját és ott volt szép nagy cicije.
Majd a nadrágját és a bugyit is lesegítettem és ott volt a pinája előttem.
Elkezdtük a hölgyet kényeztetni, simogatni, szopni a cicijét és nekem a kezem megindult a nunijához is ami már akkor lucskos volt. Lementem nyaltam a lyukát mind a kettőt és attól még hogy a párjával azt beszéltem, hogy popsit azt nem lehet attól függetlenül élvezte ahogy nyalom és kicsit ujjazom a popsiját.
A férj mondta, hogy tegyem be a farkam a pinájába és dugjam.
Nekem se kellett több. Betettem a farkam és elkezdtem kúrni.
Pár percig dugtam majd bekaptam az úr farkát és szoptam becsülettel Ő meg nyalta a hölgyet.
Majd ő is berakta a punciba a farkát és hevesen dugta én meg a hölgy szájába adtam a farkam hagy szopja azt.
Ezek után újra nyalni, ujjazni kezdtem a lyukait, ami annyira izgalomba volt, hogy mindent összekent a nedvével.
...
foly. köv.
2017. 10. 10. kedd 22:13  #1370
jh0nny jh0nny
A többi ember függő, de ez a mondat nagyon fontos: "Az ember ne hobbiból vagy csak azért mert úgy pároknál pinához jutt!!!!". Láttam már itt egy-két ilyet, talán már üzenetet is írtak ilyen felhanggal, ezt én lehet, hogy kicsit erős, de szánalmasnak tartom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1453682)
2017. 09. 28. csütörtök 07:39
Lehet csak én nem értem!!!!
Heteroszexuális férfiak!! Nincs olyan hogy LEHET biszex vagyok, RÉGÓTA szeretném már kipróbálni, CSAK akkor vagyok biszex ha egy nő is ott van!!!! Ilyenek nincsenek!!! Az ember ne hobbiból vagy csak azért mert úgy pároknál pinához jutt!!!! Ki a faszom kíváncsi arra hogy lelkesedés nélkül (undoral szopod le a faszom) volt már ilyen! Nem szóltam pedig megkért úgy vertem tele a száját gecivel hogy le volt szorítva a feje hogy egy csepp se menjen kárba!!! Olyan volt mint a szopós malac mikor mellé nyelte a tejet!!!
NINCS olyan hogy hobbi biszex!! Senkinek nem jó!! És bármikor járhatsz úgy hogy olyan kerül a torkodba amit nem akarsz!!!!
Seggbe dugásrol nem is volt szó!!! Ha az ujjad se dugtad még be mit gondolsz egy nagyobb faszhoz mire hozzá edzősz!!!
És igen én szenvedélyesen szopok,nyalok férfi feneket és a számba arcomra szeretem a gecit és minnèl nagyobb a fasz annál nagyobb az élvezet
2017. 10. 10. kedd 11:35  #1369
csakvki csakvki
Sajnos még nem jött össze, de rajta vagyok az ügyön hogy kipróbáljam egy sráccal. minden vágyam
2017. 10. 06. péntek 07:02  #1368
zsozs70 zsozs70
teljesen igazad van ez már csak akkor jobb még amikor a párod is tud a dologrol. nálunk így van imádja hogy szeretem a pasi sexet
(Ez egy válasz hahutomi üzenetére (2017. 10. 04. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 04. szerda 21:24
Abszolut egyetértek veled. Szerintem bi akkor valaki, ha férfiakkal és nőkkel is ugyanúgy élvezi a szexet. Magamról tudom, hogy nőkkel is iszonyatosan szeretek együtt lenni és ilyenkor abszolut az aktív részt szeretem, de azt is imádom, ha férfiakkal lehetek együtt néha. Az elején féltem tőle, hogy meleg vagyok emiatt, de rájöttem, hogy csak nyitott.

A mai napig emlékszem arra a délutánra, amikor először találkoztam férfivel, halálosan izgultam, remegett a lábam amikor a kapucsengőt megnyomtam, de egyértelműen ki akartam próbálni és nem bántam meg. Még amikor elétérdeltem, izgultam, aztán onnantól ment magától a dolog és nagyon élveztem az egészet és azóta szerencsére sikerült több sráccal is összefutnom és szinte kivétel nélkül mindegyik helyzet bejött.
2017. 10. 05. csütörtök 16:18  #1367
Törölt felhasználó (2572662)
eljen vigyor2 kissè nyers, de igen találóan ìrtad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 28. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1453682)
2017. 09. 28. csütörtök 07:39
Lehet csak én nem értem!!!!
Heteroszexuális férfiak!! Nincs olyan hogy LEHET biszex vagyok, RÉGÓTA szeretném már kipróbálni, CSAK akkor vagyok biszex ha egy nő is ott van!!!! Ilyenek nincsenek!!! Az ember ne hobbiból vagy csak azért mert úgy pároknál pinához jutt!!!! Ki a faszom kíváncsi arra hogy lelkesedés nélkül (undoral szopod le a faszom) volt már ilyen! Nem szóltam pedig megkért úgy vertem tele a száját gecivel hogy le volt szorítva a feje hogy egy csepp se menjen kárba!!! Olyan volt mint a szopós malac mikor mellé nyelte a tejet!!!
NINCS olyan hogy hobbi biszex!! Senkinek nem jó!! És bármikor járhatsz úgy hogy olyan kerül a torkodba amit nem akarsz!!!!
Seggbe dugásrol nem is volt szó!!! Ha az ujjad se dugtad még be mit gondolsz egy nagyobb faszhoz mire hozzá edzősz!!!
És igen én szenvedélyesen szopok,nyalok férfi feneket és a számba arcomra szeretem a gecit és minnèl nagyobb a fasz annál nagyobb az élvezet
/ 86