Sziasztok! Enyhe bi érdeklődéssel keresek korombeli budapesti párt vagy fiút. Lehettek kezdők is én teljesen az vagyok még
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én már pl le irtam a kis fantáziám.Én pl szivesen szopnék a csajommal mert tényleg egy biztonságot add tök jó mert velem van és ami a legjobb hogy ő is bisex és el tudja fogadni ezt a dolgot.Pl őt az izgatja a pali farkán smárolunk és ugy szopjuk vagy ha őt nézem ahogy szopja a palit és utána oda hiv és ketten szopjuk vagy ha én dugom a pasit és közbe mind kettönkre rá szop.Sokan meg bélyegzik a bisex pasikat pl én minak mentem az utcán és elment olyan kis pacekos pasi és eskü bele gondoltam hogy ur isten én leszopnám áá behányok a gondolattol de mikor a csajommal vagyok ugy felizgat hogy milyen érzés mikor enge megy pasi szop a csajommal vagy áááá milyen mikor egy kemény faszt vehetek a számba és végig szophatom a csajommal együtt.
teljesen szinkronban van
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 28. hétfő 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 28. hétfő 12:38
Na, akkor talán érdemes lenne a társkeresős adatlapotokat szinkronba hozni a vágyaitokkal. Ott kritériumként jóformán csak annyi szerepel, hogy borotvált férjezett bi nőket kerestek. Ha most már full bi házaspárra fenitek a fogatokat, akkor emeljétek az info mennyiségét. (Amúgy ez inkább szűkíteni fogja a kínálatot, de mindegy)
pedig sajna így van
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 30. szerda 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17905)
2014. 04. 30. szerda 13:32
Érdekes ahogy írod , biztos sok levelet kaptatok , de nem tudom elképzelni , hogy egyik sem felelt meg az elképzeléseiteknek :(
Érdekes ahogy írod , biztos sok levelet kaptatok , de nem tudom elképzelni , hogy egyik sem felelt meg az elképzeléseiteknek :(
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 26. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 26. szombat 05:59
páromnak semmi baja a bi pasisi játékkal csak normális igényest nem találunk
Na, akkor talán érdemes lenne a társkeresős adatlapotokat szinkronba hozni a vágyaitokkal. Ott kritériumként jóformán csak annyi szerepel, hogy borotvált férjezett bi nőket kerestek. Ha most már full bi házaspárra fenitek a fogatokat, akkor emeljétek az info mennyiségét. (Amúgy ez inkább szűkíteni fogja a kínálatot, de mindegy)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 26. szombat 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez is furcsa:-/
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
2014. 04. 25. péntek 15:01
Mondjuk ezt anno sem értettem, hogy a 3asba miért nem mentek be, miért kell mindenképp 4-es.
Van itt pasi rengeteg bi, láthatod. Vagy találkozz te bi pasival és mókázzatok, ha a párod ennyire hajtahtatlan..
Van itt pasi rengeteg bi, láthatod. Vagy találkozz te bi pasival és mókázzatok, ha a párod ennyire hajtahtatlan..
Engem nem kell győzködni arról, mennyire jó szopni
szerintem itt van épp elég bi pasi, akit leszívhatsz
Csak valahogy nemtom.... (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak valahogy nemtom.... (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 14:04
csak sokan dumálják hogy azok aztán még életükben nem fogtak faszt .szopásról már nem is beszélek.pedig milyen jó az
Mondjuk ezt anno sem értettem, hogy a 3asba miért nem mentek be, miért kell mindenképp 4-es.
Van itt pasi rengeteg bi, láthatod. Vagy találkozz te bi pasival és mókázzatok, ha a párod ennyire hajtahtatlan.. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Van itt pasi rengeteg bi, láthatod. Vagy találkozz te bi pasival és mókázzatok, ha a párod ennyire hajtahtatlan.. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
csak sokan dumálják hogy azok aztán még életükben nem fogtak faszt .szopásról már nem is beszélek.pedig milyen jó az
De ők csak 4-es-ben vannak benne,nekem meg azt írták,de sajnos a párom már nincs benne ilyenekben, mióta szült egy gyermeket.Én meg annál inkább.........
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 25. péntek 14:07
bocs zsozs de én mennék hozzátok mult héten beszéltünk is még is eltüntetek nem montad mikor mehetek hozzátok
bocs zsozs de én mennék hozzátok mult héten beszéltünk is még is eltüntetek nem montad mikor mehetek hozzátok
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 25. péntek 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 25. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (876621)
2014. 04. 25. péntek 10:12
Nekem ez a nemtalálás olyan fura. Hemzseg az oldal biszex emberektől, főleg pasikból... olyen fura, hogy panaszkodtok.
Nekem ez a nemtalálás olyan fura. Hemzseg az oldal biszex emberektől, főleg pasikból... olyen fura, hogy panaszkodtok.
Tehetek rola hogy naggyal áldot meg az ég??
fiatal bi sracot keresek aki ápolná a farkamat ennyi : D
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
zsozs70 szerintem tökéleters igazan van.Mi is bisex pár vagyunk ki is akarjuk probunk probálni bisex párt de többsége szerintem vagy kam vagy probálkozik,De fel a fejjel kedves bi barátaim (akik valóban azok) mert folt a zsákját meg találja.
az a baj hogy pasi csak azt mondja hogy bisex hogy így kerülhessen be egy párhoz aztán amikor ott van kiderül hogy még csak ismerkedik vele.mi is kerestünk de a dumán kívül semmi!akkor hol keressünk.ráadásul mi mind ketten bisexek vagyunk.
Túróst... talán a / -jel helytálló.
Ha megállapíthatunk valamit, a GG-s fórumozókat figyelve, akkor az kb. annyi, hogy aki nem tud mérni, annak nagy a farka.
(ha gonosz lennék, hozzátenném: és buzi, de ehhez nincs elég adat) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha megállapíthatunk valamit, a GG-s fórumozókat figyelve, akkor az kb. annyi, hogy aki nem tud mérni, annak nagy a farka.
![wink](images/smilies/wink.gif)
(ha gonosz lennék, hozzátenném: és buzi, de ehhez nincs elég adat) (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2014. 04. 24. csütörtök 14:21
Tessék, itt az újabb ékes példája annak, hogy nagy farokkal férfit kényszerül keresni az ember.
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Tessék, itt az újabb ékes példája annak, hogy nagy farokkal férfit kényszerül keresni az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 24. csütörtök 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Törölt felhasználó (915078)
2014. 04. 24. csütörtök 14:16
fiatal srác keresi fiatal bi srácok ismeretségét..farkam 20/6 os ...
fiatal srác keresi fiatal bi srácok ismeretségét..farkam 20/6 os ...