Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2013. 03. 02. szombat 23:09  #1106
Shooterman2 Shooterman2
Üdv Mindenkinek! Még mindig nagyon vágyom egy bi kalandozásra. Shooterman volnék .. csak egy "jó akaróm" megszüntette az előző felhasználónevem.. és emailfiókom.
2013. 02. 26. kedd 16:28  #1105
Törölt felhasználó (852373)
Sziasztok!
Köszi, hogy írtatok!
Nőként csak gondolom, hogy kettesben egészen másképp és fesztelenebbül élheti meg a vágyait. Ez érthető, ebben nem is akadályoztam, sohasem róttam fel és sohasem éltem vissza a bizalmával.
Lehet, hogy Neki mégsem jött be annyira a hármas, mint ahogy azt állította. Tegyük fel, ez se lenne gond, (ha megértené és elfogadná az Én vágyaimat is) és kereshetnék magamnak két bi pasit. Ez két dolog miatt nem menne. Részben már az ötlet felvetésére is „vérben forognának a szemei”a féltékenységtől, másrészt Én Vele akarom megélni, mint ahogy eddig sem léptem félre ez után sincs szándékomban. Én sem azt szeretném, hogy mindig hármasban legyünk, csak néha-néha, úgy mint régen.
2013. 02. 26. kedd 11:42  #1104
Törölt felhasználó (857830)
ha egyik fél valamiért fél megtenni az őszinteségi lépéseket valószínű a probléma csak pillanatnyi ideig oldódik meg és sajnos a mélyben akkor is ott a kétely :(
Vagy éppen kiderül, hogy a probléma az, hogy a két fél erről a kérdésről gyökeresen eltérő módon vélekedik és igazából egyik sem képes olyan kompromisszumra, ami tényleges és tartós megoldást hozna. Az őszinteség csak a lehetőséget teremti meg, hogy megfogalmazzák a tennivalókat, de akarat nélkül még nem visz előrébb. Egyébként ilyen, az egyik (esetleg mindkét) partner biszexualis vágyainak kiélését biztosító kapcsolatoknál nem feltétlen célravezető a csakis hármasban/többesben gondolkodás. Lehet, hogy külön kellene választani. Persze van akinél a bi a többessel együtt vágyott szexuális érintkezési forma, de akkor sem árt figyelembe venni, hogy a másik esetleg ettől eltérően képzeli ezt el megvalósítani. Az őszinteség csak alap, mellette a bizalom is szükséges és még így sem garantált, hogy tartósan jól fogja mindenki érezni magát.
(Nálunk ez úgy néz ki, hogy a bi vonal külön is fut, de néha hármas is lesz belőle.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 26. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17905)
2013. 02. 26. kedd 10:30
Szia Melody
Érdekes amit leírtál mert én pont a másik oldalon vagyok ( a pár férfitagja ) és a titkolódzás sajnos nekem is nehezemre megy de ha odaálltam a csajom elé és azt gondoltam tényleg őszinte lehetek pár dologban , akkor elfogadta de később visszaélt az őszinteségeimmel . Azóta egy kicsit nehezebb helyzetben vagyok és nem zudom eldönteni melyik a jó út. Gondolom Ti sokat beszéltetek erről , de mégis valami akadályozza a továbblépést , ami vagy megoldódik az idővel és beszélgetésekkel de az én tapasztalatom az , hogy ha egyik fél valamiért fél megtenni az őszinteségi lépéseket valószínű a probléma csak pillanatnyi ideig oldódik meg és sajnos a mélyben akkor is ott a kétely :(
2013. 02. 26. kedd 10:30  #1103
Törölt felhasználó (17905)
Szia Melody
Érdekes amit leírtál mert én pont a másik oldalon vagyok ( a pár férfitagja ) és a titkolódzás sajnos nekem is nehezemre megy de ha odaálltam a csajom elé és azt gondoltam tényleg őszinte lehetek pár dologban , akkor elfogadta de később visszaélt az őszinteségeimmel . Azóta egy kicsit nehezebb helyzetben vagyok és nem zudom eldönteni melyik a jó út. Gondolom Ti sokat beszéltetek erről , de mégis valami akadályozza a továbblépést , ami vagy megoldódik az idővel és beszélgetésekkel de az én tapasztalatom az , hogy ha egyik fél valamiért fél megtenni az őszinteségi lépéseket valószínű a probléma csak pillanatnyi ideig oldódik meg és sajnos a mélyben akkor is ott a kétely :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 24. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 24. vasárnap 21:49
Sziasztok!

És mi van akkor, ha a férfi totál kizárja a nőt biszex életéből?

Sok-sok éve élünk együtt. Kb 4 éve jöttem rá párom vonzalmára. Eleinte hazudozott, titkolózott, ami minden napi feszültséghez és veszekedésekhez vezetett.
Nem akart beszélni az érzéseiről, gondolatairól, vágyairól, ami bennem kétségbeesést és félelmet keltett. Nem tudtam hol a helyem, kellek-e, kíván-e, hogyan tovább stb. Rengeteg kérdés, amire nem kaptam választ.
Végül arra gondoltam, hogy felfedem az Én titkolt vágyaimat (amik nagyon is közeliek voltak) majd válaszút elé állítottam, őszinte lesz Ő is hozzám vagy vége.
Ezután megtört a jég, sikerült beszélnünk. Majd kerestünk bi pasit hármashoz. Párom talált egy tök normális, intelligens, toleráns travit. Mind kettőnknek nagyon bejött ez a felállás és sokat beszélgettünk, hogy kinek mi tetszett a legjobban és mit szeretne még kipróbálni legközelebb. Partnerünkkel háromszor találkoztunk, az utolsó randink már több mint két éve volt.
Párom eleinte azt mondta, neki nem a legmegfelelőbb partnert találtuk. Mondtam, hogy semmi gond, akkor keressen olyant, aki megfelel. Persze a kereséséből hármas nem lett.
Majd azzal az ötlettel ált elő, hogy most keressünk csajt. Ami nekem nem igazán tetszett, mert engem kicsit sem hoz lázba a csajos hancur, de bele mentem. Persze ebből sem lett semmi.
Valami oknál fogva, visszajutottunk a kezdetekhez. Részéről: hazudozás, titkolózás. Részemről: ábrándozás, vágyakozás.

Előre is köszi a véleményeket, válaszokat, ötleteket.
2013. 02. 24. vasárnap 21:49  #1102
Sziasztok!

És mi van akkor, ha a férfi totál kizárja a nőt biszex életéből?

Sok-sok éve élünk együtt. Kb 4 éve jöttem rá párom vonzalmára. Eleinte hazudozott, titkolózott, ami minden napi feszültséghez és veszekedésekhez vezetett.
Nem akart beszélni az érzéseiről, gondolatairól, vágyairól, ami bennem kétségbeesést és félelmet keltett. Nem tudtam hol a helyem, kellek-e, kíván-e, hogyan tovább stb. Rengeteg kérdés, amire nem kaptam választ.
Végül arra gondoltam, hogy felfedem az Én titkolt vágyaimat (amik nagyon is közeliek voltak) majd válaszút elé állítottam, őszinte lesz Ő is hozzám vagy vége.
Ezután megtört a jég, sikerült beszélnünk. Majd kerestünk bi pasit hármashoz. Párom talált egy tök normális, intelligens, toleráns travit. Mind kettőnknek nagyon bejött ez a felállás és sokat beszélgettünk, hogy kinek mi tetszett a legjobban és mit szeretne még kipróbálni legközelebb. Partnerünkkel háromszor találkoztunk, az utolsó randink már több mint két éve volt.
Párom eleinte azt mondta, neki nem a legmegfelelőbb partnert találtuk. Mondtam, hogy semmi gond, akkor keressen olyant, aki megfelel. Persze a kereséséből hármas nem lett.
Majd azzal az ötlettel ált elő, hogy most keressünk csajt. Ami nekem nem igazán tetszett, mert engem kicsit sem hoz lázba a csajos hancur, de bele mentem. Persze ebből sem lett semmi.
Valami oknál fogva, visszajutottunk a kezdetekhez. Részéről: hazudozás, titkolózás. Részemről: ábrándozás, vágyakozás.

Előre is köszi a véleményeket, válaszokat, ötleteket.
2013. 02. 24. vasárnap 13:00  #1101
bi_polar bi_polar
Hi,

(aki nem olvasta az első bejegyzésemet, az olvassa el, hogy jobban "átjöjjön" neki amit most írok)

Elsősorban azokhoz a srácokhoz szeretnék szólni kik félnek, úgy mint ahogy én tettem. Szerintem az előző bejegyzésemben sokan magukra ismernek.. legalább is az érzések hasonlóak lehetnek.
Nem kell félni! Komolyan mondom, mert én is úgy keltem és feküdtem szinte fél éven át hogy ezen agyaltam és rágódtam.. az a legnagyobb baj, hogy az ember azon agyal amitől fél.. pl: ha folyamatosan fáj valaki tüdeje egyből tüdőrákra gondolunk igaz? hu tuti rákos vagyok nem múlik a fájdalom sőt erősödik.. csak arra gondolok hogy rákos vagyok.. de mikor elmész a dokihoz, kiderül csak rossz testtartásban alszol és ez okozza hogy fáj a tüdőd. (itt szeretném leszögezni hogy NEM a nemi identitást és a hovatartozást szeretném a rákkal párhuzamba vonni, hanem a félelem érzetet)
Én saját példámból kiindulva azt tettem, hogy nincs mese szembe kell nézni az egésszel. Mi van ha bisex vagyok.
Itt nem elég azt "kimerni" mondani hogy igen én bisex vagyok. Ez az első lépés de nem megoldás.
Nekem az segített eldönteni hogy most én a (7 foku, hetero és meleg végű) skálán hol is vagyok, úgy hogy még bisex-szűz vagyok (szóval még nem volt kalandom pasival egyszer se) hogy, engedtem ennek az érzésnek és gondolatoknak. Féltem tőle, de elfogadtam magamban azt a tényt hogy ilyeneken gondolkozok. Fontos megemlítenem hogy ebben az időszakban nem erőltettem magamra se azt h csajozzak, se azt hogy pasizzak, csak Én és a saját gondolataim számítottak, hogy megismerjem önmagamat, hogy nekem mi is kell.
Igen nehéz volt, mikor eddig heteró identitásban éltem, akkor mi is ez az új dolog, de elfogadtam. A lényeg hogy ne Heteróként vagy Melegként vagy Bisexként nézd a világot, úgy nézd, ami téged boldoggá tesz. ( Kit érdekel az hogy más mit gondol? tudod azok kiknek fontos vagy elfogadnak a gondolataiddal vágyaiddal és félelmeiddel együtt! ) És mikor eljutsz arra a szintre hogy nem megfelelni akarsz magadnak, hanem azt nézed hogy Igazán mi tesz boldoggá onnantól tudod hogy mit akarsz! Igen tény hogy ez egy rögös nehezen járható mentális út, de ez vezet el oda ahova igazán el akarsz jutni a; lelki békéhez. És az hogy neked ezt a lelki békét mi váltja ki, azt csak Te tudhatod, és Neked kell érezned.
És hogy Én mire jutottam? Szerintem nincsen a világon olyan hogy heteró, meleg vagy bisex ember. Ezek csak csoportok, halmazok, mikbe besoroljuk az embereket, mert olyan világban nőttünk fel, ahol mindenkit beteszünk "egy rekeszbe" és akkor te olyan vagy. Szerintem két ember van a világon boldog és boldogtalan. Vannak azok az emberek kik mernek boldogok lenni akár azonos akár ellenkező neművel, és vannak akik inkább boldogtalanok maradnak.
Én arra jöttem rá, hogy igazán Boldoggá egy csaj tud tenni, de ezt sose tudtam volna meg ha nem nézek szembe önmagammal, és jövök rá mi is kell nekem. (de nem zárom ki azt a lehetőséget hogy egyszer kipróbáljam pasival, de ez minimálisan érdeklődési szinten van
2013. 02. 21. csütörtök 14:25  #1100
Törölt felhasználó (388655)
A gondolat ott fog motoszkálni a fejedben továbbra is. Időnként felerősödik, és ellenállhatatlanul vágysz rá, máskor teljesen hidegen hagy. Ez az egész biszex ugyanúgy a megfelelő partnerről szól. Ha meg van a közös hangnem, érdeklődés, akkor nagyon jó tud lenni, ha nincs, többnyire undorral, hányingerrel gondol vissza rá az ember. Nagyon ritka a jó partner. Mindenki Kolumbus akar lenni, hirtelen valami újat, csodálatosat felfedezni, de ehhez is, mint minden máshoz, idő, türelem, egymásra hangoltság, és legfőképpen szimpátia szükséges.
(Ez egy válasz mikettenb üzenetére (2013. 02. 21. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 21. csütörtök 10:23
Mint férfi írok.Vágyakozás,izgalom kitudja igazán,de ha nem vágsz bele mindig jár az agyad rajta.Évekig izgatott a dolog mikor párom a fenekemet simogatta szex közben,de sosem próbáltuk ki az anális izgatást.Mostani kedvesem mindenre nyitott és egyből benne volt ebben is.Nagy várakozás,izgalom előzte meg az első alkalmat,odafigyeléssel kényeztetett,de akkora negatív csalódás volt,hogy még véletlenül sem vágyom rá azóta.Érdekelt egy másik pasi orális kényeztetése,párom egyből igent mondott ,én azt gondoltam enyhe biszex vagyok,ezt háromszor is próbáltuk,mindig mással.És ezért elmondhatom,hogy nem vagyok biszex,csak érdeklődő,mert semmi pozitív élményt nem váltott ki belőlem.De a lényeg ,hogy kipróbáltunk,próbálunk mindent,és elmondhatom hogy megtettem,és nem jár feleslegesen az agyam mindenen.Vágj bele ha jó akkor jó,ha nem akkor léphet az ember tovább.
2013. 02. 21. csütörtök 10:23  #1099
mikettenb mikettenb
Mint férfi írok.Vágyakozás,izgalom kitudja igazán,de ha nem vágsz bele mindig jár az agyad rajta.Évekig izgatott a dolog mikor párom a fenekemet simogatta szex közben,de sosem próbáltuk ki az anális izgatást.Mostani kedvesem mindenre nyitott és egyből benne volt ebben is.Nagy várakozás,izgalom előzte meg az első alkalmat,odafigyeléssel kényeztetett,de akkora negatív csalódás volt,hogy még véletlenül sem vágyom rá azóta.Érdekelt egy másik pasi orális kényeztetése,párom egyből igent mondott ,én azt gondoltam enyhe biszex vagyok,ezt háromszor is próbáltuk,mindig mással.És ezért elmondhatom,hogy nem vagyok biszex,csak érdeklődő,mert semmi pozitív élményt nem váltott ki belőlem.De a lényeg ,hogy kipróbáltunk,próbálunk mindent,és elmondhatom hogy megtettem,és nem jár feleslegesen az agyam mindenen.Vágj bele ha jó akkor jó,ha nem akkor léphet az ember tovább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 14. csütörtök 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856313)
2013. 02. 14. csütörtök 17:57
Tetszett amit írtatok! Én is szívesen kipróbálnám, hogy milyen lenne egy plusz pasival. Azonban sajna ez nekem valószínűleg csak álom marad. Sajna a páromnak nem igazán merem felhozni. Tudom írtatok sok módszert és hogy ne tartsuk magunkban. Azonban ő elég konzervatív és félek a reakciótól és nem szeretném, ha ezért menne tönkre a kapcsolatom. :S Kellemetlen szituáció.... :S
2013. 02. 14. csütörtök 17:57  #1098
Törölt felhasználó (856313)
Tetszett amit írtatok! Én is szívesen kipróbálnám, hogy milyen lenne egy plusz pasival. Azonban sajna ez nekem valószínűleg csak álom marad. Sajna a páromnak nem igazán merem felhozni. Tudom írtatok sok módszert és hogy ne tartsuk magunkban. Azonban ő elég konzervatív és félek a reakciótól és nem szeretném, ha ezért menne tönkre a kapcsolatom. :S Kellemetlen szituáció.... :S
2013. 02. 14. csütörtök 09:47  #1097
vasipár vasipár
Párom végignézni, ahogy egy pasi farkát kiverem és ő közben szopná az én farkam!
2013. 02. 04. hétfő 13:13  #1096
Törölt felhasználó (872128)
Sziasztok!
Az,hogy egy társ mennyire tudja elfogadni azt,hogy párja bi az azon is múlik,hogy te mennyire tudod neki elmondani a te elképzelésedet,illetve mennyire tudod neki elmondani az érzéseidet,gondolataidat és vágyaidat.
Ha kellő türelmet fordítasz arra,hogy feltudja magában dolgozni amit hallott és téged szeret akkor szerintem igen ellehet fogadni.Mi még mindig úgy gondoljuk, hogy ezekhez a dolgokhoz nem csak bátorság hanem türelem is kell. Vagy azért mer a másik fél nem elég tájékozott .Ne olyan legyen,hogy mellé beszélsz mikor kérdéseket tesz fel.Mi sokat beszélünk ezekről a dolgokról és belemegyek olyan helyzetbe amikor csak ketten szeretkezünk meg kérdezem,most mi lenne ha lenne még itt akár egy pár akár egy bi pasi. A férjem mosolyog és meg kérdezi tudni szeretnéd igen persze. És játszadozni kezdünk a gondolattal. vagyis nagyon sokat segít az hogy bele csempézi az életünkbe az ő vágyait és kedvet csinál ahhoz hogy én is kíváncsi legyek. A kíváncsiságom mára már olyan,hogy bár milyen helyzetben tudunk beszélni róla.Bennem is felmerült és fel is ajánlottam neki,hogy ha gondolja menjen egyedül ismerkedjen. A férjem azt mondta,hogy szeretné ha ezt mi együtt tennénk mert kell neki,hogy én is ott legyek. Kell neki is az a biztonság amit mi egymásnak tudunk adni.
2013. 02. 04. hétfő 08:39  #1095
Törölt felhasználó (388655) VIP
A problémának több fázisa van, hisz nem elég elmondani a társunknak, kérdés, hogy mennyire tudja elfogadni, feldolgozni ezt a " másságot", illetve ebben akár csak kísérőként, hajlandó-e részt venni egy ilyen obligátban. Hisz valljuk be, bi férfiként a legnagyobb gyönyör amikor a párommal együtt élünk át különös helyzeteket. Azt a helyzetet el sem tudom képzelni, mikor haza mennék egy ilyen együttlét után, a párom otthon megkérdezné hagymapucolás közben: Na milyen volt? Szerintem ezt a dolgot együtt kell átélni.
2013. 02. 04. hétfő 07:09  #1094
Szép napot mindenkinek.
Örülök neki,hogy az őszinteséggel meg találtad azt a társat akit neked rendelt a sorsod.
Igen helyeselni tudom nem mindig lehet őszinte az ember mert vissza is élhetnek vele. Nagyon fontos,hogy a titkaidat olyan embernek ad át akiben megbízol,és tudod soha nem él vele vissza.Itt nem csak azon van a hangsúly el merem e mondani hanem azon is hogy kinek. Az a társ mennyire szeret ,tisztel ahhoz,hogy a titkaid őrzője legyen.Bárhol bármikor veled és melletted legyen mert az ami titok egyszer ki is derülhet. Itt a lényeg az ha kiderül az a társ akkor is melletted maradjon.Én úgy érzem hogy hálás vagyok a sorsnak,hogy méltónak talált egy bi férfi titkai és vágyai őrzőjének.Úgy gondolom,hogy én bár mikor bárhol feltudom vállalni őt. Sőt azért is keresünk hasonló barátokat,hogy olyan emberekkel tudjunk meg ismerkedni ahol ez elfogadott,Nincs miért szégyenkezni
Nagyon sokat olvasok egy bizonyos könyvet ahol azt tanítják,hogy tanuld meg mást kép nézni a dolgokat.
Szeretek erről a dologról beszélni és bár kivel beszélgetek is róla,mert szerintem ezekről nagyon sokat kell beszélni.
Talán ha mindenki őszinte lesz egyszer saját magához akkor a világ is őszinte lesz az emberekhez.
Mi azokat az embereket szeretnénk személyesem is meg ismerni akik szabadságban élnek a saját életünkben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 02. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 02. szombat 12:45
Ez az elmondani a partnerünknek téma talán a legnehezebb. Nekem is volt pár kapcsolatom, de nem mindegyikben mertem egyáltalán bevallani a partneremnek a beállítottságomat. Aztán rátaláltam a mostani páromra, akinek az első perctől mindent elmondtam, és ő is megosztotta a titkát velem. Akkora bizalom alakult ki emiatt közöttünk, hogy azóta mondhatom, a legboldogabb vagyok a világon smile Mindenkinek ajánlani tudom csak az őszinteséget. Tudom milyen titkolózni, vágyni az együttlétre egy másik pasival, és ezt titkolnom kellett, olyan volt mint egy megcsalás. Hely, idő egyeztetés, történetek kitalálása, hova is megyek ... Ezek után szerencsére együtt fogjuk átélni ezeket a meghitt pillanatokat wave
2013. 02. 02. szombat 12:45  #1093
Ez az elmondani a partnerünknek téma talán a legnehezebb. Nekem is volt pár kapcsolatom, de nem mindegyikben mertem egyáltalán bevallani a partneremnek a beállítottságomat. Aztán rátaláltam a mostani páromra, akinek az első perctől mindent elmondtam, és ő is megosztotta a titkát velem. Akkora bizalom alakult ki emiatt közöttünk, hogy azóta mondhatom, a legboldogabb vagyok a világon smile Mindenkinek ajánlani tudom csak az őszinteséget. Tudom milyen titkolózni, vágyni az együttlétre egy másik pasival, és ezt titkolnom kellett, olyan volt mint egy megcsalás. Hely, idő egyeztetés, történetek kitalálása, hova is megyek ... Ezek után szerencsére együtt fogjuk átélni ezeket a meghitt pillanatokat wave
2013. 02. 02. szombat 09:33  #1092
vigyor2 szia!
Szeretnék hozzá szólni az írásodhoz. Én a felesége vagyok egy bi pasinak. El mesélem a mi történetünket hátha találsz a sorok között olyat ami segít neked könnyebbé tenni a dolgokat,
Leszögezem előre senkit nem szeretnék megbántani és meg sérteni.
Számunkra nem olyan rég derült ki,hogy a férjemnek milyen gondolatai vannak a bi ről. Én meg kértem,hogy őszintén beszéljen róla és igyekszem segíteni neki. Ahogy elmesélte titkos gondolatait,vágyait rádöbbentem arra,hogy akkor én is elmondhatom neki az enyémet.Kimondottan izgatónak találom két pasi játékát és látni azt,hogy felszabadultan közelitnek egymáshoz anélkül,hogy bármilyen elő ítélet lenne bennem. Sőt inkább felfűtött vágyat érzek ahhoz hogy jelenlétemmel segítsem őket.
Nem akarok álszent leni és most nagyon őszinte leszek kérek mindenkit ne haragudjon meg,nekem is volt
hölggyel intim kapcsolatom ,igaz nagyon egy oldalúra sikerült miattam. A fantáziámban nekem is ott volt hogy milyen lehet. de nekem mégsem jött össze a dolog mert rádöbbentem.hogy ez engem nem izgat sőt inkább írítált. Így számomra gyorsan kiderült a dolog,hogy én heteró vagyok.Vissza térve a férjemre én örülök neki,hogy mi ezt a dolgot őszintén meg tudtuk beszélni.És minden olyan segítséget meg tudunk egymásnak adni ami a házasságunkat színesíti és erősíti.
Sajnos az a tapasztalatunk amióta ide regisztráltunk,hogy nagyon sok férfi nem meri felvállalni a gondolatait és saját magát becsapja.Vagy ha be is meri vállalni akkor majd meg látjuk mit hoz a lehetőség szöveggel próbálnak takarózni. Én azt javaslom,hogy ha találkozol azzal a hölggyel aki neked kedves lehet,már az elején szögezd le hogy te neked vannak ilyen elképzeléseid és jó lenne ha ebben neked segítségedre lenne. Amennyiben ez a hölgy nemet mondana akkor sincs tragédia mert valahol ott van az a hölgy aki rád vár csak meg kell találnod.
Én most azt vallom.hogy jobb tudnom a férjem vágyairól.
Remélem találtál a sorok között valami kis reményt arra,hogy bátorságod legyen. Kívánom neked,hogy mielőbb találj rá arra a hölgyre.
(Ez egy válasz bi_polar üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 10:57
[második rész, (első résszel kezd!)]

Utána olvastam ennek is, (Freud szerint az emberek egy 7 foku skálán helyezkednek el a 100%os homosexuálistól a 100%os heterosexuálisig. És az emberek csak 25%-a tartozik a perifériára! Ami azt jelenti hogy az emberek 75% bisexuális, de valamelyik oldalhoz jobban kötődik (vagy éppen középen van); pontosan ez van velem is) és rájöttem hogy biszexulásinak lenni nem jelenti azt hogy meleg az ember (köztudattal ellentétben).
De a storynak még nincs vége. Mikor ezt igy elfogadtam, teljesen felszabadultan éltem tovább, hogy ez van igen (kicsit) bisexuláis vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy akkor a "heterós oldalamnak" löttek, hanem van egy másik (rejtett) oldalam is. Mikor így elmentem egy csajjal randizni (ahol én nagyon jól éreztem magamat), belém nyilalt a gondolat, hogy akkor ez most hogy van? Akkor innentől nincs több homosexuális gondolat? De voltak. És vannak, de nem olyan erősek mint Heteroszexuális, inkább csak kiváncsiság és szabadság vágy mi ezzel a homoszexuális vággyal összekeveredik.

Igazat megvallva még sosem voltam pasival. Illetve, (még akkor sem, mikor még nem fogadtam el magam) se tudtam egy fiúra úgy nézni mint egy párkapcsolatbéli partnerre, inkább mint egy új, érdekes izgalmas dologra. Mikor elképzelem az egészet önkielégités közbe, az felszabaditó, hogy "merek" ilyenre gondolni és bele merem élni magam, izgalmas, izgató érzés, de sose tudtam (max egyszer) úgy elmenni, hogy a fantáziavilágomba egy csaj ne segített volna rá.. Egyszerüen bármennyire is engedtem el magamat (öszintén) nem mentem el addig mig egy csajt is bele nem képzeltem. De attól függetlenül, hogy ezt "átéltem így" úgyanugy feljönnek a gondolatok, és néha arra gondolok mi lenne ha pasival (is) kiprobálnám..

Itt szeretném, hogy írjátok le a gondolataitokat, (mert én félek egy (heteró)kapcsolatba belelépni ezek miatt) hogy lehet-e heteró kapcsolatom a mellet hogy néha vannak homoszexuális gondolataim? mennyire erősödnek ezek meg ha van egy dinamikusan müködő párkapcsolatom egy lánnyal? Ha valakinek volt már hasonló "élménye", illetve ha van építő segítő gondolata a történetemhez, azt nagyon szívesen venném, olvasnám, itt vagy akár privátban.

Köszönöm előre is. smile

(u.i.: Elnézést kérek azoktól, akik egy szexuális élményt vártak a story végén, de olyannal még (sajnos) nem rendelkezem, de büszke vagyok magamra, hogy ezeket is már fel merem vállalni.)
2013. 02. 01. péntek 07:31  #1091
Törölt felhasználó (864766)
Bi fiút keresnénk a párommal szex kapcsolatra. Mi (fiú37 lány 46) évesek vagyunk.Ducik vagyunk. Nem fiatalt legalább 35 évtől keresünk. Csak Hajdú-Bihar megye jöhet szóba! Hely kellene de megbeszéljük a részleteket privátban.
2013. 01. 31. csütörtök 15:54  #1090
szilvilajos szilvilajos
Ez igen! Velős volt és tömör! Igazat adunk! worship
(Ez egy válasz Shooterman üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 18:01
Nap mint nap vágyom rá.. de félek úgy igazán kipróbálni. Az elhatározás.. kezdő lökés hiányzik. Egymás farkát szopni.. kiverni. nemsemmi móka lehet.
2013. 01. 21. hétfő 22:07  #1089
Törölt felhasználó (347419)
Szép kerek írás, sok gondolatoddal egyetértek. eljen Neked most megvan az a lehetőséged, hogy egy-egy randi alkalmával, már az első adandó alkalommal be tudd avatni a partneredet a "kis titkodba", ha erre sor kerül, tedd is meg mielőbb! Ha elfogadja, örülj, de ha nem, akkor megkíméled magad attól az érzéstől, hogy pl 13 év után kínlódsz, hogy miként add be a párodnak, hogy kicsit biszexuális vagy.
Nem akarom újra kezdeni az életemet egy új partnerrel, de ha így alakulna, már az ismerkedés korai szakaszában felvilágosítanám a leendő partneremet a szexuális beállítottságomról. wink
(Ez egy válasz bi_polar üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Utána olvastam ennek is, (Freud szerint az emberek egy 7 foku skálán helyezkednek el a 100%os homosexuálistól a 100%os heterosexuálisig. És az emberek csak 25%-a tartozik a perifériára! Ami azt jelenti hogy az emberek 75% bisexuális, de valamelyik oldalhoz jobban kötődik (vagy éppen középen van); pontosan ez van velem is) és rájöttem hogy biszexulásinak lenni nem jelenti azt hogy meleg az ember (köztudattal ellentétben).
De a storynak még nincs vége. Mikor ezt igy elfogadtam, teljesen felszabadultan éltem tovább, hogy ez van igen (kicsit) bisexuláis vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy akkor a "heterós oldalamnak" löttek, hanem van egy másik (rejtett) oldalam is. Mikor így elmentem egy csajjal randizni (ahol én nagyon jól éreztem magamat), belém nyilalt a gondolat, hogy akkor ez most hogy van? Akkor innentől nincs több homosexuális gondolat? De voltak. És vannak, de nem olyan erősek mint Heteroszexuális, inkább csak kiváncsiság és szabadság vágy mi ezzel a homoszexuális vággyal összekeveredik.

Igazat megvallva még sosem voltam pasival. Illetve, (még akkor sem, mikor még nem fogadtam el magam) se tudtam egy fiúra úgy nézni mint egy párkapcsolatbéli partnerre, inkább mint egy új, érdekes izgalmas dologra. Mikor elképzelem az egészet önkielégités közbe, az felszabaditó, hogy "merek" ilyenre gondolni és bele merem élni magam, izgalmas, izgató érzés, de sose tudtam (max egyszer) úgy elmenni, hogy a fantáziavilágomba egy csaj ne segített volna rá.. Egyszerüen bármennyire is engedtem el magamat (öszintén) nem mentem el addig mig egy csajt is bele nem képzeltem. De attól függetlenül, hogy ezt "átéltem így" úgyanugy feljönnek a gondolatok, és néha arra gondolok mi lenne ha pasival (is) kiprobálnám..

Itt szeretném, hogy írjátok le a gondolataitokat, (mert én félek egy (heteró)kapcsolatba belelépni ezek miatt) hogy lehet-e heteró kapcsolatom a mellet hogy néha vannak homoszexuális gondolataim? mennyire erősödnek ezek meg ha van egy dinamikusan müködő párkapcsolatom egy lánnyal? Ha valakinek volt már hasonló "élménye", illetve ha van építő segítő gondolata a történetemhez, azt nagyon szívesen venném, olvasnám, itt vagy akár privátban.

Köszönöm előre is. smile

(u.i.: Elnézést kérek azoktól, akik egy szexuális élményt vártak a story végén, de olyannal még (sajnos) nem rendelkezem, de büszke vagyok magamra, hogy ezeket is már fel merem vállalni.)
2013. 01. 21. hétfő 15:09  #1088
hubi123 hubi123
Na végre VALAKI (és itt bocsánat azoktól, akik ugyanígy írtam már korábban), aki a topic szellemiségével összhangban az érzéseit, a vívódásait, a küzdelmét írja le összeszedetten, és őszintén! Nem fikáz, nem finnyáz, nem cimkézik (konkrétan), és a félelemről is reálisan ír. Én a magam részéről élvezettel és érdeklődve olvastam, és csak gratulálni tudok hozzá! Bízom benne, hogy sikerül megtalálnod az "arany középutat", és egy boldog kapcsolatban a "másik oldalt" is életben tudod majd tartani!

Köszönöm előre is. smile

2013. 01. 21. hétfő 10:57  #1087
bi_polar bi_polar

Köszönöm előre is. smile

/ 86