Hát igen. Bűnbe esel lassan te is, fiam.
Itt szinte mindenki meghalt...
Én írtam már néhányótoknak - mégha kíváncsiságból is - de mindenki csendben maradt...
Amúgy én is egy gyerekkori haverral rosszalkodtam régebben 1-2 alklommal.
csak aztán megszakadt a kapcsolat.
De néha mintha hiányozna. Ezért is kezdtem el ismerkedni, háha akad valaki, aki szimpi...
Én írtam már néhányótoknak - mégha kíváncsiságból is - de mindenki csendben maradt...
Amúgy én is egy gyerekkori haverral rosszalkodtam régebben 1-2 alklommal.
csak aztán megszakadt a kapcsolat.
De néha mintha hiányozna. Ezért is kezdtem el ismerkedni, háha akad valaki, aki szimpi...
én 18 vok lányal még sajna nem voltam csak haverommal néha leszopjuk egymást (az anál szóba se jöhet!)
Na mi ez a pangás???
Mindenki elkussolt???
Mindenki elkussolt???
De fantáziáltál már valah olyan felállásról,amiben ffi és nő is van?
Aproposex, a csajod tudta ,hogy bi vagy azért mondta, vagy csak úgy érdekelte,hogy milyen lehet 2 fiú és az ő játéka?
Simligép, feleséged van?
Jajj, te!
A privát levél az email postafiókodba fut be. (Ez egy válasz 19evescsavo üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A privát levél az email postafiókodba fut be. (Ez egy válasz 19evescsavo üzenetére (2006. 10. 12. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 12. csütörtök 09:42
nekem írtál? csak mert én nem tudom hol lehet megnézni a privát üzeneteket.:)
nekem írtál? csak mert én nem tudom hol lehet megnézni a privát üzeneteket.:)
(Ez egy válasz Zon üzenetére (2006. 10. 11. szerda 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 23:48
Mennyi kíváncsi ember...
Bezzeg akiknek én írtam, mind csendben maradtak!!
Szia, 52éves vagyok és bevallom nem hibáztam, amikor bisex lettem. A mindig van megoldás tipikus esete, és ha a másik pasi higiénikus akkor még szuper is a dolog. Nem azt mondom, hogy ezt életcélkénmt kell beállitani, de kihagyni is hülyeség, mivel nagyon odaadóak a pasik is!
Mennyi kíváncsi ember...
én is szeretném megpróbálni, nagyon izgat.Bp-ről vagyok én is.
Én már próbáltam a felállást 2 fiú, egy lány. Király volt. Utána még 3szor megismételtük. Amúgy csak fiúval is voltam már, igaz csak leszoptuk egymást, de a barátnőm már nyúlt a seggembe. Jó volt. :)
én is úgy érzem bisex lettem, igy hát ha van jeletkező kettes, hármas, ami jólesik...
egy férfi
egy férfi
apropo,ezt komolyan mondtad? :)
Ezt mondta? Nem mindennapi nőd lehet , szerencséd van hogy ilyen nyitott,esetleg ő is bi?
Ezt mondta? Nem mindennapi nőd lehet , szerencséd van hogy ilyen nyitott,esetleg ő is bi?
Na, hát egyre többen jönnek ide...
A végén még orgia lesz belőle
A végén még orgia lesz belőle
![wink](images/smilies/wink.gif)
halihó! 20 éves bi srác vagyok, kezdő, szeretném már végre kipróbálni milyen egy sráccal... nudizás, közös maszti, maszti 1másnak, kölcsönös orál érdekelne leginkább, aztán még más finomságot is ki lehetne próbálni.. írjatok vagy msn: androme@vipmail.hu
sziasztok, hol tudok letolteni biszex filmeket ,nem klipeket.tanulas celjabol
Na ugye.
Ebben még talán nincs is semmi rossz.
Egy azonban biztos: mindeketten őrültek vagyunk...
Ebben még talán nincs is semmi rossz.
Egy azonban biztos: mindeketten őrültek vagyunk...
Szerintem amilyen őrült világban élünk, már mindekit hajt az a bizonyos kíváncsiság.
Amúgy nem rossz dolog, de nálam marad mindez amolyan "mellékágként", talán így a legjobb.
Amúgy nem rossz dolog, de nálam marad mindez amolyan "mellékágként", talán így a legjobb.