Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

NEM TÁRSKERESŐ!!!

"bi srácnak még a párja sem tudja ezt"
"El kellene már felejteni a két punci milyen gyönyörű demagógiát"
"A srácoknál ha bisexualitás kitudódik a baráti körben, soxor nem tudják tolerálni."
"érdekesebb, a lányok is óckodnak ettől a témától, ezért kevésbé tudjuk megosztani az elképzeléseinket velük."
"sehogy sem tudok nekikezdeni, avagy nem merek"
"Teljesen hetero vagyok, de olykor vannak ilyen gondolataim"
"Csodás két bi férfival. Mikor elsözör engem kényeztettek,aztán egymást."
"Azért furcsa, hogy ennyi fütyire ácsingózó fiú van itt, aki ki szeretné próbálni és mégse jutunk semmire"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2004. 10. 21. csütörtök 08:55  #6
kuklukszklán kuklukszklán
szerintem te egy beszürkült gyökér vagy aki nem tudja mi a jó!
2004. 10. 21. csütörtök 08:24  #5
tibi33 tibi33
De egyszerűen megtudhatjátok.Be kell lopózni a sittre és valami nagyfaszú kancigánnyal egy cellába kéritek magatokat!Meg tudjátok hamarosan mi a jó!Idióta rossz buzik!
2004. 10. 20. szerda 23:13  #4
Peetibi Peetibi
Oké. Akkor bevállalós csajok, vagy akik ilyen bulit szerveznek ÍRJATOK!!!
2004. 10. 20. szerda 18:59  #3
kuklukszklán kuklukszklán
szerintemmindent ki kell próbálni akinek már szex közben maszírozták a prosztiját az tudja mi a jó!
2004. 10. 20. szerda 14:28  #2
Peetibi Peetibi
Ki tudja hányan vannak!!! Szerintem nagyon sok hapsi elfantáziált már ilyesmiröl, nincs ezen semmi szégyelnivaló. Bevallom Én is, de csak úgy tudnám elképzelni, hogy egy lány azért ott legyen, mert ha nincs akkor az már necces!!!
(Ez egy válasz Bond üzenetére (2004. 10. 20. szerda 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 20. szerda 12:10
Szerintetek sokan vannak? Homokosok? Egyszer én is szeretném kipróbálni, de azt olvastam, hogy a férfiak ettől buzik lesznek, ha jó volt...
2004. 10. 20. szerda 12:10  #1
Bond Bond
Szerintetek sokan vannak? Homokosok? Egyszer én is szeretném kipróbálni, de azt olvastam, hogy a férfiak ettől buzik lesznek, ha jó volt...
/ 86