Barátnők.
Rendkívül izgalmas lehetett az a bizonyos swinger est.
Volt bark a swinger buliban aki az esküvőtőkön is résztvett?
Az álom, hogy egy ilyen eseményen én is résztvevő legyek.
Rendkívül izgalmas lehetett az a bizonyos swinger est.
Volt bark a swinger buliban aki az esküvőtőkön is résztvett?
Az álom, hogy egy ilyen eseményen én is résztvevő legyek.
Ne is bánjátok, ha "ribi" múltatok van!
Oh, akkor én kérek elnézést a félreértésért!
De továbbiakban ez akkor is veszett mód szexi!
De továbbiakban ez akkor is veszett mód szexi!
néha, belefutok a meséidbe, amikről - már csak ismeretlen férfitársam miatt is, aki a pasid (ha van olyanod) csak remélem, hogy nem mindig írsz valót!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 18:58
en menyasszony kent a lagzinkba a zeneszekkel sexeltem,isteni volt, tobbszor is elelveztem.
Pont ez volt megemlítve a legelső hozzászólásotokban 2007. 12. 03. hétfő 17:14-kor.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 18:58
en menyasszony kent a lagzinkba a zeneszekkel sexeltem,isteni volt, tobbszor is elelveztem.
Akkor ti csak ketten, a többiek nézhettek, valamint ők külön mindenki-mindenkivel? Még egy csajt sem vettetek be?
Bár a szituáció így is izgalmas szituáció lehetett!
Bár a szituáció így is izgalmas szituáció lehetett!
Wow! Jól hangzik! A haveri társaságból volt aki meghúzta a menyasszonyt???
Sexuális vágyaim között talán a legizgalmasabb, az hogy az esküvő napján valamilyen erotikus afférom legyen a menyasszonnyal. Természetesen itt nem a saját esküvőmre gondolok. Akár titokban az esküvői készülődés előtt, akár férj tudtával hármas cuckold sex keretében. Nincs annál izgatóbb mint menyasszonyi ruhában megdugni az ifjú arát. Egyetlen ehhez köthető élményem még az egyetemi évekre vezetnek vissza mikor az egyik exem leszopott az esküvője előtti héten a lánybúcsún. Izgalmas volt de nem ugyan az, mintha egy független arával lehettem volna. Attól tartok ez a vágyam beteljesedetlen marad, bár külföldi blogokon sok érdekes sztorit lehet olvasni a témában, főleg cuckold keretébe. Érdekes lenne megismerni, hogy nektek van e hasonló történetetek vagy vágyatok.
Üdvözlet
Üdvözlet