Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2024. 08. 07. szerda 13:21  #1130
Felcsel Felcsel
Én szivessen venném ha jól kielegitenek frigid feleségemet nincs aki komolyan valalkozna rá visszatérnek
Teljessen úgy néz ki hogy jéghideg persze nem lehet tudni mert csak olyanok írták akik mikor akcióba kellet volna lépni meghatraltak
2024. 08. 07. szerda 09:12  #1129
Tix-Hay Tix-Hay
Az évi 1-kétszeri vidéki wellneseinken mindig meghívunk magunkhoz egy harmadikat vagy ha éppen sikerül párt, pár óra erejére, nagyon fel tudja dobni a pihit, na meg a kapcsolatunk is erősíti. Nagyon izgi mind a hölgy tagnak, a fiú tagot meg kicsit kisegíti. vigyor2 Arra kell figyelni, hogy mindig legalább két delikvens legyen, mert sokszor csak az ígéret van, és a megjelenés fura indokokkal elmarad. Ilyenkor jöhet a póttag. Párokkal sokkal nehezebb, de most talán összefog jönni.
2024. 08. 07. szerda 09:03  #1128
Tom1111 Tom1111
Igen mi is ezt szeretjük, nagyon jó!!! smile
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 21:26
Nekem régóta vágyam, hogy egy olyan idősebb 50+ os jó egzisztenciával rendelkező ( nyilván anyagiaktól mentes mielőtt félre értené bárki) potens pasit találjunk aki hosszú távon házibarát és ha úgy alakul a párom kettesben is találkozik vele néha, kényeztetik egymást vagy elmennek egy Spa ba aztán este , vagy másnap hazajön jó alaposan megdugva , kielégitve , teleélvezve
2024. 08. 07. szerda 07:50  #1127
Azumi1980 Azumi1980
Szia! Engemet láthatnál vele akció közben! Még fel is vehetnéd videóra!
(Ez egy válasz InterestCouple89 üzenetére (2024. 08. 07. szerda 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 07. szerda 02:18
Engem izgatna ha látnám a feleségemet akció közben mással smile
2024. 08. 07. szerda 02:18  #1126
InterestCouple89 InterestCouple89
Engem izgatna ha látnám a feleségemet akció közben mással smile
2024. 08. 06. kedd 09:15  #1125
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Ez már nekem is régi vágyam, sok esetben már a gondolat is izgalomba hoz. Elmegy párom aztán közben jönnek a képek videó részletek. Mikor haza ér pedig már várom, hogy elkaphassam.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem régóta vágyam, hogy egy olyan idősebb 50+ os jó egzisztenciával rendelkező ( nyilván anyagiaktól mentes mielőtt félre értené bárki) potens pasit találjunk aki hosszú távon házibarát és ha úgy alakul a párom kettesben is találkozik vele néha, kényeztetik egymást vagy elmennek egy Spa ba aztán este , vagy másnap hazajön jó alaposan megdugva , kielégitve , teleélvezve
2024. 08. 06. kedd 07:53  #1124
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Plusz 1 főt mindig talál az ember klub nélkülis , hogy jó e az már más kérdés . Klubban Házibarátot nem keresnénk soha ( persze nyilván lehet kivétel is ott is lehet találni ) de a klubok tőlünk messze vannak így nem valószínű hogy pkbt ott találunk egy házibarátot a mi környékünkről
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 21:00
Igen, ezzel egyetértek, más jellegű, hangulatú a két "műfaj". Viszont +1 főt is sokkal könnyebb klubban találni (és ha szimpi akkor ott kontaktot cserélni vele) mint máshonnan.
2024. 08. 05. hétfő 21:00  #1123
sexfocus sexfocus
Igen, ezzel egyetértek, más jellegű, hangulatú a két "műfaj". Viszont +1 főt is sokkal könnyebb klubban találni (és ha szimpi akkor ott kontaktot cserélni vele) mint máshonnan.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 20:33
Nem értjük az összefüggést ,a házibarát az nem egy estés szexparty , voltunk már klubban is természetesen és élveztük de" a körte az nem alma "
2024. 08. 05. hétfő 20:33  #1122
Nem értjük az összefüggést ,a házibarát az nem egy estés szexparty , voltunk már klubban is természetesen és élveztük de" a körte az nem alma "
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 05. hétfő 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 05. hétfő 18:55
Látogassatok meg egy klubbot, ott azonnal face to face kamumentesen találtok jelentkezőket s közben még buli, jó hangulat is van smile
2024. 08. 05. hétfő 18:55  #1121
sexfocus sexfocus
Látogassatok meg egy klubbot, ott azonnal face to face kamumentesen találtok jelentkezőket s közben még buli, jó hangulat is van smile
2024. 08. 04. vasárnap 21:26  #1120
2024. 08. 04. vasárnap 09:11  #1119
upaupa upaupa
Úgy megnézném mit kezd egy ilyen nagy szájú a feleségemmel, de méret limit van, itt az veszít akinek hosszú...
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 08. 03. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 11:59
Mert nem volt még velem. Bízd ide. Nagyon elintézem
2024. 08. 04. vasárnap 07:32  #1118
Törölt felhasználó (4749178)
Ugye írtuk anno egyszer igen,de hármas alkalmával azért a pasival elvan kettesben ...kis lovaglás stb.
Van hogy előbb élvezek,utána ki szoktam menni had legyenek kicsit el..Vendég is könnyebben élvez ha nem lesik.. smile
2024. 08. 03. szombat 20:31  #1117
Jatekos86 Jatekos86
Irigyellek titeket. Nálunk a feleségemet egyáltalán nem érdekli. És ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre konzervatívabb circling
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 03. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 18:41
Ez nálunk rendszeres smile
2024. 08. 03. szombat 18:41  #1116
KisTitkárnő KisTitkárnő
Ez nálunk rendszeres smile
2024. 08. 03. szombat 11:59  #1115
GirlforFoursome GirlforFoursome
Mert nem volt még velem. Bízd ide. Nagyon elintézem
(Ez egy válasz Hyper_Fasz üzenetére (2024. 08. 02. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 02. péntek 23:39
Nekem sose volt ilyen, viszont nálunk a legnagyobb baj az, hogy senki se tudta ugy megdolgozni a nőmet, hogy könyörögjön a faszáért, hogy akarja magába a tövéig, hogy fulladozzon miközben lüktet a makkja a torkába.
Mind a 3 alkalommal úgy járt, hogy felment a pasi, kb éppenhogy elkezdték, lemélytorkozta és már majdnem elment a pasi.
Emiatt nem igazán jött be, de mikor kaptam a telefonomra a videót hogy hogyan fuldoklik egy 20 centis faszon, azthittem elreped a farkam. Szinte gatyába elveztem és csak reménykedtem, hogy ugy megdugják, hogy kitágul és teleélvezik a punciját.
De nem hogy teleélvez, még a seggére se tudott rendesen elmenni.

Lehet ad neki még egy esélyt, de szinte lehetetlen normális srácot találni,aki tud és normális a farka. Aki tudna rendesen kamerázni ahogy szopják éppen bő nyállal, meg mélytorkozzák. Na meg kutyába a lába közé veri a telót aztán úgy huzza faszra, hogy lucskos legyen a pinája. Majd mikor kitágult és teleélvezte, a nöm széthuzza kutyába a seggèt és levideozza, hogy folyik ki belőle a gecije.

Ha bárkinek másnap vagy utána van félelme, az baj, hisz magát nem úgy látja ahogy addig.
Nálam sose volt ilyen.
Sőt, csak reménykedek mindig. Hogy heti szinten lesz ilyen és valaki megdugja ugy ahogy imádja
2024. 08. 03. szombat 11:58  #1114
GirlforFoursome GirlforFoursome
Nem volt még velem. Simán megoldom, bizd ide
(Ez egy válasz Hyper_Fasz üzenetére (2024. 08. 02. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem sose volt ilyen, viszont nálunk a legnagyobb baj az, hogy senki se tudta ugy megdolgozni a nőmet, hogy könyörögjön a faszáért, hogy akarja magába a tövéig, hogy fulladozzon miközben lüktet a makkja a torkába.
Mind a 3 alkalommal úgy járt, hogy felment a pasi, kb éppenhogy elkezdték, lemélytorkozta és már majdnem elment a pasi.
Emiatt nem igazán jött be, de mikor kaptam a telefonomra a videót hogy hogyan fuldoklik egy 20 centis faszon, azthittem elreped a farkam. Szinte gatyába elveztem és csak reménykedtem, hogy ugy megdugják, hogy kitágul és teleélvezik a punciját.

Lehet ad neki még egy esélyt, de szinte lehetetlen normális srácot találni,aki tud és normális a farka. Aki tudna rendesen kamerázni ahogy szopják éppen bő nyállal, meg mélytorkozzák. Na meg kutyába a lába közé veri a telót aztán úgy huzza faszra, hogy lucskos legyen a pinája. Majd mikor kitágult és teleélvezte, a nöm széthuzza kutyába a seggèt és levideozza, hogy folyik ki belőle a gecije.

Ha bárkinek másnap vagy utána van félelme, az baj, hisz magát nem úgy látja ahogy addig.
Nálam sose volt ilyen.
Sőt, csak reménykedek mindig. Hogy heti szinten lesz ilyen és valaki megdugja ugy ahogy imádja
2024. 08. 03. szombat 11:17  #1113
mivagyunk12 mivagyunk12
És Te megtudod dolgozni kemény a párod?

Nálam sose volt ilyen.
2024. 08. 03. szombat 05:16  #1112
buszosati01 buszosati01
Èvekig volt házibarink,sokszor csak kettesben voltak.
2024. 08. 03. szombat 05:09  #1111
Kitudja20 Kitudja20
Hát azért ez nem biztos ! Pl én nagyon bírom a melytorkot és van is 20centi sott igen jól kamerazok közbe de mi csak párommal fogadunk bárkit is de igen mi is ezt tapasztaljuk hogy olyanok akarnak bizonyítani akik még az alapot is alig tudják

Nálam sose volt ilyen.
/ 69