Nekem a volt párommal volt ilyen kaland. Egyik cimborámmal hármasba mentünk éjszakai fürdőzésre a balcsira. A hölgy nem hozott fürdőruhát, így ő eleinte csak bugyiba volt. Majd mindenki meztelenül. Én picit hagytam őket, hogy felfedezzék egymást. Csak "apró dolgok történtek" de izgalmas élmény volt.
Hűűűű de nagyon szeretnék én is a párod barátja lenni
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 15. szerda 22:37
Engemet nagyon megbaszott pl a férjem legjobb barátja, úgy kezdődött hogy kicsit bevoltunk álva szilveszterkor és a férjem barátja is velünk volt szoba jött a hármas és bevettük a srácot bár én is meg a férjem is meglepodtünk mert a srácnak 22 cm farka volt, hát jól szét kurt az biztos
Szerintem is. A kölcsön az, mikor valaki elviszi a párod, használja majd visszahozza. A közös élmények az más.
(Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2022. 06. 14. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hú ne is mond láttam rajta főleg mikor rahuzott a faszara,folyt le róla a nedvem, nagyon kemény volt
(Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól hangzik!A párodnak is extrém látvány lehetett.
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 16. csütörtök 07:24
Igen nagyon is már mikor elővette akkor láttam már hogy ez nagy menet lessz, alig fért bele számba, és rendesen kitagitott majd belém élvezett
Melyik clubba jártok?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2022. 06. 12. vasárnap 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 12. vasárnap 20:53
Ha clubbozunk imádom a kedvesem előre küldeni egy neki tetsző pasival Mire odaérek általában nem nekem kell felizgatnom
Igen nagyon is már mikor elővette akkor láttam már hogy ez nagy menet lessz, alig fért bele számba, és rendesen kitagitott majd belém élvezett
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Mind a hármuknak.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2022. 06. 16. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért gondolom jól eset?
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2022. 06. 15. szerda 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Engemet nagyon megbaszott pl a férjem legjobb barátja, úgy kezdődött hogy kicsit bevoltunk álva szilveszterkor és a férjem barátja is velünk volt szoba jött a hármas és bevettük a srácot bár én is meg a férjem is meglepodtünk mert a srácnak 22 cm farka volt, hát jól szét kurt az biztos
At ilyen spontán a legjobb nem a megszervezett szerintem.
A kölcsön az nem furcsa megfogalmazás?Szerintem ez közös émény .
Ha clubbozunk imádom a kedvesem előre küldeni egy neki tetsző pasival Mire odaérek általában nem nekem kell felizgatnom
Sziasztok! Mi most is rendszeresen tobbesezunk igy aki megfelel a felteteleknek az persze a fiu jelenleteben de viheti a parom.
Volt hasonló időszakunk nekünk is, nagyon imádtam Feleség "ribanckodását". Sajnos jött a covid, megszűntek az ilyen kalandok, most pedig hiába bíztatom, nem tud "visszazökkenni", pedig én nagyon szeretném újra így haza várni...
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2022. 06. 11. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 16:07
Első feleségem rendszeresen kölcsönvették, leginkább az én unszolásomra. Mindig elmesélte miket művelt, imádtam, mikor lucskosan, spermásan hazaállított és nekieshettem.
Legizgatóbb talán a készülődés volt előtte, mert tudtam mi fog vele történni. hihetetlen volt úgy elengedni, hogy a kabát alatt csak bugyi, combfix és melltartó volt rajta. Mikor hazajött ,szinte semmi. Volt olyan mikor azért ment el este egy szállodába, mert az akkori szeretője felkínálta a legjobb barátjának, mert szerette volna nézni ahogy dugnak.
Legizgatóbb talán a készülődés volt előtte, mert tudtam mi fog vele történni. hihetetlen volt úgy elengedni, hogy a kabát alatt csak bugyi, combfix és melltartó volt rajta. Mikor hazajött ,szinte semmi. Volt olyan mikor azért ment el este egy szállodába, mert az akkori szeretője felkínálta a legjobb barátjának, mert szerette volna nézni ahogy dugnak.
Az nagyon király lehetett,mi is imádjuk az ilyen szitukat!
(Ez egy válasz naxos üzenetére (2022. 06. 11. szombat 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 16:07
Első feleségem rendszeresen kölcsönvették, leginkább az én unszolásomra. Mindig elmesélte miket művelt, imádtam, mikor lucskosan, spermásan hazaállított és nekieshettem.
Lennék én is az apósod!
(Ez egy válasz romafamily üzenetére (2022. 06. 10. péntek 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 10. péntek 23:35
Hosszú évek óta az én drága apósommal is rendszeresen szexelek
És azokat a vidókat miért nem láthatjuk. Biztosan jó közönsége lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672558)
VIP
2022. 06. 09. csütörtök 11:06
Rendszeresen , de mindig video is készül róla.
A kettő kizárja egymást?
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 06. 11. szombat 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 11. szombat 06:57
A multkor meg azt irtad az ismerosod felesegenek a gazdag nagypapa csinalta az unokakat.
Egy vicc jut eszembe rolatok: Ket r...a csaladi kepeket nezeget:
"-De sok szip gyerek, van itt apraja-nagyja. Mind te csinaltad?
-A nagyjat igen az aprajat meg a nagyja...."
Egy vicc jut eszembe rolatok: Ket r...a csaladi kepeket nezeget:
"-De sok szip gyerek, van itt apraja-nagyja. Mind te csinaltad?
-A nagyjat igen az aprajat meg a nagyja...."