Volt részem hogy a férj azt mondta hogy mennyek belé de valamiért a hölgy nem engedte.
Mesélnél ilyen élményekről?
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 03:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 03:03
A férjem rendszeresen felkínál a barátainak, akik élnek vele
De volt már, hogy teljesen idegeneknek...
Idegeneknek is fölkínálja, nem fontos ismerni.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár hogy nem ismerem a férjed....
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 06. 05. vasárnap 03:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 05. vasárnap 03:03
Imádjuk.... csak nagyon válogatunk
Teljes mertekig egyetertek. A szex ugy jo ha szaftos es fektelen.
(Ez egy válasz HARMASBAN88 üzenetére (2022. 06. 04. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 04. szombat 14:29
Sziasztok! Én a barátnőmet már 4x kölcsön adtam egy interneten talált barátunknak azóta már a feleségem és a gyerekeim édes anyukája de ha most a szülés után osszekapja magát akkor újra megyünk a srác hoz! SZERINTEM A LEGIZGATOBB DOLOG MIKOR KAPCSOLATBA VAGY A PÁRODDAL CSÓK VAGY ÖLELÉS VAGY BÁRMI ÉS KÖZBE EGY IDEGEN FELNYOMJA NEKI A FARKÁT A PUNCIJABA MINDENKINEK AJÁNLOM CSAK
Sziasztok! Én a barátnőmet már 4x kölcsön adtam egy interneten talált barátunknak azóta már a feleségem és a gyerekeim édes anyukája de ha most a szülés után osszekapja magát akkor újra megyünk a srác hoz! SZERINTEM A LEGIZGATOBB DOLOG MIKOR KAPCSOLATBA VAGY A PÁRODDAL CSÓK VAGY ÖLELÉS VAGY BÁRMI ÉS KÖZBE EGY IDEGEN FELNYOMJA NEKI A FARKÁT A PUNCIJABA MINDENKINEK AJÁNLOM CSAK
egyetértunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580402)
2022. 06. 02. csütörtök 08:41
Mi is szeretjük, de nagyon nehéz szimpatikus pasit találni.:(
Nem megcsalás mert meg van egyezve a pár hogy ezt szabad, ha pedig szabad hogy utólagosan nyilatkozik az egyik tag egy jó szexről az már teljesen egyéni felizgat vagy feldühíti az embert. Néha én is elképzelem milyen lenne ha úgy jönne haza az asszony hogy :drágám szét kefélték a puncim, gyere elmesélem megmutatom a fotókat közben te is dugj meg, hmmm de egy ilyen szinte csak mese országban lehetséges
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 02. csütörtök 04:27
Mi abban az eszméletlen hogy megtudod hogy megcsalt a párod? Mások ezért válnak vagy még rosszabb dolgot tesznek.
Mi is szeretjük, de nagyon nehéz szimpatikus pasit találni.:(
Mi abban az eszméletlen hogy megtudod hogy megcsalt a párod? Mások ezért válnak vagy még rosszabb dolgot tesznek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 02. csütörtök 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637132)
2022. 06. 02. csütörtök 02:31
Működik nálunk is és imadjuk mindketten. Ha őszinte a párkapcsolat mindent meglehet beszélni...komunikáció az alapja minden kapcsolatnak...sőt a legjobban imádom mikor utólag tudom meg és kapom a fotókat.... huuu eszméletlen érzés
Működik nálunk is és imadjuk mindketten. Ha őszinte a párkapcsolat mindent meglehet beszélni...komunikáció az alapja minden kapcsolatnak...sőt a legjobban imádom mikor utólag tudom meg és kapom a fotókat.... huuu eszméletlen érzés
Nem valami borzalmas dolog ez! És a feleségem is boldog volt, új élményekben volt része.
Adtam már kölcsön 2x is!
Különböző pasi volt mind a két esemény!
Mind a két esetben olyan pasinak akivel korábban már voltunk együtt hármasban!
De sajnos csalódás volt,mert egyik sem bírta a szexet 2 percnél tovább!
Mi úgy oldottuk meg a "cuckold" részét,hogy levideózták nekem a dolgokat!
Mi ezt így szerettük volna
Különböző pasi volt mind a két esemény!
Mind a két esetben olyan pasinak akivel korábban már voltunk együtt hármasban!
De sajnos csalódás volt,mert egyik sem bírta a szexet 2 percnél tovább!
Mi úgy oldottuk meg a "cuckold" részét,hogy levideózták nekem a dolgokat!
Mi ezt így szerettük volna
Tökéletes megfogalmazás és valóban CSODÁLATOS ÉLMÉNY
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2022. 05. 31. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 31. kedd 14:26
A "kölcsön adni"-nem szószerint értendő,vagy legalábbis nem mindig.Nyilván nem úgytörténik,hogy valaki kölcsön adja a feleségét mondjuk 3 órára...most van 3 óra,légyszi 6-ra hozdd vissza,és nagyon vigyázz rá,mert ha valami baja lesz,a biztosítást te intézed..."A lényeg a cuckoldon van,tehát jelen van a párja is,esetenként a Nő egyedül is mehet másik pasihoz...CSODÁLATOS ÉLMÉNYEK,remélem,hogy hamarosan nálunk is meglesz...
A "kölcsön adni"-nem szószerint értendő,vagy legalábbis nem mindig.Nyilván nem úgytörténik,hogy valaki kölcsön adja a feleségét mondjuk 3 órára...most van 3 óra,légyszi 6-ra hozdd vissza,és nagyon vigyázz rá,mert ha valami baja lesz,a biztosítást te intézed..."A lényeg a cuckoldon van,tehát jelen van a párja is,esetenként a Nő egyedül is mehet másik pasihoz...CSODÁLATOS ÉLMÉNYEK,remélem,hogy hamarosan nálunk is meglesz...
Nem kell kölcsön adni. Nem egy tárgy. Közösen együtt bent lenni minden jobban.
Sziasztok!Nagyon vágyom rá én is,Párommal sokat beszéltünk erről,de még nem jutottunk el tettekig.Néha benne lene,néha meg ellenkezik...
Na hadd lássuk mi is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 07. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4007442)
2022. 05. 07. szombat 19:30
Én ma. Fényképek is vannak