aki felmeri telefonon válalni magád anak már van esélye.ott kiderül kamus vagy nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658346)
VIP
2022. 02. 13. vasárnap 10:26
Az utóbbi a nehezebb...
Az utóbbi a nehezebb...
szervezés és ne kamusok legyenek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658346)
VIP
2022. 02. 13. vasárnap 10:15
Szerencsés
Szerencsés
kölcsön adva nem de pénteken volt két nö három pasi.jó volt
Te tudod, h mitől indul be... Itasd... Vagyd hívj át valakit magatokhoz, és kezdj el előtte közeledni, lehet, hogy beindídtja. Amúgy szanaszét nyalnám azt a p...t.
sziasztok, én is adnám de a nejem nem akarja....pedig imádja a szexet állati módon....mit tegyek? van ötlet?
(Ez egy válasz Házaspár 73 üzenetére (2022. 02. 13. vasárnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 13. vasárnap 06:37
Mi nagyon imádjuk,havi 1-2 alkalommal van kölcsönadva a nejem.
Mi nagyon imádjuk,havi 1-2 alkalommal van kölcsönadva a nejem.
Ne kezdd el a feszitest… nem kell nekunk, azaz kettonknek beszelgetnunk, es ne minositgess ismeretlenul. Koszonom szepen.
Szerencsés ember akinek kölcsön adod.Nagyon jó
(Ez egy válasz bikandur77 üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem jobb ott lenni akár nézőként mint nem ott lenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 11. péntek 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1532232)
2022. 02. 11. péntek 20:52
Nekem a heti 3 alkalommal ment egy pasihoz amiről én is tudtam és. Élveztem is
Nekem a heti 3 alkalommal ment egy pasihoz amiről én is tudtam és. Élveztem is
Tinédzser illetve húszas éveimben sokszor előfordult, igaz nem barátnők voltak hanem szexpartner hölgyek, akik örültek neki hogy foglalkoztunk velük..
fini lehet én sajna csak úgy adtam oda hogy haver nyalogatta a puncit sajnos több nem volt gondoltam reménykedtem hogy lesz több és akkor otthagyom őket kicsit, de semmi
Ezt a szót hogy kölcsön, a masszőr sráctól hallottam először mégpedig úgy fogalmazott hogy kölcsön kérné tőlem a páromat egy masszázsra meg esetleg szexre is de én is ott lehetek. Így csak részben 100 % a kölcsön jelentése nem ?
Imádtm minden pillanatát. Parom úgy viselkedett mint egy igazi buja ribanc. Két farok folyamatosan benne volt. Nagyon bejött neki a nalamnal kissebb farok ami pont idealis volt a popsiának. Annyira elvezte hogy repetat akart egyedül, amit meg is kapott. Egy ujabb élmény hogy ugy dugod meg a párod hogy már elő van keszitve neked mas által. Meg nedves a punci és elö van keszitve a popsi is. Sok ilyet még.
Szia! ez melyik sw klub volt?
(Ez egy válasz jatekosmel üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 19:22
Imádom nézni, amikor párom egy másik pasival élvezkedik.
A legutóbbi swinger buliban is megtörtént
Volt egy kb tőlünk 10 évvel idősebb, sportos, rámenős, de tisztelettudó pasi. A buli folyamán folyamatosan flörtölt, udvarolt, végül iszonyatos nagy menetet csapatunk 3asban. Tökéletes első kör volt
Volt egy kb tőlünk 10 évvel idősebb, sportos, rámenős, de tisztelettudó pasi. A buli folyamán folyamatosan flörtölt, udvarolt, végül iszonyatos nagy menetet csapatunk 3asban. Tökéletes első kör volt
Imádom nézni, amikor párom egy másik pasival élvezkedik.
Mi is imádjuk...csak pasit nem találni aki megfelel az igényeinknek...
kölcsön nem de hármasba négyesbe már töbször voltunk meg leszünk is ha van megfelelö partner