Sziasztok. Talán a legnagyobb köszönöm az tőlem kell, hogy menjen....... KÖSZÖNÖM!!!!!! Örülök, hogy megismerhettem sok kedves embert. Jól éreztem magam nagyon.)))
(Ez egy válasz felosz üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát mint első bálozós hihetetlenűl jól éreztem magam! Köszönöm a befogadást!
(Ez egy válasz felosz üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát ez nagyon gyorsan eltelt sajna... Köszönöm mindenkinek akik eljöttek!!! Megint egy szuper hétvége van mögöttünk! Baromi sok munkánk van ebben a 3 napban hogy mindenki jól érezze magát, köszönöm a sok baráti segítséget amiket évről évre újra megkapok !!!Nagyon örültünk az első bálozóknak is !!!! Puszi és ölelés mindenkinek!!!
tudhatod a nélkül nem megy a buli !!!
(Ez egy válasz j-o-s-i-n-a-g-a üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne csigázz! Becsajoztam! Ezt lekésted!
(Ez egy válasz j-o-s-i-n-a-g-a üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 20:51
Annyi női popsi tetoválas van rajtad hogy komolyan gerjetek rád !!!
Annyi női popsi tetoválas van rajtad hogy komolyan gerjetek rád !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1543892)
2022. 06. 19. vasárnap 13:37
Sziasztok!
Köszönöm a felejthetetlen hétvégét!
jajjjj teeeeee !! de jó volt teeeee suzukis genszter
(Ez egy válasz sós pisztácia üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó pálinka mindig van nálad !!!
(Ez egy válasz felosz üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosi Tesa !!!
(Ez egy válasz MosGerila üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm hogy veletek voltam !!! rock and roll jó buli volt tánc nevetés kacsintás !!!
Sziasztok!
Jó volt újra együtt, Veletek! Puszi, pacsi!
Jó volt újra együtt, Veletek! Puszi, pacsi!
igen isteni napok voltak
Én is jól éreztem magam.Kösszönet a szervezőknek a rengeteg mindent.Szeretnék menni következőkre is.
Szuper csapat köszönöm!
Sziasztok. Köszönöm nagyon jó buli volt. Jövőre elöbb megyek
Sziasztok!
Mindenkinek jó szórakozást ott !
Sziasztok.
Mai nap este 6 után, van aki megy a találkozóra Pestről, és társulhatnék hozzà?
Pesten vagyok....
Előre is köszönöm. További szép napot.
Mai nap este 6 után, van aki megy a találkozóra Pestről, és társulhatnék hozzà?
Pesten vagyok....
Előre is köszönöm. További szép napot.
Aki bújt aki nem mi megyünkkk
No már csak 1 alszunk