Sziasztok jelentkezni nálam üzenetben kell! teljes névvel és egy elérhető telefonszámmal
(Ez egy válasz Virgonc páros üzenetére (2022. 04. 28. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 28. csütörtök 10:18
Sziasztok
Mikor és hol lenne?Szívesen elmennenk mi is barátkozni szórakozni.Ki tudja mit hozz a egy ilyen buli.
Mikor és hol lenne?Szívesen elmennenk mi is barátkozni szórakozni.Ki tudja mit hozz a egy ilyen buli.
Sziasztok
Sziasztok!
Mi is jelentkeznénk, ha még lehetséges ;-p
Mi is jelentkeznénk, ha még lehetséges ;-p
be nevezek én is egy jó csapathoz
Ott a helyünk!
Hány főre számoltok kb?
Mernél mást tenni
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2022. 04. 08. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ott leszünk )
Nem itt kell foglalni, ha szeretnél jönni üzenetben légyszives
(Ez egy válasz Husika7503 üzenetére (2022. 04. 06. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 06. szerda 20:20
A fene bocsiiii szóval Én megyek, menni szeretnék... De fuvart szeretnék Budapestről. Ha valaki el tudna vinni
A fene bocsiiii szóval Én megyek, menni szeretnék... De fuvart szeretnék Budapestről. Ha valaki el tudna vinni
Haliii. Én megyek
Haliii. Én megyek
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Persze lehet! Szállás foglalás nálam üzenetben!
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2022. 03. 31. csütörtök 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok mi is mennénk ha még lehet
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2022. 03. 31. csütörtök 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Várunk titeket szeretettel!
Az első kettőn én is részt vettem és nagyon jól sikerült, sajnos azóta eltelt legalább tíz év
Igen lehet ... irj üzenetet
(Ez egy válasz David0424 üzenetére (2022. 03. 02. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék ha még lehet ???!!!
Naptárba jegyezve
Mennyit is alszunk addig?