Próbálkoztunk mi is mű puncival de nekem nem jön be , túl szűk hiába a sok síkosító pedig játéknak nem lenne rossz néha
Gyerekek én ilyet én is vettem. Szuper cucc. Nem vagyok kapcsolatban de egy itteni ismerősöm, egy bombázó már segített benne. Felhúzta rám és csinálta. Nekem csak élveznem kellett ahogy dolgozott rajta és a látvány se volt semmi. Szerintem 3 perc sem volt és a vége is hepiend volt. Semmi nem veszett kárba, ha értitek. Szóval a megfelelő partnerrel ez is szuper.
Én imádom a mupuncimat de általában kézzel masztizom. Műpuncit csak akkor használok ha egyedül vagyok itthon. Így megmarad a varázsa is, nem unok rá
Az asszony sosem volt olyan "kreatív", hogy közös élményt hozzon össze egy műpuncival...
Igen, ezek a torzók szerintem is elég bizarr dolgok.
Igen, ezek a torzók szerintem is elég bizarr dolgok.
Hát jobb mint a kéz. Asszony is szerette rajtam használni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4710850)
2024. 01. 14. vasárnap 22:37
Eddig nem jutott eszembe.
Bár pont azért vettem ilyet, hogy ne érezzem a kezem, illetve a kezemben a farkam.
Bár pont azért vettem ilyet, hogy ne érezzem a kezem, illetve a kezemben a farkam.
Mert az átlagra méretezik. A Párom "heppje", hogy időről-időre próbálkozik a műpuncival. Mondtam neki az elején, hogy a méretek nem fognak egyezni és már volt nekem is mindenféle próbálkozás. Aztán az első flashligt, amit vettünk, két elég bénácska kísérlet után persze tönkrement. A tenga tojás, csak makkomig ér. A smart eszközök már szóba sem jöhetnek, a cuculázó funkciók elérhetetlenek, mert nem tud mozogni a gép a farkamon. A szilikon torzók, babák meg olyan kiábrándítóak..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 11:49
Áthidaló megoldásnak vettem egy satisfayer men one típusú maszturbátort. Figyelmesen elolvastam a leírását a vásárlás elött. Csupa jót írtak. Tetszett.
De a használta után már kevésbé vagyok lelkes. Nyomkodtam az oldalát, letekertem a végét, minden lehetséges variációt kipróbáltam. ...de egyszerűen szűknek érzem. Nem a jaj de jó szük érzés. Sok síkosítóval is alig tudom beletuszkolni a farkam. A makkom még csakcsak belefér, de utána szó szerint eröltetni kell.
Rosszul használom? Vagy nem mindegy a méret? Rosszul választottam?
De a használta után már kevésbé vagyok lelkes. Nyomkodtam az oldalát, letekertem a végét, minden lehetséges variációt kipróbáltam. ...de egyszerűen szűknek érzem. Nem a jaj de jó szük érzés. Sok síkosítóval is alig tudom beletuszkolni a farkam. A makkom még csakcsak belefér, de utána szó szerint eröltetni kell.
Eddig nem jutott eszembe.
Bár pont azért vettem ilyet, hogy ne érezzem a kezem, illetve a kezemben a farkam. (Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár pont azért vettem ilyet, hogy ne érezzem a kezem, illetve a kezemben a farkam. (Ez egy válasz A Janoka üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 19:09
nem tudod kiszedni belőle?
Nekem is volt egy másik típus szar volt a tartójába de kivéve meg jó.
Nekem is volt egy másik típus szar volt a tartójába de kivéve meg jó.
nem tudod kiszedni belőle?
Nekem is volt egy másik típus szar volt a tartójába de kivéve meg jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is volt egy másik típus szar volt a tartójába de kivéve meg jó. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 11:49
Áthidaló megoldásnak vettem egy satisfayer men one típusú maszturbátort. Figyelmesen elolvastam a leírását a vásárlás elött. Csupa jót írtak. Tetszett.
Nekem is van több fajta is Tenga 3D és Fleshlight is.
Volt hogy páromnak nem volt kedve és azzal elégített ki. De volt hogy felválta dugtam hol őt hol a műpuncit.
Nem sokáig bírtam, izgalmas volt.
Volt hogy páromnak nem volt kedve és azzal elégített ki. De volt hogy felválta dugtam hol őt hol a műpuncit.
Nem sokáig bírtam, izgalmas volt.
Sziasztok
Nekem is flaslight van és abból is a Pink Lady a legjobb
Mi a párommal sokat használtuk együtt is ő azzal én egy vibrátorral kényeztettem nagyon jó partik voltak
Sajna most nincs kivel használnom nem sokan vevők a sex játékok használatára de hátha előbb utóbb majd valaki jelentkezik (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is flaslight van és abból is a Pink Lady a legjobb
Mi a párommal sokat használtuk együtt is ő azzal én egy vibrátorral kényeztettem nagyon jó partik voltak
Sajna most nincs kivel használnom nem sokan vevők a sex játékok használatára de hátha előbb utóbb majd valaki jelentkezik (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 11:49
Tök jó, most kimaradt kb 2 hónap szex szülés és szülés utáni regeneráció miatt. Közben ha kell ha nem, a műpuncimmal masztiztam, rengeteget. Megszoktam,hogy baromi szűk, baromi intenzív.most hogy végre újra dughatunk, sokkal sokkal jobban bírom a szexet, mert sokkal tágabb is a Feleségem pinája,mint a mupuncim, meg ezerszer puhább is - így annyira nem intenzív. Így sokkal jobban bírom ,mint előtte. A Feleségem kifejezetten örül neki,hogy ilyen hosszan tudom dugni. Még nem tudja miért,majd elmesélem neki
Mekkora a farkad?ahhoz válassz méretet. Én mikor bementem a szexshopba, az eladó csajszinak mondtam,hogy műpuncit szeretnék, valami szűkebbet. Egyből megkérdezte hogy mekkora a farkam. Tök zavarba jöttem,mert váratlanul ért a kérdés,pláne hogy tök fullos kis csajszi volt. Mondom nem nagy. Kérdezi,de hány centi.Na akkor tökre elvörosodtem. Mondom 12. Erre megmosolyogta,hogy "kis játékos".aztán szerencsére lezártuk ezt a témát és ajánlott egy valóban hozzám passzolt. Amúgy én a satisfyer férfi kiadására voltam kíváncsi,de az nem volt.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 14:42
Sziasztok
Milyet vegyek milyen falytat mekkorát?
Ha még van milyen előkészítés van vagy bármi trükk?
Sziasztok
Tök jó, most kimaradt kb 2 hónap szex szülés és szülés utáni regeneráció miatt. Közben ha kell ha nem, a műpuncimmal masztiztam, rengeteget. Megszoktam,hogy baromi szűk, baromi intenzív.most hogy végre újra dughatunk, sokkal sokkal jobban bírom a szexet, mert sokkal tágabb is a Feleségem pinája,mint a mupuncim, meg ezerszer puhább is - így annyira nem intenzív. Így sokkal jobban bírom ,mint előtte. A Feleségem kifejezetten örül neki,hogy ilyen hosszan tudom dugni. Még nem tudja miért,majd elmesélem neki
Na erre ma pont kiveszi a szekrényből a párom a műpuncimat,meg mellöle az 1literes sikositot, ami félig van csak azt mondja, látom kipróbáltad kicsit sértődött volt. Nem értem miért
De már nagyon várom... Annyira kívánom már a punciját ..baromi sokat masztizom, főleg így szex nélkül.de nem ugyanaz ..rengeteget álmodok mostanában arról ahogy szeretkezünk
Igen, én is megmutattam neki, így tiszta.sokat használom,mert most született babánk és még sajna nem lehet...
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 03. 18. péntek 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 18. péntek 07:28
Én most vettem egy műpuncit, és gondoltam küldök róla képet a páromnak. Egyrészt, hogy ha megtalálná, ne az legyen hogy titkoltan, másrészt kellemetlen lett volna elé állni mikor hazajjön, hogy "nézd mit vettem".de jól sült el, azt írta vissza, hogy "hűha, biztos fincsike". Azóta nem volt róla szó, de imádom.... Minden nap használom, óriásit tudok élvezni tőle. A Páromnak is van több vibrije, egyéb segédeszköze. Igaz, azokat tőlem kapta. Nálatok mi a helyzet?
Ajánlom szűz fiúknak az érzés az teljesen olyan.a test hiánya,látványa,érzése nyilván hiányzik de mégis mintha igazi punciban lenne!Szívesen kölcsön adtam haveroknak nekik is bejött.
Nekem is sikerült szert tennem egy flaslight-ra.Hittem is meg nem is,hogy élethű érzés.Volt meglepetés!csap alatt felmelegítettem meg a síkosítót is és bizony fincsi!Remegett a lábam ahogy átölelte a forróság a makkomat nagyon jó játszani vele bár kicsit körülményes mert elő kell készíteni utána meg gondosan kimosni szárítani.A párom először azt mondta vegyem ha vágyok rá,aztán mikor meglett azt mondta mégsem szeretné,hogy használjam mert neki olyan érzés mint ha megcsalnám.Úgyhogy titokban.Így még körülményesebb mert ugye amíg szárad könnyen észrevehető mert akkora mint egy nagyobb zseblámpa.Néha megkérdi kipróbáltam-e már.
Ez nem teljesen igaz. Típusa válogatja.
Egy sima (keményebb)szilikon belsejű pl.eléggé "semmilyen". (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy sima (keményebb)szilikon belsejű pl.eléggé "semmilyen". (Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2022. 03. 19. szombat 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)