Szia! Kérlek ezügyben írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), a kollégák segítenek
(Ez egy válasz funandsex üzenetére (2024. 08. 30. péntek 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 14:07
Helo!
Én feltöltöttem egy video-t (sajáét, bi tartalommal). A többi, már az oldalon lévú amatőr videót vettem alapul és szerintem nem követtem el semmilyen hibát. A videó mégsem lett elfogadva. Arra gondoltam, hogy talán azért, mert a "fiúk" kategóriába tettem, de a három közül - mert bisex kategóriát nem lehet kiválasztani - ez illett a legjobban a videóhoz, mert nem a párommal szerepelünk rajta és lány az nincs a videóban...
Segítenétek, hogy mi lehet a gond?
Én feltöltöttem egy video-t (sajáét, bi tartalommal). A többi, már az oldalon lévú amatőr videót vettem alapul és szerintem nem követtem el semmilyen hibát. A videó mégsem lett elfogadva. Arra gondoltam, hogy talán azért, mert a "fiúk" kategóriába tettem, de a három közül - mert bisex kategóriát nem lehet kiválasztani - ez illett a legjobban a videóhoz, mert nem a párommal szerepelünk rajta és lány az nincs a videóban...
Helo!
Szia! Írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), a kollégák segítenek
(Ez egy válasz Bsex069 üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 05:29
Sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy az amatőr videók nagy részét nem lehet lejátszani. Rányomok a videóra, ami be jön de a play gomb mögött egy sérült fájl ikon látható. 10-ből 6 videónál ez van.
Sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy az amatőr videók nagy részét nem lehet lejátszani. Rányomok a videóra, ami be jön de a play gomb mögött egy sérült fájl ikon látható. 10-ből 6 videónál ez van.
Nincs mit! Meglett végül a válaszlevél?
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendben, köszönöm szépen!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 01. 09. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 09. hétfő 07:57
Pedig válaszoltak, és törölték is a videóidat. Ellenőrizd a spam mappát, lehet oda került a válasz
Pedig válaszoltak, és törölték is a videóidat. Ellenőrizd a spam mappát, lehet oda került a válasz
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam de semmi válasz.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 08:52
Szia! Írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), a kollégák segítenek
(Ez egy válasz krucsi üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Videóinkat hogyan tudnánk törölni?
Videóinkat hogyan tudnánk törölni?
Szia! Tudnál konkrét példát küldeni az Ügyfélszolgálatra? A kollégák megnézik mi a gond.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 09. 12. hétfő 08:53
Nehány video elindul, de másodpercenként megáll, akadozik
Nehány video elindul, de másodpercenként megáll, akadozik
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 09:45
Szia. Nálunk is probléma a feltöltés.(videó).már február óta nem tudunk csak képet.
Szia. Nálunk is probléma a feltöltés.(videó).már február óta nem tudunk csak képet.
Szia! Írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), technikai problémákban ők tudnak neked segíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 04:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4677948)
2022. 08. 21. vasárnap 04:21
Sziasztok! Többszöri próbálkozásra sem tudok videót feltöltődés!Segítséget szeretnék, Köszönöm!
Sziasztok! Többszöri próbálkozásra sem tudok videót feltöltődés!Segítséget szeretnék, Köszönöm!
Szia! Volt néhány hibás videó, amelyek nem töltődtek be, azaz nem voltak lejátszhatók, így eltávolítottuk őket az oldalról. A feltöltők újra próbálják majd tölteni, reméljük immár sikerrel
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 04. szerda 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4669092)
VIP
2022. 05. 04. szerda 16:21
Help
Help