Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2014. 11. 24. hétfő 08:28  #778
greatom greatom
..Tévhitekkel ellentétben, a hüvelyben nincsenek mirigyek. A folyadék egy nagyon vékony hámon keresztül a hajszálerekből kerül ki, így biztosítja a hüvely folyamatos nedvességét. A hüvelybemenetnél található nemi mirigyek váladéka, pedig a bemenet síkosságát szabályozza. A hüvelyváladék a méhnyakban lévő mirigyekben, valamint a fölötte lévő méhüregi nyálkahártyában termelődik, melyhez még hozzáadódik a petevezetőkből származó váladék is.
Dr. Timmermann Gábor


Boldog lennél ha tőlem tanulhatnál!!!

Ha gondolod, őt is vedd fel a hallgatóid közé.
2014. 11. 24. hétfő 08:22  #777
Törölt felhasználó (54313)
Ravenna!
Részemről ezt lezártam! De remélem nem kötelező privátban folytatni, mert annyi türelmem nincsen! nyes
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna ravenna VIP Admin
2014. 11. 24. hétfő 08:10
Szeretném megkérni Shevin74 és greatom felhasználónkat, hogy az eszmecserét innen privátba folytassák!
2014. 11. 24. hétfő 08:10  #776
ravenna ravenna VIP Admin
Szeretném megkérni Shevin74 és greatom felhasználónkat, hogy az eszmecserét innen privátba folytassák!
2014. 11. 24. hétfő 07:40  #775
Törölt felhasználó (54313)
NO COMMENT!!!! nyes
Na, egy kicsit még segítek mert látom totális a sötétség! Nem csak egy fajta mirigy van a hüvelyben, plána nem csak egy helyen! De erről már írtam! Az meg legyen mindenkinek a saját problémája, hogy nem képes olvasni, pláne nem megérteni néhány egybefüggő mondatot! nyes

Mostantól viszont már csak ez az utolsó segítségem a számodra! van Google és légy szíves használd! Az egy olyan kereső a böngészőkben, amivel nagyon sok információhoz tudsz jutni és nem kell akkor engem nyaggatnod, ha nem tudsz valamit! eplus2
"... hogy mi lett volna velem a te tanításaid nélkül ....."
Na ennyit az értelmező olvasásról!!!! SEHOL NEM ÍRTAM ILYET!!!!!!! Ezzel a mondatoddal le is tetted végleg a névjegyed és az IQ-dat is! nyes
Én ezt írtam!!!
".... Boldog lennél ha tőlem tanulhatnál!!! ...." Ez pedig csak a feltételezés, nem pedig tény állítás!
"... új dolgot tanultál! ...."
Nem tőlem, hanem itt a fórumon!!! nyes
Hogy idézzek egy zseniális elmét! mf1
"... éééértted? Akció-reakció" wave eplus2
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 24. hétfő 07:09
Ha folyamatosan megpróbálod a valóságot a saját elképzeléseihez (téveszméidhez) igazítani, az segít ? Az könnyebbé szebbé teszi az életed? Akkor rendben, legyen így.
A kor csak azért került szóba, mert te voltál aki arról elmélkedet, hogy mi lett volna velem a te tanításaid nélkül... éééértted? Akció-reakció.
Viszont továbbra sem látok a személyeskedésen túl semmi releváns tartalmat. A hüvelyi mirigyek relytélye továbbra is feltáratlan marad ezek szerint?
2014. 11. 24. hétfő 07:09  #774
greatom greatom
Ha folyamatosan megpróbálod a valóságot a saját elképzeléseihez (téveszméidhez) igazítani, az segít ? Az könnyebbé szebbé teszi az életed? Akkor rendben, legyen így.
A kor csak azért került szóba, mert te voltál aki arról elmélkedet, hogy mi lett volna velem a te tanításaid nélkül... éééértted? Akció-reakció.
Viszont továbbra sem látok a személyeskedésen túl semmi releváns tartalmat. A hüvelyi mirigyek relytélye továbbra is feltáratlan marad ezek szerint?
2014. 11. 22. szombat 11:12  #773
Törölt felhasználó (54313)
Csak úgy általánosságban ... A legnagyképűbb, és hatalmas kisebbségi komplexussal küzdő emberek dumája, hogy "amikor te még kisgyerek voltál, bezzeg én már ..." nyes Mindezt úgy, hogy fogalma sincs az illetőnek, hogy hány éves az, akinek ezt mondja ... nyes Másodsorban! A életkor nem tükrözi a tapasztalatot!!!!!! Mert lehet valaki 60 éves és soha nem volt egyetlen szexuális kapcsolata sem mert olyan ocsmányul néz ki és nem volt nőnek gusztusa hozzá érni, csak a saját keze jelenti egész életében a szexuális tapasztalatot! Illetve lehet, hogy a leszólt ember meg már több mint 100 nőn is túl van ......... de még ez sem lenne valós tapasztalat, mert nagyban függ azok tartalmasságától és az odafigyelésről a másik nem iránt! Remélem senki sem veszi magára, mert csak úgy általánosságban írtam! nyes wave
2014. 11. 22. szombat 08:51  #772
greatom greatom
Látom, érvek végképp nem maradtak, így nincs más, mint a feltételezéseken alapuló személyeskedés.
Valódi nő meg valódi szex... hú, ez erős. Kihagytad, hogy pattanásos, szemüveges, szűz kamasz vagyok.
Kérlek mester, taníts! Kezdjük az alapoknál. Mik azok a hüvelyi mirigyek?

(Kevesebb emoticon, több releváns tartalom nem ártana. Így az az érzésem támad, hogy a harsány és nagyképű posztok mögött még mindig csak egy csattogó lepkés dühödt kisgyerek próbálja elterelni a hülyeségeiről a figyelmet.)
Mivel lusta vagyok mindent begépelni, lesz amit copypaste segítségével idézek (így egyszerűbb)
A férfiak ondójában (sperma) a hímivarsejtek (spermium) száma milliliterenként 20-60 millió között van. Ez képezi a sperma sejtes állományát, ami a teljes sperma tömegének mindössze 0,5%-a. Ezeknek átlagosan 80%-a életképes. A sperma maradék 95%-a a spermaplazma, amely különböző járulékos nemi mirigyek váladékának elegye. Pontos összetételét tekintve 3-5%-a keletkezik csupán a herében és a mellékherében, 45-80%-a az ondóhólyagban, 10-30%-a a prosztatában és 2-5%-a a Cowper-féle mirigyekben.

Ezen folyadék kilövellése a férfi húgycsövén keresztül az ejakuláció , az orgazmus kisérő jelensége.

Ezzel szemben a női ejakulációnak nevezett folyamat egyetlen, csökevényes mirigy-mirigykezdemény, a parauretrális mirigyek váladékának kilökődése. Mennyiségében messze elmarad (negyede-ötöde, talán), összetételében is jócskán eltér és a folyamat minden ellenkező híreszteléssel ellentétben egyáltalán nem olyan látványos és konkrét mint a férfiak esetében . Létrejöttéhez és kiürüléséhez is relatíve különleges alaphelyzet (ezen mirigyek megléte, egyáltalán , aktív volta és elég speciális ingerlése) szükséges.
Ezek után joggal nevezhetjük ejakulációnak, de ez kb olyan, mintha minden olyan élőlényt, aminek csőre van, és sárga, kacsának neveznénk.
Azokkal a 'bizonyítékokkal ' semmit nem lehet kezdeni, ahol az alany szemmel láthatóen pisil, ám meggyőződéssel állítja, hogy ez ki tudja honnnan jött é hol gyűlt össze ekkora mennyiség, de ez nem lehetett más, ő érezte és az ő testét csak ő ismerheti igazán. Ez komolytalan. A komoly bizonyítékok a nagy spriccekre egyelőre elmaradtak. Talán azért mert csak iciripiciri, kávéskanálnyinál nem több és az sem olyan intenzitással jön. Persze, ha valaki ettől különlegesebbnek érzi magát és ez erőt, magabiztosságot ad neki, akkor legyen neki jó.
(ez meg így zárójelben, a tudósok és orvosok véleményének megkérdőjelezhetetlenségét illetően: pár évtizede a koponya formájából, kinövéseiből, méretéből vontak le messzemenő következtetéseket az illető személyiségére vonatkozóan. Vagy orvosok propagálják a homeopátiát, az akupunktúrát, miközben objektív vizsgálatok alapján sokkal inkább igazolható mindkét gyógymód nullához közelítő hatásossága...
Hangsúlyozom, nem a női orgazmussal együtt jelentkező és a húgycsövön át távozó váladék létét kérdőjelezem meg, hanem az azt, és annak jelentőségét irreálisan felnagyító, mítizáló törekvéseket ellenzem
2014. 11. 21. péntek 20:41  #771
Törölt felhasználó (54313)
Mint ígértem!!! .............................................................
Bár ez azért tetszik!!! nyes
"az első valamikor akkoriban lehetett, amikor még csattogós lepkét hajkurásztál az utca porában . Azóta is akad mindig annyi, amennyi a saját kis igényeimet fedezi. Így azt gondolom, emiatt feleslegesen túráztatod magad, de nyilván van akinek ezzel imponálsz."
Nyugi, nem túráztatom magam!!! Te meg csak hitegesd magad ........... szép dolog ha magadnak hazudsz........ mert itt a fórumon már nagyon kiismertek ............ nyes
De a sok kommentedből egyértelműen látszik(másik topikokat is ideértve), hogy fogalmad sincsen a valódi nőről, sem a valódi szexről!!! hehe Nyugodtan hidd csak azt, hogy a pornófilmeken és a szexoldalakon kívül nincs élet! wave nyes
annyit még segítenék, hogy nekem van mivel imponálnom, hidd el.............! nyes Éppen ezért nncs is bennem semmiféle kisebbségi komplexus mint benned! Na, minden jót bütyök! nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 21. péntek 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 21. péntek 16:06
Figyelj, de tényleg! a #733-ban írtál az utolsó soraidban egy hülyeséget, a 'hüvely mirigyeiről". A #734-ben ennek cáfolatára végigvettem, hogy a női nemiszerv nedvesítéséért-síkosításáért mely és hol elhelyezkedő mirigyek felelősek. Sehol nem írtam, hogy ezek összeköttetésben lennének a húgycsővel vagy az 'ejakulációval'.
Ugyanitt a #734-ben említettem a parauretrális mirigyeket, amik elvileg a húgycsőbe torkollanak és hogy ezek talán (ritka és spec esetben) képesek előállítani kb. 1ml 'ejakulátumot' . Ennyi. Ha ezek után is azon kattogsz, hogy mit és miért írtam, mit és miért vonok kétségbe, meg hogy micsoda tévedésben vagyok a Bartholin mirigyeket illetően, akkor azt kell gondoljam, hogy szándékosan forgatsz ki mindent amit leírtam, nekem tulajdonítasz olyasmit amit sehol sem írtam, provokálsz és csak a vitát szítod. Ellenben kb. negyven hozzászólás óta nem látom a 'hüvelyi mirigyek' létezéséről szóló elméleted semminemű bizonyítékát. Talán ha erre próbálnál koncentrálni, ahelyett, hogy oktalanul gúnyolódsz.

A hozzászólásaid másik fő témájához (a tapasztalataimat illetően) kapcsolódóan meg csak annyit, hogy nem kell aggódnod, az első valamikor akkoriban lehetett, amikor még csattogós lepkét hajkurásztál az utca porában . Azóta is akad mindig annyi, amennyi a saját kis igényeimet fedezi. Így azt gondolom, emiatt feleslegesen túráztatod magad, de nyilván van akinek ezzel imponálsz.
2014. 11. 21. péntek 16:06  #770
greatom greatom
Figyelj, de tényleg! a #733-ban írtál az utolsó soraidban egy hülyeséget, a 'hüvely mirigyeiről". A #734-ben ennek cáfolatára végigvettem, hogy a női nemiszerv nedvesítéséért-síkosításáért mely és hol elhelyezkedő mirigyek felelősek. Sehol nem írtam, hogy ezek összeköttetésben lennének a húgycsővel vagy az 'ejakulációval'.
Ugyanitt a #734-ben említettem a parauretrális mirigyeket, amik elvileg a húgycsőbe torkollanak és hogy ezek talán (ritka és spec esetben) képesek előállítani kb. 1ml 'ejakulátumot' . Ennyi. Ha ezek után is azon kattogsz, hogy mit és miért írtam, mit és miért vonok kétségbe, meg hogy micsoda tévedésben vagyok a Bartholin mirigyeket illetően, akkor azt kell gondoljam, hogy szándékosan forgatsz ki mindent amit leírtam, nekem tulajdonítasz olyasmit amit sehol sem írtam, provokálsz és csak a vitát szítod. Ellenben kb. negyven hozzászólás óta nem látom a 'hüvelyi mirigyek' létezéséről szóló elméleted semminemű bizonyítékát. Talán ha erre próbálnál koncentrálni, ahelyett, hogy oktalanul gúnyolódsz.

A hozzászólásaid másik fő témájához (a tapasztalataimat illetően) kapcsolódóan meg csak annyit, hogy nem kell aggódnod, az első valamikor akkoriban lehetett, amikor még csattogós lepkét hajkurásztál az utca porában . Azóta is akad mindig annyi, amennyi a saját kis igényeimet fedezi. Így azt gondolom, emiatt feleslegesen túráztatod magad, de nyilván van akinek ezzel imponálsz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 21. péntek 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 11. 21. péntek 10:33
wave nyes eplus2 Ostoba! wave Olvasni ...Olvasni .... és Olvasni!!!
"... hogy leírom: a női 'ejakuláció' ritka ...." valaki ezt írta!
Előtte meg ezt, hogy nem létezik! Hogy változik a vélemény! nyes
A Bartholin-mirigyeknek semmi köze a női ejakulációhoz! Ezek teljesen más funkciót töltenek be! Sajnos valaki ezt leírta magának és úgy kezeli, mintha más mondta volna ezt! nyes
"A Bartholin mirigyeket ( ha jól olvasom vissza magam...) nem hoztam összefüggésbe a 'női ejakulációval'. Pusztán azért került említésre, mert te emlegettél mirigyeket a hüvelyben (ahol továbbra sincsenek...) és arra gondoltam, talán a Bartholin mirigyeket érted ide" greatom írása!!!!!!!! nyes Majd ezt próbálja más közegben feltüntetni és azt sugallni, hogy ezt más írta! nyes
A mirigyek, amiket kutatások támasztanak alá, és köze van a női ejakulációhoz!
"A G-pont stimulációjának hatására ugyanis sokszor erős vizelési inger is tapasztalható, bár ezt további izgatás esetén heves gyönyör váltja fel. Josephine Lowndes Sevely egy tudományos kutatás során fényt derített arra, hogy a húgycső mentén számos apró, fátyolszövetből álló csomó található. Lowndes szerint ezek a kis csomók mirigyek, melyek számos nő esetében a szexuális orgazmus hatására olyan nedvet ürítenek magukból, mely sem a hüvelyváladékhoz, sem a vizelethez nem hasonlítható. A magömléshez természetesen semmi köze, hiszen ez a folyadék nem tartalmaz semmilyen ivarsejtet."
De a továbbiakban a még több információhoz tényleg ajánlom a Google-t meg a NŐT!
2014. 11. 21. péntek 14:14  #769
RVT RVT
Nem egy partnerem volt aki így élvezett.Igaz ritka de létezik.Nem pisi,kinek sűrübb kinek hígabb.Szerintem szexi smile
2014. 11. 21. péntek 13:52  #768
Nella Nella
Mikor teszel fel par kepet magatokrol akcioban ??
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 21. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933882)
2014. 11. 21. péntek 12:49
Nem érdekel honnan jön! Az érdekel, hogy mikor jön, az izgalmas, izgato nekem és partneremnek is. Én nem keresek mindenre tudományos választ, mert nem érdekel ilyen mélységekben a dolog.
2014. 11. 21. péntek 12:52  #767
indi11 indi11
finom worship isteni vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 21. péntek 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933882)
2014. 11. 21. péntek 12:49
Nem érdekel honnan jön! Az érdekel, hogy mikor jön, az izgalmas, izgato nekem és partneremnek is. Én nem keresek mindenre tudományos választ, mert nem érdekel ilyen mélységekben a dolog.
2014. 11. 21. péntek 12:49  #766
Törölt felhasználó (933882)
Nem érdekel honnan jön! Az érdekel, hogy mikor jön, az izgalmas, izgato nekem és partneremnek is. Én nem keresek mindenre tudományos választ, mert nem érdekel ilyen mélységekben a dolog.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 21. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 21. péntek 06:30
Értelmezve, értőn de nem értelemszerűen. Abban a kontextusban, ahol te használod és amire használod, ott és arra nem igazán alkalmas.
Én mindig örülök, ha újat tanulok (már ha az létező, igazolt tény) de azért ne hidd, hogy te lennél számomra a tudás forrása.
Szeretnék azért ma is tanulni valamit. Mesélj nekem a hüvelyben lakozó mirigyekről, amik a húgycsőbe juttatják a váladékukat. Vagy ez még valami titkos kutatási téma, amit véletlenül kotyogtál ki pár hozzászólásoddal ezelőtt?

SóHaj!
Legyintgess, mert ez tényleg egyszerűbb, mint megmagyarázni, hogy honnan is zúdul a félelmetes mennyiségű ejakulátumod...
2014. 11. 21. péntek 10:33  #765
Törölt felhasználó (54313)
wave nyes eplus2 Ostoba! wave Olvasni ...Olvasni .... és Olvasni!!!
"... hogy leírom: a női 'ejakuláció' ritka ...." valaki ezt írta!
Előtte meg ezt, hogy nem létezik! Hogy változik a vélemény! nyes
A Bartholin-mirigyeknek semmi köze a női ejakulációhoz! Ezek teljesen más funkciót töltenek be! Sajnos valaki ezt leírta magának és úgy kezeli, mintha más mondta volna ezt! nyes
"A Bartholin mirigyeket ( ha jól olvasom vissza magam...) nem hoztam összefüggésbe a 'női ejakulációval'. Pusztán azért került említésre, mert te emlegettél mirigyeket a hüvelyben (ahol továbbra sincsenek...) és arra gondoltam, talán a Bartholin mirigyeket érted ide" greatom írása!!!!!!!! nyes Majd ezt próbálja más közegben feltüntetni és azt sugallni, hogy ezt más írta! nyes
A mirigyek, amiket kutatások támasztanak alá, és köze van a női ejakulációhoz!
"A G-pont stimulációjának hatására ugyanis sokszor erős vizelési inger is tapasztalható, bár ezt további izgatás esetén heves gyönyör váltja fel. Josephine Lowndes Sevely egy tudományos kutatás során fényt derített arra, hogy a húgycső mentén számos apró, fátyolszövetből álló csomó található. Lowndes szerint ezek a kis csomók mirigyek, melyek számos nő esetében a szexuális orgazmus hatására olyan nedvet ürítenek magukból, mely sem a hüvelyváladékhoz, sem a vizelethez nem hasonlítható. A magömléshez természetesen semmi köze, hiszen ez a folyadék nem tartalmaz semmilyen ivarsejtet."
De a továbbiakban a még több információhoz tényleg ajánlom a Google-t meg a NŐT!
2014. 11. 21. péntek 08:34  #764
greatom greatom
Ravenna!

Ki a rákot zavar, hogy mi itt vitatkozunk? A kutya nem ír ide (de máshova sem olyan nagyon) és azt hiszem senki elől nem vesszük el a helyet. Január óta a kutya nem írt ide. A bánatért kell itt mindenkinek vigyázba állni, meg hátratett kézzel kommentelni? Röhely, hiszen a fórumok lényege a vita, eszmecsere, beszélgetés, itt meg folyton pisszeg a valamelyik moderátor. Azért annyira még nem fajult el a dolog, ha meg valakit untat, írjon szórakoztatóbbat vagy van száz másik fórumszál, ahol kedvére írogathat.

Egyszerűen nem tudok mit kezdeni azzal, hogy leírom: a női 'ejakuláció' ritka és volumenét tekintve elhanyagolható mennyiséget produkáló esemény. Az itt elmesélt történetekről szinte kivétel nélkül ordít, hogy mese vagy csak egyszerű bepisilésről van szó, ahogy Nella is szemléltette. Erre Shevin azon kattog, miért nem hiszem el végre, miért igyekszem cáfolni a létezését? Noooormááális?A szakállas nő is létezett.. tény ééés? Minden nő szakállas?? Azon zizeg, hogy tévedek, de a hüvelyi mirigyekről szóló ostobasága felett lazán tovasiklik... mintha nem is ő írta volna. Nem cáfol, csak személyeskedik. 'Értelemszerű' olvasást vár el, de mit kellene abból értelmeznem, amit leír? Érvei sehol, csak a fölényeskedő pökhendi legyintgetés.

De nyugodtan moderáljatok, bánja a fene, ha ettől tényleg szebb lesz a holnap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 21. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 11. 21. péntek 08:10
Mint már írtam ... feneketlen kútba pénzt dobálni ... semmi értelme! Éppen ezért nem mesélek neked semmi! hehe De ajánlom a Google-t! N jó, egy kicsot megknyörülök rajtad! eplus2
".... de azért ne hidd, hogy te lennél számomra a tudás forrása. ...." Boldog lennél ha tőlem tanulhatnál!!! nyes
".... Szeretnék azért ma is tanulni valamit ...."
te már nem tudsz mit tanulni! Hiszen mindent tudsz! Biológusoknál kutatóknál irreálisan nagyon tudással, tapasztalattal rendelkezel! Nem is értem, hogyan tudsz a földön létezni??? nyes
".... félelmetes mennyiségű ...."
Na ebből látszik a mellébeszélésed és, hogy mennyire nem tudod a mondatok tartalmát értelmezni az indokolatlanul hatalmas egód miatt! Nem a mennyiség!!! A női ejakuláció ténye a kérdés!!!! Márpedig az tény! Ha elfogadod ha nem!Szerintem jobban bele látnál a dolgokba, ha nem vcsak itt és pornó oldalakon tudnál ltezni, hanem esetleg nővel is próbálkoznál és a valódi szexel! Hidd el, ah egyszer kipróbálod meg fog változnia véleményed sok mindenről! eplus2 nyes vigyor2

Tisztelettel.
2014. 11. 21. péntek 08:18  #763
stikli67 stikli67
Vannak dolgok amikről a tudósok is vitáznak , annak ellenére h mind szakértő.
Valaha a föld sem volt gömbölyű, holdra szállni sem lehetett, és még lehetne sorolni , (annak idején máglyára vitték aki vitatta a drogmákat ) és mégis!
nem túl rég még a "g"-pont osztotta meg az embereket.
De kezd unalmas lenni ez a szellemi kardvívás. Aki nem ebből doktorált kérném ne akarjon már képzést indítani!
Most úgy tűnik a vak akar vezetni ,csak hogy bebizonyítsa :okosabb mindenkinél.
És ahogy látom elég széleskörű a tájékozottsága. nyes
2014. 11. 21. péntek 08:13  #762
ravenna ravenna VIP Admin
.... befejeznétek ? felkialtas felkialtas felkialtas
2014. 11. 21. péntek 08:10  #761
Törölt felhasználó (54313)
Mint már írtam ... feneketlen kútba pénzt dobálni ... semmi értelme! Éppen ezért nem mesélek neked semmi! hehe De ajánlom a Google-t! N jó, egy kicsot megknyörülök rajtad! eplus2
".... de azért ne hidd, hogy te lennél számomra a tudás forrása. ...." Boldog lennél ha tőlem tanulhatnál!!! nyes
".... Szeretnék azért ma is tanulni valamit ...."
te már nem tudsz mit tanulni! Hiszen mindent tudsz! Biológusoknál kutatóknál irreálisan nagyon tudással, tapasztalattal rendelkezel! Nem is értem, hogyan tudsz a földön létezni??? nyes
".... félelmetes mennyiségű ...."
Na ebből látszik a mellébeszélésed és, hogy mennyire nem tudod a mondatok tartalmát értelmezni az indokolatlanul hatalmas egód miatt! Nem a mennyiség!!! A női ejakuláció ténye a kérdés!!!! Márpedig az tény! Ha elfogadod ha nem!Szerintem jobban bele látnál a dolgokba, ha nem vcsak itt és pornó oldalakon tudnál ltezni, hanem esetleg nővel is próbálkoznál és a valódi szexel! Hidd el, ah egyszer kipróbálod meg fog változnia véleményed sok mindenről! eplus2 nyes vigyor2

Tisztelettel.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 11. 21. péntek 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 21. péntek 06:30
Értelmezve, értőn de nem értelemszerűen. Abban a kontextusban, ahol te használod és amire használod, ott és arra nem igazán alkalmas.
Én mindig örülök, ha újat tanulok (már ha az létező, igazolt tény) de azért ne hidd, hogy te lennél számomra a tudás forrása.
Szeretnék azért ma is tanulni valamit. Mesélj nekem a hüvelyben lakozó mirigyekről, amik a húgycsőbe juttatják a váladékukat. Vagy ez még valami titkos kutatási téma, amit véletlenül kotyogtál ki pár hozzászólásoddal ezelőtt?

SóHaj!
Legyintgess, mert ez tényleg egyszerűbb, mint megmagyarázni, hogy honnan is zúdul a félelmetes mennyiségű ejakulátumod...
2014. 11. 21. péntek 06:30  #760
greatom greatom
Értelmezve, értőn de nem értelemszerűen. Abban a kontextusban, ahol te használod és amire használod, ott és arra nem igazán alkalmas.
Én mindig örülök, ha újat tanulok (már ha az létező, igazolt tény) de azért ne hidd, hogy te lennél számomra a tudás forrása.
Szeretnék azért ma is tanulni valamit. Mesélj nekem a hüvelyben lakozó mirigyekről, amik a húgycsőbe juttatják a váladékukat. Vagy ez még valami titkos kutatási téma, amit véletlenül kotyogtál ki pár hozzászólásoddal ezelőtt?

SóHaj!
Legyintgess, mert ez tényleg egyszerűbb, mint megmagyarázni, hogy honnan is zúdul a félelmetes mennyiségű ejakulátumod...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 20. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2014. 11. 20. csütörtök 20:23
Mi az, hogy értelemszerűen olvasni? Éreztem, hogy nem érted és nehézséget okoz! nyes Nem a mennyiségről van szó! Nem is volt az a téma!!! Csak a kijelentésed, hogy női ejakuláció nem létezik, hiába állítják tudományos kutatások, bizonyítékok és biológiai tények!!!! Attól, hogy kevés, illetve mennyi a mennyisége még létezik! Semmi értelme szerintem a hatalmas biológiai hibádat utólag félremagyarázni, inkább örülj, hogy új dolgot tanultál! de tényleg nem reagálok többet a kommentjeidre, mert ebből is látszik, hogy nem érted miről írok és, illetve miről írnak mások!!!! wave
2014. 11. 20. csütörtök 20:25  #759
Törölt felhasználó (54313)
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 20. csütörtök 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933882)
2014. 11. 20. csütörtök 18:48
Te a forum mozgatorugoja vagy...Te tartod életben, csakbigy tovább, szödd csak én addig élvezem pl.a topik témájaul szolgálo jelenség létét és legyintek rád egy jo nagyot: ). hehe
/ 65